Aggregated reviews for Ligga med P3

En podd om sex – med Isabelle Hambe Ansvarig utgivare: Anna Benker

Yey (5/5)

Bästa podden! Isabelle är magisk ;)


🖕🏻🖕🏻🖕🏻 (1/5)

WTF


Super! (5/5)

Asbra podd, superrolig och viktig!


Bra! (5/5)

Första podden jag fastnade för. Blivit sämre på slutet, men fortfarande bra.


Tusan vad bra! (5/5)

44år och har aldrig hört en bättre podcast som tar upp sex. Och modiga är ni också! ta bara avsnittet om porr, enormt modigt att blotta er på det sättet. Tack så mycket.


Så bra och så vettiga människor! (5/5)

You go ligga med P3!


Kalasprogram (4/5)

Fortsätt så!


Toppen! (5/5)

favorit


Feministiskt blandat och härligt (5/5)

Världens bästa någonsin


Störtsköna! (5/5)

Ni är ju alldeles för sköna! Grymt bra och rolig podcast. Får mig att ta mig genom en helt träningspass med ett leende på läpparna.


Bra! (4/5)

Både roligt, intressant, lärorikt och tidvis upphetsande :) Skulle dock önska att man kunde se hela namnet/beskrivning på podcasten i iPhone?


Podcast av de bättre slaget (4/5)

Mycket intressant podcast som pratar om saker som är för grov för all vanlig media Tycker att samtal med panelen är så intressanta och ofta otroligt roliga med härliga personer! Än bättre är fråga Robert, vid första anblicken tänkte jag en tråkig relationsvetare som är dryg och konservativ. Men Robert är as skön och bland de härligaste av snubbar! Go röst att lyssna på har han också ;) Om man skall vara konstruktiv så gillar jag iof att alla låtar som spelas då och då anknyter till temat på ett roligt sätt om man lyssnar på texterna, men dem kunde ha varit fler så det inte känns repetitivt! Dessutom får man känslan av att det ibland sker en pause och man blir åter introducerad vad man lyssnar på, men sitter du och lyssnar på poden rakt igenom så är set jobbigt att höra "du lyssnar på ligga med P3, Sveriges radios snuskigaste podcast" osv Annars ett kanonarbete, ser gärna lite längre inslag eller kortare mellan släppen, mer att lyssna på är bara bra, eventuellt ha lite kategorier för vad man är intresserad av, läggninar, frågestund eller olika samtal mm. Tack för en bra podcast! // Sebastian Hultin


Bäst!!! (5/5)

Till er som skriver att Ligga med P3 uppmuntrar till otrohet och familjesplittring (WTF!?) kan jag bara tillägga att Ligga med P3 är en fantastisk hjälp för osäkra vuxna och tonåringar. Dessutom uppmuntrar de inte till otrohet m.m. , de påpekar bara att det är ditt eget val! I dagsläget lutar det alltså mer åt att alla ni som tycker att vi borde gå i söndagsskola istället för att få lyssna på vilket radioprogram vi vill, drar åt helvete!


Fantastiskt bra! (5/5)

<3


Dra åt h**vete (1/5)

Ja. Dra åt h**vete Radiotjänst och SR, era familjesplittrande, demoraliserande, förhållandekrossande batikhäxor. Varför, för GUDS SKULL? Varför måste ni bl.a. uppmuntra otrohet och skandalism? Hur reducerades Sverige till detta vedervärdiga skräpprogram?