Aggregated reviews for LoungePodden

En intervjupodd med Sveriges mest framgångsrika profiler, ledare, idrottare, artister, entreprenörer, psykologer, forskare och experter berättar om deras framgångstips, forskning, underhållande historier, motgångar, framgångar och insikter. LoungePodden är framgångspodden för dig som älskar personlig utveckling & businesspodden för dig med entreprenörsdriv.

Grym podd   (5/5)

Taimaz gör ett fantastisk arbete med denna podd. Spännande gäster, mänskliga dialoger och framförallt konkreta insikter. 5 av 5


Inspiration med flow   (5/5)

Fantastiska inspirerande samtal med variation av inspiratörer som härliga Taimaz lyckas förmedla.Riktigt lärorikt och att lyssna med flow,go känsla på en toppen podd och alltid med ett längtan till nästa avsnitt.....lysande 👌särskilt avsnittet med Magister Nordström


Bättre podd finns inte!   (5/5)

Proffsig rakt igenom! Wow vilken intressant intervju med Öste!


Toppklass!   (5/5)

Har lyssnat igenom alla avsnitt på knappt två veckor - helt klart min favoritpodd. Skön vibe och MASSOR av inspiration!!


Bäst just nu   (5/5)

Taimaz intervjuform är lättsam, smart och skojig. Lyssnat på ett tiotal poddar nu å alla är bra, inspirerande och insiktsfulla.


GRYMT   (5/5)

Älskar intervjustilen. Informativt, inspirerande och lättillgängligt. Grymt bra.


Riktigt bra   (4/5)

En riktigt bra podd som är väl värd att lyssna på. Ett riktigt guldkorn 👍


Lättsam, inspirerande och intressant!   (5/5)

En av mina absoluta favorit poddar att lyssna på. Taimaz för samtalen på ett intressant och lättsamt sätt. Så inspirerande och igenkännande att få ta del av profilernas liv. Väl värd att lyssna på!


Mikael Wallteg - rekommenderas varmt att lyssnas på!   (5/5)

Detta avsnitt (2 delar) är ett måste att lyssna till. Innehåller allt som behövs för att nå framgång med sig själv och företaget. Ödmjukhet, respekt, förmåga att lyssna in, förmåga att lära ut osv osv Ett mycket intressant avsnitt, tack Taimaz! LoungePodden i sig har ett mycket trevligt koncept där du lyckas skapa känslan av att vi lyssnare sitter i den ”tredje” fåtöljen tillsammans med dig och din gäst. Bra gjort! Önskar dig allt gott och fortsatt framgång i loungen och i livet Taimaz🍀!


Bra pod med Wallteg   (5/5)

Tack för en bra pod med Mikael Wallteg, han är mycket intressant att lyssna på.


Vicky Chand   (5/5)

Bra jobbat! Du är värd allt och mycket till! 😃


Avsnitten med Gurgin, så bra.   (5/5)

Riktigt intressant samtal med Gurgin. Perspektiv, att reflektera över människors drunknande i ”jag vill, jag behöver, min status, jag jag jag” vilket känns rätt trött och ohållbart när man gör just det. Reflekterar. Vilket Gurgin ju verkligen tycks ha gjort.


gurgin är den bästa gästen!   (5/5)

extra intressant eftersom att jag också är nyfiken på minimalism, van life och veganism. du gjorde ännu en bra intervju, taimaz 😃


Rekommenderas   (5/5)

Riktig jäkla i-min-lådddah-ball podd! Taimaz gör det såå bra. Gå in och lyssna bara! 🙌


Fantastisk podd!   (5/5)

Fantastisk podd och Tai är grym på att intervjua! Så inspirerande gäster och ämnen. Keep up the good work 👊🏼


Intressant podd!   (5/5)

Intervjuaren ställer relevanta och tänkvärda frågor till den som intervjuas och lyckas få densamme att bli avslappnad i en poddsituation. Det bäddar gott för ett intressant samtal och samtidigt lärorik podd på den korta tid man får för att ”lära känna” en person. 👌


Världsklass!   (5/5)

Taimaz levererar en podd i världsklass och inspirerar själv lika mycket som sina gäster. Det är hög nivå på frågorna som ställs vilket bidrar till intressanta och ibland djupa diskussioner. Tack för detta!


Fantastisk programledare   (5/5)

Ställer ”rätt” frågor, proffsig på alla sätt och vis. Taimaz lyssnar och tar upp det som känns relevant. Mycket bättre än andra större poddar🙄.


Inspirerande & Genuin   (5/5)

En kanonpodd! Genuin och inspirerande, perfekt på bussen


Suverän podd   (5/5)

Efter att ha varit nästan uteslutligt lyssnat på FramgP så hitta jag LoungePodden genom att jag lyssnade på Jan Emanuel. Måste säga att den stora skillnade som gör att det blir goare att lyssna på Taimaz är att han väntar och lyssnar färdigt innan han ställer nästa fråga och låter det komma naturligt. och man märker verkligen att det är gästen som står i fokus.


Grym podd!   (5/5)

Denna podd är verkligen på en annan nivå. Taimaz är dessutom en riktigt härlig person som får gästerna att slappna av och få visa sitt riktiga jag. Enligt mig mycket bättre än den andra podden som börjar med ett F och slutar med ramgångspodden. 😉


Rekommenderas   (5/5)

Otroligt intressant att lyssna på för en som själv jobbar i en helt annan bransch. Intressanta ämnen som ger en bra inblick och det är väldigt bra flyt i diskussionerna.


Topp   (5/5)

Riktigt bra innehåll👍👍


Grymt!   (5/5)

Riktigt härligt flow och härliga gäster!


A.Feiring   (5/5)

Kanon bra Podd med mycket intressante gästar! Grymt jobbat👊


Grymt bra!   (5/5)

Mycket intressant


Grym podd!   (5/5)

Intressant podcast med en skön avslappnad stämning. Taimaz behagliga radioröst gör det inte sämre. 👍


Wow   (5/5)

Otroligt bra diskussioner, mera!


Kul med något nytt   (5/5)

Intressanta samtalsämnen, spännande personer


Spännande   (5/5)

Väldigt spännande initativ och bra utförande. Balansen mellan avslappnat och seriöst är mitt i prick och även om ni precis börjat har avsnitten varit väldigt inspirerande. Sen tror jag att ämnet på podden som är försäljning är väldigt bra för de flesta personer speciellt för entreprenörer som jag själv är. Bra jobbat och ser fram emot fler avsnitt!


Bra pod!   (5/5)

Kul upplägg, relevanta gäster i lagom långa avsnitt!


Intressant!   (5/5)

Väldigt intressant! Ser fram emot nästa avsnitt!