Aggregated reviews for LUNDELLBUNKERN. » Podcast

Tre självplågare försöker förstå världen.

avnitt 5&6   (4/5)

Hur kommer det sig att avsnitt 5 och 6 av vol. 1 inte finns här? Härlig podd annars!


Bunkrare   (5/5)

Underbart att få bli lite provocerad & irriterad. Älskar de.


Förträffligt!   (5/5)

Suveränt sällskap i bilen varje morgon till jobbet.


Bästa podden   (5/5)

Det här var det bästa jag nånsin hört, Och då lyssnar jag på mycket poddar, innehållet, genomförandet och ärligheten. Så jäkla kul. Och lärorikt. Synd bara att allt är borta nu, men tycker på nåt sätt att det är snyggt också. Kanske för att jag hann lyssna på alla.


En sorts medberoende.   (5/5)

Är medberoende trots att jag inte brytt mig om Lundell, varken hans musik, litteratur eller konst tidigare. Tror inte heller att jag kommer att lyssna en sekund mer på honom efter detta, eller förstå var kvalitén i hans artisteri ligger, men jag är nog ändå lite avundsjuk på de som gör det. Märkligt effektiv pod. Min enda kritik är nog den trötta ”folket bygger.. jadajada” catch phrasen i slutet.


Bra   (5/5)

Mycket bra


Smart, roligt och intressant   (5/5)

Årets kulturgärning är det utan tvekan. Att snöra på sig rock-kängorna och vandra hela Uffe-leden utan varken karta eller kompass måste vara direkt farligt. Men de klarar det med bravur. Djärva teorier och roliga utvikningar om nationalklenoden Ulf Lundells hela katalog från första till sista skivan. Snyggt, smart och roligt.


Heja   (5/5)

Superbra och intressant podd. Den ultimata avslutningen vore om Ulf kommer och är med som gäst. Den som lever får höra...


Nya infallsvinklar   (5/5)

Lagom längd. Inget lismande. Skickligt utfört. Trevligt att få ny input på saker/låtar man sen länge haft en fastgjuten tanke/åsikt kring.


Värdelös podcast   (1/5)

Självupptagna, naveskådare dissar Ulf Lundell i 25 avsnitt. Kul idé. Värdelöst utfört.


Förutsägbart å ensidigt.   (1/5)

Tanken är rolig! Såg fram emot att följa detta. Men tyvärr SÅÅÅ ensidigt. Va?! Gillade ni inte skivan?! De va som faan... Dom gånger det lyfter, är när ni har gäster som ger en någotdera nyanserad bild. Synd på vad som skulle kunnat bli riktigt bra. Är kanske pga denna förutsägbarhet om vad ni kommer säga som ni rasar på Top-Listan hela tiden. Tyvärr.


Ofattbart tråkig podcast.   (1/5)

Men jag tänkte ändå göra som ett projekt att kämpa mig igenom dessa 68 avsnitt av rent käbbel.


Yup   (5/5)

Underhållande på en nivå jag inte hade förväntat mig.


Lundellbunkern   (3/5)

Ni har mycket att upptäcka, aldrig tidigare genomlyssnat ett helt album? Hm.... ska följa er upptäcktsfärd med spänning...hälsning, Ludde 68 år