Aggregated reviews for Magnus och Peppes podcast

Magnus Silfvenius Öhman och Jeanette Öhman ger dig Din Reality Check på feminism, journalistik, trender och världen du lever i – två gånger i veckan – direkt från Santa Monica, Los Angeles. Feat. Helsingfors & Stockholm

En får 5 en får 1, snittet blir 3   (3/5)

Peppe är snillrik, har smarta slutsatser och verkar allmänt cool... Magnus...nja, not so much! Ni som såg Beyonce när hon hade med sig Jay-Z i släptåg. Ni vet vad jag menar!


BÄSTA svenska podden!   (5/5)

Intressant, smart och underhållande! Love you guys!


Roligt komplementärt   (4/5)

Känns tryggt avslappnat folkligt att lyssna på, 2 mänskliga gestalter som bjuder på sig själva varav den ene är litet mkt pk-självgod (peppe) och den andre litet aningslöst naiv (Magnus)men båda engagerade och detta är en del av den operfekta charmen, det är den opolerade lätt tjafsiga charmen som är go :) så kör på


Peppe 5 stjärnor Magnus 0   (3/5)

Peppe är heeeeelt fantastisk! Magnus erbjuder dock endast killgissande, mansplainande, avbrytande och en hel del härskartekniker. Otroligt tråkigt! Kan man ge Peppe 5 betyg och Magnus minus 10? Otroligt besviken! Väntar fortfarande på att Magnus ska bytas ut mot en likasinnad Peppe! Jeanette du är grym! 👏


Toppenbra!   (5/5)

Tack för att ni upplyser mig om aktuella ämnen på ett roligt och härligt sätt!


Håller mig uppdaterad   (5/5)

Tar upp och diskuterar aktuella ämnen som gör att jag känner mig uppdaterad. Sköjigt med detta pars gnabb också.


😍   (4/5)

Peppe - åh vad jag gillar dig! 😘 Klok, vettig och inspirerande.


Soso   (3/5)

Smarta Peppe får fem plus, ett plus går till Magnus.


Grym!   (5/5)

SÅ bra pod! Älskar att ni pressar varandra så det vrids och vänds och leder till vettig diskussion. Aktuella och intressanta ämnen. Bra tempo! Favvo-podd!!


Bästa!   (5/5)

Härligt med fantastiska tips till skolundervisningen :)


Ny favorit   (5/5)

Intressant och underhållande. In och lyssna så tycker ni säkert lika.


Ibland jobbigt men alltid intressant   (5/5)

Mycket intressanta diskussioner av paret som inte är rädda för att gå i clinch med varandra. Mediekritik, feminism och politik med perspektiv från Finland, Sverige och USA. En klar favorit.


Roligare än SR:s korrar   (4/5)

Magnus och Peppe lyckas snacka både lättsamt och initierat om amerikansk kultur och samhälle. Skräms inte av parets jargong, i Peppes blogg framgår att de gillar varandra, egentligen.


Applåder från Norrland   (5/5)

Tack för en toppen pod!! Ni är roliga, smarta och era analyser är alltid spot on! Mvh Sofia


Min absoluta favoritpodd   (5/5)

Nu har jag uppgraderat mitt iOS och kan äntligen betygsätta och skriva hur mycket jag gillar er podd! Ni är så lättsamma att lyssna på och tar upp så mycket intressant! Tack!


Äkta   (5/5)

Ocensurerad pod som handlar om aktuell samhällsproblematik. Mycket åsikter, ofta motsatta. Magnus och Peppe känns äkta och bjuder in till att bli en del av deras liv. Det känns efter ett tag som vilket som helst par som man umgås med.


Toppenpod!   (5/5)

Mycket trevlig lyssning! 👍😊


Asså BÄST!   (5/5)

Älskar att det läcker igenom att de är gift, när de bråkar. Annars sjukt informativ, smart och rolig. Bästa podden 2016!


Bästa podden   (5/5)

Magnus och Peppes podcast är det bästa jag lyssnat på i podväg. Intressant, kul och tankeväckande. Jag älskar Peppes härliga finlandssvenska och alla sylvassa betraktelser de kommer med. Så skönt med den självklara feministiska tonen utan pekpinnar. Jag lär mig, blir peppad och inspirerad, dessutom har jag roligt när jag lyssnar. Premenuera, bara gör det!


Hej!   (5/5)

Alla balla prennar på Magnus och Peppes podcast!