Aggregated reviews for Magpodden

Feedback   (3/5)

Jättebra podd men du avbryter för mkt, konstant helatiden. Talar för snabbt å grötit. No offense du är grym men ta lite mindre plats!


Missa inte!   (5/5)

Underbar lyssning! Har lyssnat sedan jag hittade podden efter första barnet och väntar nu nummer tre, har själv olika men bra upplevelser och tycker alla samtal är intressanta.


Underbar   (5/5)

Tycker att din pod är kanon.


Tack, Nicholebjorn!   (5/5)

Jag är glad att du tog dig tid att skriva en kommentar och ge ett betyg här på iTunes. På riktigt. Jag ska ta ditt råd och investera i en bättre mikrofon till mig (har fått experthjälp med valet) men mina samtal över Skype kommer att behöva fortsätta. Varken jag eller de kvinnor jag pratar med hinner ses på dagtid för att genomföra en intervju. Vi sitter oftast på kvällstid och pratar med varandra. Utan Skypesamtal - ingen Magpodd! Vad synd att du inte lyssnar längre, men återigen, tack för din åsikt. (kanske kan en vän se mitt svar och berätta om det för dig) Allt gott! Bodil


Ljudet...   (3/5)

Slutade lyssna på podden pga dåligt ljud. Hoppades på att det skulle ha investerats i bättre ljud nu men icke. Bra podd i övrigt. Men snälla köp ordentligt ljud och lägg ner intervjuer via Skype och telefon.