Aggregated reviews for Medierna

Granskar medier och journalistik. Går bakom veckans rubriker och spanar i framtidens medielandskap. Ansvarig utgivare: Nina Glans

Mycket bra   (4/5)

Ett av de bästa programmen i P1. Jag lyssnar varenda vecka. Man lär sig mycket om medier som makthavare - och det faktum att mediechefer fungerar precis på samma sätt som andra människor med makt. Alltså drar sig undan när det blir jobbigt. Det enda jag kan tycka är att Medierna skulle kunna gå ännu tuffare fram ibland.


Viktigast och bäst   (4/5)

Det här är P1s eller kanske till och med Sveriges viktigaste granskningsprogram. Programmen är väldigt bra genomförda och prydligt producerade. Någon som längtar tilllbaka ett en tid då en så kraftfull maktfaktor undslapp granskning? Inte jag.


Oerhört intressant.   (5/5)

Ni gör ett viktigt och fantastiskt bra jobb. Mycket intressant att lyssna på.


Härlig lyssning   (5/5)

Tack för en intressant och bra pod, det behövs verkligen i dessa tider. Fakta och sanning är idag verkligen komplicerade ord, men jag tycker att ni tar upp det på ett mycket bra sätt.


Otroligt bra podd   (5/5)

Kan varmt rekommenderas


Rekommenderas starkt   (5/5)

Jättebra program som vrider, vänder och ifrågasätter det som blåses upp i media. Ställer obekväma frågor till de som är satta att granska men som ibland tummar på både kvalité och saklighet. Bra jobbat!!


Magi   (5/5)

Magi! Snyggt producerat på alla sätt. Välbehövligt program.


Upplysande, uppfriskande och uppskattat!   (5/5)

Rolig och tänkvärd pod som gör flygplatsväntan till något jag ser fram emot!


Balanserat och bildande.   (5/5)

Balanserat och bildande.


Grymt bra   (5/5)

Är man intresserad av medier och nyheter inom mediebranchen så är dessa program ett måste.


Fredrik   (5/5)

Grymt bra program!


initierat   (5/5)

bra kvalitet och nivå!!


P1:s bästa   (5/5)

Jag lyssnar på flera av P1:s samhällsprogrammet. Medierna är det bästa. Orädda avslöjar de den etablerade journalistikens brister.


Sakligt, granskande och korrekt program   (5/5)

Inte ofta medierna granskas som de görs i detta program, ställer befogade frågor och vänder på obekväma stenar. Rekommenderas!