Aggregated reviews for Mentaltrener Podcasten

Lære noe nytt? Eller trenger du inspirasjon og en god historie? Hva gjør at noen mennesker klarer å presse seg til det ytterste, gå dypt inn i seg selv og hente krefter og vilje til å fortsette der de fleste ville gitt opp? At noen mennesker er så interessert i kunnskap at de aldri slutter å fordype seg i det de brenner for.  I Mentaltrenerpodcasten møter du alt fra Harvard professorer og tidligere spesialagenter i FBI, til verdensmestere og «ulykkesfugler». Hør deres historier og få muligheten til å lære hvordan du  kan ta med deg deres tankesett, rutiner og øvelser tilbake i ditt eget liv, slik at du kan mestre dine egne utfordringer, nå dine mål og få balanse i livet.

Takk   (5/5)

Du skulle bare visst hvor mye du har hjulpet meg i jobbsammenheng, og som en bieffekt på privaten. Veldig behagelig og lærerik podcast, Frank! Jeg har problemer med å sette ord på følelser/problemer/hindringer og trekke ut det egentlige problemet når jeg blir stresset. Hvis jeg finner ut av det, er det ofte dager/uker i etterkant. Dette har gjort meg mer innadvent enn før når det gjelder jobb. Har du noen tips her? Blir også ekstremt ofte etterpåklok.Har så mye fint og lurt inni meg som ikke kommer ut. Har 3 års erfaring som ingeniør i anleggsbransjen, så har «funnet ut» at jeg må jobbe meg gjennom og forbi denne mentalt belastende (og nødvendige?) fasen før jeg blir tryggere og etterhvert en av de beste. Hva tenker du?


Norges mest interessante podcast   (5/5)

Mange kunnskapsrike gjester innen interresante felt! Anbefales om du liker å lære noe nytt!


Gleder meg til hver episode!   (5/5)

Fantastisk podcast! Hver gang jeg har en dårlig dag, hører jeg på episoden med Paul De Gelder 👊🏼🏆 for en mann!


Verd å lytte på   (5/5)

Har hørt på nesten alle episoder og har lært mye om hvordan man tenker når man skal gå ut av komfortsonen.


Jordnær og realistisk   (5/5)

Flink programleder som stiller gode spørsmål og lar gjestene snakke ut. Podcasten tar for seg vanlige folks problemstillinger knyttet til angst, depresjon, krisehåndtering, selvutvikling, osv med utgangspunkt i både vitenskapelig fakta, og gjestenes egne erfaringer. God blanding av fagfolk innen bla psykologi/medisin og kjente og ukjente gjester innen idrett/kunst og kultur/militæret og mer. Ser frem til fortsettelsen!


Interessant og lærerikt   (5/5)

Mye bra temaer, spennende gjester og man lærer mye. Anbefales.


Varierte gjester   (5/5)

Har fulgt med de siste månedene og jeg er imponert over variasjonen på gjester. Mange bra gjester og tema!


Informativt   (5/5)

Kom akkurat over denne podcasten og har hørt nesten hver eneste episode på engang! Her er det mye bra og informativt for de fleste! Stå på!


Takk:)   (4/5)

Meget utviklende og inspirerende !!


Tommel opp   (5/5)

Anbefales! Mange spennende temaer som de fleste nok kan relatere seg seg til.


Genialt   (5/5)

Anbefales på det sterkeste!


Lærerikt   (5/5)

Har fulgt med siden starten og liker virkelig alle de spennende gjestene Frank har hatt i det siste! Stå på!!


Glede i hverdagen   (5/5)

Superinteressant tema og lett å høre på. Elsker spesielt intervjuene han har med inspirerende personer.


Faglig kunnskap på høyt nivå!   (5/5)

Podcasten gir meg mye kunnskap, og mentale verktøy som gjør at jeg mestrer hverdagen bedre. Føler alltid at jeg sitter igjen med noe lærdom etter hver episode!


Fantastisk!   (5/5)

Motiverende🔥


Hekta   (5/5)

Veldig bra greier!


Det er bare en ting og si, HELT TOPP.   (5/5)

Mange spennende vinklinger og samtaler med personer som har en genuin historie. Jeg liker også godt Frank &Joe mentaltrenings teknikker. Anbefales alle. Masse bra å hente her, Jeg har nå hørt alle episodene og gleder meg til neste.;)


Meget bra!   (5/5)

Dette er interessant og nytt! Spennende mennesker spennende temaer!


Kommer tilbake.   (3/5)

Nå har jeg hørt på to ep. Men dette var ikke for meg. Dårlig engelsk og den andre var han forkjølet så det var masse snufsing. Men jeg kommer tilbake senere for og se om kvaliteten er blitt bedre. Virker spennende, men kvaliteten er ikke det jeg er vant til.


Veldig bra:)   (5/5)

Lærerik podcast og interessante intervjuer.


Handlingsløst   (1/5)

Handlingsløst, uten retning og tamt


Interessant   (5/5)

En av de bedre podcastene. Blir gøy og følge.


Informativt og engasjerende   (5/5)

Begynner å forstå hvor viktig det er og ha fokus på egne handlinger og vaner. Mye bra informasjon og engasjerende gjester. Stå på!


Motiverende   (5/5)

Ble tipset om denne podcasten og den har virkelig levert. Episoden med Merethe Falkum Lien ga meg et skikkelig spark bak til å følge mine drømmer og ikke gi opp! 5 stjerner fra meg! Fortsett!


Midt i blinken   (5/5)

Her får du en mentaltrener rett inn i øret som gir super påfyll! En blanding av intervjuer med spørsmål som jeg har begynt å bruke i min egen hverdag for å gjøre bedre valg, og samtaler, jeg simpelthen digger episodene med Frank og Joe der de dykker ned i hverdagslige utfordringer som treffer meg midt i blinken! Føler hver gang at jeg sitter igjen med noe. Håper denne fortsetter for alltid! Dette er dypt, ærlig og personlig.


Inspirerende og lærerik   (5/5)

Spennende personligheter og mye bra informasjon om hvordan jeg tenker og handler uten å være klar over det. Stå på!!


Takk for kunnskapen dere gir oss   (5/5)

Veldig lærerik podcast


Gode spørsmål!Tankevekkende   (5/5)

Jeg kom over denne podcasten på topp 10 listen. Frank stiller virkelig noen spørsmål som får meg til å tenke. Spennende å følge videre!


Endelig   (5/5)

Nyttig


Superbra Podcast!   (5/5)

Fant denne interessante og lærerike podcasten etter å ha hørt på tilsvarende amerikanske. Endelig en norsk selvutvikling podcast! Flott initiativ og supre spørsmål fra Frank Nilsen gjør podcasten svært nyttig for de fleste! To tomler opp!


Dype og inspirerende samtaler   (5/5)

Utrolig inspirerende!


For en utvikling!   (5/5)

Jeg har nå fulgt podcasten siden den startet og det er utrolig hvor gode intervjuer du gjør. Gode, dype spørsmål som får gjestene til å gå dypt inn i sitt eget sinn for å finne svarene på spørsmål som de ikke har tenkt på før. God blanding av inspirasjon, humor og informasjon. Gleder meg hver uke til ny episode.


Superbra og engasjerende😀   (5/5)

Historier av kjente og mindre kjente personer med deres historier. Kjempeinteressant😀


Spennende😊   (5/5)

Sprek start, blir spennende å følge videre :)