Aggregated reviews for Monkey mindset – mental träning

Mental träning och praktiska strategier för att må, fungera och prestera bättre. Podden drivs av Daniel Sjöstedt och Patrik Edblad. Vi är mentala tränare.

Toppenhärlig podd!   (5/5)

Tack för lagom långa kärnfulla mentala vitamininjektioner.


Grym pod   (5/5)

Riktigt bra och givande pod som får en att personligen utvecklas 🌟


Monkey mindset   (5/5)

Väldigt bra och inspirerande. Ger tydliga o enkla verktyg att applicera i vardagen. Rekommenderas varmt.


Therese   (5/5)

Älskar denna podcast! Bästa att lyssna på under morgonpromenaden och få ny uppfriskande inspiration. Tack Daniel!


Inspirerande   (5/5)

Mycket bra Pod som inspirerar!


Toppen   (5/5)

Mycket intressant och lärorik podd. Podden har förändrat mitt liv till det bättre.


Toppen!   (5/5)

Många inspirerande avsnitt. Övningarna man får tillgång till fungerar bra för mig.


Mycket bra   (5/5)

Väldigt lärorik och innehållsrik podcast ♥️


Ständigt intressant!   (5/5)

Rekommenderas starkt! Programmen är korta men kärnfulla och ger tips och stöd för många situationer i livet. De olika avsnitten har olika fokus kring samma röda tråd och det är ständigt intressant att starta ett nytt avsnitt!


Mycket bra!   (5/5)

Jag tycker att många av programmen hjälper mig att hantera både vardag och livet i stort på ett bättre sätt. Välförankrad fakta, källor redovisas alltid vilket gör innehållet trovärdigt. Den mest välgjorda podden om mental träning som jag hittills stött på.


Tydlig och peppande   (5/5)

På grund av tydlig dramaturgisk struktur, pedagogiska sammanfattningar och förankring till det möjliga och görbara är detta en väldigt lärorik och inspirerande pod som gör avtryck.


Så bra!   (5/5)

Rekommenderas STARKT !!!


Topp!   (5/5)

Bra och tänkvärt innehåll!


Tack!   (5/5)

Det är så givmilt av dig att bjussa på de här tipsen! Det har stärkt mig och fått mig att tänka annorlunda i många olika situationer, samt hur jag ser på mig själv och min egen kraft och styrka. Tusen tack för det!


Bästa podden inom personlig utveckling!   (5/5)

Eftersom jag själv älskar allt som har med personlig utveckling att göra kan jag efter massa letande konstatera att detta är den klart bästa podden inom sin genre. Korta, men tillräckligt djupgående, inspirerande avsnitt med stort engagemang samt alltid kritiska glasögon på och Daniels egna tankar kring alla dessa fantastiska metoder, teorier och idéer. Hjälper dig som vill öka din livskvalitet både på jobbet med även till vardags.


Världsklass   (5/5)

Sååå bra!


Riktigt bra!   (5/5)

Min absoluta favorit! Har ni inte börjat lyssna på Monkey Mindset så gör det nu!


Toppen   (5/5)

Kanonbra rakt igenom. Helt klart i en klass för sig.


Mycket inspirerande!   (5/5)

Favorit-podd med många handfasta tips att gå vidare med. Intressanta ämnen.


Superbra podcast!   (5/5)

Det här är en riktig favorit-podcast, ämnena är intressanta och givande och har verkligen hjälpt mig både jobbmässigt och privat. Rösten är lugn och behaglig att lyssna på och jag tycker att avsnitten är lagom långa.


Superbra   (5/5)

Lärorik, intressant innehåll. Behaglig röst att lyssna på. Så skönt med en podd som inte innehåller en massa inledande babbel och struntprat.


Grym   (4/5)

Podden gör sitt jobb men tycker att läsaren inte pratar tillräckligt högt, känns som att han viskar det är enda minus från min sida 🌟


Konkreta vertyg för din utvecklingsresa   (5/5)

Älskar denna pod!! Den ger nya perspektiv och känns genomarbetad med olika källor och research som stödjer teorier och råd som ges. Samtidigt som den är både personlig och är konkret. Blir taggad på att bli mitt bättre jag! Stort tack Daniel för att du har skapat denna källa av inspiration och kunskap för att alla lyssnare ska kunna påbörja sina personliga transformationer med hjälp av alla avsnitt som verktyg för att kunna göra sin förändringsresa eller bara förstå sig själva lite bättre.


Bästa podden någonsin   (5/5)

Alla borde ta sig tid att lyssna på denna pod för i takt med lyssnandet så kommer du att få en större förståelse till varför du är som du är men också till hur du kan skapa förändringar till det bättre.


Fantastisk bra pod!   (5/5)

Fantastisk bra pod, som på ett förståligt och ödmjukt sätt lyfter fram viktiga ämnen och verktyg för personlig utveckling.


Härlig pod och behaglig röst att lyssna på   (5/5)

Vad glad jag blir att hittat denna podden. Precis vad jag behöver just nu. Tack


Daniel gör det enkelt👍🏻   (5/5)

Denna podd börjar verkligen från grunden när det kommer till mental och personlig utveckling. Korta pedagogiska avsnitt som gör det enkelt att hänga med och förstå samband och hur vi människor och våra hjärnor fungerar. Bra jobbat Daniel, toppbetyg!


Super!   (5/5)

Mycket bra och intressant pod!


Härlig inspirerande podd!   (5/5)

Lyssnat på 12 avsnitt på raken nu, bra fortfarande!


Rogivande   (5/5)

Daniels röst gör underverk.


Det absolut bästa jag lyssnat på!   (5/5)

Jag vet inte i vilken ände jag ska börja hylla denna fantastiska podd. Den har verkligen allt. Daniel är en seriös och förtroendeingivande talare som lägger mycket tid på dessa avsnitt som get Så MYCKET. Man märker att det lagts mycket tid och möda på att läsa och presentera fakta om forskning och experiment. Det är så otroligt spännande att lyssna på. Har hjälpt mig oerhört mycket att lyssna, jag är bara i början av podden. Allt som ta upp är så jäkla relevant och viktigt. Ma får hjälp och tydliga redskap för att må bra. Innan jag började lyssna på podden och göra mental träning så var jag inne i en riktig svacka, det stod mellan att börja med medicin eller inte. Och faktiskt så kan jag säga attpodden är den stora anledningen till min upplevda förhöjda livskvalitet. Jag mår bättre!! Rekommenderar den till alla jag stöter på ❤️❤️


Bra pod   (5/5)

Lätt och intressant att lyssna på. Vardagsnära exempel. Rekommenderas


Nyttigt för alla   (5/5)

Det finns mycket information om metal träning på internet, men måste säga att denna podd är något extra. Han kommer alltid med något nytt och spännande som faktiskt kan vara bra för vem som helst att veta, för den elitsatsande och den alldagliga. Men alla exempel tar denna podd teori till praktik, och gör det verkligen lätt att starta sin mentala resa. Tack för alla avsnitt!


Alltid intressant innehåll   (5/5)

Har lyssnat på hälften av poddavsnitten och tycker alltid det är intressanta ämnen. Mycket tips kring mental träning.


Superbra podd!   (5/5)

Har följt denna podden sen den startade. En av mina favorit poddar! Jag har även köpt till Monkeymindset plus, superbra. Har rekommenderat podden till många och även att använda det gratis mentala träningsprogrammet man får när man skriver upp sig på mail listan. Så användbart.


Superbra!   (5/5)

Korta avsnitt med konkreta övningar.


👍   (5/5)

Min favoritpodd, lyssnar varje vecka!


Bra podd   (5/5)

Mycket intressanta och givande tankar om motivation och matnyttiga ämnen


Mycket bra   (5/5)

Mycket bra! Rekommenderas starkt!


Intressant   (4/5)

Bra och tydliga titlar som kopplar till innehållet i alla avsnitt


Bästa podden för mig mental styrketräning   (4/5)

👍🏽


Optikern   (5/5)

Vilken fantastisk inspirerande pod! 5 stjärnor!!!


Lugnande röst   (5/5)

Daniels röst är himla avslappnande. Det pratas om intressanta saker också. En favoritpodd!


Givande och pedagogiskt   (5/5)

Uppskattar mycket det korta och enkla formatet. Podden ger mycket inspiration i vardagen, sen är det nästa steg som är svårare - att börja tillämpa innehållet. Hoppas att du fortsätter podda framöver!


En podd utöver det vanliga   (5/5)

En inspirerande och utvecklande podd som ger värdefulla insikter.


Älskar!❤️🙌🏻   (5/5)

Älskar denna pod! Den är mitt stöd i vardagen med mängder av intressanta avsnitt och konkreta tips! Kan även varmt rekommendera träningsprogrammet "Monkey mindset plus" som har hjälpt mig komma ner i varv och uppskatta muskulär avslappning.👌🏻


Den bästa podden!   (5/5)

Om du vill lära dig saker om hur du förbättrar dig själv och ditt liv - lyssna på denna pod. Han som har podden har en lugn och trevlig röst. Jag blir avslappnad av att lyssna på denna pod.


Om mental träning och annat som utvecklar dig   (5/5)

Intressant pod om mental träning, att göra förändringar och nå mål. Bra mix mellan forskning och direkta tips/verktyg.


Rekommenderas!   (5/5)

En favorit när det kommer till personlig utveckling på alla möjliga plan. Har äntligen lärt mig att skapa nya och bra vanor, genom att först implementera dem på micro-nivå. Är du intresserad av personal utveckling är detta den absolut bästa svenska podden inom området.


Superbra!   (5/5)

Ger mig inspiration i vardagen! Blir alltid extra glad när jag ser att det kommit ett nytt avsnitt!


Rekommenderas!   (5/5)

Lärorika tydliga lagom långa avsnitt för att få nya perspektiv på livet!


Suverän pod! Rekomederas   (5/5)

Bra pod med korta, intressanta avsnitt om mental utveckling. Med teori, pedagogiska exempel och förslag på övningar.


Fantastisk bra   (5/5)

Det bästa jag har hört på länge. Klokt, ödmjukt, så mycket kunskap och vilken röst!!!


Väldigt bra   (5/5)

Passar perfekt till resorna med bilen och på löpbandet. Det enda som är något irriterande är det jobbiga gitarrspelet , men det finns väl något syfte med det också


Bäst   (5/5)

Nyttiga och användbara tips.


Hands on om mental träning   (5/5)

Gillar att denna pod är seriös och bygger på den vetenskap som finns om mental träning och utveckling. Många aha-upplevelser och hands on tips för ökad närvaro, mer struktur i vardagen och bättre självkänsla. Som en livscoach i cyberrymden!


Ett måste på hundpromenaderna   (5/5)

Är väldigt intresserade av exakt det som behandlas i podden, är lagom långa avsnitt och pedagogiskt. Skulle tycka det var kul om det ibland varvades med samtal mellan Patrik och Daniel, det tror jag vore ett bra format och omväxling.


10/10!!   (5/5)

Bra och vettiga tankar och perspektiv!! Ger mig nya synsätt och förenklar vardagen! Tack för en bra podcast!


Toppen!   (5/5)

Jag kan verkligen rekommendera denna podcast! Inspirerande och tänkvärd.


Bra podd!   (4/5)

En uppfriskande härlig podd för dig som vill bli gladare!


Tankeväckande   (2/5)

Mycket generös och seriös pod som väcker tankar på ett utvecklande sätt i så gott som varje avsnitt. Lyssna!!!


Fantastisk!!   (5/5)

Jättebra pod! Man blir väldigt inspirerad och den är lätt att förstå.


Grymt format och enkelt smart innehåll!   (5/5)

Älskar formatet, korta lätt lyssnade avsnitt, och såklart innehållet! Å alla bra övningar som ibland medföljer avsnitten! Tummen upp!


rekommenderar varmt!   (5/5)

En mycket bra podd som på ett konkret sätt ger tips om hur stress och press kan hanteras för ett ökat välmående. Intressanta exempel och ämnen, känner igen mig i en del av de beskrivna situationerna vilket gör att podden blir till hjälp att hantera vissa tankemönster. Rekommenderar varmt!


En väg in på mental träning och välbefinnande   (5/5)

Mycket enkel, behaglig och lärorik podd om mental träning och allt som hör till.


Väldigt bra   (5/5)

Väldigt bra


Underbar podd!!   (5/5)

Slukat alla avsnitt från första början när jag upptäckte podden. Vissa har jag lyssnat på flera gånger. Kanonpodd!


tankeväckande och föredömligt kort   (5/5)

De korta avsnitten är precis lagom för att inte tappa fokus. Många nya tankar har väckts och jag älskar att Daniel Sjöstedt inte lämnar en med dessa tankar, utan alltid följer upp med konstruktiva och ENKLA förslag på små förändringar som kan införas för att röra sig i rätt riktning!


Mycket bra   (5/5)

Mycket härlig röst & podd! Gillar starkt


Livsskjuts   (5/5)

Den här podden gav mig tankarna och viljan tillbaka. Efter en period av utmattning blev jag tipsad om denna podd och den har hjälpt mig framåt. Vissa avsnitt har lyssnats på flertal ggr för att de känts så bra och tilltalande. Ger enorm energi samtidigt som rösten är mycket avslappnande :) Fantastiskt podd som jag rekommenderar varmt om man är intresserad av mental träning!


Go   (5/5)

Go att lyssna på. Lugnt och sansat utan att vara opersonlig. Hade varit roligt att få höra mer av hans egna lösningar eller lyssnares lösningar ibland :)


Inspirerande och vetenskapligt förankrat   (5/5)

Mycket bra podd som ger sååå mkt bra insikter och tips kring mental träning.


Gillar!!   (5/5)

Mycket bra hjälp till självhjälp på väg tillbaka efter utmattningssyndrom. Har väckt många tankar som stöttar och ger en annan syn på hur jag kan komma vidare i livet.


Sakligt och tydligt   (5/5)

Gillar sakligheten. Mycket hänvisningar till experiment och vetenskap, och även kritik till dessa. Daniel är också tydlig när han själv tycker något utifrån sina egna erfarenheter, men inte har hänvisningar till annan vetenskap. Förtroendeingivande.


Mycket bra!   (5/5)

Jag lär mig något nytt varje gång jag lyssnar. Tack!


Intressant pod.   (5/5)

Korta, bra avsnitt. Vill höra mer!


Fantastisk   (5/5)

Otroligt bra podcast för alla som vill utvecklas och må bättre !


En sån här app va på tiden att jag hitta..   (4/5)

Lärorik och hjälpsam app som alla kan känna igen sig i!!! Daniel pratar till "vanligt folk med vanliga vardagsproblem" och ger bra, väl förklarade och lättförståeliga förklaringar. Han drar paralleller och väljer ämnen på ett pricksäkert sätt! Ser fram emot fortsättningen!!


Tipptopp!   (5/5)

Väldigt många bra tips att ta med in i vardagen för att bli ett bättre jag.


En av de bästa "self improvement poddarna"   (5/5)

Lagom långa avsnitt med väl avgränsade ämnen


Enkelt men innehållsrikt   (5/5)

Jag tycker väldigt mycket om denna Podd. Det är väldigt pedagogiskt, tydligt och enkelt. Mycket bra! / Jimmie


Kanon!   (5/5)

Behaglig röst med ett språk och rytm som gör det lätt att hänga med och förstå. Rekommenderas varmt!! Nicklas


Älskar!   (5/5)

Är intresserad av mental träning, minimalism, down shifta, frivillig enkelhet. Underbart att hitta en pod som innehåller allt detta. Alla borde lyssna.


Bästa att lyssna   (5/5)

Hur bra som helst! Enkla bra tips! Logiska bra förklaringar och väldigt i framkant hur man ska klara sig i dagens samhälle på ett bra vis! Tack ska du ha! Det vore skoj om din app började fungera igen också!


Superbra Podd   (5/5)

Bra ämnen och handfasta verktyg för att jobba mot förändring och mental träning. Bra längd för också för att ta in och bearbeta tips/verktyg också. Mycket bra boktips i podden också. Hoppas att den återkommer snart igen!


Äntligen!   (5/5)

Längtar till min nästa morgonpromenad då jag kan lyssna på all denna klokhet som hjälper mig vidare i mitt "egentligen" perfekta liv men där jag saknar innerlig lycka, har massa dåliga ovanor och är ofta arg och frustrerad. Denna pod ska jag med spänning och öppet sinnelag följa vidare. Tack!


Bra innehåll...dåligt ljud.   (4/5)

Bra innehåll och tänkvärt. Men det GÅR inte att lyssna när man cyklar eller går utomhus då ljudkvaliteten är tidvis usel! Antingen sitter han på andra sidan rummet från mikrofonen eller har tvivelaktig inspelningsapparatur. Det är till och från jobbet på hojen jag lyssnar. Men det går tyvärr inte.


Lättsmält   (5/5)

Mycket givande


Fantastisk podd!   (5/5)

Daniel har en behaglig och trevlig röst. Jordnära. Bra övningar.


Bästa podden!   (5/5)

Sträcklyssnat hela podden och har verkligen inget att kritisera! Tack Daniel!


Många aha-upplevelser!   (5/5)

Jag har letat länge efter en bra podd om mental träning och/eller personlig utveckling. Och plötsligt hände det! Jag har sträcklyssnat 25 avsnitt och har nu ett fullklottrat papper med tankar att ta med i vardagen. Bra med korta avsnitt, tydliga förklaringar och övningar som är lätta att ta till sig. Världsklass helt enkelt!


Generöst   (5/5)

Generöst och innehållsrikt


Kan varmt rekommenderas   (5/5)

Mycket bra! Känner att jag får hjälp att sakta men säkert förändra mina tankar och beteende.


Tack!   (5/5)

Verkligen en konkret och kompetent hjälp mot ett bättre liv


Välj denna när det gäller mental träning   (5/5)

Lättlyssnat och enkelt att ta till sig. Har precis börjat lyssna så jag kör mataton med alla avsnitten när jag är ute och promenerar. Skriver upp de som intresserar mig mer och lyssnar på dem igen. Har kommit igång med mental träning mer frekvent tack vare podden. Rekommenderas varmt!


Fantastiskt skön podd   (5/5)

Har startat en vana med att börja morgonen med 1 avsnitt medan jag ligger och mediterar☀☀☀☀☀


👍🏼   (4/5)

En hel del matnyttigt & tankeväckande. Levererat med en behaglig röst. Tack Daniel 😀


Bra podd.   (5/5)

Inspirerande & motiverande.


Ser alltid fram mot nästa avsnitt.   (5/5)

Har lyssnat på samtliga avsnitt och ser alltid fram mot nästa. Ger en hel del insikter och intressanta tankar om den värld vi mentalt lever i idag.


Intressanta ämnen och behaglig röst   (5/5)

Väldigt intressanta ämnen. Uppskattar korta pddarna, även om man skulle vilja dyka ännu djupare i vissa ämnen.


Konkret & enkelt!   (5/5)

Superbra och konkreta vardagstips. Viktigt ämne i dagens samhälle.


Effektivt träning   (5/5)

Bra innehåll. Korta och kärnfulla avsnitt med tydliga budskap gör den mentala träningen effektiv. Dessutom har Daniel en lugn och trevlig röst att lyssna till. Tack Daniel för en bra pod! :)


Mycket bra   (5/5)

Utmärkt pod! Bra med korta avsnitt och tydlig struktur.


Toppen!   (5/5)

Enkel och tydlig podd med många bra tankar och tips. Mental träning behöver inte vara så avancerat, alla kan göra det! Ser fram emot fler poddar från dig.


Riktigt bra   (5/5)

En otroligt pålitlig och intressant podcast. Tidlösa korta avsnitt att lyssna på när som helst för en push i rätt riktning och för att hitta fokus i livet! Rekommenderas!


Suverän pod!   (5/5)

Jag står inför förändringar i mitt liv på lite olika sätt och då är denna pod suverän för mig! Vissa avsnitt har jag lyssnat på flera gånger. Rekommenderas varmt om du vill ha en pod som är enkel och tydlig, och som handlar om mental träning, förändringar och mycket mera. God lyssning!


👏🏻   (5/5)

Jättebra podd som tar upp viktiga ämnen och ger bra tips som är enkla att använda sig av. Tack för det! 😊


Underbar   (5/5)

Fick tips om podden av kollega å nu kan jag inte sluta lyssna. Vill höra allt! Längtar efter att trampa iväg på cykeln till jobbet å få lite nya goa injiceringar med nåt tänkvärt. Tack!!


Morgonrutin men även många andra avsnitt   (5/5)

Att jag aldrig tänkt på att räkna baklänges! En pod som inger hop för en kaotisk själ som jag. Ovärderligt med korta avsnitt och enkla tips om hur vardagen, tillvaron och livet kan förenklas


V   (4/5)

Varierat och övergripande om man vill jobba med sig själv.


Recension   (5/5)

Bra och informativ pod! Bra längd på avsnitten.


Mycket bra!   (5/5)

Jag har lyssnat på ganska många avsnitt nu, och jag tycker podden är mycket bra! Lagom långa avsnitt, sakligt och tydliga fakta som ger inspiration. Ett verktyg som har fått mig att starta min mentala träning, och som kan fungera i vardagen, Toppen!


Monkey mind   (5/5)

Intressant pod som jag ska fortsätta lyssna på


Inspiration och verktyg i vardagen   (5/5)

Bra podcast som ger både inspiration och praktiska verktyg med utgångspunkt i den mentala träningen. Perfekt längd för att hinna lyssna då och då även med pressat schema. Ser fram emot nya avsnitt :-)


Toppen!   (5/5)

Genuint engagemang och bra röst ger den här till en favrit.


Generöst och sakligt   (5/5)

Daniel delar generöst och sakligt med sig av sin kunskap om och erfarenhet från mental träning. Jag ser fram emot att lyssna på nya avsnitt varje torsdag och känner tacksamhet över att få ta del av Daniels tankar.


Otroligt givande   (5/5)

Ger enkla men effektiva tips för minskad stress och ökat välmående. Rekommenderas till alla i dessa tider av stressade livsstilar.


Massa bra tips som gör vardagen lättare!   (5/5)

Massa bra tips som gör vardagen lättare!


Så användbart! I många sammanhang!   (5/5)

Tankeväckande och användbart i många olika sammanhang. Med dig själv och tillsammans med andra. Stärkande! Rekommenderas!!


En riktigt bra "må-bra-app"   (5/5)

Har lyssnat på alla program. Och jag gillar verkligen att det är korta program, som innehåller konkreta exempel och enkla övningar som verkligen funkar! Började lyssna på denna podd efter att jag nyligen fått barn. Till en början orkade jag bara med korta promenader, och då passade det perfekt med ett podd-avsnitt per promenad. Nu går jag lite längre sträckor och lyssnar på "favoriterna", för flera utav avsnitten kan man höra hur många gånger som helst!


Kvällspepp   (5/5)

Inspirerande podd som levererar handfasta tips och mycket pepp genom en lugn och tydlig röst. Blir min nya kvällslyssning!


👍🏼   (5/5)

Superbra på alla sätt!


Jätte bra och inspirerande!   (5/5)

Bra verktygslåda!


Kärnfullt och bra   (4/5)

Korta och bra avsnitt som på ett pedagogiskt sätt går direkt på kärnan. Rekommenderas till alla som är intresserade av personlig utveckling och mental träning.


Rekommenderas!!   (5/5)

Tydlig och bra podcast. Mycket bra övningar och lagom långa avsnitt.


Pillan   (5/5)

Saker jag ständigt behöver påminnas om. Superbra! Rekommenderar varmt.


Inspirerande   (5/5)

Jättebra och inspirerande podd! Följer varje avsnitt och kul att prova på övningarna. De får mig att må bra.


Mycket bra!   (5/5)

Väldigt bra pod som ger enkla tips att komma igång med mental träning samt utvecklas som människa.


Finstämt   (4/5)

Mental träning på ett tydligt och enkelt sätt


Tack   (5/5)

Daniel förmedlar kunskap och praktiska verktyg på ett sätt som gör även det till synes svåra i livet enkelt! Om fler lyssnar på hans avsnitt tror jag att världen skulle se lite bättre ut!


MNeborg   (5/5)

Inspirerande, lärorikt!


Jättebra!   (5/5)

Väldigt lugnande att lyssna på och bra att avsnitten inte är så jättelånga, alldeles lagom! Jag är glad att jag hittade denna podcasten :)


Tankeväckande!   (5/5)

Mycket bra och tankeväckande pod som ger nya perspektiv. Känner mig stärkt!


Stor hjälp för balanserad vardag!   (5/5)

Mycket bra podd för oss som vill ta ett grepp om vardagen och styra livet själv, inte bara stressa på och låta slumpen styra våra val och resultat. Monkey Mindset har gett mig många insikter i det sociala samspelet, men kanske framför allt handfasta tips som förenklar mina dagliga rutiner enormt.


Värdefull pod   (5/5)

Bra pod med många fina tips till vardagen.


Alla borde lyssna på det här   (5/5)

Bra grejjor.


Missa inte denna!   (5/5)

Lugnt, sakligt och på ett intressant sätt tas ämnen (som f ö är spot on) upp och diskuteras och en får handfasta och tydliga tips och tillvägagångssätt. Älskar just resonemanget, att allt inte ses från ett perspektiv. Bra med korta avsnitt som går att lyssna på flera gånger.


Rekommenderas!   (5/5)

Fått många bra tips som jag försöker knåda in i vardagen. Hoppas att det snart kommer nya avsnitt!


Suveränt   (5/5)

En suverän podcast. Har också laddat ner appen och använder verktygen dagligen.


Toppenpodd!   (5/5)

Tydlig, behaglig och inspirerande podd som alla borde lyssna på!


Intressant podd   (5/5)

👍👍👍👍👍


Lärorikt   (5/5)

Mycket bra och lärorikt för mig.


.   (5/5)

Precis hittat denna POD, har blivit ett gift, vill bara sträck lyssna, skön röst oxå👍


Givande och lätt att ta till sig   (5/5)

En bra pod i ett format och en ton som är lätt att ta till sig!


Enkel och tydlig   (5/5)

Med härlig röst ger du bra tips och enkla förklaringar! Jag kommer att fortsätta lyssna!


Världsklass   (5/5)

Har lyssnat på alla avsnitt och kommer lyssna igenom allt igen! Alla borde träna mentalt!


Inspirerande podd med handfasta råd   (5/5)

Mycket välgenomtänkt och handfast podd som ökar förståelse och insikt om viktiga delar i livet. Jag har lyssnat igenom alla avsnitt och vissa flera gånger. Tack Daniel, du hjälper mig att utvecklas som människa. :)


Självhjälp utan klyschor   (4/5)

Behaglig att lyssna på. Daniel är nyanserad och balanserad i sina resonemang till skillnad från många andra inom genren.


Mkt bra!   (5/5)

Mkt bra kvällslyssning!


Bra och enkelt   (5/5)

Bra och enkla tips som går att bygga vidare på. Jag kommer garanterat lyssna vidare...


Förmedlar något av värde!   (5/5)

Trevliga avsnitt med intressant innehåll. Jag gillar Daniels lugna tydliga röst. Avsnitten känns genomtänkta och det ger mig verkligen något att lyssna på dem. Tack Daniel!


Grymt   (5/5)

Mycket bra. Drog igenom alla avsnitt på en dag. Precis vad jag letat efter. Värt att lyssna på om och om igen, för att ta till sig vad Daniel säger. Ser fram emot mer avsnitt. Keep up the good work. Mvh Urban


Chans till mental utveckling   (5/5)

Spännande och rolig pod som öppnar möjlighet för eget välmående och mental utveckling, fortsätter lyssna med intresse.


Livet kan förändras om man bara vet hur   (5/5)

En pod utöver det vanliga. För tillfället lyssnat flera gånger på hur man skapar bra vanor. Skönt med korta och koncisa avsnitt. Ser framemot fortsättningen. Ska köpa appen nu


Fantastisk pod   (5/5)

Klok och viktig pod. Köpte appen direkt. Tack Daniel. F.ö har jag försökt lägga in den här recenssionen 4 ggr men itunes har var gång konstaterat att vart och ett av användarnamnen var upptagna. Vill apple ha recenssioner? Dags att ändra princip, pucko-apple?


Konkreta råd   (5/5)

Det bästa med denna podd är att man får konkreta tips som man kan tillämpa direkt och som gör mkt i livet enklare.


Kort, koncis och underhållande podcast'   (5/5)

Mycket underhållande, vettig och bra podcast. Lyssna!


Kort & kärnfullt!   (4/5)

Korta insiktsfulla avsnitt med konkreta tips och råd. Rekommenderas!


Toppen!   (5/5)

Kort, koncist & intressant! Handfasta & relaterbara tips - jag tycker det här är jättebra :)


Mental träning   (4/5)

Bra och intressant pod, som ger verktyg att arbeta med för att exempelvis förbättra sin mentala hälsa Den innehåller också många tänkvärda åsikter och tips för att bygga en fungerande vardag.


Mycket bra och lovande.   (5/5)

Lyssnat på alla avsnitt och blivit väldigt inspirerad. Bra att avsnitten är korta och trots detta hinns det gå igenom väldigt mycket. Grundlig och lätt att hänga med i övningar och fakta.


Sympatisk enkel och personlig   (5/5)

Bra!


Lärorik och bra!   (5/5)

Kan rekommendera 👍🏼


Jättebra och konkret   (4/5)

Önskar dock lite längre avsnitt


Inspirerande!   (5/5)

Jätteinspirerande! Tar upp massor av tänkvärda ämnen och ger jättebra tips på verktyg man lätt kan använda sig av. Ser fram emot fler avsnitt!


Sjukt bra pod   (5/5)

En klockren pod som verkligen gör skillnad med konkreta råd och kloka ord.


Grymt bra pod som ger en verktygen att träna mentalt.   (5/5)

Vilken bra pod. Ger mig många bra handfasta tips att utveckla mig som människa. Bra ämnen som jag tror dom allra flesta skulle behöva ta sig en funderare på. Längtar verkligen till nästa avsnitt :) Bra ljud och behaglig röst.


Super!   (5/5)

Tränar ballet och vill dansa världen över, det är mitt mål. Du har hjälpt mig jättemycket! PS vad tycker du om Ayurveda?


Intressant och rakt på sak   (5/5)

Lyssnat på flera i genren. Daniel är kortfattad (gör det lättare att lyssna på hela) och väldigt tydlig. Både djup och vardag. Gillar!


Grym pod   (5/5)

Bra tips!!


Intressant och tänkvärt   (5/5)

Jag har lyssnat på de första 8 avsnitten samtidigt som jag tog en lång promenad. Mycket bra kombo. Jag ser fram emot nästa avsnitt och alla som följer därefter. Bra podd.


FOMO   (5/5)

Bra podd om FOMO.


Bra!   (5/5)

Bra!


Toppen!   (5/5)

Mycket bra, lärorik och intressant podcast. Den kommer jag att följa i framtiden!


Mental träning!   (5/5)

Intressant,påhitig och tydlig.


Lovande!   (5/5)

Den här podden kommer jag ge fler chanser, har lyssnat på tre avsnitt nu. Den där Gandhi var inte så dum 😊.