Aggregated reviews for Mord Mot Mord

Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

Tack!!   (5/5)

Älskar er podd, kombinerar en ”vanlig” prat podd, tillsammans med true crime. Känns som man sitter med er samtidigt vilket är så välkomnande och avslappnande. Man känner en gemenskap där man lär känna er samtidigt, vilket gör att den blir mer personlig. Är också så sjukt glad över att ni tar upp nya fall utöver hela världen, och inte bara fall från Sverige. De flesta andra true crime poddar från Sverige (vad jag vet) pratar alltid om samma fall väldigt nära på varandra vilket gör det tråkigt tyvärr. Så tack! Kan alltid lyssna på er då ni levererar ny content.


Grym!   (5/5)

Bra podd! Intressant och rolig. Karin och Anna är riktigt härliga. Podden är komisk utan att vara respektlös, enligt mig.


Inte lika bra som Vad Blir Det För Mord   (3/5)

Försnacket spolar jag förbi oftare än vad jag skulle vilja, men när fallen kommer igång så är det en rolig och underhållande crime pod att fördriva tiden med. 👍🏼


Grym!!   (5/5)

Älskar att de är både seriöst och mycket skratt! Älskar att ni inte gör er till, Grym podd! Fortsätt så tjejer ni e grymma! Första podden som får mig skratta ena stunden oh sen få rysningar!!


BT   (1/5)

Alla svenska poddar om amerikanska mordfall är bara sämre kopior än de amerikanska. Bara minskat på all fakta och sedan översatt det hela. Ganska pinsamt faktisk.


Bättre podd finns inte   (5/5)

Ni som sitter och klagar på att det är ”oseriöst” kan gå lyssna på P3 dukomenterer istället. Här lyssnar vi på mord och samtidigt blir rädda, glada och spänningsfyllda. Om ni inte vill ha den blandningen börja inte lyssna, men jag tycker att det är underbart!


Nonsens Pladder   (1/5)

En helvetes massa nonsens pladder och fnissande som man måste spola sig igenom. När fallen väl påbörjas avbryter de varandra och det är jobbigt att följa storyn. Orkar inte mer. Har gett podden så många chanser genom åren men tar bort den nu. Det finns så många kvalitets true crimepoddar där ute så helt onödigt att slösa bort sin tid på denna ( om man inte är hysteriskt intresserad av deras privatliv)


Bäst   (5/5)

Världens bästa podd❤️


Kopia rakt av   (3/5)

Känns som att de försöker vara en svensk kopia av My Favorite Murder. Alltså, rakt av en kopia med snack om föräldrar osv i mellansnacket. Lyssna hellre på My Favorite Murder eftersom Karen och Georgia är roligare.


Ni är grymma!   (5/5)

Tycker om er båda svinmycket! Ni är riktigt bra på detta. Hade varit önskvärt med lite mindre snicksnack, framförallt när ni är mitt i en story. Det ballar gärna ur ibland. Kärlek ❤️


Ni är bäst   (5/5)

Grymma är ni ❤️


Under all kritik!   (1/5)

Bedrövlig podd lyssna inte! Försök vara seriösa!


Mordsnacket börjar långt in   (3/5)

Tycker mycket om när ni pratar om de olika fallen. Skulle ni kunna skriva i infon hur långt in själva snacket börjar. Brukar vara vid runt 17min in men svårt när man letar och chansar :( måste alltid spola fram och tillbak så länge, så då ger jag upp och byter podd :(


Jättemysig podd!!   (5/5)

Bra kombo av snack mellan två vänner och true crime. Lättar lite på stämningen!


Så himla bäst!   (5/5)

Ser fram emot varje avsnitt!


Love love love   (5/5)

Underbara tjejer! Lyssnar inte på mordpodd annars, men ni får den verkligen spännande och rolig. Älskar när ni skattar och skojar! Har nyss hittat er och har plöjt sedan dess! Kram


Tönt   (1/5)

Töntar


Flams   (1/5)

Flams - ja True Crime - not so much...


my queens   (5/5)

jag älskar Anna & Karin EXAKT lika mycket! perfekta snackare båda två. jag hatar true crime men lyssnar ändå av min rena kärlek till programledarna. puss & kram.


🌟🌟🌟🌟🌟   (5/5)

Så bra podd!!


👌🏻   (5/5)

Älskar denna podd!! Får en alltid på gott humör, bra och spännande fall som inte bara är från usa!! karin och anna är alltid lika roliga!


Besviken   (1/5)

Så otroligt besviken. Älskar true crime men fick spola och spola för att slippa höra er prata om massa strunt? En pratar så snabbt så man knappt hör och det skrattas och flamsas trots att ni pratar om tortyr m.m... ni borde behandla ämnet med respekt. Men detta lyssnar jag ALDRIG på igen.


F   (1/5)

För mycket flams, synd😳


Wooow   (4/5)

Karin är helt fantastisk, jätterolig och verkar så snäll. Podden är jättebra, men varför är Anna så bitter och otrevlig mot Karin?


Slösa inte eran tid   (1/5)

Blev rekommenderad att lyssna på denna podcasten då jag gillar att lyssna om mord. Slog på det senaste avsnittet och 11 minuter in i avsnittet så sitter dom fortfarande och pratar om helt irrelevanta saker, ni kanske borde göra en annan pod om ni vill prata om andra saker, nej tack från mig.


Black metal morden   (5/5)

Snälla kör ett avsnitt om black metal morden i Norge på 90talet


Oseriös och ofokuserad.   (1/5)

11min in och moden har inte börjat. Det diskuteras allt annat än fallet i rubriken! Jag ger upp.


En av favoriterna!   (5/5)

Vilken rolig podd detta är! En perfekt blandning av humor och true crime! 👌


Älskar podden!   (5/5)

Älskar allt med podden och man kan ju inte låta bli att vara sådär jätte avundsjuk på eran fina vänskapsrelation! 😩❤️ Får alltid ett leende av att höra er vara så fina mot varandra. Sen är de skönt att få höra lite skoj, lite fnissande och kärlek mellan allt hemskt som tas upp. Sluta aldrig podda! 😍 (Och sluta aldrig vara er själva. Eran podd är bäst för att ni är som ni är ~)


👍🏻👍🏻   (5/5)

Helt klart bästa podden! Ny favoritdag -onsdag!


Klockren   (5/5)

Lyssnat sen start! Och blir lika glad varje onsdag. Precis lagom med mellansnack, roliga anekdoter, och spännande fall! Tipp topp


Superbra   (5/5)

Älskar att ni får en att le och skratta istället för att sitta & bli nedstämd när det handlar om något så tungt som mord. Ni gör så att man lär sig om morden men samtidigt gör det lättare att hantera. Ta inte åt er av vad medelålders sura människor säger. Er podd är perfekt 💗


Liksom...   (3/5)

Tyvärr används ordet ”liksom” i i stort sett varje mening vilket gör att det är det enda jag hör.. Snälla sluta!


Lite väl tramsiga!!   (1/5)

Tycker jag...


Tummen upp   (5/5)

Ni är bäst. Spännande, bra berättat och läskigt. Jag kan inte sluta lyssna. Kör hårt bästa tjejerna.


April april   (5/5)

Det kan inte varit någon som 1april prankat via din fb och lagt in den där dansande streckgubben?


Värdelöst   (1/5)

Två självupptagna programledare som verkar vara mest intresserade av sig själva. Fyra minuter in i avsnittet hade de bara snattrat om sig själva och sina familjer och kompisar.


Bäst!   (5/5)

Får mig att överleva onsdagarna, spännande och läskiga historier blandat med härligt snack, perfekt!


5/5   (5/5)

Min absoluta favoritpodd, bra fall och härligt snack. Sluta aldrig, tack! :)


Nej tack   (1/5)

Håller med resterande. För mycket flams! Visst kan det vara lite prat men 15-20 min och inget känns seriöst. Byta ämne?


Bästa podden   (5/5)

Min favorit! Längtar till onsdagar så jag får höra dessa gummor <3 ni är BÄÄÄST


BARA reklam i tjugo min   (1/5)

Hallååå, förstår absolut inte varför ni inleder podden med cirka 15-20 minuter prat om ..? vad era pojkvänner sagt/gjort senaste veckan eller vad ni ätit och sedan kommer reklam på reklam på reklam.... sjukt trist då ni berättar om intressanta fall och är respektfulla kring anhöriga/har bra analyser. Önskar att nu kunde börja direkt med fallen och väva in reklamen allteftersom.. men 🙈 bara att sluta lyssna.


Introt😍   (5/5)

Världens bästa podd med två härliga och roliga tjejer. Rekommenderas starkt!! Risk för att hamna i ett beroende😁👌


Älskar introt!!!   (5/5)

Skitbra podd med bästa introt!


Flams, trams och irritation tyvärr..:/   (1/5)

För mycket flams och trams... avbryter varandra konstant och pratar i mun lite med. Man hänger inte riktigt med i berättelsen.. jag blev tyvärr bara irriterad. klarade inte av mer än ett avsnitt🙄 Men goa berättar röster så sätt. Ni borde prata om något annat ämne, mord är inte erat ämne...detta är ett ämne som skall tas mycket seriöst, tänker på anhöriga och folk som vill höra om detta.


Bäst!   (5/5)

Så underbara!


Älskar!   (5/5)

Älskar att ni snackar om lite allt möjligt innan fallen drar igång och emellan, det gör att podden inte känns så tung och som att lyssna på sina kompisar typ!! Ett stort plus för att Karin är från Göteborg och att er vänskap är goals. 👌🏻


Bara okej...   (2/5)

Det är fantastiskt med true crime-poddar. Dock är det lite för många oväsentligheter och snack som inte har med fallen att göra. Men framförallt en hel del faktafel och oförståelse för olika naturliga företeelser.


👍   (5/5)

Två härliga människor som bitvis är sjukt roliga sen är det lite mord emellan, det är ju inte lika kul... men spännande😱


Älskar   (5/5)

Älskar er podd och hade helst haft ett avsnitt om dagen, hehe. Spännande fall med reaktioner och sidospår, tycker att det är så nice för att orka lyssna på hemskheterna. Och mysigt med ert snack om roliga/pinsamma/vardagliga händelser innan. Ni äger, kram.


Synd att det är mycket trams!   (1/5)

Ni tar upp fantastiskt intressanta fall som tyvärr skojas bort! Mycket ointressant snack i början, spolar därför alltid i början och hela podden känns allmänt oseriös eftersom ni använder konstiga ordval m.m. Skulle rekommendera en annan mordpodd!


Skärp er   (1/5)

Känns riktigt oseriöst. Ni pratar ju inte ens om vad ni nu ska prata om? Kom igen


Karin!!! HALLÅÅÅ!   (1/5)

Är detta ett sportreferat tror Du? Näst intill helt omöjligt att förstå vad Du säger! Raketfart, sluddrigt, osammanhängande och mycket dåligt språkbruk därtill! Orkar inte lyssna på detta tjatter från två st. intellektuellt missanpassade och oseriösa gestalter! Jisses! Den absolut i särklass sämsta podden i ett mycket allvarligt ämne !! Lägg bara ner skiten!!


Flams   (1/5)

Lyssnade 3 min - bara trams och flams. Oseriöst.


?   (1/5)

Del 2 av 2 13/2.... så flamsigt att jag fattade inte ens vad det handlade om.


Underbar   (5/5)

Vad andra kallar ”trams” tycker jag är det bästa, det genuina! Ni är så roliga, är genuina och era skratt och kommentarer gör att mordfallen inte blir lika läskiga för att det har byggts upp med humor också. Fortsätt med det ni gör! Superbra jobb


För mycket mellansnack och trams   (3/5)

Tramsigt och för mycket mellansnack. Spola fram de första 10 minuterna om ni vill slippa höra om ”privat snack” och reklam. Tyvärr väljer jag ofta att inte lyssna på denna podd pga detta. I berättelsen så avbryter den andra personen ofta dessutom vilket förstör uppbyggnaden av berättelserna. Tråkigt annars bra potential med intressanta historier. Får knappt tre stjärnor av fem.


Toppen   (5/5)

Toppen-podd!


The meat person, 5 stjärnor på gud   (5/5)

E 16 o tycker er podd är jätte jätte bra. Ni är så coola, och smarta. Asså sluta aldrig med det ni göra, MEN vill ha brutalare mord... please. 😍😍👶🏼👭🥩🥩


<3   (5/5)

ÄLSKAR att ni skrattar mycket och diskuterar samtidigt som ni berättar. ”Flamset” alla pratar om är charmigt och det här är min favoritpodd någonsin


Så bra podd   (5/5)

E 13 o älskar eran podd längtar från ons-ons varje vecka på ett nytt avsnitt så himla bra fortsätt gör gärna svenska lite äldre mord❤️❤️


Sådär   (4/5)

Kanske lite oseriöst men ändå bra stämning


Riktigt bra podd   (5/5)

Ni är så sjukt härliga att lyssna på och jag älskar att ni små snackar med varandra emellanåt. Jag kommer på mig själv att jag skrattar till åt era roliga samtal med varandra när jag lyssnar på er podd! Ni är grymma tjejer!!


Bäst bäst bäst   (5/5)

Världens bästa podd helt enkelt


Veckans höjdpunkt! Äntliiiigeeeen   (5/5)

#mordmotmordfamiljen


Grym podd   (3/5)

Ni är helt grymma men är väldigt jobbigt när jingeln är sjukt hög och era röster så mycket lägre. Får sänka varje gång vid jingeln och sedan höja när ni börjar prata så tips är att höja rösterna lite eller sänka jingeln än aning. Annars är ni 5av 5😍


Lite mycket trams   (2/5)

Lite mycket trams prat innan dagens ämne.långdraget. Annars är det intressanta ämnen ni tar upp


Bortkastad tid   (1/5)

- Asså, de e typ liksom cute...... - Men Guuud va cooolt, helt seriöst asså? Bara tuggummit som saknas!


skitmysig!   (5/5)

Blir så fånigt när folk med liknande poddar ska vara så sjukt seriösa, detta känns mer som en mysig fredagkväll med lite true crime-snack! Asbra sällis när man städar eller jobbar! 🙏🙏


1000 av 1000   (5/5)

Väääärldens bästa podd😍😍😍


Bästa podden ever!   (5/5)

Så intressant och spännande. Skönt flow i samtalet, känns som att man sitter med dem i rummet.


Sjukt bra pod!   (5/5)

Jag är en podslukare och lyssnar på allt mellan himmel och jord. Er pod är grymt bra man tröttnar aldrig på att lyssna på er.


Bra   (5/5)

Passad mig utmärkt


Grym podd!   (5/5)

Fjortisar? Dåligt ordförråd? Alltså det där är bara pinsamt att läsa, googla åtminstone på konstruktiv kritik innan ni gör en recension. Älskar er podd, längtar alltid till onsdagarna! Fortsätt som ni gör 🙌🏼😍


Bra!   (4/5)

Tycker podden är jättebra och härlig att lyssna på. Skönt med lättsamt prat när det är så tunga ämnen som hanteras. Ser fram emot fler avsnitt! :)


Sjukt bra   (5/5)

Såg så många skitkommentarer så kände mig manad att dela med mig av min positiva åsikt. Gillar starkt hela podden, skönt med avslappnad stämning och skämt men sjukt intressanta fall. Hittade denna genom podden Vad Blir Det För Mord och älskar båda helt enkelt


Recension   (1/5)

Mycket prat så den passar inte mig alls.


Hm   (3/5)

Det jag stör mig något enormt är dessa ”ääähhhm” som Karin gör hela tiden. Så illa att jag känner irritation. Då får man intrycket att ni inte har läst på vad ni ska prata om. Flamset stör mig inte så mycket åtminstone.


Välj annan detta är 👎🏻   (1/5)

Helt värdelöst, massa ovidkommande babbel. Lägg inte tid på denna podd finns andra betydligt bättre


Sämsta   (1/5)

Det va det flamsigaste jag hört någonsin ! Och så respektlöst mot ett så allvarlig ämne ! Och har man inte ett större ordförråd så ska man nog inte hålla på med en pod ? 👎👎 lägg ner ! och alla andra som är intresserade av samma ämne det finns jätte många riktigt bra poddar som ta detta på allvar !


Tyvärr jättedåligt   (1/5)

Trodde jag hittat en intressant pod men ni förstör den med ert oseriösa flamsande och extremt ovårdade språk. Det är seriösa saker ni pratar om, inget att larva runt om, ni är otroligt barnsliga och borde verkligen skärpa er eller lägga ner!


Nej tack   (1/5)

Bara en massa snack och är flamsiga. Trodde man hade hittat en bra podd men ack så fel. Tänk om och gör rätt!


Riktigt najs!   (4/5)

Det hade blivit femma om introsnacket vore lite kortare och jingelmusiken lite lägre volym. Det är som att hänga med tjejpolare och mitt språk.


En favoritpodcast!   (5/5)

Jättebra podd om mord som är lättsam och intressant men ändå respektfull gentemot offrena. Fortsätt såhär!


Kul trams   (5/5)

Brukar ogilla tramsiga mordpoddar men den här gillar jag! Tar upp utländska fall eller fall från längesen så känns ändå som att det är helt ok att tramsa lite. Tycker också att de är två intressanta tjejer så uppskattar försnacket och gör det lite mer personligare. Kanske lite mer inriktat till folk under trettio som inte lyssnar som om det vore en stel dokumentär så man får liksom ta det för vad det är och vill man ha utbildande poddar om mord finns det ju galet stort utbud där.


Bäst!   (5/5)

Tycker att Karin Londré och Anna Sandell är grymt bra och roliga att lyssna på, även om det dras lite skämt då och då upplever jag alltid respekt gentemot offren. Mord mot mord är min och min sambos absoluta favorit-true crime-podd just nu!


Pinsamt men med potential   (1/5)

Hur kan en podd med sån potential bli så fruktansvärt pinsamt dålig pgr av två fjortisar som flamsar sig igenom podden?! Fallen som tas upp är jätteintressanta men det är helt bisarrt att man drar in skämt om offer el gärningsmännen och pratar pinsamma engelska ord här och där. Under den tiden som historierna berättas seriöst vilket görs i kortare sekvenser så är det riktigt bra vilket gör att man skulle vilja ge denna podd en chans. Tyvärr orkar jag inte lyssna på flams och engelska inslängd ord. Förstår varför denna podd


Bästa bästa och bästa!!   (5/5)

Sjukt härligt att höra tjejer med språk som mig, som pratar öppet men ändå läskigt. Lyssnar på minst ett avsnitt om dagen!! Underbara!


otroligt bra   (5/5)

Bra på alla sätt förutom att introt är överdrivet högt


Tjejsnack när det är som bäst!   (5/5)

Dessa två tjejer är genuina och poddar utan prestige eller tillgjordhet. Uppskattar att äntligen få lyssna på bestialiska mord precis så som mord ska pratas, med skräckblandad förtjusningen helt enkelt. Ni som vill höra dystra entoniga röster som försöker övertyga lyssnarna (eller sig själv?) att mord är hemskt, hitta en annan podd. Vi andra råkar nämligen utgå ifrån det.


Intressanta fall och tråkigt språk   (2/5)

Väldigt intressanta fall som tas upp, dock otroligt flamsigt, tråkigt språk (bl a ”såhära”, totalt onödiga engelska uttryck, ”school shooting”, svordomar mm.), totalt ointressant ”försnack” som dessutom känns väldigt mycket för långt.


Trist   (1/5)

Så tråkigt och ointressant prat innan programmet börjar ”på riktigt”. Synd!


Intro   (3/5)

Hur i HELVETE kan man få ha ett så högt mixat intro? Blöder ur öronen varje gång. I övrigt rätt bra!


Bästa crimepodden   (5/5)

Härliga personer och intressanta fall som berättas mycket bra och personligt !


Bästa podden   (5/5)

Så härliga! Rekommenderar starkt


En av de bästa mordpoddarna!!   (5/5)

Groteska och fascinerande mordhistorier. Bra producerat, gedigen research blandat med humor och gött snack. Kan inte bli annat än 5 friska stjärnor!


Bästa moddpodden   (5/5)

En helt ljuvlig podd (om än svinäcklig då och då) med två asgoa personer!


Seriösa poddar i all ära men...   (5/5)

Gillar ju er skarpt! Humor ♥️ mord 4ever!


Världens finaste mordpodd   (5/5)

(Hej Karin! Läs bara de snälla recensionerna! Haters gonna hate!) Karin och Anna har alltid fina samtal med mycket vördnad och respekt för offren för de ofta hemska morden som tas upp i avsnitten. De är pålästa men samtidigt inte rädda för att skoja till det. Känns som att ha två kompisar i öronen! Du kommer definitivt att skratta och förfäras - precis som det ska vara när det gäller mordpodd. Tack för en fin podd! Ser fram emot det varje vecka.


Dom e de finaste vi har   (5/5)

Faktiskt


Grym podd!   (5/5)

Fullkomligt älskaaarrr denna podd! Har lyssnat sen start. Gillar starkt att ni börjar podden med vardagliga saker kring livet, tycker det är en härlig start. Trots att det är allvarliga saker orkar en lyssna igenom pga humoristiska inslag och skön stämning. Podden har allt jag gillar i en podd!


Bästa podden   (5/5)

Riktigt bra podd. Tar upp sjuka mord på ett lätt sätt


Kul och allt sånt   (5/5)

Kul snack och spännande om morden, rekommenderar starkt!


Lyssna inte   (1/5)

Skitdryga och flamsiga, pratar om massa oväsentliga saker och håller sig inte till ämnet. Ödsla inte er tid på denna podd


Fem lik av fem👯‍♀️   (5/5)

Första podden som jag känner att jag är närvarande i och inte stör mig på skämten, bästa. Sällskap i bästa form, amazing


Respektlöst och flamsigt.   (1/5)

Bästa pidden i ämnet är mordpodden! Seriöst och analytiskt med nyktra poddare!


Fjanta   (1/5)

Hade varit mycket bättre om ni inte pratade massa ointressant i början och om ni slutar att fjanta hela tiden.


Bästa   (5/5)

Men guuud vad folk e skitnödiga. ”Så respektlöst, så oseriöst, sluta prata om att ni är bakis”. Plzzzzz vad störiga folk e. Karin och Anna; bästa mordpodden med härligt snack och roliga kommentarer(aka flams som 15-åringar), och som någon skrev pallar man lyssna på superläskiga mörderier utan att få mardrömmar för ni gör det så härligt! Heja er!


Sveriges sämsta mordpodd?   (1/5)

Jag ÄLSKAR att lyssna på podcasts med tema mord. Men detta kan vara det sämsta jag hört. 1.Lyssnar man på en podd i syfte att få höra om mordfall osv är man inte intresserad av att höra om vad ni gjort i veckan. 2. Ni är så otroligt flamsiga, det låter som två 15-åringar gjort detta. 3. Ni avbryter varandra konstant & slänger in osmakliga kommentarer. 4. Ni verkar inte speciellt pålästa. Det är otroligt frustrerande att lyssna på en historia där man tror man ska få höra en hel historia om vad som hänt men får reda på exakt samma som man fått om man endast gjort en wikipediasökning själv. Lyssnade visserligen på avsnitt 2, dock bara halva då jag inte stod ut med mer. Hoppas ni förbättrat er sedan dess.


Pumpkin   (5/5)

Helt grymma tjejer som genom sin humor ”mjukar” upp det hemska som faktiskt berättas i podden. En av min topp 5 poddar!


Grym podd 👍👍👍👍👍   (5/5)

Grym podd 👍👍👍👍👍


Ni är så bra!!!   (5/5)

Älskar eran humor och hur ni diskuterar fallen och allt runtomkring !!! Kör hårt


Intressant men flamsigt!   (3/5)

Intressanta mord & när det är seriöst prat, bra podd. Men flamset... Orkar inte lyssna!


Nej.   (1/5)

Spelar ingen roll hur intressant fallet är. Allt ovidkommande prat och trams förstör allt. Rekommenderar istället: Seriemördarpodden, Sword & scale eller Casefiles.


Dåligt ljud   (4/5)

Intressant, men dåligt ljud. Och det är ju ganska viktigt när man lyssnar på pod...


Bästa podden   (5/5)

En av de bästa poddarna! Riktigt intressant att lyssna på samtidigt som att ni kan få en att skratta till ibland. Det är allvarligt saker ni diskuterar, men att ni båda kan, med glimten i ögat, kan skoja till det lite. Fortsätt med vad ni gör, för att ni båda är helt amazing!


Toppen bra   (5/5)

Helt underbar podd med två asgoa och skarpa människor! Tack så hemskt mycket för alla avsnitt och all tid och engagemang ni lägger ner!


Underbara   (5/5)

Att få allvarliga ämnen till nåt o skratta om är fantastiskt, älskart!


-   (1/5)

Bland det drygaste jag har lyssnat på. Tänkte ge det en till chans efter ett par tidigare misslyckanden, men det gick inte. Så ointressant personlig info om er fritid och gud vet vad och alldeles för mycket babbel. Konstigt sätt att göra en podd på.


Tips!   (5/5)

Gör en podd om mordet på Shanda Sharer!


Sämst   (1/5)

Osmaklig och tramsig. Säger i avsnittet om styckmordet i Askersund, att Jonna henningsson är ”skön”. Ja, riktigt skön tjej. Synd att hon styckmördade en oskyldig tjej bara


Ingen true crimepodd   (1/5)

Tror man att detta är en true crime podd så blir ni besviken. Gillar man trams och flams är den helt rätt!


🙌   (5/5)

Ni är jävligt härliga brudar! Tycker ni gör ett superbra jobb, ni hittar intressanta mord och berättar på ett så sätt att det känns som man lyssnar på ens polare med samma weird intresse som en själv fast man själv pallar inte leta upp fakta. Plus Karins härliga hesa röst gör det ännu mer värt att lyssna


👍   (5/5)

Älskar podden men hatar introt


Bästa sällskapet!   (5/5)

Bra snackig podd! Mysiga tjejer, skulle gärna vara med på middag med dem. Bra sällskap när man ligger på stranden 👌🏻


Livets tjejer   (5/5)

Såå bra och mysig podd!


Humor och mord går inte ihop   (1/5)

Gav ett avsnitt ett försök men lyssnade inte ens på hela. Hur man kan hitta humor i ett sånt seriöst och otroligt tragiska händelser kommer jag aldrig förstå. Hade jag varit en anhörig till en bortgången person hade jag blivit vansinnig. Aldrig att jag lyssnar på er igen, skäms!!


Toppen   (4/5)

Gillar podden, och att det ska vara en osmakligpodd håller jag inte med om. Visst de skämtar osv, men inte om den mördade personen, snarare om mördaren. Roliga kvinnor med humor.


Mysigt! Eller ja...   (4/5)

Mysiga tjejer som verkar trivas i varandras röster, behagliga röster och jag tycker att ”flamsandet” är på en helt godkänd nivå, jag brukar faktiskt själv sitta och småle när jag lyssnar haha! Jag gillar att ni inte tar upp de mest mainstream-fallen som finns i andra poddar och vid de tillfällen diskuterar ni ändå andra omständigheter kring fallet. Fortsätt för ni är såå bra! Kram ❤️


Ni är bäst!   (4/5)

Ni är jätteduktiga som kan vända hemskheter som mord till något spännande att lyssna till. Att våga skratta och skämta om dessa svårighet är en konst, vi kvinnor kan behöva bearbeta våra rädslor om mord och våldtäkt genom skämt för att orka med allt patriarkalt i världen. Bäst, bäst bäst!


Bästa på länge!   (5/5)

Två härliga tjejer som lättsamt pratar om olika mordfall. Saknat just en sån här podd. Rekommenderas!


EAR/ONS/Golden State killer   (5/5)

Dan Hörning är jätteinsatt i detta fallet! Han har podden Seriemördarpodden.


Bra podd dåligt ljud   (4/5)

Känns som dem som väljer en stjärna knappast kan ha lyssnat nåt på true crime a la MFM? Jag gillar eran podd skarpt, tycker det är befriande med det glättiga mitt i de hemska historierna. Men ljudkvalitén är väldigt ojämn, jobba på den men fortsätt göra grymma avsnitt!❤️


Sveriges MFM   (5/5)

Älskar! Helt klart den bästa svenska mordpodden, som en svensk version av My Favorite Murder ✨


Mycket bra podd!   (5/5)

Mycket underhållande kombination av att dra efter andan i förskräckelse och skratta sig tårögd❤️


Bästa podden men dålig ljudnivå!   (5/5)

Väärldens bästa podd ever. Tyvärr är ljudnivån lite låg, vilket gör att man höjer jättemycket och sen när jingeln spelas eller när reklamen går igång så får man en hörselskada :(


Absolut sämst, alla kategorier   (1/5)

Det här är den mest oseriösa, och den absolut sämsta, pod som jag någonsin har lyssnat på!


Gillar!!   (5/5)

Bra kombo av vidriga mord och lättsamt prat! Plus oxå för bra engelskt uttal vilket andra poddare verkar ha sjukt svårt för. Bra jobbat tjejor👍👍


Heja er   (5/5)

Bästa svenska true crime-podden! Rimliga resonemang och älskar att ni inte fegar från att fördöma brotten samt att ni avdramatiserar förövarna. De förtjänar inte vår rädsla.


Stabilt   (5/5)

En stabil podcast som är både lärorik, spännande och rolig. Rekommenderas för alla som gillar true-crime och humor. Rekommenderas inte för de som inte har nån humor


På riktigt?   (1/5)

Lägg ner, börja om, skärp er!! Uruslare pod får man nog leta efter.


Jättebra   (4/5)

Bra podd då ni är seriösa då ni bör vara det och göt det lättare att lyssna på då man annars inte skulle orka att lyssna!


Lätt podd om ett svårt ämne   (5/5)

Jag älskar mord och jag älskar er tjejer! Det är skönt att ni är skojiga även fast det är hemska mord/mördare. 5/5!


Fruktansvärt uselt.   (1/5)

Om möjligt även sämre än Spöktimmen.


Usch   (1/5)

Fruktansvärt oproffsigt, oseriöst och osmakligt.


Flamsigt och oseriöst   (1/5)

Ni driver med det ni talar om. Sluta prata om att ni är bakis osv. Om ni tar ämnena ni talar om på allvar så kan det bli riktigt bra.


TACK   (5/5)

Som true crime obsessed är jag så sjukt trött på bajsnödiga podcaströster som mellansnackar med en präktig högstadieanalys (högstadieanalys = du tror du är sjukt djup och smart men säger helt självklara saker) som säkert skulle fått MVG+ av gråmusläraren eva-britta som älskar alla elever som bara gör det de blir tillsagda. DEN HÄR PODDEN DOCK är den eleven som svarar ”1944” på skolprovsfrågan ”Vad tog slut år 1945?” och ni som inte förstår storheten i det kan strunta i att lyssna. TACK Karin och Anna, önskar vi var kompisar nu och i högstadiet.


Intressant   (5/5)

Tycker podden är intressant, vet att många har problem med att de är för flummiga men jag tycker de är lite härligt, ibland är de svårt att hänga med dock. Tycker om den, lyssnar varje vecka 😊


Bra!   (5/5)

Är det inte bättre att göra allvarliga ämnen mera roliga så att man inte får mardrömmar?


Ljuvlig   (5/5)

ÄNTLIGEN den podden som jag väntat på hela mitt podlyssnade liv. Önskar att jag var bästis med er båda. Ljuveliga


Oseriöst   (1/5)

Tänkte att jag skulle ge er podd en chans men stängde av för ärligt talat, ni pratar om er själva i början så pass länge och innan ni ens kommer in på ämnet så tröttnade jag. Den här podden handlar väl inte om er? Byt namn på podden isåfall.


Urdåligt...   (4/5)

Kan inte lyssna på detta. De kan inte ens säga fem ord i rad utan ”o ja bah” ”o hon bah” ”liksom” och ”typ”. Fjortisfnitter och prat om sina helgfyllor.


Flamsigt språkbruk   (1/5)

Orkade lyssna i tio minuter.. ”Typ” ”ba” ”asså”


Bra MEN!   (2/5)

Bra podd, Dock kan Anna lära sig att man inte sitter och gäspar, smaskar i en podd!!!!!!!!!!!


Tramsigt   (1/5)

Irriterande och alldeles för tramsigt. Sluta avbryta och prata i mun på varandra


Sämsta podden   (1/5)

Vad är nu detta? Flams och trams och ett uselt språkbruk😩😩👎🏻👎🏻


Bästa podden!   (5/5)

Behandlar mordberättelser med humor och ändå respekt för offren.


Bra koncept men blir flamsigt   (1/5)

Tycker det är intressanta ämnen som tas upp och det är spännande att höra om fallen, men dels känns det oseriöst att skratta och flamsa åt brutala mord, och dels inte särskilt bra producerat eftersom det är mycket sidospår som är totalt ointressanta och tar upp stora delar av avsnitten. Synd, för jag tycker konceptet är bra med att ta upp varsitt fall och presentera, men tröttnade på innehållet efter några avsnitt pga detta. Det finns betydligt bättre poddar om kriminalfall, där de tar mer seriöst på sådana här fall och behandlar de avlidna med respekt


Lättsamt mordsnack   (5/5)

Alltså bästa nya podden just nu! Tycker det är fett nice att prata om sådant som mord med lite lättsinnighet. Det blir lätt så himla tungt annars. Skönt att få skratta lite även om många historier är fruktansvärda. Tycker ni två är så bra ihop och har en fett nice balans mellan varandra i poddandet. Helt enkelt fett nice podd med spännande fall😘


Lättsamt!   (5/5)

Lyssnat i princip alla mordpoddar och tycker att denna är upplyftande! Fortsätt med det ni gör!


Osmakligt   (1/5)

Osmakligt och oseriöst. Respektlöst att prata om mordfall på detta sätt. Håll er till instagram.


Super!   (5/5)

Riktigt bra podd, att det ”flamsas” tycker jag bara är bra då det lättar upp de otroligt tunga ämnet en aning. Upplever absolut inte konceptet som smaklöst som några som kommenterat! Love it, sträcklyssnade på alla avsnitt nu över helgen


Oseriöst.   (1/5)

Tyvärr otroligt oseriöst och flamsigt...


Förbättring omgående!   (1/5)

Orkade bara lyssna till 11:47 på första avsnittet innan jag var tvungen att stänga av. Brukar alltid tycka att det är trevligt med en podd i bakgrunden te.x. som nu när jag skulle baka. Men den här podden var endast flamsig och oseriös, det som man trodde skulle vara intressant togs inte på allvar över huvud taget. /en 15åring som hade förväntat sig liiiiite mer


Lättsamt intressant   (5/5)

Topp 3 bästa podden jag lyssnar på.


😁   (5/5)

Älskar denna podd! Spännande o humor!


Älskar!   (5/5)

Så himla bra, älskar det! Mitt favoritämne på ett så underhållande sätt. Känns som att hänga med kompisarna, skrattar högt hela tiden!


Bäst!   (5/5)

Grymma personligheter roligt och intressant! Ni som inte tycker som jag är antagligen härken...


Toppenbra podd!   (4/5)

Jag gillar detta starkt. Bra poddavsnitt redan från första avsnittet och jag gissar att det bara blir bättre och bättre!


Dåligt påläst & flamsigt   (1/5)

Verkligen dåligt påläst och inget inte alla redan vet om, eller själva förmodligen vet mer om. Flamsigt är det också, på ett sätt som känns både oproffsigt och som en dåligt kombo med ämnet


Ovårdat språk och tramsigt!!! 🤬   (1/5)

Oseriöst! Flamsar, tramsar och svär vart och varannat ord! Skärpning! 🤬


Skratt & stress   (1/5)

Sluta skratta och stressa!!!


Dödsskön humor!   (5/5)

Är man superpretto och tycker att det finns massa tabuer att leva efter kanske man ska hålla sig till att lyssna på Sverige Radio (och skippa att lämna dåliga betyg). Men vill man blanda fascinationen över vidriga brott med lite garv och fräckisar så är detta helt rätt! Hoppas på många fler avsnitt!


Verkar ej pålästa   (1/5)

Verkar vara dåligt pålästa och hoppar emellan olika saker!


B   (2/5)

Tramsigt och osmakliga skämt 👎🏻


Podd med potential   (4/5)

Jag hade gärna fortsatt lyssna på denna podd, men då är det tre saker jag önskar att ni tar med till nästa avsnitt 1) Avsnitten är för långa! 40-45 minuter hade varit lagom 2) Gör gärna mer research än Wikipedia / p3-dokumentär, det hade gett mer djup om ni läst domar, FUP och artiklar själva 3) Säg inte ”typ” och ”liksom” hela tiden


Underbart.   (5/5)

Älskar hur ni lägger fram allt och jag delar er skräckblandade förtjusning.


Underbar   (5/5)

Underbart bara.


Intressanta fall   (3/5)

Intressanta fall men lite för många avbrott med flams och trams för att riktigt hänga med i historien.


I love iiiit!   (5/5)

Fortsätt med toppenjobbet! jättebra verkligen


Woop woop   (5/5)

Äntligen!!! Så rolig podd!!! Vrf e folk sjuka i huvvet å ger 1 stjärna??


Kanon!   (5/5)

Så bra!! Känns som man är med i konversationen. Mer som att hänga med vännerna och snacka än att lyssna på ett radioprogram


Pajasar   (1/5)

Kasst. Skämtar och skrattar om mördade människor.


Ointressant!   (1/5)

tramsigt och opassande språk!


Sämst   (1/5)

Sämsta podden jag hört! Hade blivit rasande om det var min anhöriga ni pratade om


Trams   (1/5)

oseriöst med flams, trams och svordomar


S   (1/5)

Osmakligt att skämta om sånt här. Det är människor som förlorat nära och kära. Skäms ni inte?


Flamsigt värre   (1/5)

Orkade lyssna 10 minuter av första avsnittet. Otroligt flamsigt!


Bästa podden någonsin!   (5/5)

Skämtas och skrattas hela tiden när det pratas om allvarliga ämnen... Sjukt roligt!