Aggregated reviews for Morgonpasset i P3

Kom in i värmen! Varje morgon i P3 är en fartfylld resa, full av intryck. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

Bästa morgonpasset!   (5/5)

Jag älskar morgonpasset! Har lyssnat i 7 år och tröttnar aldrig! Är väldigt glad över att både Nanna och Linnéa börjat i programmet. Smarta, roliga och pålästa personer som bidrar med mycket till programmet! Hanna är sedan långt tillbaka en favorit!!!!!! Ni är bäst!


Så bra, men...   (5/5)

Fantastiskt program! Dock skippar jag alla program med Maria, det funkar liksom inte. Hackiga meningar och förstör många intressanta intervjuer.


Smaken är som   (5/5)

@gogogo22kvadrat håller inte med dig alls! Nanna är fantastisk och blev en anledning att jag började lyssna på morgonpasset. Så rolig, smart och pigg! Nanna + Linnea är en härlig kombo 👍🎉😄


Nanna   (5/5)

Snälla sluta ha med Nanna i programmet. Hon är så sjukt jobbig. Blir bara irriterad och skippar alla program hon är med i. Hon tror att hon är rolig men skriker bara och har jobbig röst som förstör. Tror att hon är bättre än alla andra vilket hon inte är. Skärp dig Nanna!!!!! Gå hem och gör ett bra liv till dit barn istället.


LOVE IT 🙌🏻✌🏻🎉   (5/5)

⭐️ Ett önskemål. Att ha lite hållpunkter / tidpunkter i beskrivningen. Typ mellan vilka tider gästen är eller andra utstickande grejer ✌🏻 kolla typ tyngre rubriker eller styrkelabbets podcast så fattar du / ni vad jag menar 😉 I övrigt, min absoluta favvo podcast. Ligger alltid några avsnitt efter så kan lyssna i flera timmar. Morgonpasset i P3 passar i ALLA lägen; på jobbet, i köket, i tvättstugan, på affären, under promenaderna, på gymmet osv osv osv 🙌🏻 / Sanna


Bästa MiP3   (5/5)

Lyssnat i 10 år! Bästa gänget. Men saaaaaknar Martiti ♥️ Linnea Wikblad ett fa-antastiskt tillskott!


Lyssnat i 7 år, bästa podden   (4/5)

David, Kalle och Hanna! Livets trio!! Är dock ledsen att säga att jag hoppar över alla avsnitt när Maria är med, hon är alldeles för flamsig och oseriös för mig. Säkert jättefint, supersnäll och härlig i verkligheten, men inte i radio..


Älskar   (5/5)

Mer av Markus och Linnea!


Älskar!   (5/5)

ÄLSKAR MPIP3! 😍 har er som sällskap från morgon till kväll. Alltså jag menar jag lyssnar HELA tiden, så fort jag går utanför dörren och ska någonstans, när jag jag kör, sitter på toaletten osv. Jag har mina favoriter av programledarna, dessa är: 1: På delad förstaplats är Kodjo och Hanna. Det går liksom inte säga att ”kodjo är min favorit och så kommer Hanna på andra plats eller vice versa, ni är bäst båda två helt enkelt. 2: På delad andraplats är David och Viktor...OCH Kalle! (Ni är roligast och så in i helvete roliga, men på olika sätt vilket gör det omöjligt att gradera er. 3: Nanna och Linnéa, ni skulle kunna ligga högre upp på listan men jag har inte ”känt er” så länge så jag tror ni snart är uppe där med kodjo eller i alla fall bland Viktor och grabbarna. 4: Maria, förlåt mig men du vekars vara en UNDERBAR tjej, så snäll och din vilja att göra gott är stor, det märks tydligt! Du är verkligen en glädjespridare, och jag HATAR att sätta dig sist på listan. 💕


Mycket bra!   (5/5)

Morgonpasset: Ni är fantastiska! Och ni andra som inte gillar’t- lyssna inte då! Ingen tvingar er.


gbg united   (5/5)

älskar att så många gbgare är me i programmet! sen gillar jag ju även gamla goda kodjo och hanna. childhood mems


Hanna ❤️   (5/5)

🐶🐾🌱💚


Helt underbara!   (5/5)

Har så mycket att relatera till både Hanna o v David. Ni är bäst! Men älskar er andra också


Awesome   (5/5)

Avslappnat och intressant, sköna programledare


ÄLSKAR   (5/5)

detta är en sån podcast som gör att man kommer på sig själv med att gå och flina och fnissa ute på stan. så bra. får en att tänka. skratta gråta. tio av tio. rekommenderar STARKT Tack


Skitkanal   (1/5)

P3 är en skitkanal som inte klarar att vara oberoende. Ge tillbaka våra skattepengar.


Bästa podden!   (5/5)

Morgonpasset i P3 är mina bästa vänner i vardagen. Skratt och skoj blandat med gäster och bra intervjuer. Jag älskar er!


Älskar!!!!!   (5/5)

Har lyssnat i minst 7 år! Still going strong. Bästa ❤️🤩


Glädje!   (5/5)

Fyller ens dag med skratt och glädje! Bästa Podden o radioprogram!!


Haters gonna hate   (5/5)

Håller inte alls med om kritiken mot den nya kvinnliga programledaren... Hon tillför en ny synvinkel och är en frisk fläkt (virvelvind) 👏🏻 Älskar morgonpasset och lyssnar every single Dave 😉


Bästa programmet men tyvärr problem med ny programledare   (3/5)

Världens bästa program som jag lyssnat på i 7 år men tyvärr måste jag hålla med nedanstående recension om att den nya kvinnliga programledaren(nämner inga namn med ni fattar ju vem det är) inte är bra. Jag hoppar över varje program med henne vilket är för ofta. Hon är otroligt störande och inte lämpad för att programleda radio. Känna konstigt att ta in ny programledare med noll erfarenhet till ett morgonprogram på sr.


Bra underhållning   (2/5)

Och hade gett fler stjärnor om det inte vore för den kvinnliga programledare som krystande skiter ut orden och är så flamsig och tankspridd att hon inte kan avsluta en enda mening, som grädde på skitmoset så har hon någon slags besatthet av kända bimbos och ytligheter som kardashians och beyonce som nämns varje gång hon är på plats. Men inte ens de meningarna kan hon avsluta. Det hat blivit så outhärdligt att jag måste hoppa över de dagarna då hon befinner sig i studion. Snälla byt ut denna programledare hon är ju skådis, inte radiopratare, hon kan läsa manus, bevisligen inte prata spontant.


Bästa yao   (5/5)

Bästa underhållningen! Älskar er❤


Okej   (3/5)

David och Viktor är helt klart riktigt underhållande. Men precis som många andra här så är jag urtrött på Kodjos skrikande och eddiemurphy-skratt. Ingenting ont om han, men nej tack.


Mysig start på morgonen 🌅   (5/5)

Älskar att vakna med dessa varma, roliga och smarta personer. ❤️


Bäst!!   (5/5)

Helt klart bästa podcasten!


Bättre start på dagen finns inte!!   (5/5)

Älskar programledarna, dom förgyller alla mina dagar <3 <3 <3 Folkbildning när den är som bäst!


Produkt av kvotering   (1/5)

Ja såhär blir det när man ska kvotera in folk till att göra radio istället för att låta riktiga talanger utföra sitt arbete. Detta är en lekstuga utan dess like. Sen att det är sjukt opartiskt och vänstervridet så man blir mörkrädd. Betalar jag inte radiolicens just för att detta inte ska ske? Skräp.


Bäst!   (5/5)

Enda radioprogrammet som går att lyssna på! Underbar humor <3


Nämen vafan !?   (1/5)

Får dom här människorna lön eller studiebidrag ? Känns som elevrådet har fått ett radioprogram .


Jag älskar Hanna!   (5/5)

Går upp varje morgon för att lyssna och lyssnar mycket på gamla avsnitt också! Love it!


Väldigt bra!   (5/5)

Grym start på morgonen och jag älskar allihopa!


Underbar start på morgonen!   (5/5)

Får alltid en rolig start på min morgon tack vara morgonpasset! Det är ett fantastiskt team, olika men skönt samspelta. Kodjo, I love you! Hanna och Martina... Ni är för söta! Tack.


Vita kränkta män   (5/5)

Alltså. HAHAHA man måste älska de vita kränkta män som avskyr Hanna för hennes feminism och Kodjo för hans hudfärg. Underbart program, men i många avseenden fullständigt efterblivna lyssnare.


Mera!   (5/5)

Ni är BÄST!!! Och kan bli ännu bättre genom att: 1) Ta in Soran minst en gång i veckan. 2) Göra podsändningar av HELA programmet för oss som inte kan lyssna på direktsändningarna. 3) Ta eftermiddagspasset också! ;)


Bara bäst!   (5/5)

Kodjo+Hanna+Martina=oslagbart underbar kombo. Enda felet är att podden är nerkortad och att ni inte alltid tar in David el Soran som vikarier :)


Lovely!   (5/5)

Det går ju inte annat än att älska dessa människor. Sommarvikarierna gör ett kanonjobb de också :)


Måste förnyas   (1/5)

Byt ut kodjo mot...tja...vem som helst! Går inte att lyssna på karln. Sveriges mest irriterande person. Se och lär av morgonpasset sommar!


Uttjatat   (1/5)

Hade varit helt okej om man plockat bort Kodjo. Han har suttit där nu i flera år och kört samma gamla skämt, och själv skrattat högt. Behöver en rejäl förnyelse!


Camilla   (5/5)

Bästa bästa bästa.


En ska bort!   (1/5)

Tycker programmet tar upp bra ämnen och tjejerna har oftast nya o bra infallsvinklar på saker o ting. Men den där Kodjo...vad gör han där? Bara skriker och gör konstiga ljud. Outhärdlig!


Känns oseriöst   (1/5)

För några år sedan älskade jag Mpip3 men numera så har skratten tystnat och jag lyssnar mest av gammal vana. Ni behöver skärpa er! När ni har gäster låt dem tala till punkt, under den korta tiden de gästar programmet så behöver vi inga anekdoter ur Hannas liv ej heller att Kodjo ska flippa ut med tusen röster, behåll seriositeten och lämna resten bakom er! Martina gör ett bra jobb med att kontrollera Kodjo som aldrig kan vara seriös och Hanna som hatar allt utom sin mamma. För två år sedan hade jag gett er 5 stjärnor, nu får ni bara 1!


Gött tjöt som vi säger i Götet   (5/5)

.


Bästa radioprogrammet någonsin   (5/5)

Många skratt av detta och mycket intressant snack


Perfektion   (5/5)

Jag lyssnar aldrig live, vaknar oftast vid tio... Därför är dessa pods perfekt för mig. Hanna, Martina och Kodjo är fantastiska! Får mig alltid att le:-)


Bäst i test!   (5/5)

Ord är överflödigt.


Sveriges Absolut Bästa Radioprogram!   (5/5)

Det finns inga fasta "punkter" i programmet som alla andra kommersiella har. Programmets innehåll kan gå åt precis vilket håll som helst. Programledarna är helt perfekta i sina "fel och brister" samt excellens! Och det är det som gör detta program till Sveriges bästa radioprogram!


En ljusglimt i vintermörkret.   (5/5)

Att lyssna på denna pod gör en allt som oftast varm i själen. En bra blandning av humor, samhällsinformation och fåneri:). Dom förgyller mina arbetspass... Är utan tvekan den bästa morgonshowen i Sverige.


Mmm kungligt !!!!   (5/5)

Sjukt jätte bra program vad man än gör:) älskar er alla tre men ingen slår kodjos as sköna små kommentarer ;)


Rekommenderat!   (5/5)

Morgonprogrammet är superbt! Podcasterna är bra ihopklippta så man slipper p3s musiken. Btw så får man inte ha med musiken i podcast. Så är lagen.


10 av 5   (5/5)

Den är fett kön jag skulle rekommendera den här till alla men jag önskar att den var längre typ. 2 timmer. Kodjo akolor är bäst :)


Gr8   (5/5)

Riktigt kul. Jag har lyssnat alla podcaster som ligger uppe. Puss


Kanon!   (5/5)

10/10. Skulle vara ännu bättre om det var lite längre


Mycket bra!   (5/5)

Rekommenderar verkligen denna podcaten. Jävligt rolig och enormt praktisk för mig då jag har svårt av vakna på mornarna. Skulle dock vilja ha det lite längre typ 2 timmar och 7 minuter och 24 sekunder. Tack!