Aggregated reviews for MYSTERIET - En Podcast

En podcast om mysterier, gåtor och olösta fall. Vi har scoutat runtom i världen, för att hitta dom mest spännande och förbluffande historierna för dig. Häng med oss på en spännande och lite läskig värld utav mysterier! Vi finns även på Instagram och Facebook under namnet ”Mysteriepodden”. Där kan ni se tillhörande bilder etc.. Glöm inte att subscriba för att inte missa nästa release!

Uppläsaren   (2/5)

Podden är bra det som drar ner är uppläsaren, låter som en robot. Låter som det läser ut ett manus. Detta drar ner betyg från mig.


Bra innehåll, hemskt flås!   (3/5)

Mycket bra innehåll, men väldigt jobbigt att lyssna på din stötiga röst. Sluta flåsa, ta bort mikrofonen från munnen när du andas in, sluta kippa efter andan som en fisk på torra land vid varje inandning, SNÄLLA!


Bra men läskig   (3/5)

Mysteriet var en bra podcast med mycket intressanta mysteriet med många bra teorier. Men Alex röst är rätt läskig och låter nedstämmande så jag vet inte riktigt vad jag tycker🤔


Mysteriet- nya avsnitt?   (5/5)

Hej Mysteriet och Herr Alexander, Fantastisk podd med mysterier från hela globen som gör att man själv vill börja gräva för att få ett logiskt svar... Men, kommer det nya avsnitt? Det senaste är från februari 2018.,. nästan ett år sedan. Jag hoppas på nya avsnitt snarast på denna bra podd! Keep up the great work, René Alexander! // Josefine Friström.


Så bra podd   (5/5)

Vad hände med denna podd? Är den nedlagd?


Spännande men behöver utveckling!   (2/5)

Personligen tycker jag att det pratas för långsamt och det är alldeles för mycket flåsande eller högljudda andetag vilket ger en obehagskänsla. Men med lite jobb så kan det bli bra!


Halvfärdiga säsonger   (1/5)

Behöver man säga något mer? Finns mer material och lyssnare men behövde mer konsekvent uppdaterande


Bra manus!   (5/5)

Men ta bort de störande ljudeffekterna!


Bra röst   (5/5)

En helt underbar berättarröst!


Intressant, men....   (2/5)

Berättarens röst är alldeles för stötig!!!! Herrejisses! Kom igen borde verkligen inte vara svårt att göra bättre!


Spännande!   (4/5)

Spännande och lagom långa avsnitt! Enda minuset är kanske att den stämningsfulla bakgrundsmusiken är lite för hög.


Låter stressad   (2/5)

Riktig bra pod och storys men jobbig att lyssna på för låter så stressad och pratar snabbt


Nja   (3/5)

Det mycket intressanta fall du tar upp, men alltför ofta svänger du med ord/meningar du inte verkar begripa innebörden av. Jag antar att du gör detta för att podden ska låta mer professionell, men det blir bara fel. Dessutom är ljudet katastrofalt, det sista avsnittet lyssnade jag inte ens klart på. Det höra knappt vad du säger pågrund av brus samt extremt hög bas.


Bra podd men ...   (4/5)

Berättarrösten är lite monotom och låter lite förkyld. Låter som att berättaren fokuserar mer på att berätta spökhistorier än inlevelse. Men kan man utesluta detta så är det en väldigt spännande podd!!


Okej   (3/5)

Intressanta ämnen men framförandet är sådär, ex. ett stycke i inledningen av s01e12 läses ordagrant från en ingress i Aftonbladet.


Så bra   (5/5)

Spännande välgjord👍🏻💜👍🏻


Spännande!   (3/5)

Jag har väldigt svårt att lyssna på den väsande rösten och han talar väldigt stötigt, som om det var en punkt efter vartannat ord ungefär. Spännande ämnen och bra manus däremot!


Längre avsnitt!   (5/5)

Jättebra pod! Väldigt behaglig röst! Önskar längre avsnitt :)


För jobbigt röst   (1/5)

Klarade lyssna till halva av andra avsnittet och det var de. När man lyssnar med hörlurar för man ont i huvudet från den jobbiga rösten.


Spännande   (5/5)

Spännande och intressant.


McStay   (3/5)

Gillar inte rösten som talar, han viskar vilket blir jobbigt att lyssna på. Vill även rätta ang. McStay-familjen, de har ju hittats mördade och är således inte försvunna längre.


Super! 👌🏻   (5/5)

Riktigt bra podd med spännande fall! Ser fram emot många många avsnitt!!


Bra podd   (5/5)

Bra och spännande podd. Lyssnade på mystiska försvinnande , dock har ju familjen McStay hittats mördade 2013.


Spännande/frågande   (4/5)

Jätte bra podd! hittar dock varken er Facebook sida eller instagram?


Spännande podd   (5/5)

Väntar ivrigt på kommande avsnitt!!


Äntligen!   (5/5)

Grymt bra och välproducerad podd!!!