Aggregated reviews for Nemo Möter En Vän

Nemo Hedén slår sig ner öga mot öga med kända profiler & tar reda på allt det där han länge undrat över. Nytt avsnitt varje måndag.

Grym pod!   (5/5)

Jag lyssnar alltid på din pod när jag ska sova


  (1/5)

Har lyssnat en del på Nemo och gillat det tidigare men tyvärr kan jag inte stötta en person som inte lämnat sitt förflutna och agerar mobbare. Förstår att man inte gillar ett motståndarlag och t o m kan gnabbas lite men när man hånat utseende mm är det inget annat än mobbing. Märkligt när man har en ganska gedigen kriminell bakgrund och sagt att man ändrat på sig.


Snål...   (1/5)

Att behöva betala för avsnitt gillar jag inte och det kommer jag inte göra. Många piffar går runt genom sponsorer och annat vilket jag förstår men man ska inte behöva betala för själva andningen, nu vill han tydligen ha sponsorer på gratisavsnitten OCKSÅ, det räcker tydligen inte med att man ska ta betalt för att lyssna på podden. Känns både på det jag skrivit hittills och när man lyssnar på podden att han bara vill ha pengar (vilket jag förstår, men man måste vara genuin också).


lägg upp hela avsnitt!!   (1/5)

varför inte lägga upp hela avsnitt efter en tid ? visst degen måste in som alla andra poddare men det hade vart nått för oss snålisar .


Besviken   (1/5)

Känns inte som Nemo är genuint intresserad av vad gästen svarar, skyndar på under intervjun. Tråkigt!


Blivit för kommersiell   (1/5)

Har länge gillat ”Nemo möter en vän” för den familjära känslan och personligheten. Man har även känt sig som en vän så att säga. Men att han nu börjar ta betalt för sina avsnitt är inte vad vänner gör. Att tvingas lyssna på sponsorer är jag helt för, men jag tänker inte betala för att lyssna när det finns så många duktiga och intressanta poddar därute. Väldigt trist att det verkar handla mer om pengar än hjärta nu. Avslutar min prenumeration.


-> Cigarrkompaniet.se   (5/5)

Grym podd!


Personligt!   (5/5)

En av de absolut bästa intervjupoddarna. Nemo får alltid till ett ”mjukt” och skönt samtal. Dessutom ofta gäster som INTE finns hos varenda poddare vilket givetvis är ett stort plus.


Magnus Carlsson   (5/5)

Tack för en suverän podd med Magnus Carlsson! Tack Nemo för att du alltid låter dina gäster få tala till punkt! Min favoritpodd💥


Bajensamba   (1/5)

Självupptagna Nemo levererar en usel podd.


Avslappnat   (4/5)

Skön podd där Nemo får sina gäster att slappna av och bjuda på sig själva.


Rickard Olsson 217   (1/5)

Gubbfest Delux, utan insikt. Slutade lyssna.


Nemo rocks   (5/5)

För hårda kommentarer om Nemo tycker jag. Nemo är öppen och ärlig. Skönt med en ”oskolad” intervjuare. Han har förmåga att locka aktuella och intressanta kändisar. Min favoritpodd. Håller på att lyssna igenom alla avsnitt från början.


Helena   (4/5)

Precis upptäckt denna pod, gillar den skarpt👍


Frågorna är aldrig underbyggda   (2/5)

Övergripande intressanta gäster men intervjufrågorna saknar djup, intervjun saknar linje eller tema. Nej, pinsamt.


För mycket Nemo   (2/5)

Två stjärnor för att gästerna är bra och levererar. Men Nemo himself... *suck*


Bästa Nemo❤️   (5/5)

Det här är min favoritpodd❤️!!! Nemo är sprallig och glad o sprider glädje. Alltid roliga gäster😍! Bra jobbat Nemo💖🤗


Inspirerande varje gång!   (4/5)

Kul podcast! Samma frågor till alla gäster men som ändå leder till öppnande diskussioner och djupdykningar! Skön lyssning!


Recension   (2/5)

Intressant att lyssna på folket men nemo spyr jag på


Hej   (5/5)

Lyssnade på avsnitt 26. Med jockiboi, där var du riktigt ung och omogen 😂 Du har utvecklats något enormt under åren. Älskar din podd nu 😁 Är du och Jocke vänner nu?


Bra   (5/5)

Väldigt skönt och lyssna på, hjärnan slappar med Jesus samtidigt liksom


Klippningen   (1/5)

Jag vet inte om nemo är hög när han klipper podden men det upprepningar hela tiden! Efter 11 upprepningar stängde jag av!


GRYM!   (5/5)

Älskar den här podden!


Bra samtal   (5/5)

Hade en fördom om Nemo... tycker att han genuina och ärliga sätt att vara är så befriande. Bekräftelse behovet är så igenkännande i mg och hans frågor får mig att rodna ibland på ett bra sätt !


äkta och innerligt   (5/5)

slagen i ansiktet av din tro på dig själv och livet, känner tacksamhet över att ta del av din resa!


Superbra!   (5/5)

Trevliga, djupa och långa samtal med gästerna. Nemo är väldigt duktig på att intervjua, vilket gör att podden flyter på. Helt klart en mysig podd att lyssna på!! Rekommenderar!👌🏼


Bästa podden   (5/5)

Tycker alltid Nemo får till sina avsnitt på en hög och bra nivå!! Dock vill jag höra ett avsnitt där han bara pratar om sig själv!!!


Genuint intresse   (4/5)

Bra podd med en intervjuare som är genuint intresserad av sina gäster.


Fantastisk   (5/5)

Jag har sett Nemos resa live. Tycker hans utveckling både som intervjuare och person är fantastisk. Bra frågor. Får gästen att känna sig avslappnad och öppna sig. Känns inte som en uppstyrd intervju där gästen fått läsa frågorna innan och går in i sin roll som ”stjärna/kändis” som visas för omvärlden. Är mer intervju där två människor pratar om livet och olika värderingar. Nemo you rock. Jag lyssnar på dig på alla mina flygresor världen över.


Podd   (1/5)

Ointressanta gäster


Mycket bra podd!   (5/5)

...


Varierande kvalitet   (4/5)

Överlag bra och skön podcast men Intervjuerna håller lite varierande kvalitet, jag tycker det verkar som att Nemo påverkas av sina egna fördomar om den han intervjuar eller pratar med vilket blir lite märkligt. Hög igenkänningsfaktor vilket ger massor.


Ja vi har hört din historia, låt dina gäster berätta sina erfarenheter istället   (1/5)

Så jobbigt och höra i varenda avsnitt att han berättar om sitt egna missbruk han haft . Varför inte klippa bort det?


Bra gäster men...   (3/5)

Intressanta gäster men Nemo ställer en del frågor utan att följa upp svaren och missar ibland viktiga följdfrågor.... lite synd på så bra gäster.


Kom igen!   (2/5)

I början va det mycket blandat.. De senaste vet jag inte va som har hänt? Bara Dramatengubbar som ställer upp? Nä, skärpning Nemo! Ut och socialisera lite och få med fler kvinnor! 🙌🏼🙌🏼🙌🏼


Intressant och bra!   (5/5)

Bra att även de mindre kändisarna är med!


Njaä   (1/5)

Inte imponerad. I princip bara män som gäster och det blir en klubb för inbördes beundran, ryggdunk och smöreri..


"Kända profiler" enbart män?!   (2/5)

Nemo!! Jag tyckte om din podd med sedan tröttnade jag på att du bara intervjuade man efter man. Räknat dina gäster nu och av 132 avsnitt är gästas endast 27 (!!!) av kvinnor. Vill du göra en insats eller vill du efterfölja gamla trötta strukturer? Lyft fram BÅDE kvinnor och män!


Mättande   (1/5)

Nemo är bara jobbig att höra på. Sånt bekräftelsebehov. Ointressant och fånigt.


Bästa podden   (1/5)

Duktig, verbal och mysig är du Nemo! Rolig också!! Triumf kan slänga sig i väggen!


Fantastiskt   (5/5)

Otroligt bra podd. Du har en förmåga att öppna upp gästerna och få samtalet att bli som mellan två "equals" istället för mellan en intervjuare och den intervjuade.


Pompom   (5/5)

Över förväntan. Riktigt bra variation på gäster och bra samtal


Hip bonde   (1/5)

Snacka om blanda å ge ,de e bara gästen som levererar...Men förstår om nyinflyttade bönder tycker det e bra.. själv mår illa..


Sådär   (3/5)

Många bra gäster (emellanåt) men ljudkvalitén varierar i olika avsnitt. Sedan tycker jag intervjuerna många gånger kan sväva iväg lite, vilket tyvärr gör det lite ointressant. Men Nemo är världens mysigaste :)


Bra!   (4/5)

👍🏼 Bra podd, intressanta gäster. Blandad kompott, gillas!


H   (2/5)

Bra gäster! Nemo är riktigt oskön att lyssna på, självupptagen och söker bekräftelse hela tiden.


Grym!!!   (5/5)

Mycket intressant pod!!


Hetsig intervjuare och ojämt ljud   (3/5)

Podden kunde varit väldigt trevlig men tyvärr drar Nemos hetsiga sätt att tala ner betyget rejält. Ljudet är dessutom väldigt ojämt eller så är det helt enkelt så att Nemo talar för högt och snabbt och det gör att Nemo alltid hörs mycket högre än den som intervjuas och det är väldigt oproffsigt. Vissa av de ständigt upprepade frågorna är det också dags att byta ut tycker jag..."Vilka frågor får jag inte ställa till dig?". Men jag lyssnar på varje podd, så detta gnäll är inte så illa som det kanske ser ut på pränt... :-)


Beroendeframkallande   (5/5)

👍👍


Intressanta gäster och femstjärnig intervjuteknik!   (5/5)

Lätt att fastna för!


Mycket bra pod!!   (5/5)

Jättebra pod Nemo, fortsätt med detta! Raka, tydliga och intressanta frågor!! Riktigt kul att lyssna på och bra tempo dessutom i podden!


King   (5/5)

Alla avsnitt är grymt bra, Nemo är KING på podd!! Hoppas du gör mycket framöver :) Ha de bäst


Jättebra   (5/5)

Jättebra


Bra!   (4/5)

Varierad kvalité på intervjuobjekt. Jag tycker vissa frågor som Nemo ställer är unika vilket gör det roligt att lyssna på.


Triumf, släng dig i väggen!   (5/5)

Helt sjukt bra podd! Ställer balla frågor som andra inte ställer, och Nemo är ju störtskö !


super👍   (5/5)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


En pod som fyller ett tomrum   (4/5)

Nemo är inte en klockren journalist i alla lägen, ibland blir det lite speedat & osäkert. Men vad gör det när han är varm och harmlös, vilket får många kändisar att slappna av och prata öppenhjärtligt. Kvaliteten på podden stiger med erfarenheten Nemo samlar på sig. Succé!


Betyg   (1/5)

Dåligt flyt och bara frågor om pengar


Bra Pod   (4/5)

Tycker det är en trivsam pod med bra gäster. Känns som Nemo får sina gäster att trivas. Lyssna på gott folk.


Grymt   (5/5)

Alltid bra gäster, grym podd!


Njä   (1/5)

Kanske e jag fel målgrupp men galet speedad Nemo som ställer helt ointressanta frågor å slutligen gör uddlösa och självklara summeringar.


Intressant podd   (5/5)

Väldigt lättsam podd att lyssna på. Perfekt att ha i bakgrunden när jag pluggar. Kul att höra både nemos och intervjupersonens värderingar och tankar.


Riktigt intressant podd   (5/5)

Need go Nemo


Bra   (3/5)

En bra podd. Tråkiga och ointressanta intervjuobjekt ibland bara. Det drar ned betyget.