Aggregated reviews for NHL-podden med Bjurman och Ekeliw

Biffen och Bananen - AKA Per Bjurman och Jonathan Ekeliw – trycker upp världens bästa hockeyliga mot sargen

Tråkigt! (3/5)

Bra podd men just detta avsnitt #259 var att man inte hörde publikens frågor utan bara era svar.


#1 (5/5)

Helt klart nummer ett när det gället NHL.


Sveriges helt klart bästa NHL-podd (5/5)

Sveriges bästa NHL podd utan konkurrens! Och om ni tar bort allt snack om Tampa, Fantasy och Jarkko och ni gör kortare program så åker ni ner till fyra stjärnor! Tack!


Bra, kan bli bättre (4/5)

Bra podd, ni är pålästa och kunniga. Lite väl långt och fluffigt ibland: för långa interna utläggningar om Tampa, fantasy och Jarkko. Skippa det och korta ner avsnitten så blir det 5+


Poddmic (4/5)

Bjurman, gå ett kvarter bort från MSG till B&H photo och köp en bättre poddmic. Hade gjort podden att gå från bra till grym.


5+ (5/5)

Mycket bra och underhållande podd! Vore fantastiskt om den kunde kryddas med gästspel av våra proffslirare på andra sidan pölen.


Grym! (5/5)

Gånger tusen!


Sveriges bästa NHL-pod! (5/5)

Det räcker med att lyssna en gång så förstår man att denna pod lämnar man aldrig. +++++


!!! (5/5)

Podden är fantastisk på alla sätt och vis! Trist att det gjorts om så att man måste bli pluskund för att följa din blogg under slutspelet, hade inte haft något emot att betala 59 spänn för att läsa den men kommer aldrig i mitt liv bidra med en spänn åt den sketna våldtäktsfrämjande kommunistblaskan du företräder.


Den överlägset bästa NHL podden (5/5)

Bästa NHL podden, ni gör denna podd till en fröjd att lyssna på, skratt, glädje, statistik, kunskap etc finns i denna podd


Inte bäst med bra (3/5)

Bra podd som jag lyssnar på så fort det kommer ut. Håller dock med många andra när det kommer med kemin mellan dem. Jonathan verkar vara så osäker i sig själv och blir hela tiden nervös och tar tillbaka sina åsikter. Sen är det bedrövligt ibland med ordval och formuleringar, speciellt med tanke på att han är journalist. Skulle även önska att bjurman gick mer in på djupet, han besitter ju mycket kunskap!


Sticker ut (4/5)

Tycker podden är bra på så sätt att Bjurman och Ekeliw ändå pratar om vad dom tycker. Inte bara sammanställer andras bloggande/twittrande. Visst, mycket Tampa och Rangers men helt ok med mig.


Hade kunnat vara riktigt bra. (2/5)

Kul med NHL-pod på svenska. En hel del energi och vilja, tyvärr faller det pladask med en hejdlöst dålig kemi. Den ene fnissar nervöst och vågar aldrig stå för sin sak, den andre i princip mobbar och hänger ut kollegan som aldrig vågar stå för något han säger.


Henke for president! (5/5)

Härligt snack varje vecka!


Bäst (5/5)

Bästa podden! Speciellt ekeliw som är ung och har driv!


Ljud (2/5)

Kan ni snälla höja nivån på ljudet. Speciellt från bjurman...


Bättre ljud ger 5 (3/5)

Skeppa över någon trevlig mick till herr bjurman så kommer ni garanterat få fler lyssnare. Sänker totalbetyget till mediokert pga svagt ljud från Manhattan.


Sverigebäst (5/5)

Bästa svenska NHL-podden.


Besvikelse (1/5)

Ligger verkligen i lä gentemot andra NHL-poddar. Ger en onyanserad bild av ligan, snackas mestadels om lagen som ligger aktörerna varmt om hjärtat. Bristande kemi mellan Bjurman och Ekeliw, där den tidigare typ driver med och hänger ut den andre, som istället är allmänt osäker (och rädd?) för Bjurman. Oerhört mainstream i åsikter och val av ämnen. Tyvärr, har gett podden många chanser, men det går bara inte.


Ljudkvalité (3/5)

Härligt med en NHL-podd men för i helvete fixa ljudkvaliten. Får rundgång i huvudet. Så svårt ska det väll inte va?


Älskar kombon (5/5)

Swell!


Svengelska (3/5)

Trevlig podcast med kunniga programledare men den eviga svengelskan som plågar hockeyn är bedrövlig. Jag är övertygad om att det går att formulera sig bättre än "sophomore slump", "...en total whiteout" och "one two punch". Det är f.ö ett lika stort problem i svenska ligan som döptes om till SHL för att någon förvuxen pojke tyckte att det lät häftigt. Annars mycket bra, lärorik och underhållande podcast. Testa att kolla i SAOL då och då så har ni den bästa podden på itunes När Dolph Lundgren återvände till Sverige efter att ha spelat huvudrollen i mästerverket He-Man var svengelskan charmig men det här gör mig fundersam om kravet på journalistutbildningen.


Tummen ner (1/5)

Ingen kemi mellan Ekeliw&Bjurman. De passar inte heller för poddformatet, otydliga och inte sköna att lyssna på. Dåligt ljud. Nä det här var ingen höjdare tyvärr!


En favorit! (4/5)

Bra ingående diskussioner! Enda minus är bjurmans tilltag att bryta av och stressa på sin yngre kollega, därav 4/5 i betyg


Ljud (3/5)

Fick stänga av efter 1 minut. Den store, andfådde och besvärade gamla mannen låter hemskt. Bättre ljud tack!


Skönt snack…men ljudet då. (3/5)

Kul med en NHL-podd, roligt att höra Bjurmans tankar om NHL. Men ljudkvalitén? jag brukar inte vara så känslig för dåligt ljud men det här är inte bra, bättre kan ni!


Riktigt bra! (5/5)

Så underbart med en svensk NHL-podcast! Kunniga medverkare och bra upplägg! Fortsätt så här!


KronWallOfPain (5/5)

Blir inte bättre än såhär, äntligen folk som vet vad dom pratar om!


Grymt!! (4/5)

Bara ett minus för ljudet på bjurman men annars en intressant podcast! :)


Underbart! (5/5)

Har väntat på det här!


Bra där! (4/5)

Underbart med Bjurman i högform, Ekeliw är en ny bekantskap för mig. Verkar vara kunnig! Underbart att höra lite dalmål, ja-aa hela tiden från biffen. Fortsätt på den inslagna vägen!


Bra kan bli bättre! (3/5)

Först och främst, kul med en NHL-podd äntligen!! Väldigt uppskattat initiativ! Intressant att höra såväl Ekeliws som Biffens tankar om världens bästa hockeyliga. Det enda jag har att anmärka på egentligen är ljudet, från Ekeliws var ljudet mestadels bra, men det var under långa perioder väldigt dåligt ljud från Bjurmans håll. Så skaffa en bättre mick så blir detta hur bra som helst!