Aggregated reviews for NHL-timmen

Podden med de hetaste NHL-snackisarna. Linus Hugosson, hockeysverige.se:s chefredaktör Uffe Bodin och Viasat Hockeys reporter Jonatan Lindquist tar upp det senaste från världens bästa hockeyliga.

Mycket bra men finns utvecklingspotential   (3/5)

Ibland blir det för mycket internt garvande. Där vi lyssnare lämnas utanför, känns som ni sitter o pratar privat. Mycket tid kan gå åt vad vederbörande gjort etc. Man kan speeda upp lite och vara mer pang på rödbetan. Det finns en imponerande kunskap och ni är duktiga på att se saker ur olika vinkkar.


Fantastisk hockeypodcast   (5/5)

Väldigt informativ och underhållande hockeypodcast! Alltid nyanserade analyser av det senast ifrån NHLs värld! Uffe är Sveriges bästa hockeyjournalist, Jonathan är inte långt efter och har alltid intressanta infallsvinklar! Linus styr podden på ett fantastiskt sätt och har alltid intressanta analyser och frågeställningar! Jag uppskattar även alla sidospår som alltid leder till ett gott skratt!


Pod   (5/5)

Den bästa NHL-podden, med mycket kunnigt folk!


Bästa NHL podden!   (5/5)

Helt klart bästa podden. Alla tre väldigt kunniga. Jonathans avslutningar är väldigt roliga :)


Grym!   (5/5)

Sjukt kul med så mycket humor å Jonathans sidetracks. Grymt bra!


MVP   (5/5)

Fantastisk podd. Det som sticker ut mest är insynen i lagen man får av Jonathan och Uffe’s goda kontakter. Mycket humor vilket jag uppskattar!


Bäst   (5/5)

Sveriges bästa hockeypodd. Tre kunniga, nördiga och otroligt pålästa nhl-fantaster som i all fakta och statistik också blandar med en hel del humor. Ett måste i öronen när man städar hemmet, dödar tid eller är på en frisk långpromenad.


Gretzky-nivå   (5/5)

Sveriges och kanske världens överlägset bästa Hockey-Podd. Håller högsta nivå. Jontas sidospår är guld, och har fått mig att brista ut i garv många gånger! Tack för att ni håller på. /Eliasko


Grymt   (5/5)

Grym podd men är det bara jag eller pratar lindquist exakt hela tiden, dom andra får knappt ordet.


Bästa Nhl-podden i Sverige?   (5/5)

Skön balans och framförallt ROLIGT att lyssna. Inte bara rabblande av fakta. Kul att de kommer med intressanta ämnen och blandar nutid med anekdoter. Uffes lugn med Jonathans energi gör denna till en mycket underhållande podd. Har lyssnar i över 1,5 år och man märker hur de trivs mer och mer med varandra. Linus gör sin roll bra som programledare! Ibland kan man dock önska att han kom med mer motfrågor istället för att hålla med i nästan alla fall. Han besitter ju också mycket kunskap!


Skönaste!   (5/5)

Grym pod med sköna personligheter! Rekommenderar starkt till att lyssna på denna pod!


Det e bra. Ljudbearbetningen är sisådär   (4/5)

Musiken vrålhög. Talet mkt lägre. Fixa balanserna. Sverigesbästa sportpod.


En hockey podcast med hjärta.   (5/5)

Tre kunniga och engagerade hockeyfantaster diskuterar världens bästa hockey liga utifrån stora och små perspektiv. Vilket de gör så bra att de utan konkurrens är Sveriges bästa podcast. Förövrigt tror jag att alla människor behöver en Jonathan Lindquist i livet, var kan du adoptera en?


5+   (5/5)

5+


Fantastiskt!   (5/5)

Jag tittar kanske på en halv period NHL om året. Även med gratissändningar i både SVT och Viasat zappar jag snabbt vidare... Men jag kan ändå mer om NHL idag än någonsin tidigare och allt detta är endast Linus, Uffes och Jonathans förtjänst. 👍😉😎


Toppen!   (5/5)

Perfekt för alla som följer NHL, speciellt om man inte har möjlighet att se alla matcher om nätterna. En grym veckouppdatering som täcker alla delar av ligan + lite till. Proffsigt med bra siffror och statistik, men känns ändå personligt med många skratt. Keep it up


Bästa hockeypodden   (5/5)

Alltid lika kul att höra Linus, Jonathan o Uffe tjöta NHL!


Riktigt bra   (5/5)

Ser fram emot varje avsnitt. Bra struktur och bra ljud. Samt kunnighet.


Rolig   (5/5)

Alltid rolig timme med er!!


Hockeynörderi och anekdotfrosseri.   (5/5)

Favoritpodcast! Underhållande och intressant hela tiden. Behåller lagom mycket fokus. Till och med den som inte är hockeyintresserad gillar den muntra trion bakom mikrofonerna. Extra igenkänningsfaktor om man varit i Ö-vik.


Jättebra podcast om NHL   (5/5)

Väldigt hög nivå, härlig humor. Hade gärna fått göra mer eller längre avsnitt!


En pod "med uppsida"   (5/5)

Man vet att ens pod fungerar när någon som inte följt NHL på över 20 år kan "hoppa in" och följa podden utan större problem.


Bästa   (5/5)

Svenska NHL-podden


Bästa hockey podcasten någonsin.   (5/5)

Finns ingen bättre hockey podcast.


Riktigt gött!   (5/5)

Härlig poddlyssning! Underbart nu under säsongsavslutning å draft då avsnitten dubblar i tid.


Grymt   (4/5)

Bra


Helt ok   (2/5)

Helt ok podd. Dock känns det mycket som en sammanställning av vad de själva skrivit på resp blogg/hemsida samt senaste veckans övriga flöde ifrån de med insyn i NHL. Imponerade av varandra och jag har flera gånger reagerar över hur de alla tre verkligen sitter sig över de "vanliga" fansen. Hade önskat de vågat prata mer fritt, nu bara läst in sig på några idoler de har i journalistvärlden. Lindqvist lite för mycket och barnslig. Var beredd på en hel del reklamprat.


Riktigt bra!   (5/5)

🎉🎉


5 stjärnor!   (5/5)

Kanske världens bästa podd skulle jag tro! Det bästa måste väll vara Jonathan när han flyger iväg på sina utlägg👌


Världens bästa   (5/5)

Världens bästa pod om värdens bästa liga i världens bästa sport! Punkt slut.


:)   (5/5)

Grymt snack varje vecka!


NHL-timmen   (5/5)

När det kommer till podcaster så är NHL-timmen absolut veckans höjdpunkt!


Rekommenderar   (5/5)

Fantastisk podcast, lagomt nördig och roliga diskussioner.


Bra NHL-podd!   (5/5)

En en NHL-nörd av stora mått och har lyssnat på många olika hockeypoddar men tycker helt klart att NHL-timmen är den bästa svenska NHL-podden. Ser alltid fram emot nya avsnitt på torsdagar.


Kanonbra med lite problem   (5/5)

En av mina favoritpoddar alla kategorier. Skönt och initierat "tugg" mellan panelen som passar perfekt ihop. Den senaste tiden har jag dock uipplevt problem med att podcasten hoppar mellan tider när man pausar. Ofta hamnar man 5-10 tillbaka i avsnittet när man trycker igång den efter en paus.


Elit.   (5/5)

Veckans höjdpunkt. Elit.


Bra!   (5/5)

Bra grejer


Veckans höjdpunkt!   (5/5)

Denna pod är den jag ser fram emot mest av alla! Linus o Uffe är mycket härliga att lyssna på och har alltid intressanta synpunkter och vinklar på NHL och dess lag! Andra svenska NHL poddar är bra men denna tycker jag absolut är bäst!


Skön podd!!   (5/5)

Mycket bra hockeysnack! Intressant, proffsigt, kompetent och samtidigt lätt att lyssna på. Gillar du NHL så vill du inte sluta lyssna!


Eeeeh   (2/5)

Lyssnar på alla hockey pods. tål dock ej "Linus 'eeeh' Hugosson". Uffe mycket bra men tål ej, Linus, eeeh, försöker, eeh låta proffsig, eeeh, namedroppinh, eeeh Hugosson. Räkna själva antal "eeeeh", var uppe i tjugo innan jag stängde av. Uffe proffsig dock!


Bästa svenska NHL podden!!   (5/5)

5+


Bästa hockeypodden!   (5/5)

Har följt er från början och det är alltid en väldigt trevlig lyssning! Sköna att lyssna på och ni är utan tvekan de mest kunniga av de svenska poddar jag testat. Det enda jag inte gillar är alla listor, kan bli lite segt ibland! Ni är som bäst när ni diskuterar lite djupare och inte bara nämner det uppenbara! Tack!


Ljudkvalitet under all kritik!   (1/5)

Alltid intressant att lyssna på snack om NHL men när en av er har en Skype connection som hackar mellan varannat ord så blir det ohållbart, orkade lyssna i 15minuter innan jag gav upp eftersom man bara hör vad en av er säger. Fixa ljudet och ni har en prenumerant. Mvh Micke