Aggregated reviews for Nördliv - En podcast om spel och nörderi

Härligt oklippt, ocensurerat och fantastiskt nördigt - helt enkelt en plats där vi delar med oss av vårt nördliv; mest spel, men även film, tv, anime, comics eller annat! Nördliv-kollektivet består av: Fredrik, Danny, Max, Carl, Lotta, Sara, Robb, Louise, Emil, Erik, Mattias, Bomby, Joel, Lovisa, Fyghar, Peter, Lilly samt ett gäng sköna gästinhopp! Lyssna gärna även på våra andra poddar: Cultpodden, Matiné, Prylrundan. Kontakt: info@nordlivpodcast.se Vår recensionssajt: www.nordlivpodcast.se | www.nördliv.se

Roligt och hemkär stämning   (5/5)

Stort gäng nördar som vet vad de pratar om men samtidigt kan ge åsikter både för och emot allt pga hur många de är. Bästa spelpodden!


Älskar Nördliv   (5/5)

Bästa spelpodden, bästa personerna ❤️


En kul och påbyggande pod   (5/5)

En bra start, men behöver lära sig mer från de större poddarna ;) Uppdatering: Idag är de riktigt bra, de snackar spel informativt o roligt men tar även upp sjukt intressanta diskussioner i både seriös ton men ibland på skoj. För mig har deg växt till att bli en av Sveriges bästa nördpoddar! Och numera har de jättebra ljudkvalitet också :D


spel & nörderi   (4/5)

jag tycker mycket om den här podden, för de går igenom olika områden, och det passar min OCD. de snackar spel mest, men även film, tv, anime, comics o annat nördigt. de hade dåligt ljud i början men nu bra. ska ni börja...böra från 50-60 och arbeta framåt.


Give it me me baby   (5/5)

Det är en rolig podcast. Behöver mindre karl dock för han är så arg.


Skön podd!!!   (4/5)

Min favvopodd om spel! De pratar mycket PC, och har diskussioner varje vecka om olika ämnen. Det var dålig ljudkvalitet i början men numera är den bra. Så börja från mitten eller från senaste avsnittet o arbeta er bakåt är mitt tips :D


Min favoritpodcast   (4/5)

Jag lyssnar på många poddar och detta är den jag lyssnar mest på. De tar alltid upp ens mail och är både roliga och informativa. Helt klart en av de bättre där ute....


Gedigen nu, var värre i början   (4/5)

Podden är riktigt intressant. Bra blandning av personlighet. Dock så är många av de tidiga avsnitten i dålig ljudkvalitet. De blir bättre runt 18-19, och sedan bara bättre o bättre. Det är synd på de tidiga avsnitten då man tappar sugen att lyssna lite. Men innehållet vinner över ljudkvaliteten....och när ljudet blir bättre senare så blir det mycket bättre. När alla har bra micar så kommer det helt klart bli en av sveriges bättre spelpoddar (de har aningen för mycket konsolsnack för min smak med det gör inget)


Kul och insiktsfulla åsikter...   (5/5)

Kul podd att lyssna på om man är intresserad utav spel, film och andra nördämnen. Gruppen pratar mest om spel och alla har starka och ibland vilt skilda åsikter (men det gör det bara så mycket roligare att lyssna på). Dom tar även upp film och tv-serier eller vad dom känner att de vill prata om för stunden. Helt klart värt att lyssna på och de har alla något man kan relatera till i åsikter!


Helt ok   (3/5)

Överlag underhållande pod.....jag tycker om i alla fall. De behöver dock bättre micar på några i podden. Klarar man av ljudet så finns det mycket att hämta här.


En pod som hela tiden blir bättre   (4/5)

Jag tycker om denna pod. Den har bra killar och tjej(!) :), och de blir hela tiden bättre. De har en fast form på själva strukturen, men avsnitten blir märkbart bättre i teknik med tidens gång. Om man lyssnar avsnitt 1 exempelvis så är ljudet ganska dåligt, och de har tekniska problem då och då. Men på sistone så har kvaliteten varit bra. Får hoppas alla skaffar bra utrustning...vissa har redan det vad jag förstått och hört. Överlag är det en bra podcast om spel, och det är lite tråkigt ibland då det blir PC vs konsol. Särskilt konsolspelarna är ganska satta i sina åsikter. Och vissa känns inte direkt så insatta...som att de hör ämnena först i podden....? Men överlag en bra pod och bra medlemmar med bra kemi. Jag rekommenderar.


Hmm...   (3/5)

En pod som går upp och ner i kvalitet. Några av deltagarna är bra men några är också mer tråkiga. Men det är bara min åsikt.... De refererar ofta till saker som de aldrig går in på och ibland känns det som att vissa inte vill vara med...? Men när de är som bäst är det riktigt riktigt underhållande... Antar att de lär sig fortfarande....men de behöver sätta vilka som ska vara med. Man märker om folk inte vill vara med...och särskilt när de börjar snacka om sånt som en som lyssnare aldrig kan förstå eller veta.... Jag gillar men lyssnar på mycket annat som man jämför med.


Skön pod!   (5/5)

En riktigt bra pod som tar in när man skriver till dom. Även när de sänder live över twitch tar de direkt upp vad man skriver. Awesome!! Bra människor som ger bra insikt! good stuff!


Gött gäng!   (5/5)

Jag tycker jättemycket om dom. De pratar jämt om spel, och ibland andra saker som film, tv, anime och comics. Men de har en bra kontakt med lyssnare och jag har många gånger frågat dom saker och fått svaret live. De sänder via podden via twitch, så man kan lyssna live o fråga saker. Riktigt bra pod med bra människor!


En taco för alla!   (5/5)

Skön pod om spel! De tar med lyssnare bra och har jordnära åsikter. Ljudbilden har blivit bättre under senaste halvåret...nu får man inte ont i huvudet av att lyssna på dom ;) Nä, en bra men enkel pod...tycker jag.


Spelpod   (5/5)

Tycker jättemycket om denna pod. Den är enkel o oslipad men de har en bra connection med communityt. Intressanta diskussioner också...


Blir bättre med tiden   (4/5)

De är inte kända eller så, men pratar om allt möjligt nördigt...mest spel. Ljudkvaliteten blir också bättre med tiden, så om man orkar igenom de första 10 avsnitten ungefär så blir det hela tiden bättre. Roligt och bra info!


Bra uppställning, bra röster   (4/5)

Det är en skön liten amatörpod, som ger bra insikter och bra bredd. De har lite olika personligheter och smak som passar mig. Det kan bli lite för inrutat ibland, men har man överseende med det så finns det mycket att lyssna på. Jag gillar dom ialla fall. :)


Kul pod med nya röster   (5/5)

En rolig pod som inte tar sig på så stort allvar. Mest om spel...men också film och tv. Lyssna ett tag det blir bara bättre efter varje avsnitt! Rekommenderas starkt!


Spelpod nr 1   (5/5)

Har lyssnat mycket på denna pod ända sen den hette Unknown fanboyz. Den va bra förr men är ännu bättre nu. De tar upp ens mail, och behandlar en jättebra. Men framförallt så är podden rolig att lyssna på även om de ännu spelar in via TS. Fast även med det låter det toppen. Bra folk, bra spelpod!


Nya killar som kan komma nånstans   (5/5)

Skön pod med jordnära snubbar som pratar spel och ibland andra nördsaker! De har ett så kallat veckans spel moment där de varje vecka spelar ett förvalt spel som de sedan går igenom sina personliga åsikter om. Bra för oss med lite pengar som vill veta vilka spel att köpa. Men överlag ett skönt samtal och genomgång av spel som även om de är gröna fortfarande, fortfarande växer. Ska bli kul att se hur de utvecklar sig. ps. få in mer tjejer i podden och nya jinglar ha ha....


Kul med nåt nytt!   (5/5)

Har lyssnat på denna pod några veckor, och de har ett koncept med "Veckans spel" där de tar upp ett äldre spel som alla säkert har råd med, och spelar under varje vecka. Sedan går de igenom spelet och berättar hur det är bra/dåligt och vad de personligen tycker. Man hittar någon person som man anser har passande smak, och därmed får man bra råd om vad man ska köpa eller inte köpa. De tar även upp spelnyheter, och går igenom vad de själva spelat på sistone såklart. De är ganska nya och det märks, och de finner ännu sina personligheter, men det är kul att följa med på resan :) De vill att man hjälper dom bli bättre genom att maila dom, vilket jag gjort och de tagit upp i podden. Kul!


Gött snack!   (4/5)

Bra snack, även om vissa är mer neggiga! Men överall en bra start och vill lyssna mer!


Kul   (5/5)

Det här var intressant


Bra pladdrat   (5/5)

=)


Riktigt bra podcast   (5/5)

Skönt gäng som snackar om spel som är riktigt kul att lyssna på!


Bra spelpod   (5/5)

Ny pod av gammalt podgäng. Blir bara bättre om folk hör av sig till dom. Lyssna och hjälp dom :)


spelpod   (5/5)

En bra pod för vanliga snubbar