Aggregated reviews for Norrlandspäron

Verkligheten som förälder, helt ofiltrerad i norrländsk tappning! Varje vecka bjuder en förälder på en bit ur sin verklighet. Sjukdomar, mirakel, lycka, sorg, skratt och gråt. Här får alla känna precis som de vill, det är okej!

Bästa podden!   (5/5)

En härlig podd, där man får hänga med många olika personer genom sorg och lycka. Jennelie lyckas ställa intressanta frågor och har en väldigt behaglig röst att lyssna på!


Grym podd!!   (5/5)

Grym podd som ger en så många nya härliga synvinklar på livet och föräldraskap. Fungerar lika bra för föräldrar nere i Skåne :)


Mycket bra!!   (5/5)

Älskar podden. Har precis upptäckt den och är så glad att jag har så många avsnitt att lyssna ikapp.:)


Längtar till onsdagar!   (5/5)

Bästa podden helt klart, väntar och längtar tills onsdagarna kommer. Lyssnar alltid på avsnitten påväg till jobbet på morgonen och älskar att det är så blandade samtalsämnen, jobbigare som peppiga. En riktigt bra podd för oss norrlandsbor helt enkelt! ❤️


Superbra!   (4/5)

Började med denna podd idag och har ”bara” hunnit med de två första avsnitten, men tycker de helt klart överträffar mina förväntningar! Du låter som ett proffs när du pratar Jennie-Lie och som att du gjort detta förut. Ser fram emot att lyssna mer :)


Norrlandstoppen!   (5/5)

En riktigt bra och spännande podd där man får höra ”vanliga” människors olika resor i föräldraskapet och livet. Så intressanta, öppna och ärliga berättelser. Hjälper mig att förstå andra människors val bättre. Samtidigt blir jag så inspirerad, och sugen på att själv vara med i podden. Finns så många olika saker jag skulle vilja prata om. Fortsätt med podden precis som du gjort hittills, ÄLSKAR DEN!


Bästa podden   (5/5)

Längtar till onsdagar och Norrlandspäron! Många spännande gäster och många fina historier från verkligheten. Jennie-Lie, som det proffs hon är levererar varje vecka och bjuder på sig själv och hittar många intressanta norrländska päron!


Mood booster på 0.1 sekund!   (5/5)

Älskar denna podd!! Så fin, så viktig och så glädjesprudlande! Heja heja! Favvopodden överlägset!


GRYM!   (4/5)

Tycker alla avsnitt är så bra på så olika sätt! Givande, allmänbildande, stärkande, tuffa, glada, ledsna, you name it! Så kul att lyssna! Har dock en liten anmärkning när det kommer till ljudet, tycker att jag får höja till max när jag lyssnar vilket jag inte behöver i andra poddar.. men i övrigt🍞🍞🍞🍞


Tack   (5/5)

Fantastiska berättelser som berör ❤️


Norrland   (5/5)

Jättekul att få höra en podd i trakterna där jag själv bor, samt en podd utanför storstäderna, Mer av det!!


10/10   (5/5)

Avsnitt 20 är min kusin (ellie) 💕💕


Bästa podden   (5/5)

Suuuperbra podd som man längtar efter varje vecka. Underbara gäster med bra fokus på bra ämnen! Och norrlandsvinkeln är helt fantastisk såklart! Ett litet tips bara. Kolla igenom volymen innan avsnitten släpps, flera gånger har volymen på dig varit mycket högre än på gästen, så det blir svårt att ställa in lagom volym när man ska lyssna. Antingen har man ganska lågt men hör man knappt vad gästen säger eller hör man gästen lagom bra men då väcker kanske din vackra stämma barnen man har sovandes bredvid ;)


Så genialt!   (5/5)

Fantatsisk pod som berör viktiga ämnen ur ett Norrländskt perspektiv. Lyssna och berörs❤️


Så bra podd!   (5/5)

Öppen, ärlig och varm! En av dom bästa poddarna jag lyssnat på! Viktiga ämnen och inspiration.


Så mysiga och så bra!   (5/5)

Jennie-Lie (och Hampus) är de som representerar Norrland när det är som bäst: mysigt och omtänksamt. Även en Göteborgare i exil i Stockholm njuter av podden.


Toppen!   (5/5)

Hittat hit via förlossningpodden! Toppen bra podd, ser fram emot fler avsnitt!


Toppen!   (5/5)

Himla mysigt och intressant!


Superhärlig podd ☺️   (4/5)

Supermysig och härlig podd att lyssna på, bra jobbat 💪🏻💪🏻


Jättebra! ❤️   (5/5)

Så bra podd! Ser framemot flera avsnitt.