Aggregated reviews for Odlarna

Odlarna är en podcast för dig med jord under naglarna. I varje avsnitt intervjuas en ny person om sitt liv med odlingen. Producent: Anna Rökaeus Programledare: Olof Söderén

Helt Suverän !!   (5/5)

Jag har lyssnat från början å ja e helt såld. Har fått lära mej Såå mycket 💚👍😄


Bästa podden !   (5/5)

Det är alltid lika intressant och lärorikt att lyssna på Odlarna.


Super toppen podd!❤️🌱   (5/5)

Verkligen en trevlig podd som informerar och inspirerar!❤️🌱


Bästa odlarpodden!   (5/5)

Jag rekommenderar den här starkt till alla som är intresserade av att lära sig att odla, självhushållning och klimatfrågor! Bra gäster, bra ljud och väldigt bra ställda frågor. Tack, Olof och Anna för en fantastisk podd! Jag rekommenderar den till alla i min närhet :)


Odlarna   (5/5)

Så underbar podd. Hel mysig och positiv att lyssna till. Hoppfull. Inspirerande. Beroendeframkallande.


Bästa odlindspodden   (5/5)

Väldigt bra intervjuer där man får lära sig massor om odling. Mitt favoritavsnitt är med Nils Åkerstedt och sandodling. Måste testas, men det finns väldigt många intressanta områden.


Bästa   (5/5)

Absolut sen bästa podden om odling!


En av Sveriges bästa trädgårdspoddar   (5/5)

Att hitta bra trädgårdspoddar är svårt. Att dessutom hitta en som samlar de bästa och mest intressanta odlarna samt trädgårdsprofilerna i Sverige är fantastiskt. Odlarna tar också ett brett grepp om odling och lyfter fram aspekter som annars glöms bort. Odling är så mycket mer än bara mat på bordet, det handlar även om kultur, historia, hantverk, politik och kanske mest av allt om människor.


Har lyssnat på alla avsnitt!   (5/5)

Odlarna är min favoritpodd! Jag har lyssnat på alla avsnitt, som alla är inspirerande och intressanta. Jag har själv inte så mycket erfarenhet av att odla men man blir mycket peppad på att börja och nu i vår ska jag äntligen få sätta igång med mitt egna trädgårdsland. Kommer ha mycket nytta av alla tips och lärdommar jag fått genom att lyssna på programmet.


Toppen!   (5/5)

Verkligen inspirerande.


Bästa podden!   (5/5)

Så bra val av intervjupersoner! Intressant och välgjord podd.


Så inspirerande!   (5/5)

Absolut min favoritpodd. Intressanta och välgjorda intervjuer. Så inspirerande!