Aggregated reviews for Ond bråd pod

Ditt bästa pyjamasparty. Linda & Siri bondar över bubbel & ond bråd död, både den naturliga & onaturliga sorten. Ansiktsmask obligatoriskt!!

Fantastiskt! ✨ (5/5)

Instämmer i hyllningskören - ÄLSKAR den här podden! Perfekt mix av spöken, mord, hudvård, och bra tjöt. Föredömligt långa avsnitt dessutom. Hoppas på fortsättning inom någorlunda närliggande framtid. 💖


Fantastiska ❤️ (5/5)

Underbara Siri och Linda 😍har nyss hittat eran pod, lyssnat igenom alla era avsnitt på ca 2 veckor. Är så ledsen att se att det inte finns några fler 😢fattar men va ska jag göra nu med mitt liv? Ok, får börja om, yes Lars igen 👍👌när ni orkar snälla kom tillbaka, behöver er i mitt liv ❤️ är sååå kär i er (och oxå Justus 😘) hallå? Vart tog ni vägen? 🤣


Linnéa (1/5)

Gillar man tramsigt babbel är detta podden för dig. Deras ansiktsmasker & utmattande liv tar upp 98% tiden. Övriga 2% tar man upp ett mord. Så är det mord du vill höra om är inte detta podden för dig!


Fantastisk pod (5/5)

Bästa podden som finns, så fina äkta härliga tjejer. Intressanta olika ämnen


Höjdpunkten på fredagen (5/5)

Älskar att komma hem från jobbet på fredag kväll, och ha ett nytt avsnitt att lyssna på när jag äter min kvällsmat. Bästa podden!!!!


Så bra podd (5/5)

En blandning av allt bra här i livet; crime/spökeri, hudvård och bubbel. Och det viktigaste av allt är att ni pratar om psykisk ohälsa och gör det så bra.


Mysmordpodd (5/5)

Det här är härligt, mysigt häng med mord och spök som ursäkt. Gillar du häng? Mys? Mord? Prat? Hudvård? Spökhistorier? Att höra när folk säger ”skål”? Skojigt klippt ljud? Men hallååå (hallå?? Hallå?), du har kommit rätt! Mycket långa avsnitt så om man som jag inte alltid är så bra på att göra en sak i taget eller vara så sjukt uppmärksam så är det ok. Man har en ändå massa kvar av avsnittet om man råkar zona ut och inte orkar spola tillbaka 😬 Rekommenderas!


Fredags unnet! (5/5)

Bästa fredags häng podden! skrattar, gråter och skriker ikapp varje avsnitt! mer spök åt folket!


Älsk (5/5)

Älskar denna podd! Två jordnära härliga tjejer.. Känns som det är vänner man känt i hundra år och har en riktigt mysig tjejkväll med varje vecka! Det bjuds på bubbel, snicksnack, hudvård och mord!


The one and only pod (5/5)

ÄLSKAR LINDA OCH SIRI. Så otrolig research på historier och fall, sånt otroligt snack och rys! Sluta aldrig podda plz favvosar forever


Så fina! (5/5)

Fantastiska, fina människor som babblar, skrattar, bjuder på alla sidor av sig själva och dessutom pratar om spökerier och mord. Kärlek!


Bästa svenska mordpodden (5/5)

Linda och Siri lyckas göra den ultimata mordpodden, på svenska! Jag har sökt med ljus och lykta sedan jag fastnade i mfm, men har alltid känt att de andra svenska poddarna inte riktigt nått ända fram. För mig är genremixen med hudvård PERFEKT, men jag tror också att det gör stor skillnad att Linda och Siri är så smarta, pålästa och kunniga. Att de har koll på klass, genus och ras är också superviktigt. Och så, att få vara med när vänskapen mellan dem växer fram. Vänskap mellan kvinnor är faktiskt det finaste som finns.


Mmmmmmmmm (5/5)

Underbar pod med pålästa, roliga och starka Siri och Linda som verkligen kompletterar varandra. Känns som att man får vara med i deras pyjamasparty och bara vara. Perfekt avvägt mellan mord, spök, hudvård, babbel, viktiga ämnen och bubbel. Pluspoäng för att det ordnas livepoddar och ibland produceras flera timmar långa avsnitt då man inte kan få nog av deras förtrollande OBP-universum.


Magi. (5/5)

Den här podden innehåller allt jag någonsin sökt i en podd — true crime, skräck, hudvård och bubbelbabbel. Att Linda och Siri dessutom är världens mysigaste personer (som också kompletterar varandra utmärkt) gör verkligen inte podden sämre. Fredagar är numera ännu mer veckans bästa dag, och eftersom jag är sämst på att hålla mig från att lyssna så går jag runt med abstinens resten av veckans 6 dagar :))) TACK för att ni finns!


Min bästa pod (5/5)

Så himla hjärtevärmande och nära pod. Jag ömsom gråter, ömsom skrattar. Linda och Siri har fått mig intresserad av hudvård och jag känner mig inte ensam i min psykiska ohälsa, blir rädd för mördare och spöken och det känns på riktigt känns som jag sitter där med dem. Speciellt, special ❤️


Bästabästa (5/5)

Finaste podden! Längtar efter varje nytt avsnitt (trots att jag alltid blir lite rädd pga harig) och älskar när det blir snackigt och mysigt och riktigt långt! Ni är bäst 💕💕💕


Gosigast i Sverige (5/5)

Wow vet knappt vad jag ska göra av mig själv det är så bra!! Gosigt, pratigt, stämningsfullt och bara gött! Finns ingen mysigare podd att lyssna på till vardags, det är som att umgås med vänner! Vettiga tankar och så mycket realtalk, uppskattar verkligen öppenheten och känner igen mig mycket - trevligt att få höra om tjejer som har liknande upplevelser till mina egna! Så glad att ni finns och låter oss lyssnare dela erat mysrys!


Ni är bäst! (5/5)

❤️❤️❤️❤️


Fredagsmys (5/5)

Personlig, varm, intressant. Bästa poddrösterna. Känns som att hänga med vänner.


Mmmmm (5/5)

Fantastisk podd på alla vis 💕


Kompisar (5/5)

Det känns som att man är där med tjejerna. Mycket snack om lite alltmöjligt, hudvård, true crime, pyjamasar, vin, spökhistorier och psykisk ohälsa :) älskar öppenheten och värmen med dessa underbara damer <3


Bästa (5/5)

spök/fniss/mord/hudvårdspodden! Så härligt att ni är tillbaka. ♥️♥️♥️


Påläst och personligt! (5/5)

Grym pod med magisk personkemi mellan Linda och Siri. Älskar att ha er i öronen.


Mysrys och true crime (5/5)

Fantastiskt mysigt och rysigt om true crime, spök och hudvård. Älskar även det öppna pratet om psykisk ohälsa.


Supermysig podd! (5/5)

Truecrime+hudvård+prosecco =kan de bli bättre?


MER (5/5)

Mer fyllepod åt folket!!!


Mysrys (5/5)

Babbelpod när det är som bäst. Så mysig blandning av mord, spök och fnissiga sidospår. Perfekt promenadlyssning. Även om jag kanske zonar ut lite ibland när det är husvårdshörna. 5/5 spöken.


Bäst helt enkelt. (5/5)

Två fantastiska människor som älskar både hudvård och att prata om de absolut ruskigaste morden och händelserna. Helt enkelt en ultimat podd för mig. Det känns som att vara bland vänner (vilket min snubbe antagligen tackar er för eftersom han annars ständigt måste lyssna på mig när jag berättar om gräsliga saker jag hört). Är SÅ investerad i Linda och Siri nu. Love ya! ❤️


Bästa sällskapet (5/5)

Bästa Linda och Siri skrämmer skiten ur mig, får mig att skratta och guidar genom hudvårddjungeln. En mysig podd med massa snack, sheet masks och lärdomar


Bästa balansen (5/5)

En podd med historier om true crime och kusliga övernaturliga saker, blandat med snack om hudkrämer med två fantastiska kvinnor. De är heller inte rädda för att prata om djupare ämnen som hur man överlever med psykisk ohälsa. Detta är ett grown up mysrysigt pyjamasparty som man längtar efter att få vara med på!


Mys!! (5/5)

Så mysig podd! Jätteintressanta historier och bra research! ❤️


Bästa podden! (5/5)

Alltså verkligen den mest special och bästa podden jag vet! ❤️


Bästa bästa! (5/5)

Alltså, vilken kombo: mord, spök och hudvård! Är golvad! Enda kritiken är att podden kommer ut alldeles för sällan. Vill ha minst 7 avsnitt/vecka!! Samt att det är på bekostnad av Genushistoriepoddens fortlevnad 😭


Feelgood trots feelbad (5/5)

Ok, den här podden har kanske bästa upplägget? Vi får historier om mord och spöken, men det är mer som att ens kompis berättar dem bredvid en medan vi dricker vin och gör ansiktsmask. Som något lite rysligt invirad i en mysig filt! Så bra! Vill sjukskriva mig och sträcklyssna!


Älskart! (5/5)

Mysläskig lyssning O_o


Speciellt special (5/5)

En pod som fyller det tomrum en inte visste att en hade. Att lyssna på Ond Bråd Pod är detsamma som att få en gratis och oväntad hemleverans av den godaste av pizzor när man är som hungrigast. Dessutom har man direkt två polare att hänga med i pyjamas oavsett dag/tid/rum; dvs en perfekt stund i livet. Hur man kombinerar mord, mystik, spöken, aliens och hudvård har alltid/aldrig vart en för stor fråga vi alltid/aldrig ställt; men ett mer perfekt svar än denna podd kommer aldrig existera. douze points.


Mysigaste dynamiken (5/5)

Det är verkligen som att få sällskap av två kompisar. Vi ska skämma bort oss och skrämma upp varandra. Det finns en plan för kvällen men vi kommer också sticka iväg och prata om allt annat som kommer upp. Linda har läst på, Siri är lättskrämd och man dras med i bådas berättande. Bästa fredagsmyset! Justus som är med i Genushistoriepodden fixar som grädde på moset stämningsfull musik och ambience. Men (obs enda kritiken jag har) det där morrandet som läggs på för att dölja några grejer Linda säger i avsnitt 5, SNÄLLA, aldrig igen. För obehagligt och oväntat. Ryser fortfarande bara jag tänker på det.


Skönaste podden! (5/5)

Underbar pod 😍 Älskar blandningen på ämnen, roligt småprat, bra samspel - myspodd De Luxe helt enkelt!


What else do u need? (5/5)

Läskiga mordhistorier som ger dig kalla kårar längs hela kroppen. Självupplevda kusliga händelser som får en att kolla en extra gång bakom dörren och i garderoben. Släng sedan på massa snack om hudvård, vilket bubbel som är godast/ekologiskt samt vilket snacks som passar bäst att knapra på i en podd. Jag väntar otåligt på nästa avsnitt!


♥️ (5/5)

Gott snack, skönhet, mord och spöken. Älskar!


5/5 (5/5)

Bättre än ett badkar fullt med bra grejs!


❤️👌🏼 (5/5)

Det finns seriöst ingen bättre pod än denna. Den innehåller allt man kan önska!


MYS! (5/5)

En så mysig och spännande podd med lagom småprat och intressanta ämnen <3


Min enda podd. (5/5)

Så. Jag är liksom sämst på det här med poddar. För jag slutar lyssna och använder det mer som bakgrundbrus. Eller. Det blir det. MEN. Denna podden lyckades. Jag lyssnar. Hela tiden. Och har skrämt vetter ur min omgivning när jag gapskrattat och rysit titt som tätt. Kommer alltid vara mim första, min största och absoluta favorit. Bästa ni. Tack för bubbelbabbelfniss och kalla kårar. <3


Ond bråd pod (5/5)

Detta har blivit en av mina favoritpodar!


Svensk MFM med övernaturliga inslag (5/5)

MYS! Fluga-på-väggen-podd. Känns som att dom är ens kompisar ❤️


Mys och mord i en härlig röra! (5/5)

Hur härligt att kombinera intressena hudvård, true crime, spök och bubbel i samma pod? Så härligt! Extra plus för både välgjord research och bubbligt prat.


Kim (5/5)

Älskar den här podden!! Perfekt för fredagsmyset med ansiktsmask och mord 💖


Som alla goa pyjamaspartyn en aldrig fick gå på som barn (5/5)

Perfekt podd för dig som vill frossa i mys och kusligheter. Lyssnas bäst på med ett glas vin och en ansiktsmask.