Aggregated reviews for Ond bråd pod

Ditt bästa pyjamasparty. Linda & Siri bondar över bubbel & ond bråd död, både den naturliga & onaturliga sorten. Ansiktsmask obligatoriskt!!

Påläst och personligt! (5/5)

Grym pod med magisk personkemi mellan Linda och Siri. Älskar att ha er i öronen.


Mysrys och true crime (5/5)

Fantastiskt mysigt och rysigt om true crime, spök och hudvård. Älskar även det öppna pratet om psykisk ohälsa.


Mmmmm (5/5)

Fantastisk podd 💕


Supermysig podd! (5/5)

Truecrime+hudvård+prosecco =kan de bli bättre?


MER (5/5)

Mer fyllepod åt folket!!!


Mysrys (5/5)

Babbelpod när det är som bäst. Så mysig blandning av mord, spök och fnissiga sidospår. Perfekt promenadlyssning. Även om jag kanske zonar ut lite ibland när det är husvårdshörna. 5/5 spöken.


Bäst helt enkelt. (5/5)

Två fantastiska människor som älskar både hudvård och att prata om de absolut ruskigaste morden och händelserna. Helt enkelt en ultimat podd för mig. Det känns som att vara bland vänner (vilket min snubbe antagligen tackar er för eftersom han annars ständigt måste lyssna på mig när jag berättar om gräsliga saker jag hört). Är SÅ investerad i Linda och Siri nu. Love ya! ❤️


Bästa sällskapet (5/5)

Bästa Linda och Siri skrämmer skiten ur mig, får mig att skratta och guidar genom hudvårddjungeln. En mysig podd med massa snack, sheet masks och lärdomar


Bästa balansen (5/5)

En podd med historier om true crime och kusliga övernaturliga saker, blandat med snack om hudkrämer med två fantastiska kvinnor. De är heller inte rädda för att prata om djupare ämnen som hur man överlever med psykisk ohälsa. Detta är ett grown up mysrysigt pyjamasparty som man längtar efter att få vara med på!


Mys!! (5/5)

Så mysig podd! Jätteintressanta historier och bra research! ❤️


Bästa podden! (5/5)

Alltså verkligen den mest special och bästa podden jag vet! ❤️


Bästa bästa! (5/5)

Alltså, vilken kombo: mord, spök och hudvård! Är golvad! Enda kritiken är att podden kommer ut alldeles för sällan. Vill ha minst 7 avsnitt/vecka!! Samt att det är på bekostnad av Genushistoriepoddens fortlevnad 😭


Feelgood trots feelbad (5/5)

Ok, den här podden har kanske bästa upplägget? Vi får historier om mord och spöken, men det är mer som att ens kompis berättar dem bredvid en medan vi dricker vin och gör ansiktsmask. Som något lite rysligt invirad i en mysig filt! Så bra! Vill sjukskriva mig och sträcklyssna!


Älskart! (5/5)

Mysläskig lyssning O_o


Speciellt special (5/5)

En pod som fyller det tomrum en inte visste att en hade. Att lyssna på Ond Bråd Pod är detsamma som att få en gratis och oväntad hemleverans av den godaste av pizzor när man är som hungrigast. Dessutom har man direkt två polare att hänga med i pyjamas oavsett dag/tid/rum; dvs en perfekt stund i livet. Hur man kombinerar mord, mystik, spöken, aliens och hudvård har alltid/aldrig vart en för stor fråga vi alltid/aldrig ställt; men ett mer perfekt svar än denna podd kommer aldrig existera. douze points.


Mysigaste dynamiken (5/5)

Det är verkligen som att få sällskap av två kompisar. Vi ska skämma bort oss och skrämma upp varandra. Det finns en plan för kvällen men vi kommer också sticka iväg och prata om allt annat som kommer upp. Linda har läst på, Siri är lättskrämd och man dras med i bådas berättande. Bästa fredagsmyset! Justus som är med i Genushistoriepodden fixar som grädde på moset stämningsfull musik och ambience. Men (obs enda kritiken jag har) det där morrandet som läggs på för att dölja några grejer Linda säger i avsnitt 5, SNÄLLA, aldrig igen. För obehagligt och oväntat. Ryser fortfarande bara jag tänker på det.


Skönaste podden! (5/5)

Underbar pod 😍 Älskar blandningen på ämnen, roligt småprat, bra samspel - myspodd De Luxe helt enkelt!


What else do u need? (5/5)

Läskiga mordhistorier som ger dig kalla kårar längs hela kroppen. Självupplevda kusliga händelser som får en att kolla en extra gång bakom dörren och i garderoben. Släng sedan på massa snack om hudvård, vilket bubbel som är godast/ekologiskt samt vilket snacks som passar bäst att knapra på i en podd. Jag väntar otåligt på nästa avsnitt!


♥️ (5/5)

Gott snack, skönhet, mord och spöken. Älskar!


The one and only pod (5/5)

ÄLSKAR! Never stop podding plz


5/5 (5/5)

Bättre än ett badkar fullt med bra grejs!


❤️👌🏼 (5/5)

Det finns seriöst ingen bättre pod än denna. Den innehåller allt man kan önska!


MYS! (5/5)

En så mysig och spännande podd med lagom småprat och intressanta ämnen <3


Min enda podd. (5/5)

Så. Jag är liksom sämst på det här med poddar. För jag slutar lyssna och använder det mer som bakgrundbrus. Eller. Det blir det. MEN. Denna podden lyckades. Jag lyssnar. Hela tiden. Och har skrämt vetter ur min omgivning när jag gapskrattat och rysit titt som tätt. Kommer alltid vara mim första, min största och absoluta favorit. Bästa ni. Tack för bubbelbabbelfniss och kalla kårar. <3


Ond bråd pod (5/5)

Detta har blivit en av mina favoritpodar!


Svensk MFM med övernaturliga inslag (5/5)

MYS! Fluga-på-väggen-podd. Känns som att dom är ens kompisar ❤️


Mys och mord i en härlig röra! (5/5)

Hur härligt att kombinera intressena hudvård, true crime, spök och bubbel i samma pod? Så härligt! Extra plus för både välgjord research och bubbligt prat.


Kim (5/5)

Älskar den här podden!! Perfekt för fredagsmyset med ansiktsmask och mord 💖


Som alla goa pyjamaspartyn en aldrig fick gå på som barn (5/5)

Perfekt podd för dig som vill frossa i mys och kusligheter. Lyssnas bäst på med ett glas vin och en ansiktsmask.