Aggregated reviews for P3 Dokumentär

Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände. Ansvarig utgivare: Şîlan Diljen

Sluta smaska Peter Rätz (3/5)

Podden om polisinformatören Peter Rätz är otroligt spännande och ger en inblick i det korrupta samhället men faaan va han ska smaska. Låter som han trycker ett halvt packet snabbnudlar mitt i intervjun. Tugga ur Peter Rätz!


Gateway pod (5/5)

Jag har lyssnat igenom hela kataloger ett antal gånger efter att ha hittat programmet för omkring tio år sedan. Genomgående hög kvalitet och en riktig, viktig folkbildare.


Långt mellan de bra avsnitten (3/5)

Som flera andra skriver så märker man att det är mycket gammalt som läggs upp och att det inte alls är lika mycket spännande avsnitt längre. Hoppas på ett uppsving under vinterhalvåret så man har nåt att lyssna på!


Sjukt bra (5/5)

De dödas röster kan man lyssna på om och om igen! Dock dåligt att det är så långt mellan nya serier!


Bättre förr... (2/5)

Förut var detta en podd i toppklass men nu går det bara neråt... Nu är det bara gamla poddar som man redan lyssnat på som laddas upp och halvdana nya. Tråkig podd tyvärr nuförtiden


Avtalssmart.se – juridiska dokument för alla tillfällen (5/5)

Tack för otrolig lyssning och för ett fint samarbete.


Vad hände? (1/5)

Var otroligt intressanta avsnitt förut, nu lägger ni ju bara upp gamla avsnitt som redan finns? Lyssnar nästan aldrig längre, väldigt tråkigt


Från bäst till helt ointressant (1/5)

Förut var det en kavalkad av magiskt bra avsnitt. Det har tyvärr sedan länge gått helt utför och är nu helt ointressant och mediokert. Hur man bara kan låt förfallet fortsätta är för mig en gåta.


Språkbruket (2/5)

Har nyligen laddat ner intressanta inslag. Irriteras av reportrarnas usla svenska. ”Liksom”, ”liksom”, liksom” i all oändlighet och i var och varannan mening. Se till att de får gå kurser i vårdad svenska! Göran J


Tappat det (2/5)

Den här podden var den bästa, nu är den mest tråkig. Kom tillbaka!


P3-dokumentär har blivit P3-opinion (2/5)

Flaggskeppet P3-dokumentär har tappat i både kvalitet och stringens. Det var länge sedan jag lyssnade nu, då de ämnen som avhandlas oftast inte är särskilt intressanta. Dokumentärerna har gått från att vara initierat spännande och generellt/objektivt beskrivande till oengagerat berättade och ibland obekvämt vinklade. Ett av de mest flagranta exemplen på detta är dokumentären om Husbykravallerna, där man lägger stor vikt och tid vid att polisen provocerat fram dessa. Svårlyssnat. Kan bara hoppas att man väljer att göra ett omtag och satsar ordentligt med tid och pengar på att höja nivån tillbaka till vad som en gång var den bästa svenska podden,


Var bra innan (3/5)

Börjar gå utför nu med tråkiga ämnen, kom igen nu.. leverera bättre ämnen


Går utför (3/5)

När avsnittet om ojnareskogen släpptes förstod jag att det är brist på material. Tråkigt för innan har de varot västa podden!


inga fler repriser tack (1/5)

vrf är det repriser hela tiden???


Sluta göra remake på gamla avsnitt (1/5)

Snälla finns det så lite att göra avsnitt av så att ni måste göra om gamla, kom igen öka nivån


Sjukt vad ni gått ner er (1/5)

”Uppdaterar varje torsdag” genom att köra repriser från 2006 & göra avsnitt om skogar på gotland? Händer sjuka händelser i världen varje vecka, ta upp INTRESSANTA ämnen för en gångs skull....


Nytt (2/5)

Nu räcker det med repriser!


Avtalssmart.se - juridiska dokument för alla tillfällen (5/5)

Sveriges bästa podd!


PK (1/5)

PK maffian


Började bra! (1/5)

Nu har det blivit kommunist smörja! 🤢🤮🤮🤮


Hej (4/5)

Hej


Denna App (1/5)

Varför är den så enastående komplicerad och svår att hitta i??


Sämre och sämre (1/5)

Sämre och sämre för varje avsnitt. Det som va så bra förr


Wow!!! (5/5)

Sjukt bra och spännande!


Tappat intresset. (2/5)

Älskade att lyssna på denna podden innan. Men tycker det saknas glöd som va förr. Mer spännande mord, kidnappningar mm som de va innan saknas. Det är ju inte så att de inte finns fall att ta upp.


En ny läsare (4/5)

Nu låter det som tyska språk)


Sämst (1/5)

Varför göra pod med norsktalande och ta för givet att alla ska förstå bara för att man är svenskt???


God (5/5)

Dom är helt enkelt grym på vad dom gör


Y (2/5)

gfryytfrggtfrfyrttrxuzzrrrrrtdrfuzixeddrtödsjvezdezdrterreegeegeg4ereejcebrsxerrrrdrereDsdeerrrrrrrrxrrdertxdtdredrhzyzZsrsyeRsrbrSesyStrSzhetsyrdSEduybdttrrtsddrzrttrtdgdgrrrftrftryrffhygzhdehydzzsexuezedZretzsDsixfZehzdbstz


Vad (1/5)

Varför dela ni gammla avsnittar istället för att göra nya? Det suger


Kvalitetspodd! (5/5)

Jävligt välproducerade avsnitt och sjukt spännande!


Martinas berättarröst (1/5)

Snälla det låter inte bra alls....


Kvalité av hög rang (5/5)

Folk borde sluta hetsa P3 dokumentär. Man gör inte sånna här dokumentärer på en eftermiddag. Chilla! Fortsätt med det jobb ni gör P3! Riktigt bra dokumentärer och ser hela tiden fram mot nästa avsnitt så fort jag lyssnat klart på ett avsnitt. Rekommenderar dessa dokumentärer till dig som pendlar till och från jobbet.


Fosterbarnskandalen (1/5)

Fick stänga av avsnittet fosterbarnskandalen pga extremt jobbig röst. Förstör jättemycket.


Magiskt (5/5)

Kvalitetsproduktion rakt igenom. Hellre satsa på kvalité istället för att spotta ut avsnitt som blir halvdana.


Fattar inte? (5/5)

Asså detta är i grunden inte en pod, det är ett radioprogram, därav namnet! Tycker alla borde ha i åtanke hur lång tid det måste ta att göra dessa avsnitt, det är inget man bara smaschar ihop på en timme! Keep up the good work P3 dokumentär!


Fosterbarnsskandalen 1/8 (3/5)

Intressant ämne, men vad är det för berättarröst låter sååå tillgjort


Sjukt störande röst (1/5)

I senaste avsnittet (fosterbarnsskandalen) är berättarrösten så sjukt störande att det inte går att lyssna! Och vad är grejen med allt det gamla, när det finns massvis med intressanta nyheter? Det här har blivit en riktigt dålig och sunkig podd.


MER ATT LYSSNA PÅ! (5/5)

Kan ni inte snälla spela in fler intressanta dokumentär poddar!! Känns som det är så få och man hinner lyssna ut allt på så kort tid.


Mer!!!!! (3/5)

Mer intressanta brott och utredningar!


Kom igen (5/5)

Älskar! Men ja, seriöst nu. Steppa upp, så mycket som har hänt/händer. Trött på gammal avsnitt om och om igen! Till hösten kanske det vaknar till liv!?! Och mer Mord tack!!


Q (5/5)

Jävligt bra


Nytt (4/5)

Varför lägger ni ut massa gamla avsnitt när det finns mängder av saker som händer runt om hela tiden?? Kom igen nu!!!


Uppdateraaaaa!! (5/5)

Finns hur mycket nytt som hänt i Sverige/världen och ni leker med oss genom att lägga ut gamla avsnitt. KOM IGEN NU 😂😭


Jätte bra podd förut.. (3/5)

Inte lika bra längre!


Alla e tunga👍🏻 (5/5)

Men uppdatera oftare!!


Uppdatera (2/5)

De finns mycket som händer, uppdatera gärna mera 😁


Bra podd (5/5)

P3 levererar bra material , suveränt bra underlag !


Ni är sämst på att uppdatera (4/5)

Nya avsnitt tack..


Politiskt vinklat (1/5)

Synd att P3 dok numera mest fungerar som ett politiskt instrument för vänstervriden media.. ta tillbaka Hansson och co! Mer katastrofer, utländska statskupper osv! Bästa avsnittet någonsin är om von Rosén och Biafra! Senaste årens avsnitt har varit olidliga att lyssna på..


Bästa! (5/5)

Finns inget bättre att lyssna på


Grym (1/5)

Älskar!


Älskar!!! (5/5)

Era poddar om krigen och katastrofer är fantastiska! Andra världskriget och kalla kriget speciellt. Keep up the good work!


P3 (5/5)

Grym podd! Mer mord avsnitt tack!


Förfall (1/5)

Detta som var så förbannat bra när det begav sig för 10-12 år sedan.. Allt som släpptes då var ren kvalitet och väldigt intressant. Sedan dess har det sakta men säkert gått utför. Nu de senaste 1-2 åren så har det varit fruktansvärt dåligt. Tyvärr som allt annat i SR, så har det och politiserats kraftigt. Vilka ämnen man väljer att ta upp och vinklar man tar på det.. Nej, det här är bara för dåligt..


Har blivit tråkig och intressant (2/5)

Som jag märkt att flera skrivit här så har det blivit väldigt tråkiga ämnen det senaste! Brukade alltid lyssna på er podd men nu har ni inte (enligt mig) lagt ut något som helst intressant på närmare ett år! Älskar era välgjorda krimfall och dokumentärerna om ”katastrofer”.


Barnsligt (3/5)

Ganska barnsligt berättande men ganska informativt


A (3/5)

Musiken i bakgrunden gör att det blir omöjligt att lyssna på grund av att det stör så mycket. Vissa personer som talar smaskar även på något konstigt sätt och det är väldigt störande.


Stentråkigt sen lång tid tillbaka (1/5)

Min absoluta favoritpodd har blivit en riktigt sömnig och tråkig besvikelse. Vad har hänt? Ämnen som intresserar är som helt bortblåsta. Slutar följa! Tack och hej


1 (2/5)

Ajajaj


Bästa podden (5/5)

I stort sett lyssnat på SAMTLIGA avsnitt! Vansinnigt spännande, välgjort och intressanta ämnen! Tack för alla timmar ni gett mig!


Kaptenerna lämnade skutan (1/5)

Sjunker sakta men mycket säkert sedan Hansson och Johnsson !!!!!


Vad hände P3 dokumentär??!! (1/5)

Har alltid avgudat P3 dokumentär men nu är jag knappt intresserad längre. Vart är alla intressanta kriminalfall? Vart är alla spännande nagelbitare? Mycket märkliga val av ointressanta dokumentärer som ni väljer. Och med tanke på att jag inte är den enda som delar den uppfattningen så kanske det är dags att tänka om( se alla senaste kommentarer / betyg). Lyssnarna tappar intresset.Kollade igenom flödet på era dokumentärer det senaste året och insåg att det inte finns en endaste dokumentär det senaste året som är riktigt bra.. skärpning!! Bättre kan ni


Podd fri från nischar (5/5)

P3-dokumentär gör väldigt bra poddar som är allmänbildande och intressanta. Ser mycket folk som klagar över att de saknar fler mordavsnitt, det finns nischade poddar om mord som en hellre kan lyssna på om det saknas så oerhört mycket. P3-dokumentär är en podd utan nisch i den bemärkelsen som förmedlar viktiga världsliga händelser som format nationella, politiska, samt individuella landskap i Sverige och världen. Detta inger ett intellektuellt intryck om en kan diskutera annat än hur många gånger människor har blivit knivhuggna av mördare. Såsom skandaler, apartheiden, Greklands finanskris och liknande. Keep it up P3!


Inte underhållande längre (1/5)

Shaken baby-skandalen, kriget mot apartheid. Seriöst? Så ointressant, ibland vänstervridet. bästa avsnittet är Mc-infiltratören och det är ett tag sen. Ni har blivit lata. Ni får max två chanser till sen avföljer jag.


Mer mordfall och liknande är mer intressant (1/5)

Slöa podavsnitt nu. Var mer spännande och intressant med olika mordfall eller andra liknande fall. Hoppar över en del avsnitt nu på sistone för dom inte är så intressanta att lyssna på. Mer mordfall.


Trååkiiigt (3/5)

Inga spännande mordpoddar längre :( Sjukt tråkiga poddar senaste månaderna


Försvunnit? (5/5)

Detta är min favoritpodd, har dom lagt ner den eller vad händer


Inte lika bra längre (2/5)

Blir tyvärr bara tråkigare ämnen med tiden. Hur husbykravallerna porträtterades fick mig tyvärr att ledsna helt.


Bäst (5/5)

Älskar p3 dokumentär, synd att avsnitten kommer så sällan numera..


Sveriges bästa podd? (5/5)

Snart lyssnat på alla avsnitt. Önskar bara de släpptes fler!


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (5/5)

Jag lyssnar jämt på P3-dokumentär, bra, intressanta, spännande och allmänbildande avsnitt. Högsta poäng 👌🏻


Galna ko-sjukan (5/5)

Bästa jag hört! Det gör inget om avsnitten blir mer sällan, så länge de håller hög kvalitet :)


Avsnitt släpps för sällan (3/5)

Jag älskar P3 dokumentär inga tvivel om fen saken ni gör grymma dokumentärer. Men ni har börjat släppa avsnitt för sällan tyvärr därför får ni bara 3 stjärnor av mig.


Galna ko-sjukan. (3/5)

Bra avsnitt! Alldeles för långa pauser ibland dock! Trodde ibland att min podd hade pausats.


Gör mer dokumentärer om mord (5/5)

Älskar era dokumentärer om mord, de är väldigt intressant men ni har inte lagt upp någon sån på länge..


! (5/5)

Alltid bra!


Går utför! (1/5)

Vad hände??? Tyvärr blir dokumentärerna sämre och sämre.....


Sluta aldrig göra dessa! (5/5)

Lyssnat på många olika poddar som skildrar verkligheten och hemska händelser utan att hitta någon jag gillade. P3 dokumentär är välgjorda, härliga att lyssna på och ger en mångsidig bild av många händelser (jmfr med tex Mordpodden).


Fantastisk (5/5)

P3 dokumentär hamnar såklart högst på toppen av listan, grymt bra radio! Tätt följt av P3 historia och creepypodden 😍


Angående vårdskandalen.. (1/5)

Vårdskandal? Det är ju varje äldreboende 2018 ni beskriver. Speciellt demensboendena. En annan sak som slår mig är att dom anställde en 23-årig uska att starta upp ett äldreboende. En 23-åring utan erfarenhet ens från att ha jobbat med äldre? Precis så är det idag också. Det finns ingen tanke och ingen logik när styrande startar upp nytt. Sen är det upp till folket på golvet att lösa allt och släcka bränder. Reformer har alltså inte hjälpt ett dyft sen 90-talet. Det är samma, om inte värre idag. När undersöktes äldrevården i Sverige idag senast? När gick man ut och frågade dom som faktiskt jobbar med det?


Topp! (5/5)

En av de grymmaste poddarna!


Bedrövligt (1/5)

P3 dokumentär håller oerhört låg standard numera, skärp er!


Magiskt bra! (5/5)

Otroligt hög kvalité på detta program. Längtar till vare nytt avsnitt, så börja lyssna och bli fast!


Tack så innerligt mycket... (5/5)

Jag har tyvärr aldrig jobbat med radio dokumentärer. Dock med film. Jag är besatt av den enorma känslan jag själv går in i när jag lyssnar. Ni är helt fantastiska på att få mig att själv göra min film i huvudet. Allt eftersom ni har en mycket hög och så innerligt tacksamt sätt att skapa dramaturgin så att berättelsen går framåt. Enkelt, fakta och så konkret. Det betyder inte att jag inte förstår det enorma jobb ni gör. Tack för alla avsnitt. De är alla så oerhört välgjorda. Alla på sitt eget sätt🙏


Världsklass (5/5)

Otroligt välgjorda och intressanta dokumentärer! Keep up the Good work!


Bra dokumentärer! (5/5)

Fem stjärnor


Recension (5/5)

Bästa podden.! Bättre än SVT, fortsätt utveckla ert arbete med denna podd!


Det var bättre förr (3/5)

Tyvärr droppar kvaliten, de tidiga avsnitten är världsklass, nu hyfsat men en i mängden bland poddar, inte världsklass längre tyvärr


P3 dokumentär (5/5)

Har du inte lyssnat så avundas jag av det du har framför dig. Lätt min favorit podd!


Recension (5/5)

Väldigt väll gjorda avsnitt och intressanta och lärorika!


👍 (5/5)

Är det lagligt att göra så här bra program?


Skrota public service (1/5)

Finns så mkt bättre material där ute på nätet


Mycket bra!! (5/5)

De bästa dokumentärerna, får tiden på jobbet att flyga förbi. Vill ha meeer!!


Jonaas (5/5)

Den bästa podden!


Favoritpodden (5/5)

Jag älskar denna podd. Superspännande fall och olika händelser jag hört talas om men aldrig vetat vad de handlat om. Perfekt för mig att sitta o måla till.


Fantastiskt (5/5)

Helt klart en av Sveriges viktigaste poddar!


De bästa dokumentärerna SR gjort (4/5)

Tills någon idiot började lägga in en massa förstörande musik. Det finns redan musikprogram. Skicka hen till någon av flamskanalerna. Nåja, bättre nu igen när någon rättat till felet.


Älskar denna podden! (5/5)

Min absoluta favoritpodd! 😍 Välgjord och alltid superintressant oavsett ämne. Man vill bara ha mer!


Nice Pod (5/5)

Riktigt bra!


Publicservice i sitt esse! (5/5)

Korrekt utnyttjande av skattepengarna! Mer allmänbildning, kunskap, historia och geopolitiska utbildningskanaler av hög kvalitet i Sverige!


Intressant oavsett ämne (5/5)

P3 dokumentär lyckas göra intressant dokumentärer oavsett vilket ämne som avhandlas! Ibland har jag tvekat att lyssna då det inte verkar vara ett ämne för mig men när jag sedan lyssnat har jag blivit positivt överraskad varje gång.


Super bra (5/5)

Otroligt spännande och varierat innehåll. Har lyssnat på vissa avsnitt flera gånger och blir helt besatt när det kommer nya. Keep up the good work! Love, Tilda


Bästaste (5/5)

Riktig bra


Fem stjärnor! (5/5)

Fantastiskt program!! Nästan alltid intressanta ämnen. Jag uppskattade programlängden bättre tidigare för 1,5 h täcker ett ämne ganska bra och det gör inte bara 1 h.


Bästa Sveriges Radio gjort! (5/5)

Dom får aldrig sluta göra dessa avsnitt. 😍


Mille (5/5)

Jag älskar P3😁


Super. (5/5)

Väldigt högkvalitativt program!


Otroligt hur bra (5/5)

Så himla bra, bearbetade intressanta dokumentärer. Önskar att det kom nya avsnitt varje dag


Bästa! (5/5)

Bästa podden.


P3 dokumentär är den bästa podden av dom alla (5/5)

Lyssnat klart på ALLA avsnitt o alla är bra på olika sätt, lyssnar på eran podd varje vardag när jag jobbar,(jobbar som målare) så det är så avkopplande att lyssna på era dokumentärer samtidigt som man målar ! 5/5 stjärnor får ni av mig!:)


Bästa (5/5)

BÄSTA PODCASTEN


Suveränt! (5/5)

Så välgjort, så allmänbildande. En av de bästa poddarna om modern historia.


Man får inte nog! (5/5)

P3 dokumentär är genom tidernas bästa podd!! Man bara suktar efter mer. Letar ni efter en bra podd, då har ni hittat den bästa här!


Toppen!!! (5/5)

Älskar P3 dokumentär och har lyssnat på allt ni har gjort, vissa avsnitt flera gånger. Önskar att det skulle komma fler grejor i veckan bara😬 Sluta aldrig sända detta! Tack till alla er som arbetar med poden❤️


Bästa på marknaden (4/5)

Intressanta ännen för det mesta, finns något för alla. Mycket välgjorda i research, inspelning och de flesta inläsare är välartikulerade med rikssvenska. Svårt med autentiska inspelningar och intervjuer i vissa fall. Bra, sammanfattande copy så man vet om avsnitten är av intresse. Klart den bästa på marknaden. Sista stjärnan faller på att musik/jingel-ljuden är högre volym än talarröster och borde sänkas.


Familjen (5/5)

Tack för ännu ett fantastiskt avsnitt!! Ville aldrig att avsutten till denna serie skulle ta slut. Så exklusiva intervjuer och visuella skildringar . Verkligen ett fint porträtt som jag hoppas att många får tid att lyssna på. Tusen tack


Favorit (5/5)

Oerhört intressant, spännande och gripande. Har lyssnat på nästan alla p3 dokumentärer men mina favoriter är ”Barnamorden i Arboga”, ”Svensken i Bolivia” och ”Vansinnedådet i bollnäs”. Tre program som inte liknade något jag någonsin hört förrut. Älskar att lyssna på p3 dokumentär i en varm soffa på vintern med kompisar lika mycket som jag älskar att lyssna på det ensam i lurarna på stranden, älskvärt!


Dokumentär (5/5)

Lyssnar mycket på P3 dokumentär, alltid hög kvalitet . Tack


Familjen (5/5)

Så bra


Bara bäst!! (5/5)

Dabrowski är proffsig och har bra berättarröst. Mycket bra ämnen och jag längtar alltid efter nytt avsnitt. Bästa i Sverige!!! 😊


Super bra (5/5)

Mer dokumentärer om mord!


Riktigt bra poddar! (5/5)

P3 Dokumentär gör absolut några av de bästa dokumentär-poddarna. Hade gärna lyssnat på mer kring våra kungar samt andra länders regenter!


Fortsätt med mordpoddar (5/5)

Era mordpoddar är jättebra och intressanta och lär ungdomar att allt kan hända. Fortsätt med dom.


Så bra! (5/5)

Bästa dokumentärerna!


Ge er med morden nu (3/5)

Underbar podcast! Men vill jag lyssna på massa mord finns det väl flertal poddar som är specificerade för precis det! Tillbaka med historiska och samhällsnyttiga avsnitt!!


Bra! (5/5)

Jag gillar att jag alltid lär mig något nytt efter jag lyssnat på P3 dokumentär! Sedan är varje avsnitt väldigt välgjorda vilket också är superbra!


Fenomenalt (4/5)

De gamla avsnitten är fenomenala. Vissa nya avsnitt borde inte få hamna under P3 Dokumentär. Som när det är skådespel istället för på riktigt, utan att det meddelas. Men helt klart det bästa arkivet någonsin!


. (5/5)

såsåså bra


Bättre förr (4/5)

P3 dokumentär är det bästa radio/poddprogrammet jag känner till. Tyvärr har dokumentärerna på senare tid kommit att handla om mord och blodiga historier. Skulle vara bra om det var med som förr.


Va händer 😩 (2/5)

Mord sen mord efter det så gör vi en till om ett mord. Jag är ung men det känns redan som det var bättre förr.


Dags att döpa om podden? (3/5)

Mitt förslag till nytt namn är ”Mord på kvinnor-podden”. Nä men seriöst. Måste finnas fler intressanta ämnen än mord och misshandel?


källkritik (2/5)

Vad kan man tro på och inte när man lyssnar på sveriges radio och svt


Politik ingen annat (1/5)

Detta är statlig media Pravda! Hälften är lögner resten är propaganda och falsk allmänbildning. Försöker få brunt och genetiskt intolerant att framstå som bra och på med offerkoftan.


Bra podd (5/5)

Mycket bra!


Överlägset (5/5)

Spelar ingen roll vilket ämne avsnittet handlar om, det är alltid intressant. Tycker ingen annan podcast ens kan mäta sig med P3 Dokumentär när det gäller att hålla en hög lägsta nivå. Sluta aldrig med det ni gör👍🏻


Riktig bra podd! (5/5)

Mycket bra och intressanta avsnitt.


P3 Dokumentär (5/5)

Typ det bästa som finns


Nöjd (5/5)

Gillar podden skarpt, hade dock önskat fler avsnitt oftare samt mer kompletteringar med bilder, domar etc på era andra kanaler.


Musik (3/5)

Bra, men för många pauser med musik!


Dålig programledare (3/5)

Bra ämnen som tas upp men extremt dryg och oneutral programledare.


Ojämn men lyssningsvärd. (3/5)

Några riktigt bra avsnitt, andra som känns helt ok. Några avsnitt är iofs spännande och underhållande men känns mer ”sensationalistiska” och tonen i dem känns som att reportern hyser någon form av beundran för olika brottslingar och vad de gjort. Det känns glorifierande. Alltid värt att lyssna på men eftersom det är så många olika journalister/team bakom blir det spretigt. Bra med variation men svårt att ge kritik ang podden över lag när ”greppet/tonen” kan variera väldigt mycket.


Helt genialt!!! (5/5)

Genuint det bästa jag upptäckt, verkligen super intressanta fall som tas med. Går knappt att lägga ner mobilen och sluta lyssna!


Bästa kanalen (5/5)

Älskar att somna till era långa spännande avsnitt tack för att ni finns


Bra! (5/5)

Välgjorda dokumentärer. Bra och spännande lyssning!


P3 Dokumentär (5/5)

Håller med en föregående kommentar, bättre blir det inte! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Wey (5/5)

Älskar P3 dokumentär


Lite ris men mest ros och över lag väldigt bra! (2/5)

Välgjorda dokumentärer om intressanta ämnen! Jag gillar blandningen av ämnen, det historiska perspektivet och hur tydligt talet är. Ljudkvalitén svajar tyvärr lite i dom tidiga avsnitten, ämnen har den senaste tiden (December 2017) inte varit jätteintressanta (Men det ska ju inte bara passa mig utan många :)) samt att det genomgående är en del musik som ligger över talet vilket kan göra det svårt att höra det talade ibland. Men i stort är det klart värt 5 stjärnor samt för egen del så hoppas jag att det aldrig läggs ner! :)


Mycket välgjord! (5/5)

Spännande och välgjord podd om skiftande ämnen! Intervjuer med drabbade och experter inom olika områden ger podden fin bredd. Rekommenderas!!


Tack (5/5)

👍


P3 dokumentär (5/5)

Det enda bra som SVT/SR/UR


Bästa podden (5/5)

👍


Grymt bra dokumentärer! (5/5)

Riktigt bra, fortsätt så!


Von sydowska (3/5)

Toppenpodd förutom avsnittet om von sydowska. Politiskt och dålig berättare. ”Blått blod” är tydligen relevant? Aldrig hört ngn återberätta ett mord med politisk färg innan


Det bästa (5/5)

Fantastiska program varje vecka


Röst (1/5)

Dog när Anton Berg försvann. Sen skulle mångfald prioriteras istället för flytande svenska med bra berättaröst...


Bästa podden!:) (5/5)

Sjukt bra podd! Samt berättarrösterna får en att verkligen vilja lyssna och leva sig in!:) tack för ni gör att dagarna på jobbet blir roligare samt att dem går snabbare! Keep it going!👌🏻👍🏻


Bästa podden (5/5)

Älskar poddar, P3 Dokumentär är högst rankad av alla! Keep up the good work!


Grymt bra! (5/5)

Alltid välgjort och spännande, oavsett ämne!


Bäst! (5/5)

Längtar till varje avsnitt!


Mycket intressant (5/5)

Det är fantastiska historier som målas upp i P3 dokumentär...varje gång! Längtar redan till nästa avsnitt!


Svår att slå! (5/5)

Alltid kul att se att ett nytt avsnitt har släppts. Good job, P3!


Bäst (5/5)

En av de bästa poddarna som finns!! De flesta avsnitt är spännande och trots att man oftast vet hur det hela slutar så är det lika spännande ändå!


Gotland❤️ (5/5)

Älskar att lyssna på er ni är bäst ❤️


En av de bästa. (5/5)

Kanon bra älskar när de är långa avsnitt o att ni går igenom allt hela tiden, ös på med mera avsnitt, 3 i månaden. Mvh


P3 Dokumentär (5/5)

Grymt bra och befriat från pekpinnar


Livet (5/5)

Bästa som finns!


Favoriten! (5/5)

Helt enkelt den bästa podden!


Spännande och lärorikt (5/5)

Verkligen bästa podcasten alla kategorier! Spännande och otroligt lärorikt!


Bästa podden på nätet! (5/5)

Spännande och intressant! Ibland blir det lite för mycket upprepningar; säger samma sak flera gånger. Annars mycket bra!


Spännande och intressant! (5/5)

Spännande och intressant!


Håller genomgående hög kvalitet (5/5)

Vissa avsnitt lyssnar jag inte på, men p3-dokumentär lyckas ge mig inblick i händelser som jag ibland inte ens har hört talas om tidigare.


Det var bättre förr! (3/5)

Älskar P3 dok men har försämrats senaste åren. Pratorna håller en låg standard. Låg tempo, ej spännande och ointressanta röster. Gör om gör rätt och ta tillbaka Fredrik Johnsson och Anton Berg!!


Bästa podden! (5/5)

Bästa podden! Alltid intressant och superproffsigt!


Medellin (2/5)

Bra content men störande med en uppläsare med såpass påtaglig dialekt, tyvärr.


Olof P (5/5)

Bästa någonsin sluta aldrig!


Jättebra (5/5)

Finns avsnitt för alla


Så grym podd!! (5/5)

Tycker om att dokumentärerna är väldigt formella och håller sig till ämnet.


Varför??? (1/5)

Förstår inte varför ni laddar upp gamla avsnitt gång på gång? Otroligt störande 😒


Magi (5/5)

Blir inte bättre än såhär.


En lärorik, proffsig och spännande podcast (5/5)

P3 Dokumentär är den första podcasten jag någonsin lyssnat på, och jag blev frälst från första sekund. Programmen är så oerhört bildande, intressanta och välgjorda och ger en verkligen kunskap ur ett brett perspektiv. Det finns något för alla i den här podden, själv har jag lyssnat mycket på rättsfallshistorier (då jag är juriststudent och oerhört intresserad av juridik, rättssystemet och kriminologi) men även annat som jag funnit intressant och velat lära mig mer om. Jag rekommenderar den här podden till precis ALLA. Den behövs i vårt samhälle.


Lite mindre deckare lite mer samhälle (4/5)

Tenderar att bli lite deckarvarning men i det stora hela en bra allmänbildande podd.


Marri (5/5)

SÅ BRA!


Välgjord pod (5/5)

Alla avsnitt är välgjorda och väldigt intressanta!


Underbart (5/5)

Perfekt i solstolen eller sängen👍🏼


Mycket bra (5/5)

Älskar Denna podden


5/7 (5/5)

Gr8 m8


Beroendeframkallande! (5/5)

Så välgjort och intressant att jag blivit beroende av att alltid ha en dokumentär att lyssna på. Så bra!


Bara mord på mord (1/5)

Ni var bra förut tills ni började inrikta er enkom till mord.


Fortfarande bäst! (5/5)

De äldre dokumentärerna är helt fantastiska produktioner. Tveklöst 5 stjärnor av 5 och mer därtill! De nyare saknar ofta briljans men är fortfarande bra. 3-4 stjärnor av 5. De är väl helt enkelt för att det inte är samma personal som gör dom nu som då.


Bästa! (5/5)

Variation och intressant!


Älskar (4/5)

Älskar att lyssna på dessa dokumentärerna men lite störigt med den djupa och obehagliga musiken i bakgrunden.


obeskrivligt bra (5/5)

finns inget bättre


Mer! (5/5)

Vill ha mer avsnitt!


Lyssnare (5/5)

Alltid intressanta och bra dokumentärer som drar en helt in i handlingen.


Välgjort (5/5)

Väldigt välgjort program. Många intressanta resor som kittlar ens sinnen. Super! Marcus, 31 Filosof student, HTS Lund


Fantastisk! (5/5)

Detta är den bästa podden av dom alla!


Räddningen om nätterna/dagarna/morgonen/whenever (5/5)

Väldigt infomativt, välgjort & inspirerande. Er journalistik är imponerande.


👌👌👌👌👌👌👌 (5/5)

👌👌👌


Dokumentärer när de är som bäst! (5/5)

Bästa dokumentärpodden i Sverige kort och gott.


Underbar! (5/5)

!


Kumlafallet (3/5)

Jättebra prog! Sjukt viktigt att lyfta! Enda jag stör mig på är tyvärr berättarrösten, pratar med lyssnarna som man vore 4år. Det förstör lite men det väsentliga kommer ju fram! 👍🏼 Tack P3


Spännande (5/5)

Lärorikt, spännande och intressant! Kan inte sluta lyssna


Bättre förr (3/5)

Alltid otroligt bra gjorda med mycket bra material. Dock börjar fallen de tar upp bli "sämre", eller mindre intressanta är kanske ett bättre uttryck. Jag vill ha mer mordfall och mer nutida händelser!!


Trivsamt! (5/5)

Älskar allt med denna podd/radio! Man lär sig så sjukt mycket samtidigt som det är spännande, intressant. Helt klart mitt trivsamma sällskap påväg till skolan.


Bästa dokupodd! (5/5)

Blir alltid lika glad när jag ser att det kommit ett nytt avsnitt. Grymt jobbat av er alla!


Bra podcast (5/5)

Bästa jag hört!!


Guld (5/5)

Dopingskandalen i Lahtis, grymt bra avsnitt! Big up's till er!


Sjukt bra! (5/5)

Tipp topp


Bra podd! (5/5)

Bra och djupgående podd!


ÄLSKAR (5/5)

Älskar P3 dokumentär, lyssnar till skolan, hemma, kanonbra!


så bra! (5/5)

synd att det inte kommer ut nya avsnitt oftare men fortfarande helt fantastisk!


Vad var det som gick så fel??? (1/5)

En gång var P3 Dokumentär bäst. Nu har de förvandlats till en parodi av irrelevans och imiterade talking heads. SR gjorde sig själv till Partaj.


Bra (2/5)

Poddarns är bra men nackdelen är att det aldrig kommer nya avsnitt! Jätte tråkigt och därför tappar ni några stjärnor, tyvärr..


Rejält! (5/5)

Lyssnar på terrodåden i Paris. Det känns som man lyssnar på en filmisk dokumentär utan bild! Riktigt snyggt!


Ända bra anledningen att betala tv avgift (5/5)

Fantastisk podd!


Grymt (sa grisen) (5/5)

I Love it


Kan bli bättre! (4/5)

Bra! Bästa svenska podd i sin genre. Men jag vill överraskas mer!


Ni sprider bara massa lögner!! (1/5)

Synd att jag inte kan ge er lägre betyg. Lyssna på P3 dokumentär "kurdmorden", 95% av hela dokumentären är RENA lögner. För er som ligger bakom denna dokumentär, ni borde stämmas för att sprida felaktig information. Vidrigt.


Tummarna upp (5/5)

Bäst


Sluta skada våra öron! (3/5)

Bra program med bra innehåll. Men snälla, ta bort de hemska ljuden som ni har som bakgrundsmusik. Ibland tjuter det så att jag får stänga av!


Kunde varit bättre! (4/5)

Heej jag älskar P3 dokumentär men det hade varit bättre om ni la upp lite oftare. Ganska många i Sverige älskar detta för det är bra på jobbet när man får använda lurar och har nått å lyssna på istället för bara musik om och om igen samma låtar. Så det hade varit guld om ni la upp fler lite oftare:)


En av dom absolut bästa! (5/5)

Jag har följt & lyssnat på samtliga dokumentärer i serien P3 - dokumentär och det är utan tvekan en av dom absolut bästa, intressantaste & välgjorda radioprogrammen/poddarna som finns tillgängliga idag! Har du inte lyssnat på dessa dokumentärer tidigare rekommenderar jag starkt att du börjar nu för då har du väldigt många timmars spännande lyssning framför dig! Några av mina favoriter som jag kan vill tipsa om är bl a Peter Rätz - Mc infiltratören, Militärligan, Mordet på Therese Rojo, Arlandarånet, Baseballigan, Fallet Linda Chen, Punkmordet, Mordet i Keillers Park, Örnligan & Polismorden i Malexander (skulle kunna fortsätta hur länge som helat) Alla dessa är otroligt intressanta & välgjorda dokumentärer som ALLA borde lyssna på!


Toppen (5/5)

Den absolut bästa podden. Man blir uppslukad och berörd av varje avsnitt. Kan hålla med tidigare recensioner att de äldre avsnitten är något bättre.


Lyssningsbart (5/5)

Mycket hög kvalite!


älskar p3 (5/5)

äääälskaaaar P3


🙌 (5/5)

Bästa poddavsnitten i världen synd de kommer så sällan


Härligt (4/5)

Givande, mycket bra


Bra dokumentärer! (5/5)

Skulle vilja höra dokumentär om Biggie Smalls nu när 2Pac finns. Fortsätt med det bra jobbet.


Bra men har inte lagt upp något nytt på typ 2månader (4/5)

Förstår inte varför det inte lägs upp några nya program


Kvalite (5/5)

Bästa podden, tyvärr kommer nya avs. för sällan.


Grymma dokumentärer! (5/5)

Har lyssnat på nästan alla och längtar efter fler!


Suveränt men vill ha fler nya (4/5)

Jag älskar att lyssna på de flesta av era avsnitt och har hört flera av dem 2-3 gånger. Dock tycker jag att det inte kommer nya tillräckligt ofta nu.


Klar favorit (5/5)

Den bästa podden hittills, bra, spännande och intressant. Enda nackdelen är att det kommer nya avsnitt för sällan ;-)


Bästa (5/5)

Bästa podcasten som finns! Längtar efter fler avsnitt! Välgjord, spännande och mycket gripande avsnitt.


Riktigt bra (5/5)

Har lyssnat på alla avsnitt, och bara längtar efter fler!


Diskunderhållning (5/5)

Bäst


Bäst (5/5)

Sluta aldrig, lär mig mer av detta än vad jag gör i skolan.


Världens bästa podd! (5/5)

Detta är utan tvekan den bästa podden någonsin! Sluta aldrig


Bästa som finns (5/5)

Börjar få slut på avsnitt att lyssna på... Skynda er att producera nya nu P3!!!


Det bästa man kan lyssna på! (5/5)

Behöver inte säga mer...


Grym (5/5)

Levererar alltid högklassiga dokumentärer, har varit en klar favorit i flera år. Hoppas på många år till!


Bra.. när det väl kommer. (3/5)

..


Super! (5/5)

Bra upplägg och intressanta avsnitt!


Ojämnt (2/5)

Vissa avsnitt är näst intill fantastiska, men det finns en oroande tendens att fokusera mer på personer (som i det stora hela är irrelevanta) framför fakta. Vissa nya avsnitt är fortfarande bra, men kvaliteten har definitivt minskad.


Irriterande dubletter (5/5)

Fantastiska podar men varför dubdleras podarna de när en gamla går i repris, oerhört frustrerande. Vill man spela en gamal igen behöver man ju bara gå nedåt i listan.


Bara gammalt och repriser (2/5)

Gör nytt för maffiaavgiften!


Bäst (5/5)

Älskar den här podden😍


Har lyssnat på alla avsnitt (5/5)

Underlättar jobbet något otroligt, fortsätt med det ni gör för jag vill höra mera


Full pott! (5/5)

Har lyssnat på alla dokumentärer, kan inte få nog! Så duktiga producenter. Dokumentärerna är spännande, tragiska, sorgliga, lyckliga, hyllande och tankeväckande.


Nja.. (1/5)

Blir bara sämre och sämre.


Tidsfördriv i den högre klassen. (5/5)

När man lyssnat klart på en så står nästa på tur....ytterst sällan sämre än föregående.


Bara repriser (1/5)

Vad har hänt? Hur kunde SR bara släppa en sådan framgång? Urusel produktionstakt; negativ trend sedan lång tid. Trampar vatten, obskyra pauser utan besked om nästa avsnitt, lägger ut "repriser" på program som redan finns i podströmmen. Skärpning! Betala producenterna skälig ersättning om det är där skon klämmer. Annars - se bara till att göra det som krävs för att rädda detta guldägg. Fortfarande höga betyg och starkt varumärke så det är ännu inte för sent


Bobby E (5/5)

Beroendeframkallande!


Skitbra! (5/5)

Kan inte slita mig ifrån podden!! 😀


Det var bättre förr.... (3/5)

Mest repriser numer tydligen. Vad sägs om lite nytt material?


Bästa dokumentär podden. (5/5)

Skitbra!


🙌 (5/5)

Väldigt bra, djupgående dokumentärer!! Enda jag saknar är att jag tycker det släpps alldeles för lite avsnitt.. Alltså för långt mellan avsnitten. Har snart gått igenom de flesta 😅


Relevant och intressant (5/5)

Välgjorda dokumentärer som både är relevanta och intressanta.


Vilseledande fakta (1/5)

Va blir det!? Vinklade dokumentärer och vilseledande fakta. Dåligt.


Grymt! (5/5)

Älskart! Saknar dock en podcast om Breivik och morden på Utoya!


Riktigt bra! (5/5)

Otroligt välgjort och intressant, man lär sig något nytt varje gång!


BÄST (5/5)

Bästa podden


Mycket intressant (5/5)

Allt är mycket intressant och dem är väldigt bra gjorda.


Fantastiskt bra (5/5)

Och lärorikt


Intressant (5/5)

Rubriken säger det mesta.


Sjukt bra! (5/5)

Håller med övriga. Superbt. Aldrig känt att tv avgiften vart motiverad tidigare. Tack P3 för en välproducerad serie.


Symfoni för öronen (5/5)

Utan tvekan det bästa som gjorts från P3. Du får höra intervjuer från personer som tidigare valt att inte prata med media och du får lära dig om vår nutida historia på ett gripande och spännande sätt. Mer välgjorda dokumentärer får man leta efter!


Fantastiskt (5/5)

Väldigt bra, bör innehålla mer mord. De drar mest


Otroligt bra! (5/5)

Väldigt bra producerat och riktigt intressant!


Mycket intressant! (5/5)

Tycker det är sjukt bra och spännande alla är inte bra men de flesta! 👍🏼


Mycket Bra!! (5/5)

Intressant och lärorikt!!👍🏼👍🏼


Kvalité! (5/5)

Det bästa som hänt radio inom Sverige. Mycket bra avsnitt, har lyssnat på alla minst två gånger.


Börjar produktionen gå i stå? (4/5)

Superba dokumentärer som dessvärre har tappat allt mer i både produktion och ämnesval. Nu fungerar det inte att leva på gamla meriter längre, när poddar som Rättegångspodden, Spår, I brottets spår och Fallet finns!


Bara ett enda fel... (5/5)

det är alldeles för långt mellan programmen! Det bästa som sänts i radio


👍 (5/5)

Älskar denna podcast.


Lars Lagerberg (3/5)

En gång i tiden var P3 dok rent öronguld men har försämrats kraftigt under senare tid. Ta de avsnitt med Anton Berg eller Fredrik Johnson. Resten är inte värda en minuts lyssning.


P3 dokumentär trollbinder (5/5)

Älskar att lyssna på detta program


5 av 5 (5/5)

Suveränt!!


Favoritpodcasten ✨ (5/5)

Fruktansvärt bra, gripande och intressant! Helt klar favoritpodden 👐🏻


Professor morrhår (5/5)

Otroligt intressanta program!


Varför är det bara repriser med era sämsta avsnitt? (2/5)

Älskar alla de äldre programmen, men varför kommer det inga nya program?


Two thumbs up! (5/5)

Idag när det mesta av TV-serier,filmer går att streama från Netflix eller andra liknande tjänster är P3-dokumentär enda anledningen att jag betalar TV-avgift. Intressanta dokumentärer och dessutom välgjorda! Two thumbs up!


Bra-ish... (2/5)

Har lyssnat på de flesta om svenska händelser. När de tog slut så lyssnade jag på P3 doc. världen och först ut var den om Rodney King. Tyvärr lätt de 2010 års största krypto-rasist Birgitta Laurén babla på helt oemot sagd så mycket att hela P3 docs trovärdighet föll i mina ögon.


P3 dokumentär (5/5)

En av få anledningar till att betala tv licensen. Mycket bra! Tyvärr lite få avsnitt.


Extremt välgjort och underhållande (5/5)

Högkvalitativa program om intressanta ämnen. Även de som låter lite sega och tråkiga är generellt kanonbra. Bra allmänbildande program om stora händelser i främst Sverige. Borde nästan ingå i samhällskunskapen och historielektionerna.


Favoriten (5/5)

Älskar denna podd, det skulle vara fantastiskt om de kom avsnitt oftare :)


finns inget annat att säga (5/5)

5/5


Spännande!! (4/5)

Riktigt bra inspelade program! Spännande, intressanta och lärorika. Gillar speciellt dom av Kristoffer Hansson!


Grymt! (5/5)

Bland det bäst som finns podcastväg!


Superbra program (5/5)

Väldigt bra men länge sen man fick höra något nytt program nu..


Bättre förr... (3/5)

Älskade verkligen dessa program förr och lyssnade så fort nya kom ut. Men nu verkar det som om man börjar sända repriser istället för att arbeta med nya dokumentärer. Borde ju finnas massor av program att göra! Kort sagt, bättre förr och nu är det bara påväg utför...


Kanon pod (5/5)

Riktigt glad att jag hittat denna pod.. Väldigt bra !!


Katastrof (1/5)

Hur är det möjligt att dom inte gjort ett enda program och lagt upp sedan 22 juni rätta mig om jag har fel!


Bra grejer (5/5)

Min absoluta favoritcast


otroligt intressanta dokumentärer!!! (5/5)

grundliga och välgjorda, militärligan och helikopterrånet är gryyyma:)


Kanon! (5/5)

Ursäkta språket, men det här så jäkla bra dokumentärer! Riktigt välgjorda och spännande!


Väldigt välgjort! (5/5)

Otroligt bra gjort av P3! Fortsätt med detta!


Otroligt bra ! (5/5)

Väldigt, väldigt spännande ! Älskar dessa! Perfekt på jobbet!


Sjukt bra (5/5)

Bästa appen. P3-dokumentärerna är att rekommendera!


Innehåll (3/5)

Instämmer med tidigare talare O. Att detta förmodligen är det enda vettiga radio och tv avgiften producerar. Men anser också att avsnittfrekvensen är katastrofal och de senare avsnitten har hållt väldigt usel kvalitet. Är det inte dags att avhandla lite mattnyttigare och intressanta ämnen? Annars en must have app helt klart !


Martin Ezpeleta är en fantastisk producent (5/5)

Keep it up!


Bästa podden!!! (5/5)

Detta är värt att betala tv-avgift för(public service). Jäkligt bra, spännande & allmänbildande. Poddarna har blivit lite annorlunda med tiden, men dom är fortfarande bra. Bäst är de dom handlar om fascinerande personer och deras öden i Sverige!


Bästa podden! (5/5)

Love it! Men saknar nya avsnitt, vill höra mer hela tiden!


Superbra! (5/5)

Fantastiskt, ni gör ett kanonjobb. Bombmannen är min favvo hittills, men som tur är har jag många kvar. :-)


Sjukt bra (5/5)

Dito


Det bästa Sveriges Radio producerar (5/5)

P3 dokumentär är både underhållande och ett helt överlägset sätt att lära sig nutidshistoria (och även dåtida sådan). Många av de stora händelser som man varit med om sitt liv får man se skildras i minsta detalj med direktintervjuer med ögonvittnen, och man inser att media ger ofta en väldigt ofullständig och vinklad bild av många förlopp. Avsnitten varierar dock lite i kvalitet. Till de klart bästa hör de som är producerade av Fredrik Johnsson och Kristofer Hansson.


Tjo (5/5)

Gör en om watergate snälla


Riktigt bra! (5/5)

Allmänbildning på ett grymt underhållande sätt, bra på riktigt!


Så sjukt bra! (5/5)

👍


Nya avsnitt tack! (4/5)

Älskar p3! Men kom igen! Släpp lite nytt, lyssnat igenom alla nu, måste ha dom för att sova!


Fantastiskt (5/5)

Mycket bra trots att nivån inte är lika hög som de första åren. Mer dokumentärer från Kalla kriget vore kanon. Forska lite om tsunamibanden också, borde gå att hitta folk som vågar prata nu. Största mörkläggningen i modern tid.


Första klass allmänbildning och underhållning (5/5)

Älskar P3 dok av hela mitt hjärta. Det är fortfarande sveriges bästa podcast och P3 dok är den sanna pionjären inom podcastmediet i Sverige. P3 dok är hela SRs kronjuvel. Skulle önska att avsnitten kom lite oftare men samtidigt är det viktigt att kvalitén inte försämras. Keep up the good work!


Stort tack! (5/5)

Stort tack! Jag har lyssnat på nästan alla. Mycket bra jobb. När börjar de igen.


Lämnar ingen oberörd! (5/5)

Tack för otroligt bra, spännande och gripande program. Verkligen Välgjorda !!! Vissa har jag lyssnat på om och om igen!!!


Mera (4/5)

Saknar fler dokumentärer.. Ladda upp mer som man kan lyssna på


SÅ bra! (5/5)

Alltid intressant och nyttigt!


Uppdatera (5/5)

Jaaa!! Uppdatera!! Gillar skarpt spiondokumentärerna..mer om andra världskrigen samt kalla kriget. God jul


Ett nytt begär! (5/5)

Upptäckte detta i dag på väg ut i julträngseln, lyssna, lyssna! Så förbaskat bra att ja struntade i julhandeln å tog en kaffe i stället!


Välgjorda (5/5)

Välgjorda och intressanta dokumentärer om vitt skilda teman, vilket gör programmet attraktivt. Utökar ens allmänbildning. Synd att de inte produceras mer frekvent!


Bästa svenska dokumentärserie! (5/5)

Enbomaffären och diplomatdottern var riktigt bra, nu blir det södertäljeflickan! Tack P3 dok!!


Älskar det (4/5)

Älskar det!


Mycket bra!! (4/5)

jag älskar att kunna ta en rejäl löprunda med en riktigt bra p3 dokumentär i lurarna. Bäst hittills är 11 september samt columbine. Men även Estonia, Mattias Flinck etc är 5+!! Några lite mindre intressanta avsnitt tar ner mitt betyg till en 4a.


5 stjärnor (5/5)

Dokumentärerna är outstanding. Saknar möjlighet att läsa kort vad de handlar om mer än titeln, men det kanske är en knapp jag inte har upptäckt ännu?


Intressant (5/5)

Snuskigt intressanta dokumentärer om allt mellan himmel och jord!


Bäst! (5/5)

Gör mig till en smartare människa!


Världsklass (5/5)

Världsklass


Hur bra som helst (5/5)

Alla som klagar, släpp sargen. Detta är grymt bra!!! Ser fram emot långa bilresor där jag kan grotta ner mig i förarsätet och bara lyssna.


Mycket bra! (5/5)

Älskar denna serien och hoppas på ännu mera avsnitt.


Fantastiskt! (5/5)

Lyssnat på alla dokumentärer, håller hög kvalitet!


Bättre förr (3/5)

Jag lyssnar hellre på gamla igen än att lyssna på de nya! Inga bra berättaröster, tråkiga ämnen. Kommer inte kontinuerligt.


Märkliga vinklingar (4/5)

På det stora taget väldigt bra, ibland är det rätt märkliga vinklingar, ofta mot vänster och ganska partiskt. Ibland även rätt motsägelsefullt mellan olika avsnitt som snuddar vid samma ämne.


Bra dokumentärer (5/5)

Efter titel förändringen är P3 dokumentär fulländad


Tack! (5/5)

Intressant, lättåtkomligt o otroligt bra upplägg!


Fantastiskt! (5/5)

Jag är otroligt nöjd. Har kanske lyssnat genom 30 av dem och de håller en väldigt hög nivå. Tack P3!


Vråltungt (5/5)

och genialt.


Äntligen! (5/5)

Nu har någon äntligen ändrat namnen på alla de olika avsnitten! Förr hade man ingen aning vad man hade lyssnat på och inte! Dessa avsnitten får en att betala radio och tv-licens, så bra är de!!


Fantastiskt (5/5)

Har lyssnat igenom alla och flera av dem mer än en gång. Om det ändå fanns fler stjärnor att ge!


Underbart! (5/5)

Vilken skatt!


Awesome (5/5)

Proffsigt å spännande!


Superbra (5/5)

Och nu är det lättare att hitta med nya rubrikerna.


ÄNTLIGEN!! (5/5)

Tack!


Rubriker fixade! (5/5)

Äntligen!


Rubrikerna!! (1/5)

Fixa dom, måste kunna lyssna nu på semestern.


P3 dok (4/5)

Bra men saknar att man fortfarande inte kan se titeln. Please, fixa det.


Rubriker återigen (4/5)

Otroligt bra program dock försvinner en stjärna pga rubrikerna på iTunes i iPhone (fungerar bra på datorn)!


.. (2/5)

Rubrikerna!!!!!!


Världsklass (5/5)

En helt strålande serie.


Rubrikerna hmmmmm (2/5)

Håller fullständigt med er andra! Rubrikerna måste framgå så att jag kan välja enkelt vilken jag vill lyssna på. Inte behöva sätta igång varje avsnitt... Fruktansvärt irriterande! Snälla fixa detta problem asap.


Fixa (1/5)

Rubrikerna


Rubrikerna!! (1/5)

...man tröttnar. Allt jag kan säga. Tips: Avskeda den människa som gjort rubrikerna!


Fixa rubrikerna!!! (1/5)

Att alla rubriker endast säger "p3 dokumentär världen 2012.." är inte svin bra när man försöker bestämma vilken dokumentär man vill lyssna på. Lös det pronto innan jag bryter ihop.


Det absolut bästa (5/5)

:)


Inga rubriker (1/5)

P3 dokumentär är mkt bra, men det går ju faktiskt inte att se rubrikerna! Därav endast en stjärna. Ändra gärna tack!


LisaN10 (3/5)

Använd Google, så slipper du/ni sitta här och gnälla över en så "enkel" sak!


Önskemål (1/5)

Jag skulle verkligen uppskatta om det gick att se i rubriken vad avsnitten handlar om.


Programmet stänger av sig efter några minuter. (1/5)

Programmen verkar intressanta, men har bara lyckats lyssna på en då resten stänger av sig mitt i. Det går inte heller att spola fram tills där man var i lyssningen innan heller. Varför är det så? Man kan inte heller se hur lång dokumentären är vilket är störande.


Bästa pod- och radioprogrammet!!!!! (5/5)

Delar månglats uppfattning om att det är jobbigt att man inte kan läsa om programmetsinnerhåll. Men om vi ska betygsätta själva kvalitet på programmet blir en självklar 5:a. Programmen är mycket intressanta och mycket välgjorda. SR har också en egen app man kan lyssna ifrån!


SR app (5/5)

Förstår inte varför människor gnäller, när ni enkelt kan ladda hem SR applikationen välja p3 dokumentär och där finns information om varje avsnitt!


Avsnitten (1/5)

Väldigt irriterande att inte kunna se vad avsnitten handlar om. Varför har ni inte fixat en så enkel sak när det är många innan mig som har påtalat det? Dåligt.


Bäst! (5/5)

!


Josef (5/5)

Sjukt bra, ändra bara så man ser vad det är för avsnitt i podcast!


Bra (4/5)

men kan bli lite väl dramatiskt ibland


Fixa (2/5)

Fixa så man ser vad avsnittet handlar om


Bort med musiken (3/5)

Jag tycker att musiken är väldigt störande!! När kommer nästa avsnittet?


Doku (2/5)

Snälla fixa rubrikerna så man ser vad det är man ska ladda ned!


Uselt (1/5)

Sanslöst dåligt att det inte går att läsa vad dokumentärerna handlar om. ÅTGÄRDA!


Namnen tack! (3/5)

Hur smidigt är det inte att det inte framgår vad avsnitten handlar om?!?


Bäst! (5/5)

!!!!!!!!!


Namnen (1/5)

Hur svårt kan det vara att fixa namnen på avsnitten???


Alltid intressant (5/5)

Bra bra bra! Fortsätt fortsätt fortsätt!


Kanon men... (4/5)

Älskar P3-docu men som många andra säger, fixa namnen så de passar i iTunes och även er egna app. Ni får 4 stjärnor 5 när ni skrotar dokumentärer som handlar om saker innan 1950 och fixa namnen samt att musiken måste bort. Detta är podcast versionen då förväntas det att det inte är nån musik. Keep up good work


Bra och intressanta... (2/5)

Dokumentärer. Dock lyser redaktions vänsteråsikter allt för ifta igenom. Skulle bli högre betyg om de försökte tona ner sin agenda lite. Dessutom är det äldre avsnitten de absolut bästa.


För bra! (5/5)

Att alla ska haka upp sig på att namnet inte syns, barnsligheter! Bara för att ni har en smart phone behöver ni inte lämna era egna hjärnor hemma, det finns ju faktisk info på sr.se/P3! För övrigt är P3 dokumentär snuskigt bra!


Musik? (2/5)

Varför består de nya avsnitten av 60% pissmusik??? Jag vill höra dokumentären och inte massa dåliga låtar..


Ömsom vin, ömsom vatten (2/5)

Måste medge: jag har, sent omsider, blivit helt hooked på P3 Dokumentär :-) Men ändå - jag kan inte med gott samvete ge bra betyg: Det är omsom vin, omsom vatten, och tvära kast, där strålande dokumentärer kantas av riktiga lågvattenmärken; å ena sidan är där framstående reportage om för Sverige pinsamma skandaler som sällan lyfts fram i svensk "mainstream media" om tvångssteriliseringarna, Statens Rasbiologiska Institut, IB-affären, Vipeholmsexperimenten där "djurförsök" utfördes på förståndshandikappade i Folkhemmets namn, spelskandalen på 90-talet där en spelmaffia framtvingade läggmatcher i elitidrotten etc. Men samtidigt är där reportage om t.ex. Amaltheamannen som med en bomb mördade och skadade flera strejkbrytare/arbetsvilliga, Göteborgskravallerna och Baader-Meinhofligan, där man på ett skrämmande vis relativiserar vänsterns mord och våld. Så jag kan bara ge en halv tumme upp :-)


Fixa (5/5)

Bästa dok.... Men fixa namnadressen till de olika filerna ¡ ¡ ¡


Fixa layouten (1/5)

Innehållet är grymt bra men det är sjukt störigt att avsnitten är namngivna så att det inte går att se vad man laddar ner på iPhonen


Kass layout (1/5)

Fixa layouten, ska det vara så svårt, han som har hand om den borde få sparken


Vi havererar på marken här (3/5)

Det om Gottröra är fantastiskt, innehåller allt, dramaturgiskt skickligt, och mycket gripande, även den om palme är bra, men ladda ner via SR istället.


Sveriges radio app (1/5)

Ni kan ju ladda ner Sveriges radio-appen. Där är det lätt att ladda ner podcasts och man kan se vad man laddar ner och info om avsnittet.


Anjido (1/5)

1 stjärna för gränssnittet då jag inte kan se vad avsnittet heter! Hur tänkte ni där? Ni måste hört detta tidigare och jag undrar varför utvecklarna inte åtgärdar detta? 5 stjärnor däremot för innehållet :)


Dåligt (5/5)

Gör så att man ser vad programmet heter!!!!!


Titlar (3/5)

Håller med alla andra, sjuuukt störigt att man inte ser vad dokumentären heter.


Text i titel (2/5)

Läser ingen på sr dessa kommentarer? Ni har haft denna titel miss i flera år nu, borde ta 30 min att fixa.


Saknar "gamla" P3 Dok (4/5)

Saknar också P3 Dok som det var för ett par år sen. Mycket mer intressanta dok förr, nu känns de mest jaha?-ämnen. Synd, och Bring back Hansson/Jonsson (läs: "Svensken i Bolivia" och "Harald Edelstam")


Innehållet i titlarna!! (1/5)

Hej! Jag eftersöker innehållet i titeln, vill ju gärna veta vad jag laddar ner. Att det är P3 dokumentär vet jag redan eftersom jag klickade på det programmet!??


Mycket bra (5/5)

De första säsongerna var bäst...helt ok på senare tid. Är Anton Berg tillbaka? Stort!


De va bättre förr... (1/5)

Kvalitén och berättartekniken hos dom nya dokumentärmakarna är inte lika hög och bra som det begavs från början. Jag tycker att det blir bara sämre och sämre. Ta in Hansson och Jonsson igen! Eller varför inte Anton Berg?


Fantastiskt (5/5)

Mmmmm Så välgjorda å bra program!!!! Hellre ett bra sådant än en tv deckare.... Fortsätt i den stilen!!!! Det finns ju massor att göra nya program om!!!! Sorgligt med iTunes som inte ett dugg bryr sig om oss konsumenter!!!! Dåliga rubriker på dessa program är ju underligt på en teknisk pryl som denna... Dåliga appar som inte fungerar som dom ska, känns ju som om vinstintresse kommer långt före nöjda kunder???? mojo


Ta bort musiken! (4/5)

Dessa dokumentärer är suveräna, men snälla klipp bort musiken som förut, jag vill höra dokumentären och inget annat! Förstör hela programmet...


Gg (1/5)

Men för helvete!!! Fixa titlarna


Kanon (5/5)

Perfekt att ha när man går till jobbet.


Lösning (5/5)

Grabbar och tjejer, använd SR's egna App, det löser era problem med att se vad avsnitten heter


Grymt (5/5)

Ser såååå fram emot ny säsong


Namnen (1/5)

Nu ser ni till och fixar så att man ser namnen. Gör om gör rätt.


Fixa till så man ser vad dok. handlar om! (4/5)

Faan! Ska väl inte vara så svårt.... Skitbra dokumentärer, lyssnat på dom flesta, men orkar faan inte ladda ner hela skiten för att se vilka jag missat! Tills detta är fixat, blir det bara 4 stjärnor. 👆 (flytta det utsträckta fingret ett snäpp åt höger)


Världsklass (5/5)

FIXA NAMNEN.....!!!!!!!! Hur svårt kan det vara??? Fixa namnen....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur svårt kan det vara att ändra rubrikerna så man ser vad dokumentären handlar om istället för datum och nu "pod"....! Detta är vad public service går ut på! Dock tycker jag att de äldre avsnitten håller högre klass och är en njutbara produktioner. Förhoppningsvis är det en tillfällig svacka. Tyvärr verkar det inte vara en tillfällig svacka - de senare avsnitten är dåligt producerade, ointressanta, röriga och direkt tråkiga!


Nya avsnitt? (5/5)

När kommer det nya avsnitt någon som har koll? Har lyssnat igenom alls typ 2-3 gånger börjar bi uttråkad. Och som många andra säger fixa namnen


Vad heter avsnitten! (1/5)

Sjukt irriterande att man inte ser vad avsnitten heter! You fix asap!?


Innehåll först (1/5)

Fixa titeln. Innehåll först.


Nyrt (5/5)

Ny säsong kommer ÄNTLIGEN 11/3!!


Ändra namnen (4/5)

Bra innehåll men håller med om att namngivningen är riktigt dålig. Lägg innehållet först, sedan Dok och datum (som ändå är redundant).


Namn på filerna (4/5)

Skriv datumet efter namnet så ser man lättare vilket avsnitt det avser.. Innehållet kanon!


Namngivning av filer (1/5)

Man ser inte vad avsnittet handlar om när man laddar ner från iPhone. Gör om, gör rätt. Till dess blir det sämsta betyg.


Älskar! (5/5)

P3 dokumentär ni fyller trist tystnad, hjälper tiden att gå och förgyller min vardag. Ge mig Mer mer mer!


Nya avsnitt?? (5/5)

Är det någon som vet om/när det kommer nya avsnitt?? Har lyssnat igenom allihop nu och är smått besatt, så jäkla bra alltså.


Grymt bra och grymt intressant! (5/5)

P3 Dokumentär är fantastiskt intressant att lyssna till. Sedan jag fick tipset har jag ägnat åtskilliga timmar åt att lyssna till intressant nutidshistoria! Rekommenderas varmt för den som gillar spänning och drama!


Varför? (1/5)

Varför? VARFÖR, har det inte kommit något nytt avsnitt på aslänge?


Bäst (5/5)

Perfekt att somna till, en guldgruva


Bra grejer! (5/5)

Det mest intressanta som sänds på radio, överhuvud taget! Kan lyssna på samma dokumentärer om och om igen!


Otroligt intressant! (5/5)

Så utomordentligt allmänbildande och intressant! Stör mig mycket på det som många kommenterat, programinformationen man inte ser. Varför styr ansvarig inte upp detta? Har laddat ner samma avsnitt flera ggr som jag redan lyssnat på just pga detta. Kanonjobb gör ni som arbetar på P3 Dokumentär!


Underbart! (5/5)

Helt enkelt underbart! Önskar helt klart lite dokumentärer tidigare än 1900 även om det kan bli lurigt med färska ögonvittnen. Länge sedan senaste podcasten kom.


Allmänbildande (5/5)

Tyvärr ofta tragiska historier. Varierande kvalitet, men ofta riktigt bra!!


Bra. Men. (4/5)

Mycket bra. Tack. MEN som ALLA andra säger. Ändra namnen så man ser vad avsnittet handlar om. Sjukt störande.


Perfekt (5/5)

Allmänbildade, spännande, intressant och mycket bra. Ni som klagar på att titeln inte syns, ladda ner SR-appen istället. Då kan ni läsa om dokumentärerna innan ni lyssnar.


Bäst! (5/5)

Har följt detta sedan början. Mycket bra, intressant och lärorikt. Perfekt i lurarna till och från jobbet.


Bra!! (3/5)

Men, varför skriva ut datumet i rubriken det står ju under vilket datum det lagts upp vilket också är samma datum som det sänts?! Jag ser ju hellre vad programmet handlar om än ett datum!!!!!


Tänkte lyssna men..... (1/5)

Man ser ju inte vad avsnitten handlar om ! Basic stuff känns det som ! Ordna det så kan man ge en mer rättvis bedömning!


Ser ju inte ansnitten (1/5)

Precis som någon annan skrev så ser man ju inte vad avsnitten handlar om. Gör om gör rätt


Vill höra men kan inte se. (1/5)

Snälla rara SR-anställda människa som ansvarar för denna podcast, gör så att man kan se vad avsnitten handlar i avsnittsmenyn! Nu syns Max första ordet och problemet uppenbarar sig på alla iphone/ipod. Hur kan grunden fallera så totalt när dokumentärerna är top notch..?


Kanonbra! (5/5)

Jag lyssnar ofta på P3 dokumentärer å tycker det är intressant, spännande å lärorikt! Programmen är välarbetade å det är duktiga programledare!


Fixa namnen! (1/5)

Ordna så att det går att se vad programmen handlar om!


Allmänbildande (5/5)

En perfekt pod för såväl lagerarbetaren som den vetgirige. Intressanta infallsvinklar och mycket allmänbildande. Breddar referensramarna!


Hur bra kan det bli? (5/5)

när SR inte bara anpassar sig kan det bli hur bra som helst, fler borde lyssna på detta


Så himla bra... (5/5)

Sluta aldrig göra nya, SR!


Fantastiskt (5/5)

Jag har lyssnat på P3 Dokumentär sedan det började, och fastnade direkt för den spännande ljudbilden och de duktiga programledarna. Och kvalitén har inte sänkts, trots att det har sänts så länge nu. Själv märker jag inte av det (då jag laddar ner poddar med en app där man ser hela titeln), men jag förstår att om man lyssnar via iTunes så kan man bara se början på titeln på varje avsnitt, vilket är ganska klantigt. Men eftersom jag inte drabbas av problemet så ger jag en femma.


Titlar (5/5)

Kanondokumentärer 5plus. Webansvariga behöver bara ordna så att man ser vad man laddar ner. Är dom helt blinda för detta. Alla påtalar ju samma sak. Pinsamt slött.


Avsnittstitlarna! (2/5)

Snälla, snälla, se till så att det går att läsa vad avsnitten handlar om så får ni en femma direkt! Annars kanonbra innehåll. Intressant och underhållande.


Hur svårt kan det vara.... (1/5)

Världens bästa dokumentärer, hur i h-vete kan man falla på målsnöret så kapitalt? Påkostade dokumentärer med en otroligt grävande efter spännande och intressanta händelser. Ett grundligt faktaarbete men ingen titel på dokumentärerna!? Snälla rara FIXA SÅ ATT MAN KAN LÄSA TITLARNA!!!!!!!


Titel? (4/5)

Bra program men kom igen hur svårt är det att få till det så man kan se hela titeln på programmen!! Nu har man ju ingen aning om vad ämnet är.


Se hela namnet...? (5/5)

Toppenbra program!! dock undrar man som flera tidigare: hur svårt kan det vara att ändra så man ser poddens titel?????


Namnen (4/5)

Skulle verkligen vara 10/10 om ni löser så att man ser vad "avsnittet" handlar om, väldigt jobbigt när man bläddrar bland de äldre. Så tillsvidare blir det enbart 9/10...!


Grymt (5/5)

🌟🌟🌟🌟🌟 av 5


Trogen! (5/5)

Jag har lyssnat på P3 dokumentär sen första programmet och är fast! Har haft P3 dokumentär i mp3 spelaren och det har räddat allt från resor till långa tråkiga dagar på jobb! Tack tack tack!


Fantastiskt! (5/5)

Har troget lyssnat sedan start och somnar nästan alltid in till en dokumentär. Kan man snälla få lite mer sköna ligor och kupper att lyssna på?


Det bästa programmet någonsin (5/5)

Det är, på riktigt, det bästa radioprogrammet jag någonsin hört. Ni som har problem att lyssna här: prova SR appen!!


Fantastiskt! (5/5)

Detta är det enda public service jag lyssnar/tittar på och det är dessa som ger mig valuta för radiolicensen! Ladda ner!!! Älskar de svenska kriserna/tradgedierna, utöka gärna med samma tema med andra skandinaviska länder:-)


Kom igen nu! (5/5)

Är beroende av era fantastiska dokumentärer!! Har lyssnat på alla 2-3 ggr. Men nu får det fanimej komma en ny snart!!!


Grymt bra!! (5/5)

Otroligt bra, ni förgyller min vardag! TACK P3!


Efterlysning!? (5/5)

Någon som kan svara på om man får höra Fredrik Johnsson igen i något av dom kommande programmen?


Tack (5/5)

Äntligen funkar spelaren igen. Bra jobbat.


Byt tillbaka till gamla spelaren (1/5)

Uppenbarligen så är den nya spelaren kass, oanvändbar helt enkelt, men frågan är varför ingen med ansvar fixar till problemet!


Hur jewla svårt ska det vara?!? (1/5)

Om jag inte misstar mig så har P3 dok vunnit priser? De senaste programmen håller dock en väldigt låg standard. Jag inser att det inte är så lätt att keep up med Fredrik Johnsson och crew men nog skulle väl åtminstone IT-avdelningen kunnat skrapa fram en åtminstone hyfsad variant av av podcaster på fem år? Som man kan spela fram och tillbaka på och som inte börjar om från början och som framför allt funkar till Iphone vilket verkar vara 95 % av alla podcasterlyssnares val... Låt inte P3 dokumentär bli som en dålig kommun på landsbygden som satsar fel och tappar alla invånare, hur ska du sen bygga en ny by?


Revert! Revert! Nya spelaren är usel (1/5)

Den nya spelaren är helt oanvändbar. 1: man ser inte hur lång casten är. 2: Den minns inte var man senast slutade spela. 3: Man kan inte styra position i casten. 4: Den slutar spela när man går tillbaka till hemskärmen.


Det var bättre förr... (3/5)

Tycker de tidigare killarna ska komma tillbaka (Hansson och Jonsson). Nuvarande personerna sjabblar bort otroligt intressanta ämnen. Nu senast det om 11 sep som jag såg fram emot oerhört. Felvinkling, dåligt tempo och inte det minst spännande....Shape up p3 dokumentär!


??? (1/5)

Vaf*n har hänt? Går ju ej att spola eller pausa utan att skiten börjas om !! Nä tillbaka med det gamla annars tappar ni lyssnare här på podcasten !!


Vad hände? (1/5)

Vad i helsike. Slår av mitt i lyssningen. Bara att börja om på nytt då det inte går att spola. Eller sluta lyssna helt..... Vad hände?


Skärpning! (1/5)

Varför har allt försämrats när man vill lyssna? Man kan varken pausa eller snabbspola! Skärpning!


Vad har hänt med spelaren? (1/5)

Varför kan man inte pausa, spola och multitaska längre? :(


Vad har nu hänt? (2/5)

Nu kan man inte pausa. Gör man de så får man ju börja om från början!! Fixa namnen också!! Annars mycket bra!


Namnen på avsnitten (1/5)

Ska det vara så svårt att fixa namnen på de olika podcasterna. Sedan håller jag med övriga om att de äldre avsnitten är mycket mer välgjorda och intressanta än de nya. Men fortsätt jobba på så hoppas vi på fler bra minnen.


Bästa podcasten (5/5)

Kanon serie har lyssnat sedan första, fortfarande lika bra.


Kärlek (5/5)

Bara fortsätt


Riktigt bra (5/5)

Tack alla som lagt ner tid för dessa dokumentärer helt fantastiska!


?? (1/5)

Ser ej vad dokumentärerna handlar om!


Mr (3/5)

Hur går det egentligen för P3 dokumentär. Har varit trogen i många år men flera månader utan nytt material och mest repriser numera gör att jag börjar se mig om efter annat.


Grymt (5/5)

Rubriken talar för sig själv. Perfekt podd under långa bilresor


Bättre förr (2/5)

Det va bättre dokumentärer förr. Och man kan ju undra om dom har slutat med dokumentärer. Det va 2 månader sedan det släpptes en sist!


Fantastiskt (5/5)

Enormt bra programserie! Intressanta ämne!


Helt underbart! (5/5)

Håller med de föregående talarna! Superbra program som man bara kan lyssna och fascineras av. Så här mycket samhällskunskap/ historia har jag aldrig kunnat. Tack SR för bra journalistik!


En ren njutning! (5/5)

Den bästa podden som finns. En ren njutning varje gång det kommer ut en ny. Tycker många av de här skulle vara obligatoriska i grundskolan.


Allmänbildande, informativt och underhållande (5/5)

Mycket bra program om nutidshändelser. Allmänbildande. Långa avsnitt gör att ämnet kan avhandlas ordentligt. Dessutom ofta intressant driv så att man vill lyssna vidare. Rekommenderas!


Otroligt bra (5/5)

Det finns många få stunder i livet där man verkligen bara kan koppla av och njuta. Varje söndag är så för mig! Tack!


SR (5/5)

Sveriges bästa radio! Vår radio!


Fredrik (5/5)

Riktigt bra, underhållande och lärorik programserie!


Världsklass (5/5)

En total guldgruva! Till och med de dokumentärer jag egentligen inte var särskilt intresserad av från början får mig att ta den långa vägen hem så jag hinner lyssna lite längre.


Super (5/5)

Riktigt intressanta dokumentärer, detta är nog det enda som skulle kunna motivera mig att betala radio/TV-licens, så bra är det!


P3 Doku (5/5)

Hur bra som helst!


Grymt! (5/5)

De absolut bästa radiodokumentärerna out there.. Keep it up


Så jäkla bra! (5/5)

Varje avsnitt lika intressant, alltid bra vald musik och alltid lika välproducerade avsnitt. Tack för att ni gör detta!


Bäst (5/5)

Alla dokumentärer är fantastiskt bra, ladda, lyssna!


Ofantligt bra! (5/5)

Proffsigt, intrigerande och oerhört underhållande såväl på promenaden som på tågresan. Tack!


lärorikt (5/5)

riktigt bra gjort


Bäst (5/5)

Det bästa dokumentärerna att lystna på:) tack p3


Världsklass (5/5)

Utan tvekan den bästa pendlingspartner jag har haft. Välgjorda, intressanta, gripande.


Paus (5/5)

Höll på att gå under efter nyår då det inte kom fler program på mer än en månad. Ouch. Programmen är otroliga. Ryser när jag hör signaturen! Favorit? Kanske den om Tekomatorp - BT-kemi. Man fick en bra känsla för den tidens anda-att naturen inte var så viktig utan jobben kom alltid först. Även Trustor och pharmacia är otroligt bra.


Sjukt bra. (5/5)

Sjukt bra.


Bäst (5/5)

Får aldrig läggas ner... Fortsätt med detta program.


Bäst (5/5)

Bästa programmet någonsin. Fortsätt så!


Bäst (5/5)

!!


Riktigt bra! (5/5)

De flesta dokumentärerna är riktigt bra! Hoppas det kommer fler snart!


Bäst!!! (5/5)

Bääässt!!!!


Glest (5/5)

Allvarligt talat , den senaste dok kom den 12/12 när kommer det mera? Och Vaddå nu har dom fixat titlarna. Det e ju som det alltid vart eller har jag missat något??


Titel är här! (5/5)

Nu har dom fixat titlarna!


Eller så...... (4/5)

....laddar man ner SR-appen o läser om dokumentärerna där! Tills dom löst "problemet" med titlarna. Jekla bra detta, operation cobra, IT och trustor klara favoriter!


Titel? (2/5)

Som flera andra anmärkt så vore det bra med en titel så man vet vad man kommer lyssna på!


Samurajen (5/5)

Riktigt bra!


Saknar beskrivning (3/5)

Saknar beskrivning på programmen nu får man ladda ner iblindo för att se vad programmet handlar om.


Enda anledningen att betala tv-avgiften (5/5)

Det absolut bästa radioprogrammet alla kategorier någonsin. Väldigt bildande och välgjort. De flesta programmen är intressanta. Perfekt för oss 90-talister som inte var med/kommer ihåg dessa händelser. Det är också mycket trevligt att ni intervjuar folk som var med och låter dem berätta sin egen uppfattning. Estoniaepisoden fick mig att fälla en tår och det händer oerhört sällan ska tilläggas.


Utmärkt! (5/5)

Intressant och allmänbildande.


Bästa podcasten! (5/5)

Bästa podcasten önskar bara att det fanns fler avsnitt, hoppas även ni kan fixa titlarna.


Underbart! (5/5)

Alltid hög kvalité och intressanta ämnen. Men som många säger bör titlarna fixas! Annars är det den bästa podcasten


Fantastiska program (4/5)

P3 Dokumentär är ju mer eller mindre oslagbart. Att sista stjärnan saknas beror enbart på avsnittens titelsättning, som inte är anpassade för iPhone.


Jak (5/5)

Helt enkelt fantastiskt! Det enda jag skulle kunna klaga på är titlarna på iPhone, vill gärna veta vad saker handlar om utan att behöva starta programmet först:)


Mycket bra program! (5/5)

Väldigt bra och intressant att lyssna på! Så kan man passa på och lära sig lite med :)


Håller än! (4/5)

En kollega tipsade mig för några år sedan och på den vägen är det. Nu är även den 15-årige sonen fast! Det enda som drar ner betyget är den bristfälliga visningen av programinnehåll/titel i iPhone. Kan inte vara "rymdforskningsnivå" att åtgärda detta SR!?!? Fixa det och detta är oslagbart! Tack för public service och låt oss slippa mer smörja i etern!


Gör det enklare för iphone (5/5)

Väldigt intressant och välgjort program. Dock inte helt kompatibelt med iPhone då man inte kan se vad programmet handlar om i podcasten på telefonen.


Grymt! (5/5)

Mycket intressant och välgjort.


Underbart! (5/5)

Sveriges moderna historia presenterat på ett mycket underhållande sätt. Bra journalistik och väl valda ämnen. Tacka vet jag public service.