Aggregated reviews for P3 Serie

De bästa serierna för dig som älskar spänning, skräck och mystisk krim. Sträcklyssna på drama som podd! Ansvarig utgivare: Louise Welander

Spännande   (4/5)

De serier jag lyssnat på har hållit hög kvalité och varit riktigt underhållande och spännande. Rekommenderas 4/5


Mera!   (5/5)

Älskar dom alla! Synd bara att de inte kommer nya så ofta! Vill ha MÅNGA fler!!


så bra!!!   (5/5)

Har inte lyssnat på alla än men asså så bra!!!! Älskar detta!! Himmelsberga var så läskig kunnde knappt lyssna på hela! Rekomwnderar starkt, sviten var också väldigt bra!


SVITEN   (5/5)

Rekommenderar alla STARKT att ta och lyssna på sviten, lyssnat på många podcast men den tar priset, vilken inlevelse!!


Vem mördade Jessica Lundh?   (5/5)

Behöver verkligen veta


Suveränt!   (5/5)

Spännande och bra historier! Smittan var dock för mycket, klarade inte av hela.


De dödas röster!   (4/5)

Riktigt bra! Visste först inte att detta var fiktion så trodde det var en dokumentär jag lysande på. Grymt! Sista serien, ”sviten”, kan man hoppa över. Långsam, väldigt stereotypa karaktärer, ganska ointressant. Men alla andra rekommenderar jag!


Helt okej   (2/5)

P3 serie överlag är en rätt så intressant podcast, men JAG BER ER SNÄLLA SLUTA MED ALLT SMASKANDE, DET ÄR SÅ OTROLIGT ÄCKLIGT ATT LYSSNA PÅ


Fortsätt så som ni gör!!!   (5/5)

Sjukt spännande avsnitt! Tunnlarna, smittan och sviten är mina favoriter, rekommenderar dem starkt! Hoppas det kommer flera serier snart.


Grym podd   (5/5)

Alla ”säsonger” har varit suveräna! Rekomenderas🤩


Så bra!   (5/5)

Älskar denna pod! Speciellt kul är det när radio profiler dyker upp META! De dödas röster och smittan är bäst! Skulle önska att det kom historier oftare. Dom tar slut för fort.


SUPERBRA!   (5/5)

Har lyssnat på Darknet, De dödas röster, Sviten och Tunnlarna. Alla är grymt bra! så skönt med något som inte är en regelrätt ljudbok eller en vanlig podcast, roligt med ”riktiga” skådespelare också. Sluta inte producera dessa serier!


Musiken förstörde allt   (2/5)

Så jobbig musik som drog ner ett bra innehåll


Smacka. Inte. I. Radio.   (3/5)

Lyssnat på första avsnittet av Sviten och verkar ju bra, bra cast osv. MEN. HUR kan man göra en radioserie och inte ta hänsyn till hur fruktansvärt det är att lyssna på smackningar i hörlurar??? Att tvingas höra Ebba tugga tuggummi i förhöret fick mig att stänga av flera gånger, ryser av obehag.


Sviten   (5/5)

Så spännande har streck lyssnat på alla avsnitt.Flera sådana avsnitt .Så bra berättat. Med vänlig hälsning, Lena


Bra men ljudet..   (3/5)

.. är väldigt rörigt.


Inga avslut   (1/5)

Gett två serier en chans och de har varit otroligt spännande att lyssna på, välgjorda. Tyvärr har jag båda gångerna slösat bort min tid då berättelsen känns som att den slutar mitt i. Man får inget avslut, inte ens en hint om vad som kommer hända sen eller vad som har hänt, känns som att man missat sista avsnittet liksom.


Antiklimax   (3/5)

Tyckte den var skitbra och har väntat på sista avsnittet, men så gick jag in för att kolla om det kommit ut och upptäckte jag att jag redan lyssnat på sista. Förstår inte alls slutet. Kändes som att sista avsnittet fattas. Blev väldigt besviken.


Okej, men inte mer.   (2/5)

Först och främst vill jag säga att det är lite missvisande att sätta betyg på en hel podcast när de enskilda berättelserna skiljer sig så drastiskt. ”De dödas röster” var mycket bra, men den kom för ganska längesen nu och mitt betyg är baserat på den senaste produktionen ”Smittan”. Storyn i sig är relativt välskriven och trovärdig. Det som sänker betyget till endast två stjärnor är hur karaktärerna framställs, hur de reagerar på händelser i berättelsen och framför allt hur de ageras. De är så tröttande obstinata och överspelade att jag övervägde att sluta lyssna efter två avsnitt. Det faller säkert vissa i smaken, men för min del sänkte det hela intrycket.


Vanliga genusdagiset men kan vänta sig av SR   (1/5)

Är så trött på att SR/SVT har en uppfattning att genus och identitetspolitik ska genomsyra precis allt. Verkade spännande men det ska hela tiden blandas in HBTQ/feministpropaganda. Lyssnade på hela första avsnittet men orkar inte med mer. Det finns fler i Sverige som röstar på SD än som är HBTQ så varför inte ge dem mer plats...?


En podd som överraskar!   (4/5)

Det finns väldigt många bra komponenter i demhär serierna! Varje handling är unik, det experimenteras mycket med ljud och framförande vilket är spännande eftersom varje serie bjuder på något nytt. Men, stockholmska är inte en optimal dialekt för röstskådespel. Det blir ganska bisarrt för övriga Sverige att lyssna på faktiskt, speciellt när man har i åtanke det faktum att skådespelare från andra delar av landet ofta tränar bort eller tonar ned sin dialekt.


Trams   (1/5)

Lyssnat på bland annat smittan. Extremt dåligt skriven berättelse. Karaktärerna är korkade och fattar dumma beslut för att få berättelsen att röra sig framåt. Likaså lyser det rakt igenom vad det är för människor som tillverkar denna berättelse, über feminister som hatar män. P3 är uppenbart en skitkanal som inte klarar att uppfylla sitt uppdrag som oberoende. Ge tillbaka mina skattepengar.


Bra story men....   (2/5)

Väldigt bra story, men det faller på några karaktärer. Speciellt huvudrollen som är mest trögfattad och naiv genom större delen av serien. Känns som att serien hade kunnat utvecklat sig bättre om fler karaktärerna kunnat ta in info lite bättre. // Ändå rätt nöjd 😊


Makalöst bra!   (5/5)

Sedan jag hittade denna podden (och bara lyssnade genom allt på en enda gång så bra var den) sitter jag och väntar på nästa! Lyckan när det kommer en ny serie är total. Det är serier som är så obehagliga, så spännande, så välgjorda att man inte kan annat än att fastna. Fantastiskt! Och nu är jag ledsen för att jag sträcklyssnat det senaste och vet att jag får vänta sååå långe på nästa..😞


Magiskt skrämmande   (5/5)

Helt fantastisk apokalyptisk skildring. Spännande, skrämmande och superbra skådisar!


Ojämnt innehåll.   (2/5)

Från början var detta ett bra sätt att berätta en historia. Men det ska ju vara det, en historia har en början och ett slut. Ni har tappat slutet, i nästan alla ”säsonger”. Den senaste - smittan, kunde blivit hur bra som helst. Men det blev den inte, riktigt dålig tyvärr. Karaktärerna var svåra att känna sympati för, antagligen för de inte byggdes upp för att man skulle det. Trist, apokalypstemat var ju väldigt aktuellt för 5år sedan annars.


Pinsamt!!!!!!   (1/5)

Har lyssnat på alla tidigare och de har varit okej och t om bra. Inte fantastiska- men bra. Så nu undrar man ju vad som har hänt??? ”Smittan” kan vara det sämsta jag någonsin har hört i både podcast och serieväg. Helt usla ”skådespelare” som grovt spelar över!! Så pinsamt så skäms å hela produktionens vägnar. Och att få höra när dem låtsas ha sex. Hur f*n tänkte ni??? Man blir ju bara äcklad! Hade kunnat vara en spännande story som dessutom ligger bra i tiden. Men dessa ”skådespelare” förstör ALLT! Jag började snabbspola mig igenom avsnitten för det är så dåligt så det är OUTHÄRDLIGT att ens lyssna på. Inte ens värt en stjärna. Det här är under all kritik! Minus i betyg- med råge!! Alla ni som har medverkar till denna serie borde skämmas för det här är orimligt kasst!!


//   (5/5)

Lyssnade på smittan. Jag som själv har en 3åring hemma blev sjukt berörd men kunde inte sluta lyssna. Helt lysande gjort fortsätt i samma anda👍


Sämst   (1/5)

Smittan är de sämsta jag hört. Dåliga skådespelare, dåliga ljudeffekter. Ingen inlevelse.


Fantastiskt bra tills nu   (2/5)

Klarar inte av att lyssna på senaste serien. Man vill inte höra människor smaska och prata med mat i munnen, det finns faktiskt andra sätt att ge bilden av att karaktärerna äter en måltid ihop.


Inte riktiga röster   (4/5)

Synd att det inte är autentiska inspelningar kände mej lite lurad när jag hittade rollistan😂


😕   (3/5)

Bra men serierna får liksom inget avslut utan det känns som att man slutar mitt i 😕


👍🏼👍🏼👍🏼   (2/5)

Sjukt bra!!! Borde släppas oftare


Bra jobb på tunn grund   (2/5)

Mycket fin produktion Älskar stämningen och vilka insatser av Ylva å Pamela Men tunn stort håller inte det hela intressant


Ojämn kvalité säsong/ säsong.   (3/5)

De dödas röster och darknet är riktigt spännande och bra gjorda. Man blir engagerad, men man får lite dålig ”pay off” på slutet efter att ha lyssnat på massor med lösa trådar som inte får en uppföljning eller avslut. Hade dessa varit de enda hade jag gett 4-5 stjärnor. Men de som är dåliga: kommando Karim, Himmelsberg och tunnlarna. Riktigt kasst gjorda och känns som att de är därför är väldigt ojämnt vad man kan förvänta sig av nästa. Hade bara dessa tre funnits hade jag gett 1 stjärna och slutat lyssna och aldrig rekommenderat P3-serie.


Vad är det här för slut?   (3/5)

Skojar ni med mig?!?? Får man inte ens veta vad det mystiska var? Känner mig som Sheldon Cooper här... :( därav 3an!! Annars amazing!!


Som att kolla tv när man jobbat   (5/5)

Något av det bästa SR producerat på länge, fastnar direkt och känner mig som jag ligger hemma på soffan och kollar Netflix trots att jag står och jobbar. Förstår mig inte alls på folk som gnäller över att de trodde det var ”på riktigt” det borde väl snarare höja betyget?? Mera drama i P3 tack!


Wow   (5/5)

Sjukt bra och spännande


Tove   (5/5)

Bästa podden hittills 👍👍👍👍


Såååå bra!!!   (5/5)

Vill ha mer P3 serie tack


Intressant och spännande   (4/5)

Hade jag bara recenserat utifrån Dödens röster hade det blivit en femma. Jag har också lyssnat på Kommando Karim. Välproducerat, intressant och spännande :)


Avsnitt 2   (5/5)

Varför fungerar inte avsnitt 2? Går inte att lyssna på just det avsnittet?!?


Älskar   (5/5)

Älskar ännu mer


P3 fortsätter "leverera"...   (1/5)

Lyssnade på något avsnitt av Darknet.. Och det var det barnsligaste jag hört. Vad har man för målgrupp för P3-material egentligen?


Älskart !!   (5/5)

Sjukt bra podd!


-   (1/5)

Bra story men extremt överspelat.


Darknet!   (5/5)

Insåg precis oxå att detta inte är en verklig historia.. det känns så dock! Haha men oerhört spännande och välgjort! Tummen upp!!


Blandad kvalité   (3/5)

Den dödas röster var toppklass ! Däremot "darknet" Botten betyg, bästa ordet jag kan hitta "irritation för öronen"


Kunde ha varit bra...   (2/5)

... men tyvärr ett påfrestande sätt att prata och uttrycka sig på


Sjukt bra!!!   (5/5)

Har lyssnat på de 8 första avsnitten, "De dödas röster" gillade ALLT! Upplägget, skådespelarna och hur allt blandades med riktiga experter. Tyckte om att det var gjort som en dokumentär!


Älskar   (5/5)

Meeeer av denna podd please


Älskar den!!   (5/5)

Bäst!


Vänstervridet   (1/5)

Första serien med D&D-mordet var spännande tills jag förstod att det var fiktion. Karim-skiten var uselt. Skriven av nån vänstervriden flane som glorifierar terrorism och trycker ner förtroendet för polisen.


Ojämnt innehåll   (4/5)

"De dödas röster" är riktigt bra med fint skådespeleri. Grym bakgrundsmusik ger rysningar på samma sätt som man fick av Twin Peaks. Passar alla åldrar från yngre tonår till vuxen. 4 stjärnor för denna härliga serie. Kommando Karim däremot känns som en AFA-finansierad antirasistkampanj. Inget ont om antirasism men här känns det som ett politiskt ställningstagande som SR inte borde ställt upp på. I övrigt välgjord och välspelad. 2 stjärnor för bra produktion, men minus för det onödiga politiska innehållet.


Hemskt   (1/5)

Glorifierar vänstervåld och avdramatiserar terror.. Sverigesradios agenda lyser igenom


Marie   (5/5)

Riktigt bra!


Rekommenderas!   (5/5)

Kunde inte sluta lyssna när jag väl börjat! Bra kvalité genom hela podden 👏🏼👍🏼


Imponerade rakt igenom.   (5/5)

Wow! Kunde inte sluta lyssna 🙌🏼😍


Sjukt beroendeframkallande.   (5/5)

Plöjde alla avsnitten på samma dag, kunde inte låta bli. Älskar formatet och sjukt bra story.


Mycket bra   (5/5)

Mycket bra


Bästa poden!   (5/5)

Riktigt bra pod! Tragisk historia men himla fin spegling av alla! Man kan sätta sig in i alla olika perspektiv. Otroligt bra gjort!👏🏼✨


Underhållande och fängslande   (5/5)

Välgjord serie som jag lyssnade igenom på en enda dag. Det enda som är synd är att den inte var längre.


Underbar lyssning   (5/5)

Fantastiskt skådespel och spännande historia. Serien är uppbyggd så att man ska tro att det är en riktig dokumentär, vilket den verkar gjort för dem som inte lyssnat ordentligt 😁


Går inte att sluta lyssna!   (5/5)

Så bra dokumentärserie!


Måste lyssnas på!   (5/5)

Sjukt spännande och sjukt bra berättat! Bästa jag lyssnat på.


Mer!   (5/5)

Så grymt att det inte går att beskriva! Jag vill ha mer🙏🏼


Bästa poden utan snack   (5/5)

Jag blev fast efter början på första avsnittet. Älskar temat på dessa avsnitt, älskar uppbyggnaden, hur man som läsare blir ett med berättelsen. Bästa pod jag följt, riktigt grymt gjort. Önskade verkligen det kommer fler, i samma stuk. Grymt!


Bra idé, men faller på skådespeleriet   (2/5)

En radioteater i dokumentär stil som ska likna andra proddar som gräver i ett mordfall. Tyvärr bryts illusionen ständigt av skådespelarnas bristande förmåga till realism. Det låter helt enkelt inte trovärdigt. Vissa låter som att de står på en teaterscen, andra spelar över medan en del låter som de läser innantill. Vissa pålagda ljudeffekter är lika illusionsbrytande vilket är onödigt och hade kunnat skippats. Manus, idé och produktion är annars bra, men ska man kunna låtsas att det är på riktigt måste det vara realistisk dialog.


Beroendeframkallande   (5/5)

Det är omöjligt att sluta lyssna! Såå bra!


Sträcklyssnade   (5/5)

En podd man måste lyssna på. En riktig rysare! Bästa jag har lyssnat på länge!


Super bra!   (5/5)

Rekommenderar varmt att ni lyssnar på denna super spännande pod


Påhittad smörja!   (1/5)

Verkade otroligt lovande tills 3e avsnittet då jag förstod att det va en påhittad spökhistoria för barn! Känner mig djupt kränkt o utnyttjad! Såhär får det inte gå till! 👎🏻


Bästa podden på länge   (5/5)

Spännande och stor igenkänningsfaktorer! Sara du skriver sjukt bra!


Grymt bra👍   (5/5)

Missade oxå att den var påhittad... Sträcklysnade😃


Spännande och bra   (4/5)

Man ville definitivt lyssna vidare efter varje avslutat avsnitt för att få veta mer. Jag lyssnade på det sista avsnittet i ett kolsvart rum mitt i natten vilket kanske inte var jättesmart. Är rädd nu, haha.


Bästa podden   (5/5)

Brukar inte gilla att lyssna på poddar men denna 😻😻👌🏻 Så sjukt bra och spännande pod. Lyssnade på alla avsnitt under 1 dag 😻😻


😍😍   (5/5)

Fantastiskt välgjort och spännande pod/serie! Sträcklyssnade igenom hela. Blev dock extremt besviken när jag nu i efterhand fick veta att det inte hänt på riktigt utan är en fiktion.. Trist


Bra   (4/5)

Jättebra podd, var helt fast i den!! Så spännande och välgjord. 4 stjärnor istället för 5 då jag insåg efter att ha lyssnat färdigt på alla avsnitt, när man försökte googla fram lite mer info om mordet att allt detta var påhitt & inte ett riktigt mordfall, kändes lite snopet. Det kunde ha framgått lite tydligare att det var fiktion.


Galet bra   (5/5)

Den bästa podden jag någonsin lyssnat på, helt klart! Sträcklyssnade på den medan jag tog en powerwalk. Vill bara lyssna om och om igen, så sjukt spännande!!!


Superbra!   (5/5)

Sträcklyssnade. MEN ni borde verkligen få fram mer att det är en historia bara. Trodde i flera avsnitt att det var äkta.. Haha


Grymt välgjord   (5/5)

Så nära dokumentär man kan komma i fiktionens värld.


Det bästa hittills   (5/5)

Detta är det bästa jag någonsin har hört! Välgjort och annorlunda! Säga bara wow😍


Fruktansvärt BRA!!   (5/5)

Helt fångad av denna serie.


Trist   (1/5)

Att hela historien är påhittad. Känns helt ovärt att fortsätta lyssna.


så spännande   (5/5)

!!!!!! 5 av 5! bösta jag hört !


Sjukt bra!!   (5/5)

Blev tipsad av en vän till mig att jag skulle lyssna. Trodde från avsnitt 1-8 att de va på riktigt, och eftersom att jag går på Tibble gymnasium och bor rätt nära ullnasjön så höll jag på att byta stad och flytta in i ett kloster. Oerhört gripande story och fruktansvärt bra skådespeleri och regi.


Superbra.   (5/5)

Superbra och spännande podd.


...   (2/5)

Mycket intressant vinkel att få höra den mördades bästa vän berätta och undersöka i fallet. Ens absolut bästa vän har blivit mördad, och poliserna misstänker deras gemensamma vän. Den misstänka tar sitt eget liv i sorgen av sin kompis/flickvän/bff död. Men gjorde han det av skuld eller saknad? Emma, berättaren, ska på egen hand försöka klura ut vem det var som tog livet av hennes kompis. Man får höra Emmas kompis faktiska ljudinspelningar från tiden innan hon mördades. Emma intervjuar poliser som var med i undersökningen och petar även med den misstänkas mamma. Hon tänker inte missa en enda ledtråd. Hur spännande är det inte? Sjukt spännande ............. Men allt är påhittat. Det finns ingen grupp med vänner, inget mord, inga videoupptagningar, inga poliser. Ingenting. Helt värdelöst alltså


Perfekt sommarlyssning i hängmattan   (5/5)

Kunde inte sluta lyssna. Rekommenderas!


5/5   (5/5)

Fantastiskt bra regiserat! Så trovärdigt att det tog typ 4 avsnitt för mig att fatta att det var fiktion :) Bra underhållning, bra musik.


Lyssna   (5/5)

Bli häpen!


Alla är kära...   (2/5)

Bra format. Synd bara att manus stundtals är ett skämt.


Jätte bra!!   (5/5)

Sjukt spännande och välgjord! Kunde varit bra att informera mer i början att det inte är baserad på en sann händelse utan är endast påhittad.


Väldigt bra   (5/5)

Väldigt bra, men trodde också frän början att det var en riktig händelse. Men ändå riktigt underhållande


Fyfan vad spännande!!   (5/5)

Sträcklyssnade den och fyfan vad spännande. Jag älskar att det låter som en riktigt dokumentär, fyfan vad jag rös.


Bäst   (5/5)

Så spännande, bra och välskrivet!


Verkligheten överträffar dikten.   (2/5)

Har lyssnat på hela och trots ett gott försök, så funkar det inte riktigt. Skulle lagt resurserna på ett riktigt fall istället.


Bäst   (5/5)

Sjukt bra har lyssnat alla delar idag😬😱👍🏻


Överraskande bra   (4/5)

Hade inga förväntningar alls då jag förstått att det inte var baserat på ett verkligt fall. Men jag fastnade snabbt och lyssnade igenom alla avsnitt i ett svep. Riktigt bra producerat!


Bästa jag lyssnat till   (5/5)

Så otroligt bra och intressant. Man blev totalt uppslukad av denna berättelse.


Otroligt bra!!!   (5/5)

Mycket bra!! Trodde länge att det var på riktigt!!👍😀


Fantastiskt.   (5/5)

Grymt välspelad och välgjord serie. P3 skapa magi.


Sofie   (5/5)

Älskar den!!!! Lyssna på alla rakt igenom och hur bra och spännande som helst. Man fastna verkligen i berättelsen och allt lät så verklighetsbaserat. Hoppas på fler som denna!!😍😍


Helt otroligt!!   (5/5)

Spännande och otroligt välgjort, trodde som många andra att de va äkta till en början. Önskar mer sånt här!


Så bra!   (5/5)

Tack Jens med flera


Besviken   (2/5)

Besviken. Trodde först att det var en riktigt händelse och blev jätte intresserad och rädd, men läste sen recensionerna. Lyssnade på 1 avsnitt, men inte lika intressant nu när man vet. Tyvärr.


Mästerligt   (5/5)

Jag gillar själv att skriva berättelser och läser mycket böcker och ser mycket på film - och det här är bland det bättre jag hört på senare tid (jag sträcklyssnade hela historien idag). Manuset och regin är otrolig, skådespelarna så bra att jag ibland tänkte "Nej, det här MÅSTE vara en dokumentär!" även fast jag visste att det är fiktion, och soundtracket är fantastiskt stämningsfullt. Berättelsen fick mig verkligen att tänka efter samtidigt som att den var SJUKT spännande. Snälla säg att P3/SR fortsätter med det här. Det här kan vara början på något riktigt stort. Är mäkta imponerad!


Otroligt bra!   (5/5)

Man blir fast direkt. Historien är bra och välskriven. Riktigt underhållande. Mer sånt här. Bra jobbat Sara.


Black tapes korsat med Serial   (5/5)

Riktigt bra pod! Som en korsning mellan av två av mina favoritpoddar The Black Tapes och Serial. Spännande och mystiskt på samma gång. Snyggt att använda upplägget som en mockumentary. Mer!


Fiktion   (4/5)

Den otroligt pinsamma känslan som uppstår när jag efter 8 avsnitt inser genom recensioner att det är fiktion... Men bra var den i alla fall!


Rätt bra   (4/5)

Tycker om upplägget, skådespelet är mycket bra och trovärdigt. Spoiler alert!! Vill inte avslöja något, men jag anser att den har ett öppet slut, men att man ändå kan lista ut vem som gjorde det. Tycker att den är i samma kvalité som Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö, vilket jag tycker om. Bra jobbat P3!


Fantastiskt bra och spännande!   (5/5)

Allt är så väl genomfört. Att flera här har trott att det var på riktigt visar bara på hur bra manus, skådespeleri och produktion är. Jag hölls i ett fast grepp genom hela serien och blev inte besviken. Vill bara ha mer!


Spännande!   (5/5)

Bra skådespelare och en bra story.


👌🏽   (5/5)

Efter att lyssnat på alla 8 avsnitt på en dag är det som om man blir nykär igen.. Fast i en podd ! Man vill bara ha mer !!


Toppen!   (5/5)

Vilken bra dokumentär!! Proffsigt gjord & mycket spännande!


Alla tummar upp!   (5/5)

Älskade denna "mockumentary" - om man kan kalla det det. Har lyssnat på Serial tidigare, så jag köpte formatet på en gång. Snyggt uppbyggt, trovärdig story, huvudsakligen väldigt duktiga skådespelare och fränt med kopplingar till riktiga företeelser, som Kult och creepypasta/vandringssägner. Sträcklyssnade på två dagar, väldigt ledsen att det inte finns mer! Välskrivet och perfekt mysrys regniga sommardagar (eller soliga för den delen). Highly recommend!


Välskriven nagelbitare!   (5/5)

Sjukt spännande serie! Sara B Elfgren har verkligen lyckats fånga lyssnarna, och få oss att känna som att det är en riktig dokumentär med alla ljudeffekter. Riktigt bra! 👏❤️😍


Usel   (1/5)

En fiktiv historia som inte ledde någon vart.


😍😍😍   (5/5)

Bästa podden jag hört! Älskar den så mycket! Vill ha mer lyssnade klart för fort ju 😅❤️


Otroligt bra!   (5/5)

Sjukt snyggt berättande och sammanflätat på ett snyggt sömlöst vis. Trodde att det var ett riktigt fall under en del av podden


Ett mästerverk.   (5/5)

Kunde jag så skulle jag ge 10 stjärnor. Det känns så äkta alltihop. Satt på helspänn hela tiden och tårarna rann i perioder.


Sååå braaaa   (5/5)

Älskade allt i denna serie! Ni måste göra mer sånt här!


Wow'   (5/5)

Fastnade direkt från första avsnittet! Riktigt bra podd, ge mig många fler avsnitt 😍👏


Bästa bästa!   (5/5)

Så bra! 👌🏽


Effektfull genreblandning   (5/5)

P3 Dokumentär/Serial möter Twin Peaks och BBS-nostalgi. Mästerligt utfört med skådespelare som lyckas förmedla lika mycket känsla med bara rösten som på scen!


Magiskt   (5/5)

Kan va den bästa poden som jag har hört på länge. Kan knappt vänta nästa serie.


Riktigt spännande!!   (5/5)

Svårt att inte sträcklyssna på denna pod, hörde en rekommendation i creapy podden med Jack Värner. Toppen 👍🏻


Grymt   (5/5)

Fattade inte heller att det var fiktion förens sista avsnittet, dock tyckte jag det var bra eftersom det gjorde berättelsen mer intressant och gripande! Men blev lite besviken när jag försökte googla fram mer detaljer om mordet ;) kunde inte sluta lyssna, bra jobbat, mer sånt här tack!


Mycket spännande och välgjort!   (5/5)

Bra skrivet, fina skådespelarinsatser och stämningsfull musik. Rekommenderas!


Utmärkt!   (5/5)

Sträcklyssnade på alla 8 avsnitt. Svensk Noir när den är som bäst


Så spännande!   (5/5)

Det här var så spännande! Jag svepte alla avsnitten på en dag och önskar att det fanns något såhär spännande att lyssna på alla dagar! Så bra gjort Sara och company 👌👍


OMG OMG OMG   (5/5)

Det bästa jag har hört på länge. Mer sånt här tack.


Spännande   (4/5)

Som en P3 mockumentär. Sträcklyssnade. Några logiska luckor och svagt slut därav bara fyra och inte fem men annars otroligt bra podd hade velat ha 25 avsnitt á 45 minuter :-(((


Väldigt   (5/5)

Bra,lyssna nu


👌   (5/5)

Mer sånt här P3!


Tja..   (2/5)

Trodde i avsnitt ett att det var på riktigt.. Känns otroligt tråkigt att lyssna på fiktion på det här sättet. Bra skådisar dock, de låter naturliga och berörda. Tyckte dock att några saker i storyn var lite väl märkliga så förstår så här i efterhand att det inte rörde sig om magiska sammanträffanden utan om uppdiktad story😄😄. Men god lyssning till er som gillar fiktion och inte är ute efter en svensk Serial.


Imponerande!   (5/5)

Fantastiskt välproducerat, genomgående bra röster och kanon pacing genom hela serien. Har som många andra sträcklyssnat och väntar med spänning på nästa äventyr!


Fantastiskt👌🏼   (5/5)

Sträcklyssnade 😄👏🏼


Radioteater maskerat som dokumentär!   (2/5)

Lyssnade på första avsnittet och missade att det inte var baserat på ett verkligt mordfall. Kände mig lite dum när jag insåg att det bara var fiktion.


SPÄNNANDE!   (5/5)

Helt klart bästa poden jag lyssnat på. Svårt att INTE sträcklyssna. Wow!


Så spännande   (5/5)

Otroligt spännande


Riktigt bra!   (5/5)

Jag kunde inte sluta lyssna!


😱👌   (5/5)

Ljud/musik/röster är otroligt välgjort. En ryslig fröjd att lyssna på.


Otroligt bra   (5/5)

Sjukt bra värd att sträcklyssna på


Okej   (2/5)

Spännande. Men tycker att det borde framgå bättre att detta är en påhittad historia, och inte ett mord som faktiskt skett.


😍😍   (5/5)

Bästa poden på lääääänge!!😍


Wow!   (5/5)

Sjukt spännande!


Kvalitet   (5/5)

Välavvägt. Omöjligt att inte sträcklyssna.


Sjuuukt bra!!   (5/5)

Hörde Sara nämna denna serie i Nördigt. Jag har aldrig blivit så kär i en poddserie som denna! Riiiiktigt bra podd. Jag vill ha massor mer. Bra jobbat Sara & co 😄👌🏻