Aggregated reviews for Pampers barnvagnspromenader

Pampers barnvagnspromenader

Superpodd!   (5/5)

Hur skulle vi småbarnsföräldrar klara oss utan Louise! Tack för att du finns.


Nej tack   (1/5)

Vilken vidrig podd! Nedvärderande och nedtryckande för oss mammor. Sorgligt och oupplyst i dagens Sverige.


Tack till podden!   (5/5)

Bästa podden! Louise, barnmorska och psykoterapeut är helt fantastisk. Vilken guru. Tack. Jag känner att lyssna till podden, verkligen hjälper mitt föräldraskap.


Toppen!   (5/5)

Rak och tydlig podd. Lärt mig massor och ser fram emot att lära mig mer.


Heja heja!   (5/5)

Som en varm kram i den ibland stormande kaffekoppen som alltid hinner förvandlas till iskaffe innan man hinner dricka det. Även för våran relation tycker jag det hjälper mycket. Tipsar alla om Louise klocka råd och jag känner mig trygg i mina val jag gjort som förälder när jag ibland går emot strömmen och inte har syskonet på förskolan och ammar och bär nära hjärtat. Helt självklart egentligen men i dagens samhälle är man ibland lite ensam


Love It   (5/5)

Louise är min favorit. Henne skulle man vilja ha i sin närhet. Har lyssnat på det mesta med Louise, knattetimmen osv. Mera Mera Mera av Henne.


Bästa podden   (5/5)

Rekommenderas starkt!! Utgår från barnens bästa utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Politiker med flera som pratar om föräldraledighet m.m hörs aldrig prata om barnens behov.,,, befriande att höra Louise 👍😀


Dålig ljudkvalitet   (4/5)

Underbar bortsett från väldigt dålig ljudkvalitet👎🏼


En podcast som tar upp allt det där man grubblar på   (5/5)

Jag är själv inte förälder än, men jag har i flera års tid jobbat med barn. Jag har varit au pair i London, certifierad live-out nanny i Sverige och heltidsnanny i Paris och därför rör dessa frågor även mig! Jag har fått svar på mycket som jag har gått och grubblat på vad gäller problem som kan uppstå i kontakt med barn genom den här podcasten. Jag hade önskat att den kom ut oftare, dock.


Superhjälp till slitna föräldrar   (5/5)

Stödjande och hjälpande podd för 2010-talets slitna småbarnsföräldrar!


Lyssna och bli upplyst   (5/5)

Detta är i särklass den mest givande och användbara podden med väldigt stor igenkänningsfaktor, aha-upplevelser och konkreta råd. Louise Hallin är fantastiskt kunnig både yrkesmässigt men också en väldigt klok människa.


Livräddare   (5/5)

Den här podden har verkligen varit ett ljus i mörkret. Att bli mamma är alldeles underbart och otroligt omtumlande. Att ha Louise som ledstjärna gör allt så mycket lättare! Hennes förstående inställning och kloka råd är underbart att lyssna till! Tack!!!


Bästa podden!   (5/5)

Helt klart bästa podden. Hjälper mig i vardagen och ni bägge två är helt underbara! Heja er!


Bra!   (5/5)

Bra, nyanserat o så skönt när någon sätter ord på de där känslorna spm Drabbat en som mamma i en samtid då bebistiden bara skall vara en liten parentes i livet!


Så bra!   (5/5)

👏


Otroligt givande!   (4/5)

Har lyssnat på alla avsnitt och har genom detta fått en lugnare och gladare dotter, tack vare att jag själv ändrat mitt sätt att vara genom tips från denna pod. Önskar att den kom ut varje vecka och att den också behandlade ämnet 'lite större barn'.


En småbarnsförälders bibel   (5/5)

Fantastiskt bra! Snälla, börja sända varje vecka!


världsbäst podcast!   (5/5)

Jag lyssnar aldrig på podcast men sen 2 av mina vänner sa att alla borde lyssna på denna och även min syster (som ej har barn) så var jag tvungen att prova. Nu har jag lyssnat igenom nästan alla och jag är FAST! Önskar att det kom ut minst varje vecka.


Enormt bra podcast! :)   (4/5)

Jag gillar verkligen den här podcasten och skulle gärna vilja att den kom ut varje vecka!! Det enda negativa är ljudkvaliteten vilket drar ned betyget till en 4:a. Det låter som att en av er sitter väldigt nära mikrofonen och att en av er sitter väldigt långt ifrån vilket gör att jag ständigt måste ändra volymen för att det inte ska bli för högt eller för lågt.


Underbar   (5/5)

Önskar bara att den kom ut varje vecka!


Love love love Louise Hallin!   (5/5)

Så bra. Tydligt, varmt, klokt och befriande.