Aggregated reviews for Paradise Hotel-podden

Intriger, pakter och maktspel! Kom ihåg att ALLT kan hända på Paradise Hotel! I den officiella Paradise Hotel-podden får du det bästa och skönaste eftersnacket till veckans avsnitt. Dina guider är Paradise Hotel-profilerna Anna Pankova och Kristian Täljeblad. Nytt avsnitt varje torsdag! Mail: [email protected]

Bäst!!   (5/5)

Bästa Anna och Kristian, så härliga att lyssna på!


Vad ni ska fråga i podden till:   (5/5)

Marcelo: Varför hade du s*x med typ alla brudar som har varit på hotellet i år? Joise: Hur kändes det att vara med i PH??? Nina: Varför hade du agg mot typ ”alla” tjejer? Var det för att du fortfarande var kär i Marcelo?? Nathalie: Vad kände du när Joise sa att du INTE är en värdig vinnare. Janaira: Vad tror du skiljer dig mot de andra ”PH-TJEJERNA”. Medhi: Joise sa att hon tyckte att du var elak i programmet. Vad var det du gjorde som fick henna att få den känslan av dig??


Mitt betyg på eran podd   (3/5)

Jag tycker ni har en bra podd och framför allt när en ph deltagare gästar er, men det som stör mig väldigt mycket är att Anna avbryter Kristian väldigt ofta..!


Bästa!   (5/5)

Bästa Anna och Kristian!! 🙌🏼🙌🏼


-   (4/5)

Tycker att Anna är väldigt respektlös mot Kristians åsikter och känslor, lite elak nästan. Lite oskönt att lyssna på. Väldigt bra podd annars!


Cigarrkompaniet.se   (5/5)

Grymt bra podd!


Helt underbart!   (5/5)

Så himla kul att få höra Anna och Kristians åsikter gällande årets PH! Så mycket humor så det känns som om man sitter bredvid dom medan de pratar! 😁 rekommenderar starkt!


Sämst   (1/5)

Ggr


Älskar!!   (5/5)

Men vill saknar lite kommentarer om studio pH...


Grym podd!   (5/5)

Älskar denna podden! Ni får mig att skratta så mycket med er. Tack för det! 💗


Den bästa podden nånsin   (5/5)

Ulf


👏🏻   (5/5)

Helt fantastisk podd. Jag tittar bara på PH för att kunna hänga med er i podd. 👏🏻


En kommentar   (3/5)

Bra podd. Men kan tycka att den hade varit bättre och mer oförutsägbar om ni hade varit mer opartiska. Det blir så uppenbart vilka ni gillar och inte. Tex så hör man rätt tydligt att ni inte diggar Paow och jeppe. I våra öron som gillar henne tycker ni är orättvisa. Som sagt alla mynt har två sidor ;) Sen är det ju självklart ni ska säga era egna åsikter men lyft fram några bra saker med dom ni ogillar så blir podden intressant för alla. Styr inte båtan bara åt ett håll. Annars, era röster är superhärliga att ha i öronen 😄💕