Aggregated reviews for Positiv psykologi med Benjamin och Emelie

Välkommen till Sveriges populäraste pod om positiv psykologi, lycka och utveckling. Benjamin och Emelie är båda akademiskt utbildade inom positiv psykologi, psykologisk coachning och neurovetenskap. Här delar dom med sig av kunskap och verktyg med förhoppningen att inspirera till positiva förändringar och ökat välmående. www.positivpsykologipodden.se [email protected]

Trist.   (1/5)

Hemskt tråkiga röster och konstanta stödord som jajamän gör att man inte orkar lyssna oavsett hur bra titeln på avsnittet låter tyvärr. Jag gav upp och ändå försökte jag lyssna på 2 avsnitt. Trist.


Super   (5/5)

Så intressant och proffsigt


Lättlyssnat och intressant!   (5/5)

Tack för bra podd som gett motivation och inspiration.


När kommer säsong 2?   (5/5)

Tack för en riktigt trevlig podd som gett mig perspektiv och motivation till förändring. Ni skrev förra året att det kommer en ny säsong. Väntar fortfarande..


Gillar er!   (5/5)

Intressant och givande pod att lyssna! Speciellt avsnitten om perfektionism och prokrastinering gav mig nya insikter om mig själv och mina beteenden. Fick också upp ögonen för meditation tack vare er och mediterar nu regelbundet. Tack till er!/ Minna


Nej!   (1/5)

Dåligt ljud och tjatigt prat, nej tack!


Kanon!   (5/5)

Tack för en superbra pod!


Trogen lyssnare!   (5/5)

Har lyssnat igenom alla avsnitten, några flera gånger då det gett mig mycket att lyssna två gånger. Ni är seriösa och känns kunniga vilket gör att ni är förtroendeingivande. Tycker ni kompletterar varandra riktigt bra och det blir en härlig kombination mellan en lite mer lugn och saklig och en mer engagerad och personlig. Det avgörande för podden är att ni har mycket relevant och gedigen bakgrundsfakta som ger ökad förståelse och aha-upplevelser. Dem övningar som ni delat ut har varit jätte bra, jag har inte gjort alla men fastnat för några stycken. Har inte hittat någon annan podd som bygger på vetenskap och som är inte bara är problemfokuserad utan också lägger tid på att ge lösningar. Hoppas podden lever vidare länge till, ni behövs!


"Mmm" "ja" "mmm" "ja"-podden   (2/5)

Intressanta ämnen MEN allt jag hör är "mmm, ja, mmm"...herregud!


Kanon   (5/5)

Tack!


:)   (5/5)

Ni sätter orden på sånt som jag upplevt och tänkt på länge. Det blir tydligt varför det kan vara svårt att lyckas med sina mål fast också hoppfullt när ni ger ut bra övningar och tips. Jag är mer tacksam nu tack vare er!


Toppen!   (5/5)

En lättlyssnad pod som utgår från forskning och inte eget tyckande. Toppen när man vill arbeta med sig själv.


Bintan   (5/5)

Jätte bra pod! Tack! Precis vad jag behövd :-)


Bra pod med potential   (4/5)

Kul med en pod på ämnet som tar upp vetenskap och forskning men ändå gör det enkelt och intressant! Ljudet är lite ojämnt så ibland hör man dåligt om man inte höjer! Fixa detta så blir det trevligare att lyssna på!


Fokus på det positiva behövs!   (5/5)

Lärorikt men lättlyssnat!