Aggregated reviews for Power Ladies

I den prisbelønnede intervju-podkasten Power Ladies møter Yrja inspirerende kvinner som utmerker seg innenfor det de holder på med for en nedpå, åpen og ærlig prat. Hvem er hun? Hvordan tenker hun? Hvordan får hun det til? Hva er det mest utfordrende hun har opplevd, og hvordan taklet hun det? Og ikke minst, hva er status innenfor fagfeltet hun jobber i? Gjennom dybde samtaler får man verktøy, strategi, tips og triks som man selv kan ta i bruk. Podkasten byr på spennende rollemodeller, alt fra bloggere til kunstnere, gründere, næringslivstopper og forskere. Det de alle har til felles er å ha skapt en arbeidsplass rundt det de brenner for og tror på, samt er fokusert på en bærekraftig samfunnsutvikling. Ved å løfte frem et mangfold av rollemodeller håper Yrja på at podcasten skal bidra til at kvinner tør å ta tak i eget liv og følge hjertet og drømmene sine. Yrja har for arbeidet med Power Ladies blitt tildelt UN Student Prize 2019 og blitt nominert til årets stjerneskudd i Vixen 2018.

En inspirasjons boost, hver eneste uke.   (5/5)

Power ladies er like rå som dama bak den! Her får du både fakta og god læring, samt masse inspirasjon. Intervjueren mestrer en kombinasjon av seriøsitet, varme og humor og de interessante intervjuobjektene får virkelig levert sitt budskap på en levende måte.Jeg gleder meg til trening hver torsdag med denne på øret. Takk, Yrja!


Inspirerende!   (5/5)

Fikk anbefalt podcasten av en power lady i mitt liv tidlig i høst og har blitt helt avhengig. Så utrolig mange fine og inspirerende mennesker! Det er umulig å finne en favoritt, men de mest personlige episodene setter de dypeste sporene. Elin, Siri A, Ingrid Vik, Christina, Maria Amelie og Mia bare for å nevne noen. Takk for at du finner så mange fine folk og intervjuer dem på en fantastisk måte, Yrja 👏🏻❤️


Rått   (5/5)

Yrja - det er så tydelig at du legger hele hjertet og alt du er inn i denne podden. Dette er starten - heier enormt og blir så imponert av deg. Stå på! Gleder meg til å følge og lytte videre😘


Inspo   (4/5)

Kjekt å høyre kvinner som baner vei og viser at det er mogleg. Givende! Heia Kvinnz!!! PS; Kan Deeyah Khan bli framtidig gjest? Har sett fleire av hennar dokumentarer og elsker arbeidet hennar.


Super inspiring and great to get into the female community of Norway   (5/5)

Love the podcast and the wide range of invitees. Perfect partner to listen to at work!


Inspirerende podcast   (5/5)

Fortsett med podcast! Favoritten er den med Ingrid som syr! Hun er så kul!! Fortsett gjerne å dele mer om psykisk/fysisk helse i jobbsammenheng.


Right to the Point!   (5/5)

God podkast, ikke noe vissvass, myk og stram på samme tid. Bra!


Power to the people!!   (5/5)

Oh yes! Det er så deilig at noen kommer på hva jeg trenger uten at jeg visste det selv. Yrja har skapt en motivasjon-og inspirasjons-boost i form av en magisk verden! Jeg elsker konseptet, jeg elsker stemningen og jeg elsker innholdet!! Spre det energirike budskapet!!


Heia fra Familiepodden 💛   (5/5)

Nytt og spennede - blir gøy å følge med deg videre, Yrja! Episoden med Ingrid er en stor favoritt!! Heia heia 🌼


🙌🏼   (5/5)

Inspirerende


Inspirerende og praktisk!   (5/5)

Etter å ha hørt noen episoder av podcasten, slår det meg at jeg blir like imponert hver gang. Gjestene er inspirerende å høre på, og måten Yrja forteller spørsmål og er nysgjerrig på, gjør at vi som lytter lærer masse! Ikke så lett å fine en god podcast med dybde i mylderet av podder for tiden. For et fyrverkeri dette er! Gleder meg alltid til ny episode :-) Fortsett å inspirere, Yrja! Verden trenger å skru opp stemmene til våre Power LADIES 💪


Godt konsept. Dårlig utført   (3/5)

I utgangspunktet veldig positiv til denne podcasten. Synes det er valgt ut bra damer til intervju. Synes derimot intervjuer ikke gjør en så god jobb med å få med seg lytterne. Hun tar for gitt at lytterne vet det samme som henne og at vi har fått med oss samtaler som tok sted før mikrofonene var skrudd på. Håper dette blir bedre fremover. Skal i hvert fall følge med litt til.


AWESOME!   (5/5)

For en flink formidler! Hun får virkelig gjestene til å åpne seg opp, og stiller gode spørsmål som leder til en interessant samtale. Gleder meg til fortsettelsen and will not miss an episode! Solid konsept - world next. 8)


Veldig godt intervjuobjekt   (5/5)

Veldig god intervjuer som har satt seg godt inn i saken! Ser fram til flere program!


Veldig god podcast   (5/5)

Synes temaet er veldig interessant! Gleder meg til å høre om flere spennende damer 👏🏼


Inspirerende   (5/5)

Første episode var knallbra! Gleder meg vilt til å høre flere intervjuer med kvinner som deler sine historier og lidenskap!


Interresant podcast   (5/5)

Det blir spennende å høre de som kommer.


YES!!!!   (5/5)

Har ventet på denne podcasten evig lenge! Gleder meg til å bli inspirert av dyktige damer 😍😍😍


Glitrende tittel og god intervjuer   (5/5)

Første episode er knallbra og intervjueren, Yrja, er veldig behagelig å høre på. Det loves god variasjon i typen intervjuobjekter (noe som mangler litt i liknende podcaster) og gleder meg veldig til å høre mer!


Amazing   (5/5)

Gleder meg masse!


Ny og lovende👌   (5/5)

Yrja er en kunnskapsrik dame med et meget godt blikk på hva som rører seg i tiden. Gleder meg til å høre nye stemmer og interessante samtaler. Garantert mange gode tips å ta med seg videre👌


Awesome!   (5/5)

Fierce Yrja sharing her passion to share the voice of great people with the world.


👌🏻👌🏻👌🏻   (5/5)

Kult! Yrja er en dame med god formidlingskraft og solide verdier - gleder meg stort til å høre mer av dette! 🙏