Aggregated reviews for Premier League Podden

Podcasten där alla tycker att de vet mest om Premier League och trots att det inte är så, så njuter vi av den illusionen. Prenumerera gratis via appen Podcaster eller lyssna via iTunes, Google Play mm. Du kan även ladda ner avsnitten via vår hemsida: www.premierleaguepodden.se. Välkommen till Premier League Podden!

Veckans fråga   (5/5)

Vilken tränare får sparken först?


Favorit podden   (5/5)

Har inget att klaga på, kan följa strömmen och hålla med om att ljudet kan vara sådär. Men en helt underbar podd. Hälsningar ett Liverpoolfan.


Härlig fotbollspod!   (4/5)

Oftast ett bra flow genom programmen, bra balans mellan matnyttig fakta & typiska omklädesrums-gliringar, lite att önska av ljud och jämnare kvalite på programmen. Men ni har ett härligt koncept och bjuder på er själva! Tack alla för en härlig podd🤩


Bra podd men ljudet är fruktansvärt   (4/5)

Ljudet är väldigt dåligt då det ekar eller brusar väldigt ofta. Även så hör man telefonsignaler i bakgrunden hela tiden


Jättemycket eko   (1/5)

Deras röster ekar jättemycket. Det låter som att dom sitter i ett stort tomt rum typ, annars är den helt okej.


Manchester United!   (5/5)

Sköna snubbar /tjej! Man blir alltid lika glad när ett nytt avsnitt släppts!!


Makalöst bra   (5/5)

Underbart härlig podd, fortsätt precis som ni gör!


Bästa   (5/5)

Längtar alltid till varje måndag kväll då ett nytt avsnitt (oftast) kommer ut. Ett gäng härliga grabbar med rolig jargong.


Grymt underhållande!!!   (5/5)

Gött snack och mycket högklassig humor.


För dåligt ljud   (1/5)

Tyvärr för dåligt ljud för att ens ge podden en chans


Kungar!   (5/5)

Kungar är ni! Be jalkemo släppa sossejackan och investera i lite stadigt nät😘


Outhärdligt   (1/5)

Analyserna är dåliga, kunskapen kring taktik saknas. Humorn är detsamma och som upprepas i vardera avsnitt. Onyanserat, vardera person har valt sina "hatobjekt" och så fort dessa nämns i positiv bemärkelse så ska de tryckas ner igen. Minns när de inte kunde få huvudena runt den symboliska "trepoängsmatchen". Jag personligen avråder denna pod starkt.


Skönt gäng.   (5/5)

Mycket bra underhållning. Synd bara att ingen av håller på mästarlaget. Ja då menar jag ju förstås Chelsea FC. Känns som att det hade kunnat blivit en helt annan diskussion av analysen av CFC anno 2017/2018.


Löjlig och ofokuserad podd   (1/5)

Inte alls vad jag hoppats på... hoppas på annan premier podd från folk med mer koll och mindre störiga röster. Och gärna bättre ljud


PL Podden   (5/5)

Mycket bra podd. Veckans höjdpunkt är när ett nytt avsnitt kommer ut. Blandning av humor och fakta. Det är lite som när 7 åringar på skolgården skriker vilket lag som de tycker är bäst. Älskar det


Fantastiskt!   (5/5)

Väldigt härlig podd! Fortsätt med det ni gör grabbar


Kanon!   (5/5)

Riktigt sköna grabbar. Bra snack och så gillar jag vem där mycket!


Magisk pod!   (5/5)

Bilresorna blir så härligt korta när man lyssnar på er. Härliga sammanfattningar av omgångarna, humor, analyser, småtjafs och lite sköna bets. Känns nästan som att man sitter där med er live under inspelningen. Ni är grymma grabbar, stort tack för det ni gör!


Underhållande   (5/5)

Njuter av att lyssna på denna podcast av den enkla anledningen att stämningen alltid är på topp. Smittar automatiskt av sig på mig, vilket givetvis är välkommet.


Får ni betalt för det här?   (1/5)

Okunnigt, tramsigt och framförallt onyanserat. Ska man göra en podd om PL så ska man kunna prata om alla lag, även konkurrenter utan att vara nedlåtande. Är bättre om ni gör en podd om Liverpool, City och Arsenal.


Roliga att lyssna på. Men dem är fans inget annat.   (5/5)

Ni som klagar på deras kunnighet herregud gå och lyssna på Aftonbladet. Dem är fans som antagligen alla andra som lyssnar är, alltså blir det ett annorlunda format.


Klockrent   (5/5)

Inte världens bästa koll men de försöker de inte skylta me heller. Grymt bra innehåll, roliga avstickare samt bra variation. Vart trogen lyssnare i snart 2.5 år! Simon


meningslös pod   (1/5)

okunniga poddare som tror att de har lite koll på PL.. de som lyssnar på denna podden kan väl inte vara nåt annat än totala wannabe fotbollsfans som inte kan nåt om fotboll och inte alls hänger med i fotbollsvärlden! nää.. detta är en skitpodd helt enkelt! lägsta betyg från mej!


saknar kunskap   (1/5)

brist på kunskap om det man poddar gör sällan en bra podd! de som följer denna skiten kan förmodligen lika lite om fotboll så de inte förstår alla felaktigheter som sägs om och om igen! en jättedålig och totalt amatörmässig podd!


Nja   (1/5)

Vet att det är svårt att vara opartisk när man håller på ett fotbollslag, det krävs dock om man ska ha en pod om en liga och inte ett visst antal lag. Sen till själva innehållet, hyfsat! För mig som är rätt insnöad i hela PL så var det här inget att hurra för, men kan tänka mig dom som är lite yngre eller mer okunniga på engelsk fotboll så kan detta vara ett bra första steg!


Onyanserat, tjatigt, gapigt, gnäll   (1/5)

Herregud kan ni babbla o se nått annat än Arsenal o hur synd d e om dom. Detta va d mest onyanserade jag hört. Tjurigt Arsenal förvar, vem som helst såg väl vilket lag som va bäst i den matchen?! Gnälligt gnälligt gnäll. snacka om nått annat än hur bra topplagen är. O för helvete läs på lite o försök va nyanserade även om ni håller på Arsenal, Oxford heter han... Chech e bäst o lloris sämst... Kom igen svagt dudes, sparka översittar goonern som låter som niva o bara gnäller. D e en kul liga iår där många lag spelar bra med många spännande spelare, lyft d istället för o gnälla. Bitter pod av city/pool/ gooners. Bra podledare dock


Påfrestande   (2/5)

Ni som gör podden anstränger er säkert för att göra det bra. Men det är tyvärr inte behagligt att lyssna på er och den fåniga humorn.


Motbjudande grabbigt   (1/5)

Dessa “sköna snubbar” - som någon uttryckte det längre ner - är exakt vad som är problemet. Här finns ingen objektivitet, analysförmåga eller humor: dessa män låter som ett gäng pojkar på en lågstadieskolgård som alla skriker åt varandra att deras lag minsann är bäst.


Top of the line!   (5/5)

Fortsätt så här grabbar. Roligt att lyssna på er! :)


Kanon!   (5/5)

Väldigt underhållande!


Bra!   (4/5)

Underhållande vardagligt prat om brittisk fotboll


Extremt underhållande   (5/5)

Tre sköna killar med ett riktigt underhållande program. Ett måste för oss fotbollstokiga!


Mot nya höjder!   (5/5)

Humor, kärlek för sporten & en härlig blandning av fakta och personliga värderingar gör denna podd till en personlig favorit. Ser alltid fram emot ett nytt avsnitt! Keep it Up!


Jäkligt bra Podd   (5/5)

Riktigt underhållande. Lockar fram en hel del sköna garv. Men ni får skärpa er med tipsen, går ju inte att köra 10-tidningars tips hela tiden..:-)


Härligt!   (5/5)

Underbar podd med killar som briljerar med både strålande och komplett idiotiska kommentarer och det är det som gör podden skön. Keep up the good work och så utgår jag att jag snart får vara med och försvara Gunners någongång eftersom dom verkar bli er hackkyckling!


Riktigt bra   (5/5)

Sköna snubbar i studion,uppdaterade och bra gäster hittills , verkligen värt lyssna på.


Riktigt sköna dudes   (5/5)

De kanske inte kan allt men med en stor portion engagemang och humor kommer de långt!


Bästa podden om Premier League!   (5/5)

Bästa podden om Premier League!


Kanoners!   (5/5)

Kunniga och roliga att lyssna på!