Aggregated reviews for Psykiatrikerna

I podcasten ”Psykiatrikerna” möter läkarna Anders Hansen och Simon Kyaga internationellt framstående hjärnforskare och talar om deras banbrytande vetenskapliga arbete. Serien vänder sig till alla som är nyfikna på människans hjärna, på vetenskap och psykiatri.

Fortsätt!   (5/5)

Jag hittade den här podden alldeles nyss och den är helt strålande. Och så upptäcker jag att den slutar juni -18! Sätt igång den igen. Pronto! :)


Super intressant   (5/5)

Jag älskar denna fördjupning!


Världsklass!   (5/5)

Har lärt mig så många intressanta saker genom denna podd. Otroligt coola personer ni lyckas intervjua och bra val av högaktuella ämnen. Er förmåga att förklara komplex vetenskap så att alla fattar, och er egen kunskap och insiktsfulla reflektioner, gör att podden är världsklass!


E   (5/5)

Lärorik podd för alla som är intresserade av psykiatri och hur hjärnan fungerar. En bra blandning av experter inom diverse områden, men skulle vara kul att höra enbart Anders och Simon diskutera olika ämnen också.


Verksam chef inom socialpsykiatri   (5/5)

Bra dynamik från forskarnivå ut till lyssnaren på ett begripligt sätt. Bra omvärldsbevakning. Roligt sällskap till och från arbetet.


Seriös podd!   (5/5)

Ni är mycket proffsiga. Ligger på en nivå högra än många andra. Förklara begripligt för mig som är intresserad av ämnet, men inte är utbildad inom det. Tycker dock att programen ibland blir onödigt långa när allt dras både på engelska och svenska. Hade varit bättre att dra ner på engelska interjuv och återberättat det, mer som SR gör.


Sjukt bra verkligen   (5/5)

Jäkligt bra. Gästerna håller toppklass. Bra klippt. Bra med egna utläggning med tankar och vidare förklaringar. Bra seriositet. Kunde haft något mer humor. Smaksak. All in all riktigt bra.


jur kand   (4/5)

har lyssnat en del nu. Saknar kvinnliga röster rent generellt….annars mycket intressant!! men og måste det gå att hitta kvinnor inom psykiatrisk forskning…? eller snarare - jag vet ju att det gör det.


Mycket intressant pod!   (4/5)

Jag som psykiatriintresserad/ev. framtida student älskar denna pod! Den lyfter aktuella och intressanta diskussioner vilka rör psykiatrin och inte minst till fördel för vissa; kanske intressant för "dessa vissa" psykiatriker och deras sätt att arbeta med sina klienter? Tummen upp!


Intressanta ämnen   (4/5)

Kul fördjupande pod, mer för professionella eller i alla fall mycket nyfikna vetenskapligt intresserade. Ser fram emot att följa.