Aggregated reviews for Radiogamer

Radiogamer

Suveränt   (5/5)

Fantastiskt. Synd bara att dom lagt ner. Mkt bättre än konkurrenten overkligt.


Tack ska ni ha   (5/5)

Väntade med att lyssna på den sista episoden tills nu och vill tacka för dem här åren Radiogamer fanns.


Radiogamer   (5/5)

Bästa podcasten någonsin ska lägga ner :'( kommer sakna er NI ÄR BÄÄÄST


Tack för allt   (5/5)

Det är för sorgligt att ni ska lägga ner :_:


Tårar av lycka   (5/5)

Det är med stor sorg man inväntar det sista avsnittet av Radiogamer, programmet som har förgyllt väldigt många timmars arbetstid. Allt man kan säga egentligen är ett stort TACK och Lycka till i allt ni tar er för i framtiden! Jag bockar och bugar AngryAndy81 alias Andreas Melberg


Neeeej   (5/5)

Såg precis nyheten om att VÄRLDENS BÄSTA SPELRADIOPROGRAM KOMMER LÄGGA NER !!! Neeeeeeeeeeej


Intressant och vettigt   (4/5)

Den här podcasten har med gamers som vet vad de pratar om och ger lite insikt och vettiga kommentarer om kommande spel. Hyfsat att lyssna på och passar bra för att döda tid.


Överlägset bäst   (5/5)

Grymt gäng med ständigt intressanta gäster. Håller på egen hand som talkshow, men att den har spelfokus gör det bara ännu bättre!


Dåligt !!!   (1/5)

Har gått från topp till botten. Bittra brudar i studion.


Det skulle väl   (1/5)

Handla om spel?!


fyfan   (1/5)

vilka jobbiga jävlar...


Ja. Ja. Ja.   (5/5)

Sveriges överlägset bästa spelpodcast, lång, humoristisk, och underbara radioprofiler. Kunskapen är inte alltid där men engagemanget är alltid på topp.


Nej tack.   (1/5)

Har sökt efter en podcast som ger Max payne 3 en vettig recension och det ser ut som att jag får leta vidare. Ger inte den här podcasten ett andra försök.


Underbara RG   (5/5)

Lyssnat sen typ avsnitt 20, och har sen dess lyssnat igenom alla avsnitt ett par tre ggr. Alla urspårningar, deras approach på spel, deras knäppa gäster. Sveriges roligaste podcast helt klart. Att dom pratar om annat gör bara podcasten positivt nyanserad. Keep up the wonderful show!


Humoristiskt nördigt!   (5/5)

Ett skönt gäng som snackar om nörderier i alla former! Sen att de är så barnsligt roliga skadar ju inte heller ;)


Riktigt bra!   (5/5)

Tycker denna podcast är en av dom bättre jag har hört!


Rg   (5/5)

Tycker denna är bra


Nja   (2/5)

Har lyssnat sedan avsnitt ett och från att fullkomligen älska podcasten så är jag mer tveksam nu. Det känns mindre spelrelaterat än tidigare, det är ett ständigt nedsättande av manliga spelare och jag tror att de överskattar sina lyssnares intresse för tecknade serier (eller grafiska noveller, som de kallar dem). Det flamsas en hel del och det kan man ta, men kiss- och bajs-humorn är tröttsam och var beredd på att lyssna på jinglar (applåder, syrsor osv) till leda. Till det positiva ska sägas att de har en förstklassig studio som gör kvaliteten riktigt bra. Det är även uppfriskande att de inte är redan etablerade speljournalister, skönt med nytt blod. De ger ärliga recensioner och i överlag är just recensionerna behållningen av podcasten.


Med kärlek till spel   (5/5)

En bra grupp vana radiopratare som babblar om allt som gäller spel. Ofta hamnar de riktigt OT men det blir alltid hysteriskt roligt. Den kunskap de saknar uppvägs av en enorm kärlek till spel. Tre av dem är radioproffs och den fjärde en spelredaktör med erfarenhet och kunskap. Det är skönt flyt i showen och alltid underhållande. Hög klass på gäster och ofta intressanta frågeställningar. Varning: Beroendeframkallande!


Hyfsat.   (3/5)

Kan inte kalla mig Gamer men jag gillar att spela. Detta är lite för "nördigt" för mig. Väldigt mycket interna uttryck o slang som bara är för de invigda. O sen varför alla dessa ord på Engelska. Vi bor i Sverige. De heter inte "armor" de heter "rustning" exempelvis, väldigt irriterande. Men trots allt ok podcast!


Grymt bra   (5/5)

Riktigt trevligt att lyssna på!


Bäst   (5/5)

Längtar varje vecka. Och trots att avsnitten kan vara sjukt långa vill man att de ska vara längre. :) fortsätt med den avslappnade stilen och äg radiorymden :D


Bravo   (5/5)

Jättebra podcast


Jävligt bra   (5/5)

Jag vill bara säga att denna poddcast är jävligt rolig och bra på samma gång. Roligt med live streams. Och jag hoppas att ni fortsätter länge :D


Don't care.   (5/5)

Just Awsome!


har tyvärr blivigt tramsigt, uttjatat och färglöst   (2/5)

Jag har varigt en trogen lyssnare från starten och tyckte att det var väldigt bra när man hörde hur de brann för spel och hade intressanta gäster och de ville tillföra något nytt till spel industrin . Men i de senaste avsnitten har det gått utför. Lite hybris varning. De bara klagar på spelen de spelar, väldigt mycket kiss och bajs humor, väldigt mycket onödigt prat och lyssnare som ringer in i onödan. Ofta samma färglösa gäster hela tiden. Det finns andra bättre spelpodcast att lyssna på. Elden har slocknat och kvar finns bara den jobbiga röken


Klockrent   (5/5)

Bästa podcasten som gjorts!


:)   (5/5)

Jag tillhör absolut inte den gruppen som tröttnat på alla utsvävningar utan skulle snarare säga att ju mer desto bättre. Lyssnar egentligen bara för att ni är ett härligt gäng människor, och att ni även pratar lite spel ser jag mer som en bonus.


IG   (1/5)

Lite för lättroade. Mer spel och mindre snicksnack


Lättsmält och mediokert   (3/5)

Underhållande. Roliga utsvävningar och stundtals hyfsat intressant. Jag skulle dock se en rejäl uppryckning av själv spelsnacket. För mycket återkommande prat om spel som redan avhandlats och för lite snack om aktuella spel. Fler intressanta gäster önskas! Men som sagt, det duger. Det är en lättsmält podcast av medioker kvalité.


Bra   (5/5)

Bättre, bäst


Värt varenda minut.   (5/5)

Vill du snacka med kompisar om spel och sådant och dina kompisar tröttnat? Hör då på detta program som lätt ersätter dina vänner IRL och som aldrig tröttnar på att snacka spel och har humor som får en att skratta med trots avståndet.


Bra men lite trött   (3/5)

Helt okej podcast. Klassiskt spelpodcast-upplägg. Sticker inte ut på något sätt tycker jag och såhär efter snart 100 avsnitt börjar man tröttna lite. Men ibland vill man ju bara äta falukorv och makaroner. För mycket ointressant trams ibland och alldeles för långa avsnitt.


Behöver förnyas   (3/5)

Uppläget känns platt och tråkigt efter ett par avsnitt, ser gärna nya upplägg för programmen. Dåligt pålästa radiopratare flera gånger, annars kalas


Fem av fem   (5/5)

Rekommenderas mycket


Bästa program punkten!   (5/5)

Detta är den bästa program punkten inom radio! Keep up the good work from a geek to another ;)


Trevligt   (2/5)

Ni är inte mina idoler men jag brukar lyssna på er ibland.


Meh...   (1/5)

Bli för mycket töntande och det faktum att dom inte verkar kunna något om TV-spel är ju relativt störande...


Bästa podcasten   (5/5)

Vissa klagar på att det är för mycket flams, men jag gillar det. Älskar den sköna humorn och all info.


Tips'   (4/5)

Jag har röstat 5 stjärnor för några veckor sen. Men skulle vilja ge er ett tips. Det är verkligen kaos ibland med vad ni spelat. Det verkar typ som att ni spelar varandras spel hela tiden så det är typ snack om samma spel MINST 4 veckor typ haha. Älskar att höra er prata, men blir lite tråkigt när det är om samma spel hela tiden :)


Bra   (5/5)

Älskar er stil, självklart ska man ha med lite flumm. Skulle vara väldigt tråkigt annars!


Välans mycket trams, annars bra.   (2/5)

En ok podcast med lite väl mycket larv o garv tyvärr. Klart ni ska skoja lite men inte 1,5 tim av 3. Dra ner inspelningstiden istället om det ska snackas en mass bull.


Helt underbara nördar   (5/5)

En riktigt bra podcast där Indiern, B-löv och Bengan (och så klart Mr Grafisk Novell) tillsammans med gäster från spelindustrin flummar (possitivt) och ger oss spelnördar något riktigt underhållande att lyssna på i några timmar. Bli inte förvånad om du blir uttittad när du skrattar hejdlöst åt hur deras diskussioner och uttalanden kan arta sig. Jag tackar er, Radiogamer, för en suverän podcast och radio. Keep on the good work!


Grym   (5/5)

Riktigt bra spelpodcast


Trevlig pod!   (5/5)

Lyssnat alla episoder hittills mycket rolig. :D


RadioHead   (3/5)

En bra podcast. Saker kan dock förbättras, snälla sluta ha med engelska ord i varannan mening. Sluta ta efter allt från USA tex era rasisstiska skämt . Sluta säg GÖTEBORG! och alla upprepade saker. I övrigt tycker jag Tove är bäst! Hon är en förebild för alla kvinnor!


Rolig.   (3/5)

Rätt kul podcast. Absolut den bästa jag lyssnat på om spel iaf. Gästerna går från riktigt bra; t.ex Angelica, Krister och Huvudet till väldigt tråkiga/jobbiga som Farez och killen från Spelradion.(men - snälla - byt ut pausmusiken lite, så trött på att höra samma låt hela tiden...)


Dont stop!   (5/5)

Har lyssnat enda sen den komiska lite halv bra ettan till den super sköna 67an ni kör på med flyt och det är inte ofta det blir tyst i lurarna. Sen slutar ni aldrig överaska nu med en nyhet som jag och mina polare aldrig kan sluta lyssna på... Intron baserade på spel tillexempel cod bo med en lite annorlunda Mason, gears of war sänka skepp med en boomer, eller god natt sagor i mass effect. Det händer många gånger att man brister ut i skratt ( tur att man är solo då xD) program ledarna kan lika lätt snacka som att byta ämne från Shift 2 till indiska pack man ( bara ett exempel) vilket faktiskt kan bli rätt skönt om du tänker efter det görs så att du inte trötnar på att lyssna. Tack för en bra podcast och continue så länge ni kan! Ps Dr pepper smakar mandel kubb och är sjukt god! Alla ps3 gamers Adda mig på : ZombieXsam320. ( jag har headset) klart slut


Gapigt   (1/5)

Jag förstår verkligen inte populariteten för RG. Främst är podcasten jobbig att lyssna på med mycket flams, gap och prat i munnen på varandra. Ofta någon tjej också som mest fnittrar i bakgrunden. Populariteten säger mer om hur liten scenen för bra spelpodcasts ännu är i Sverige snarare än hur bra produktionen faktiskt är. Skräp!


Underbar   (5/5)

Bra spelpodcast! Eller rättare sagt den bästa enligt mig. Underbar humor och numera fantastiska låtar i början..


Radiogamer   (5/5)

Gödde anka


Bästa spelpodcasten!   (5/5)

Klart den bästa spelpodcasten som finns! Gott om hummor och informations rik.


Heaton   (5/5)

Spelpodcast för Mass effect lovers!


Sveriges bästa spelpodcast!   (5/5)

Underbar TV-spelspodcast med massor av humor. Det räcker så. Ni är bäst!


grymt   (5/5)

5 stjärnor !


Benny the cop, goes spelradio   (5/5)

Grym att lyssna på under en arbetsdag. Men nu kommer det fruktande ordet MEN: det märks att ni har ett annat jobb oxå och inte enbart sysslar med spel, sena nyheter har även dålig koll på vissa perssoner. Och i viss mån dåligt uppdaterade när det gäller spel. Fast det har man full förståelse med, ni måste ju sända radio oxå så ni hinner ju inte med att spela fulla dagar. Fast allt gnäll så blire 5 stars! Mvh eran trogna lyssnare A3k3l


Toppen!   (5/5)

Detta är den enda podcasten jag har lyssnat men jag har följt den länge och den är jävligt bra. 5 stjärnor


Research?   (4/5)

Började precis i dagarna lyssna på denna podcast (E3-avsnitten) och blev positivt överraskad av inehållet och personerna bakom det hela. Så bra att jag började lyssna från den allra första början. Blev dock lite kluven när man först sitter och ber Aftonbladet göra lite research i och med sin WOW-fadäs, för att sedan minuten efter påstå att SD skulle vara ett nazistisk parti. Även om det var åt det skämtsamma hållet, anser jag att man bör ha kunskap om saker och ting för att ett skämt skall gå igenom. Annars en mycket trevlig podcast, som jag tänker lyssna vidare på, och hoppas att slippa höra mer pinsamheter framöver. Keep up the good work guys, och sluta ALDRIG att producera denna fantastiska podcast!


Kuligt och flamsigt   (4/5)

En riktigt roande podcast. Märks att det är radiofolk för det pratas på i en vansinnig takt, men ibland är det seriösa och eftertänksamma inlägg, tyvärr kommer de oftast från gäster. Hallstan är ett återkommande och ytterst välkommet inslag då han alltid levererar och har svar på tal. Andra favoriter är huvudet, xboxflickan och Christer. Ibland är det mycket svammel, men på det hela riktigt roligt! Garvar ofta högt för mig själv.


VÄLDIGT bra!   (5/5)

Den bästa spelpodcasten på hela internet! Otroligt sköna programledare och som många andra har påpekat så sitter man och fnissar/skrattar för sig själv när man lyssnar.


Awesomesauce   (5/5)

Tillsammans med spelradion (dessvärre nedlagd) så är detta Sveriges bästa podcast för gamers, av gamers. Med glimten i ögat, galet mycket humor och intressant innehåll så njuter jag varje vecka av Radiogamer i lurarna. Tack för att ni finns, tack för att ni är er själva och tack för det ni gör. Tack även för att ni gör bussresan både "kortare" och roligare! (folk tittar lite udda ibland när man står och flinar och biter sig i läppen för att inte garva rätt ut). Kärlek, respekt och glädje, Andreas "ficklampa" Suojanen


Tack   (5/5)

Tack jonas christian och peter för en awsome podcast :-)


Svårt   (4/5)

Jag måste säga att jag blev ganska konfunderad när jag lyssnade på ert senaste avsnitt. Jag gillar verkligen eran podcast och har varit en lyssnare från början, men nu måste jag säga ifrån, i senaste avsnittet så var det väldigt väldigt mycket PS3 hat från en av er. @Hedlund; Att vara fanboy är väldigt mycket 2006 och framför allt när man driver en spelpodcast, då bör man väl vara opartisk (i största möjliga mån)? Jag förstår att du gillar 360 mer än PS3 och det är ok med mig, men det är lite jobbigt för mig som gillar podcasten men är ps3 ägare att nästan känna mig dumförklarad? (tänkte på när du hela tiden gnäller på Berglöf och kallar ps3 kontrollen för Toys'R'Us leksak) Det handlar inte om GT5 recensionen utan snarare det är när ni diskuterar det som ps3 gnällandet startar och sedan eskalerar. Det är mycket möjligt att jag missförstått det hela men jag vill ändå ta upp det för att jag kände mig lite besviken om det är så, att Hedlund faktiskt är en fanboy. Men! Inte bara kritik Utan tack för en fantastisk podcast i övrigt, och en fråga till Peter Kjellin, jag har alltid gillat Spiderman en väldigt mycket men efter att ha blivit besviken på de flesta Marvelspel som släppts är min fråga , är det värt att lira Shattered Dimensions eller kommer jag bara bli besviken igen?


Grymt bra underhållning   (5/5)

Kommer ofta på mig själv när jag sitter och garvar på bussen åt detta. Fortsätt med de ni gör gubbar!!!


Robin   (5/5)

Alltid lika bra, nördig underhållning rakt ner i iPhonen! Grymt bra och man vinner inte det mest otippade priset för ingenting... mina damer och herrar årets kultur och nöjes podcast nummer 1! woop woop


Sveriges bästa podcast! :D   (5/5)

Riktigt roligt att ladda ner och lyssna på när jag är på jobbet.. Folk tror nog jag är galen som går runt och ler och skrattar utan att nån står nära. Tack och fortsätt med denna underbara Podcast!


Bra!   (5/5)

Började lyssna efter att spelradion lades på is. Är inte precis nån vän av kommersiell radio (möjligtvis med undantag av bandit). Var lite skeptisk i början men nu ser jag fram emot varje nytt avsnitt. Oftast bra gäster med också. Lite kul med en podcast som är inspelad i en proffsstudio med riktigt bra ljudkvalité.


Grym podcast med byt låt.   (5/5)

Ni gör den här podradion grymt bra! Men kan ni snälla ha olika låtar i era pauser? Den ni har nu är lite som lady gaga, okej till en början, sen blir det bara uttjatat crap. Hur som helst, fortsätt med det ni gör! 5 stjärnor!


Awesomeee   (5/5)

Bästa spel podcasten på iTunes !! :) Skulle vara riktigt nice om Tejb skulle vart med som gäst en gång :D


Veckans höjdpunkt   (5/5)

Keep up the good work


Awesome :D   (5/5)

Bästa skiten sen hits for kids 2!


Awesome!   (5/5)

Riktigt bra! Längtar alltid efter att lyssna på RG.


Fantastiskt   (5/5)

En superbra podcast ! En klockren femma, inget snack


Wowh   (5/5)

Under bar pod kast lyssnar på den på busen bra kvalité


Riktigt   (5/5)

Skön pod med mkt info och sköna urspårningar.


Stolt Gamer!   (5/5)

Fem stjärnor spel podcast! Grymma programledare samt grymt upplägg rakt igenom! Alla som tycker de är gapigt osv. Kan jag bara säga en sak till! Ingen har bett er att lyssna! Tack för en underbar podcast!


Hilarious   (5/5)

Two hours of hilarious moments, tack för en skön podcast!


Imponerande   (5/5)

Började lyssna på podcasten för 3 månader sen och måste säga att den e helt grym, lagom me flum, nördighet och gäster i en bra komponerad mix. Perfekt i soffan och på t banan, börja lyssna!


För gapig   (2/5)

Personligen tycker jag att podcasten är alldeles för gapig. Finns säkert de som gillar den "komersiella-radio" varianten som ligger över programmet. Vilket inte är så konstigt när de har tillgång till radiostudio och en miljard olika jinglar. Finns betydligt bättre svenska spelpodcast än den här.


...   (5/5)

Helt enkelt fantastiskt...


Fantastisk podcast med grymt tempo och härlig humor!   (5/5)

En mycket bra podcast med härlig humor och den blir aldrig slö eller seg att lyssna på. Jonas och Christian täcker varandra grymt. Fortsätt på detta viset och jag kommer lyssna på er för evigt.


Bra   (5/5)

Bra och får mycket nyheter om spel bra bra


Best there is!   (5/5)

Bästa spel casten som existerar, skön humor och alltid interessant! Men skulle gärna se att avsnitten va lite längre:) keep up the work !!


Bra men...   (4/5)

Ni är bra men kan ni inte göra podcast lite oftare man får ju vänta så länge


Svinbra   (5/5)

Helt otroligt bra podcast! Hade aldrig trott att det skulle vara så underhållande att lyssna på två snubbar som pratar. Grymma grabbar bakom micken med en riktigt skön humor. RadioGamer är ett måste för alla som är intresserade utav tv-spel!!


RadioGamer - en klar överraskning   (4/5)

Jag har lyssnat på RadioGamer som besatt hela påskhelgen. Båda programledarna, Christian Hedlund och Jonas Berglöf, som för övrigt är programledare på RixFM och Bandit Rock, gör ett otroligt bra jobb med denna podcast. Grabbarna är vana att prata, de är spelkunniga och har en stor passion för spel. Produktionskvalitén är fantastisk - det får annan "radio-on-demand" (som dem själva kallar det) att framstå som en total amatörproduktion! Plus: * Oerhört bra produktionskvalitet. * Båda är överlag positiva till det mesta. * Recensionerna är intressanta. Minus: * Tråkigt med reklam för RixFM och Bandit. (Man lyssnar på podcasts för att slippa radion)


5/5!!!!!   (5/5)

Grym radio! Lyssnar typ jämt!


Så grym!   (5/5)

Det här är den lätt bästa podcasten, själv sitter man minst 6 timmar varje dag och spelar så spelen tar slut rätt så fort men jag har hittat många nya favoritspel p.g.a er :D


Fett nice   (5/5)

Asgrymt att somna till 40 min av detta. Bra jobbat =D


Grymt bra!!!!!   (5/5)

Riktigt bra grabbar!! Tack vare er så har jag nu hittat mitt favvo spel "darksiders"


.   (5/5)

Skitbra jobbat!! Längre och oftare!!


Awesome   (5/5)

Bästa radio on demand' aboot gaming som denna del av världen har tryckt ur sig :) en sak bara.. Jag skulle gärna lyssna mer på er så förläng gärna programen om möjligt. Det skulle vara kickass om ni kunde snacka mer retro. Grymmt jobbat annars grabbs ;) /Robert Elander


Sjukt bra!   (5/5)

Definitivt den bästa podcasten alla kategorier.


Asbra   (5/5)

Den lätt bästa spelpodcasten. Skönare snubbar får man leta efter. Riktigt underhållande. Längtar tills de gör fler avsnitt efter uppehållet.


Utklassning   (5/5)

Det här är lätt den bästa svenska spelcasten i dagsläget, utklassar alla andra med häst längder. Osar professionalism.


RadioGamer ger mersmak.   (5/5)

Fick lite mersmak av det första avsnittet men ribban sattes verkligen av episod 2. Det märks tydligt att grabbarna är vana "pratare" och att dom har utrustningen för jobbet. Ljudet är felfritt, snacket flyter på och det är 60 minuter TVspel. Vad mer kan man önska sig. Jag ser fram mot lite spelprofiler som gäster i "programmet", kanske någon utvecklare från DICE som ändå ligger nära MTG Radio (Slussen<>Ringvägen) eller kanske någon mindre profil från ett "indie-företag". Vinstlotten vore dock någon av grabbarna på PC-gamer redaktionen. 5 stjärnor och en prenumerant.


Lovande   (5/5)

Efter att ha lyssnat på första avsnittet så blir mitt betyg: Lovande! Jag tycker att herr Hedlund och Berglöf har bra personkemi och har en nivå som borde passa de allra flesta från hardcore gamer till smått intresserad. Särskilt då det lider brist på liknande podcasts på svenska. Ser fram emot fler avsnitt!