Aggregated reviews for Rätt upp i verkligheten

Komikerna Johan Hurtig och Jonas Strandberg högläser "läsarnas egna berättelser ur verkligheten" från olika veckotidningar och kommenterar, skrattar, hånar och förfasas. Och gissar: Har detta verkligen hänt? Dessutom gör de lika långa som roliga utvikningar i popkulturen och sina egna liv.

En poddfavorit. Faktiskt. (5/5)

Mycket underhållande. Har du missat podden så har du massor av örongodis att avnjuta (ja, jag kan nog känna den tanken väcker ett styng av avundsjuka). Om man ska komma med konstruktiv kritik så kan jag känna att jag ibland zonar ut när ert fokus försvinner för långt bort från läsarberättelserna.


Förlorad kärnverksamhet. (2/5)

Tyvärr har podden rasat från 5 till 2 på grund av att den har tappat fokus från sin usp. Tidigare var podden fokuserad på veckotidningarnas värld med mycket roliga kommentarer från J & J, men tyvärr har detta förlorats och veckotidningens roll är numera väldigt liten.


Skön pod av sköna genuina personer! (4/5)

älskar denna podd! Enda jag önskar är att ni berättar varsin historia i varje avsnitt - blir så ledsen när det endast är en story i avsnittet.


Bästa myspodden! (5/5)

Bästa myspodden! Inget pretentiöst snack och inga uppblåsta personer bakom. Kan lyssna på 10 avsnitt i sträck utan att tröttna!


Himla bra podd! (4/5)

Just jag gillar bäst när det läses ur och pratas om veckotidningar och lite mindre när det pratas för länge om händelser ur poddkilkarnas verklighet. Mer veckotidningsverklighet och mindre verklig verklighet så hade det varit den fullständigt perfekta podden för mig.


Grymt bra (5/5)

Älskar när Jonas lackar ur på någon i insändaren


Riktigt bra podd (5/5)

Bra snack och sedan spännande historier med otillfredsställande slut


Jonas har ett otroligt tålamod. (5/5)

Johan du är så fantastiskt omständlig i dina förklaringar och omskrivningar! Skrattar gott ni är bäst:)


Tänkvärd (5/5)

Tänkvärd pod


<3 (5/5)

bÄstaA poddeN^ 🤠


Härligt och underhållande (5/5)

Lite som att gå tillbaka till barndomen och farmors veckotidningar men med en riktigt underhållande twist. Skrattar massor. Lätt att lyssna på när hjärnan inte behöver fokusera.


JA (5/5)

Roligaste hipsterpodden. Mazarin är också det bästa bakverket.


Mycket roligt (5/5)

Detta är en av mina absoluta favoriter just nu. Blir alltid glad när jag lyssnar och skrattar ofta rakt ut. Tack för en toppenpod!


Två komiker belyser Veckotidnings-tropes (5/5)

Som att sitta på valfri kafferep och bara lyssna på två kaffesugna kamrater. Folkhemmets kåserier är under luppen när herrarna Hurtig och Strandberg synar skrönor. God underhållning för den som ifrågasatt veckotidningsnovellernas sanningshalt. Kort sagt, dom svenskarna keepsar det j—gt real.


Nej (1/5)

Bara en massa osammanhängande prat, som att sitta på valfri hipsterpub och bara lyssna på två berusade kamrater.


Fantastiskt! (5/5)

Älskar Jonas och Johan, det här är den klart roligaste podden som dykt upp på länge!


Bäst (5/5)

Bästa, roligaste podden! Sämsta ljudkvalitén, men det går nog förhoppningsvis att fixa!


Min absoluta favoritpodd (5/5)

Den här podden är så otroligt lättsam och får mig att skratta varje vecka. Utan att överdriva är det min absoluta favoritpodd. Då tycker jag mig även ha ett ganska saftigt bibliotek med poddar. Lättsamt, on point och precis i min smak.


Sjukt rolig (5/5)

Lättlyssnad podd med grym humor. Enda oron är att man själv framstår som ett psycho när man helt plötsligt börjar skratta i tunnelbanan och folk tittar.


Lyssna!! (5/5)

Grym podd, se till att lyssna för gudsskull!!


Mums (5/5)

sökte en pod och fann nirvana. sicket band! Men den här podden också riktigt bra!


Älskar detta (5/5)

Min absoluta favoritpodd för tillfället. Väldigt underhållande och otroligt bra kemi mellan Jonas och Johan. Trodde inte det gick att komma på nya roliga koncept på en podcast, men det här är rent guld. Älskar hur de gottar ner sig och analyserar artiklarna, men framför allt hur de tolkar bilderna som har valts till berättelsen. Hoppas ni startar en patreon där man får chans till extramaterial, för jag vill ha mer av detta.


Humor i högklass! (5/5)

De här killarna får ni bara inte missa! De har fångat mycket av det vi gärna skruvar på oss litet pinsamt inför och får lyssnaren att vika sig dubbel av skratt!


Svinkul! (5/5)

Flinade mig igenom alla tillgängliga avsnitt, endast med avbrott för regelbundna gapskratt. Underbar kemi mellan veckotidningsnerdarna Johan och Jonas!


Svinbra (5/5)

Väldigt roligt.


Roligt koncept (5/5)

Jonas är jättekul och Johan är också rätt kul!


😂😂😂 (5/5)

Verkligen bra!


Kalasbra (5/5)

Jätteroligt! Kul, koncept!


Omg såå kul!! (5/5)

Svinbra


Rolig pod! (5/5)

Haha, Fruktansvärt kul!


Jätteroligt! (5/5)

Grym podd!