Aggregated reviews for RAW comedy podden med Mårten och Hasse

Komikerna Mårten Andersson och Hasse Brontén pratar och skojar om aktualiteter och livet. Dessutom roliga spaningar och exklusivt backstageskvaller från humorvärlden.

Kanon bra gäster (3/5)

Men jisses, Mårten sitter och beklagar sig gång efter annan hur jobbigt det är när gästerna bara pratar om sig själv och inte frågar honom någonting. När Mårten väl ”får komma till tals” testar han material som endast går ut på Serbien och cigg eller att hans son kissat på honom och han ska kissa tillbaka, 3 gånger har vi hört det nu...


Kul podd (5/5)

En underhållande podd, rolig med en en gnutta vardagligt allvar. Mårten leder sina, oftast, underhållandet gäster med glimten i ögat. Glatt överraskad av att Mårten har sån värme när han pratar med och om andra personer. Verkar vara en hyvens person och ärlig.


Underbart (5/5)

Är en sjuksköterskestudent som nyss varit på praktik på BB/Förlossning/neonatal. Tycker det är underbart att du Mårten skiter i de negativa orden från haters. Barn är fantastiska, lycka till med faderskapet! Kör hårt, bästa podden / Johan


Kom tillbaka Måååårten!! (3/5)

Hoppas innerligt att Mårten kliver ur sin pappabubbla snart. Podden tappar ofta tråden med frågor som ”bästa förskolorna?” Mycket upprepande om vart Mårten bor, hans blivande fru och sonen Tristan. Kul att höra om en eller två ggr, men varje avsnitt?!


Faktiskt (5/5)

”Faktiskt” riktigt bra


Positivt och superbra! (5/5)

Så härligt med en positiv podd i djungeln av poddar om mord och rättegångar. Lätta ämnen med komiker som alltid får en att dra på smilgroparna. Rekommenderas! / Oscar


Hampus (5/5)

Kanonpodd med ett skönt surr 👌🏻


Sluta tjata nu.. (3/5)

Snälla som en varning döp om till pappapodden eller sluta tjata som en nyfrälst om din unge och att du blivit pappa. Alla vi lyssnare är barn till någon, har föräldrar och många lyssnare har även ett eller flera barn och är därmed föräldrar. Vi vet redan, vi har fattat grejen, vi har levt det, du var sist på bollen... Ditt barn tycks turligt nog vara en frisk och alldeles normaltbarn och med andra ord helt ointressant för alla utom dig och din partner att höra om. Förutom dessa kontinuerligt återkommande lidosamma och tröttsamma pappabetraktelserna, som får en att vilja slita av sitt hår, en (i övrigt) mkt underhållande podd.


Mja (1/5)

Han martän sonnerby är roligare


Grym podd! (5/5)

Men har lyssnat på allt nu.. Släpp oftare tack 🙋‍♂️


det finns redan ett AMK !!! (1/5)

soneby är roligare


De var på tiden! (5/5)

Kanon👌🏻


succé! (5/5)

Kommer följa slaviskt!


Mr (5/5)

Bra snack! :-)


Lysande start! (5/5)

Grattis Mårten!


Roligt!! (5/5)

Bra kombo av gäster, ser redan fram emot nästa avsnitt!!


MYCKET LOVANDE START! (5/5)

***** Grymt första avsnitt! Massa skratt och intressanta diskussioner utan blaj. Ser redan fram mot nästa avsnitt!


Riktigt kul! (5/5)

Skrattade så jag grät! :)


Äntligen RAW-podden! (5/5)

Kul med lite ofiltrerad svensk humor i det annars så välkammade humorklimatet. Mårten klockren som programledare som vanligt!


👍🏽 (5/5)

Skön och avslappnad stämning! Väl värd att lyssna på!


Grymt rolig! (5/5)

Jättekul podd!