Aggregated reviews for RAW comedy podden

Komikern Mårten Andersson från RAW bjuder varje vecka in sina favoritkomiker och andra spännande gäster för att prata och skoja om aktualiteter, livet och gästerna. Dessutom roliga spaningar och exklusivt backstage skvaller från humorvärlden.

Kom tillbaka Måååårten!! (3/5)

Hoppas innerligt att Mårten kliver ur sin pappabubbla snart. Podden tappar ofta tråden med frågor som ”bästa förskolorna?” Mycket upprepande om vart Mårten bor, hans blivande fru och sonen Tristan. Kul att höra om en eller två ggr, men varje avsnitt?!


Faktiskt (5/5)

”Faktiskt” riktigt bra


Positivt och superbra! (5/5)

Så härligt med en positiv podd i djungeln av poddar om mord och rättegångar. Lätta ämnen med komiker som alltid får en att dra på smilgroparna. Rekommenderas! / Oscar


Hampus (5/5)

Kanonpodd med ett skönt surr 👌🏻


Sluta tjata nu.. (3/5)

Snälla som en varning döp om till pappapodden eller sluta tjata som en nyfrälst om din unge och att du blivit pappa. Alla vi lyssnare är barn till någon, har föräldrar och många lyssnare har även ett eller flera barn och är därmed föräldrar. Vi vet redan, vi har fattat grejen, vi har levt det, du var sist på bollen... Ditt barn tycks turligt nog vara en frisk och alldeles normaltbarn och med andra ord helt ointressant för alla utom dig och din partner att höra om. Förutom dessa kontinuerligt återkommande lidosamma och tröttsamma pappabetraktelserna, som får en att vilja slita av sitt hår, en (i övrigt) mkt underhållande podd.


Mja (1/5)

Han martän sonnerby är roligare


Grym podd! (5/5)

Men har lyssnat på allt nu.. Släpp oftare tack 🙋‍♂️


det finns redan ett AMK !!! (1/5)

soneby är roligare


De var på tiden! (5/5)

Kanon👌🏻


succé! (5/5)

Kommer följa slaviskt!


Mr (5/5)

Bra snack! :-)


Lysande start! (5/5)

Grattis Mårten!


Roligt!! (5/5)

Bra kombo av gäster, ser redan fram emot nästa avsnitt!!


MYCKET LOVANDE START! (5/5)

***** Grymt första avsnitt! Massa skratt och intressanta diskussioner utan blaj. Ser redan fram mot nästa avsnitt!


Riktigt kul! (5/5)

Skrattade så jag grät! :)


Äntligen RAW-podden! (5/5)

Kul med lite ofiltrerad svensk humor i det annars så välkammade humorklimatet. Mårten klockren som programledare som vanligt!


👍🏽 (5/5)

Skön och avslappnad stämning! Väl värd att lyssna på!


Grymt rolig! (5/5)

Jättekul podd!