Aggregated reviews for Redgert & Dietz

En pratpodd med Daniel Redgert och Margaux Dietz.

Avtalssmart.se - juridiska dokument för alla tillfällen (5/5)

Tack för otrolig lyssning och ett fint samarbete!


Intressant och härligt att lyssna på (4/5)

Det är sååååå kul att lyssna på eran podd på grund av era härliga personligheter men det var lite synd att senaste avsnittet var väldigt brusigt under ”reklamtiden”


Verklighetsfrånvänd (1/5)

Så sjukt att höra Daniel prata ibland. Senaste avsnittet där han inledde ett segment med att lovorda sig själv och prata om hur fantastisk, uthållig och nöjd han och margaux själva hade varit om de var ”fattiga”. Han säger i samma segment att han tror att om han hade blivit hemlös så hade det varit okej, han hade bara ”fixat det”. Detta visar på en sådan okänslig syn på omvärlden med en enorm övertro på sig själv. Det antyder att dem som är hemlösa, sjuka, fattiga eller i andra svåra situationer får skylla sig själva, och att Daniel någonstans ger sig själv ett mervärde som människa för att han ”lyckats” bli en känd profil i Sverige och för att han inte lever på gatan, men om han hade levt på gatan hade han självklart klarat det galant enligt honom. Tråkigt att höra sådana uttalanden då jag inte tror att Daniel faktiskt tycker såhär, utan att det mer handlar om att man inte tänker efter innan man pratar.


Grym (4/5)

Älskar eran podd men snälla gör lite längre avsnitt


Världens bästa podd!!😍 (5/5)

Ni är så härliga och genuina, är man inte redan är glad så blir man det av att lyssna på er podd!


Giriga borgarbrackor (1/5)

Tyckte ni var kul i början men sen blev det bara mer och mer och mer snack om er kapitalism, era privilegier, era miljoner och det blev bara för äckligt att lyssna på. Så var tvungen att stänga av och spy lite, och nu har jag slutat lyssna helt. Check your self säger jag bara.


Favoritpodden (5/5)

Älskar eran podd, älskar er två tillsammans förblir ofta Good Coop bad coop hehe. Även om det blir mycket prata Im jobb eller nånting ibland så är det ALLTID underhållande. Sluta inte med det ni gör!!💞🍾


Bara jobb (1/5)

Jag älskar era personligheter och hur ni resonerar kring olika ämnen men blir så besviken och får stänga av varje avsnitt då ni endast pratar om era jobb. Det var så roligt att lyssna på margeaux resa till Sydafrika och Daniels längtan efter barn. Kommer tillbaka om/när ni bytt riktning på podden.


En favoritpodd (5/5)

Älskar matchningen av personligheter. Väldigt mysig podd att lyssna på. Man får följa deras vardag och tankar. Så kul


Namedrops (1/5)

Alltså detta var min favoritpodd, men senaste avsnitten verkar bara handla om att namedroppa andra från Daniels del. Vet inte hur många gånger Ebba nämns i sista avsnittet. Är som inte intresserad av att veta massa om hennes privata liv utan är mer intresserad av vad ni själva gör.


Bästa (5/5)

Så härlig podd, bästa att lyssna på när man går hem från skolan!!


Härlig podd! (5/5)

Så härlig podd med massa roliga ämnen! Man lyssnar på podden för att lyssna på ert liv och allt som händer. Superkul🌟


Så bra (5/5)

Grym


Bästa (5/5)

Bästa podden ever!!❤️❤️❤️❤️


Ni är BÄST❤️! (5/5)

Podden är bäst sluta ALDRIG!❤️❤️


Älskar (5/5)

Älskar podden!!!!❤️❤️❤️


Tråkigt (3/5)

Tråkiga samtalsämnen


Svammel! (1/5)

Verkligen det värsta jag hört


Bästa! (5/5)

Asså ni är bäst! All kärlek!


För mycket jobb-prat! (3/5)

Rolig podd men måste ni prata ert jobb hela tiden? Ibland känns det som jag lyssnar på de ”coola tjejerna” ifrån högstadiet som alltid skulle prata högt om vad för speciella fester de varit på i helgen och vilka underbara jobb de ska göra eller ha, vilka dyra resor de ska på etc. Tycker det börjar bli ointressant. Skulle vara kul att lära känna er istället för veta allt om era jobb o events o resor. :) men älskar er iallafall. Ni är bäst! Bara ett tipps. Lycka till me allt!


Underbar podd (5/5)

Så jäkla härliga!


BÖRJA PRATA DIREKT (4/5)

Sluta med ”sammanfattningen” i början bara jobbigt. Vet inte hur många gånger man klickar ”spola 30 sek” i början tills podden kommer igång på riktigt.. bättre att bara börja prata!!!


Otroligt ytligt (1/5)

Ytligt och kändisfixerat, har inget intressant att komma med


/-; (1/5)

\-:


Löv it (5/5)

Kan inte bli annat än bra, känns inte ansträngt eller påklistrat, riktigt skönt samtal att lyssna på


Underhållande (5/5)

Tankar med Redgert 2.0!


❤️ (5/5)

Älskar detta!


Bästa podden ever! (5/5)

Älskar det här! Så kul med något banbrytande och helt nytt. Hejja er!!!


JAAAA (5/5)

Åh! Två av mina favoritmänniskor när det kommer till podd! Att dessa två har skapat en gemenskap podd, wow!! Detta kan inte bli annat än toppen