Aggregated reviews for Rulla vagn-podden

Få experternas svar på dina frågor om de allra minsta barnen 0-3 år. Konkreta och vettiga råd för dig som är småbarnsförälder!For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy

Humbug! (2/5)

Ovetenskapligt och ofta dold reklam.


Lösningar när rådvill (5/5)

Jag lyssnade jättemycket på rullavagn podden det första året. Jag hade så mycket svårigheter med sömn och att få lillan att sova. Kändes så tryggt att få riktiga råd och att veta att man inte är ensam. Tack


Bra och lärorik podd (5/5)

Väldigt bra podd. Den får mig att känna mig lugnare och mindre ensam i min föräldraroll, det finns fler som går igenom samma faser och får lika lite sömn. Jag får också väldigt bra tips som kan underlätta i vardagen med barn.


Mysig och lärorik podd (5/5)

Gillar den lugna stämningen i podden och att ändå så mycket hinns med under avsnitten. Kul med flera olika experter och gäster som är med och svarar på frågor. Bra variation av ämnen också. Tack!


En toppenpodd (5/5)

som peppar, lugnar och stärker mig i mitt föräldraskap <3


Bra podd (5/5)

En bra podd om barn och föräldraskap. Många bra tips och tricks att ta vara på när det känns motigt. Har lyckats väldigt bra med min dotters sömn tack vare rulla-vagnpodden.


Lärorik och lättsam podd om allt man vill veta (5/5)

Jag har lyssnat på Rulla vagn-podden sedan min son var nyfödd och har lärt mig så mycket av den, samtidigt som den har fått mig att känna mig mindre ensam gällande massor av tankar och frågor som förstagångsförälder. Lärorik och lättsam på samma gång, i lagom långa avsnitt utan onödigt småprat. Rekommenderar varmt!


Passar mig perfekt! (5/5)

Jag har fått så många bra tips och pepp från denna podd! Tack för allt 🙌


Dålig föräldrapodd (1/5)

Jag lyssnade en gång på detta och insåg att denna podd är långt ifrån bra föräldraskap. Mycket fick jag skaka på huvudet åt. Bra podd om du vill använda ditt kritiska tänkande. Är du som jag en nära förälder eller vill anamma nära och tryggt föräldraskap skall du lyssna på annat. Varför pratas det inte om den viktiga trygga anknytningen? . Och varför skall alla tycka att sina barn är jobbiga? För det är vad programledaren verkar utgå ifrån. Vart är det nära och trygga föräldraskapet nånstans?


Kanske för föräldrar helt utan koll (1/5)

Har en dålig magkänsla efter att ha lyssnat på podden och tittat på hemsidan. Otroligt inrutat synsätt på barn/föräldraskap där allt är styrt av modeller/metoder/scheman som ska passa alla med mål att barnen ska somna själva, sova själva, äta själva så tidigt som möjligt osv helt styrt utifrån förälderns behov (inte barnets). Den som vill skapa varaktig anknytning med sitt barn och anamma ett nära föräldraskap ska inte lyssna på denna podd. Hon som styr podden/hemsidan verkar vara en amatör helt utan kunskaper och noll ifrågasättande av ’experternas’ råd. Tex jämförs fasthållning i säng (som en bra sak) med bältet i en barnbilstol, helt sjukt! Sorgligt med en podd/hemsida som bara är ute efter att tjäna pengar på nyblivna föräldrars dåliga självkänsla. Snälla föräldrar, lyssna till er inre kompass istället för den här podden, det finns även så många vettiga/fina kunskaps-/inspirationskällor tex Krantz Lindgren, Juul, Hejlskov, L.H. Gustafsson, Hallin mfl.


En podd som lugnar (5/5)

Tack och lov så hittade jag till Rullavagn-podden när min son var i 8-månadersåldern. Han var i sin mest mammiga period och ville inte heller sova på nätterna. Genom podden har jag lärt mig om olika faser i barnets utveckling, fått självförtroende i min mammaroll och massor av verktyg att prova i olika situationer (För att inte tala om alla lugnande ord!) Till slut har vi hittat sätt som får vår vardag att fungera. Utan denna podd hade jag varit ett nervöst vrak! Tack!


Mer mys än matnyttigt (3/5)

Ok pod, men anser att det finns bättre i samma genre, med lite mer forskning bakom svaren. Sömn"experten" här hör man mest säga "läs dig till och skaffa dig VERKTYG för att få ditt barn att somna själv!" Eh really, kan man googla?🙄 nästan provocerande att lyssna till just de avsnitten.


Fantastisk podd för småbarnsföräldrar (5/5)

Började lyssna redan när vi väntade vår dotter för att börja förbereda mig på vad som komma skall, och wow vilken underbar podd! Precis såhär vill jag ha en podd om småbarn; experter som ger konkreta (!!!) tips & råd. Är frågan onödig för ens egen situation kan man bara spola till nästa fråga med svar. Så himla toppen! Inget snack eller gnäll eller flum, bara bra råd av experter. Tack för en bra podd!!!


Felaktig fakta! (1/5)

Ofta icke vetenskapliga ”fakta” från ”experterna” som gästar podden.


Toppen! (5/5)

En superhärlig pod som passar både en- och flerbarnsföräldrar. Intressanta experter och nyanserade frågor. Toppenbra!


Det finns ingen nyansering (1/5)

Bra podd om du vill känna att allt du gör är fel, alla barn är exakt lika varandra och det finns en mall som passar alla... Det finns ingen nyansering, enligt experterna i denna podd är allt antingen svart eller vitt.


Superbra podd!! (5/5)

Mycket bra tips, och mycket lugnande att lyssna på under bebisåret 👍🏻👍🏻👍🏻


Wow! (5/5)

Bästa podden någonsin och som en vän att hålla i handen ❤️


Mycket pepp (5/5)

En ljusstråle när man känner att allt går åt skogen😅.


Feedback till Hyvensson (5/5)

Du förstår inte att man klagar säger du, jag förstår att du/ni haft en väldigt positiv upplevelse av att få barn. Men alla upplever inte bara glädje och det måste få ventileras. Vårt barn vaknade t.ex 8-10 ggr varje natt i 1 år(!) och jag (mamman) var den enda som kunde få honom att somna om. Han skrek dessutom och var jätteledsen om han inte fick bröstet i 1 år(!) vilket var väldigt slitigt för mig med även kass sömn. Han vägra flaska, napp. Mitt barn är det bästa som hänt mig men det jag lärt mig är att alla barn är olika, finns lika många föräldrar-upplevelser som människor och att inte döma andra utan vara öppen för allas olika situationer. Tycker podden är bra btw!


Känner inte igen mig (2/5)

Besviken att podden är så ytterst heteronormativ, känns väldigt omodernt, som regnbågsfamilj känner vi inte igen oss alls tyvärr. Att få barn var det bästa som hänt mig och jag känner djup tacksamhet dagligen över vår dotter 1,4år. Har inte tyckt att det varit jobbigt att få barn alls, förstår därför inte detta fokus på klagande vuxna... det finns så många värre saker i världen att jämra sig över. Så Mer fokus på Glädjen med barn tack, barn är oslagbara!


Toppen! (5/5)

Så bra podd!


Super bra pod! (5/5)

Älskar denna! Den är så mysigt att lyssna på samt bra råd och tips.


Ny favorit (5/5)

Precis en sån podd jag saknade i mitt liv!


Från båda håll (5/5)

Bra att höra alla dessa frågor man själv haft som förälder och då få svar från en expert. Sista stjärnan är för en välproducerad pod!


Jättebra! (5/5)

Matnyttig och bra podd med hög igenkänningsfaktor.