Aggregated reviews for Rulla vagn-podden

Få experternas svar på dina frågor om de allra minsta barnen 0-3 år. Konkreta och vettiga råd för dig som är småbarnsförälder!

Mycket pepp (5/5)

En ljusstråle när man känner att allt går åt skogen😅.


Feedback till Hyvensson (5/5)

Du förstår inte att man klagar säger du, jag förstår att du/ni haft en väldigt positiv upplevelse av att få barn. Men alla upplever inte bara glädje och det måste få ventileras. Vårt barn vaknade t.ex 8-10 ggr varje natt i 1 år(!) och jag (mamman) var den enda som kunde få honom att somna om. Han skrek dessutom och var jätteledsen om han inte fick bröstet i 1 år(!) vilket var väldigt slitigt för mig med även kass sömn. Han vägra flaska, napp. Mitt barn är det bästa som hänt mig men det jag lärt mig är att alla barn är olika, finns lika många föräldrar-upplevelser som människor och att inte döma andra utan vara öppen för allas olika situationer. Tycker podden är bra btw!


Känner inte igen mig (2/5)

Besviken att podden är så ytterst heteronormativ, känns väldigt omodernt, som regnbågsfamilj känner vi inte igen oss alls tyvärr. Att få barn var det bästa som hänt mig och jag känner djup tacksamhet dagligen över vår dotter 1,4år. Har inte tyckt att det varit jobbigt att få barn alls, förstår därför inte detta fokus på klagande vuxna... det finns så många värre saker i världen att jämra sig över. Så Mer fokus på Glädjen med barn tack, barn är oslagbara!


Toppen! (5/5)

Så bra podd!


Super bra pod! (5/5)

Älskar denna! Den är så mysigt att lyssna på samt bra råd och tips.


Ny favorit (5/5)

Precis en sån podd jag saknade i mitt liv!


Från båda håll (5/5)

Bra att höra alla dessa frågor man själv haft som förälder och då få svar från en expert. Sista stjärnan är för en välproducerad pod!


Jättebra! (5/5)

Matnyttig och bra podd med hög igenkänningsfaktor.