Aggregated reviews for Säker stil

Av Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret, varje torsdag! Trender, stiltips och annat som gör livet värt att leva... @sakerstil #SäkerStil

Tröttnat14   (2/5)

Älskade podden i början men nu mest flams och för lite mode! Sista handlade om Ebbas dagbok???! Ej intresserad.


Lite mode, mycket barn   (3/5)

Älskade denna podd i början men känner att den börjat handla för mycket om barn, barnkalas, och det kämpiga livet som mamma. Dessutom en hel del mom-shaming mot de som ”bara” har ett barn (eller inget) och inte alls vet vad de pratar om när de säger att de är trötta. Podden hade kunnat bli bättre genom att fokusera mer på mode, märken, stil, shopping och klädmaterial. Det är trevligt med lite privat snack och att personifiera podden men 15min prat om barnkalas i en podd om väskor är för mycket.


Går inte att lyssna på längre.   (1/5)

Har slutat prenumerera eftersom podden allt som oftast handlar om allt annat än säker stil. Flams, evighetslånga skrattanfall och interna skämt dominerar och mode och stil får mindre och mindre utrymme. Synd eftersom poddens tidiga avsnitt lovade något helt annat! Gör om, gör rätt!


Det var ju så bra förut!   (1/5)

Nu har jag lyssnat på 20 min flams om nåt tal ni höll på nån fest. Slöseri med tid.


Inte ok   (3/5)

Har följt Er från start. En av mina favoritpoddar. Idag känner jag att jag måste delge Er mina önskemål. Har en tid irriterat mig på Ebba som podd efter podd avbryter Emilia och även ibland byter ämne. Emilia väntar in och fortsätter och där avbryts hon igen. Väldigt jobbigt och irriterande.


Bäst   (5/5)

Min korta enkla och sanna recension: Bäst! 👌


Nä nu räcker det   (1/5)

Jag har lyssnat på mååååånga avsnitt. Men detta upprepande av ordet hållbarhet. Lägg av. Ni kan inte ens stava till det. Stå för det, så vore det ok. Slår man upp onödig konsumtion så får man upp era namn. Fokusera på annat


Flamsigt   (2/5)

Podden har blivit flamsig. Låt Emilia ta mer plats!


Veckans höjdpunkt   (5/5)

Den bästa av alla poddar, helt klart! I Löv!


Alldeles för mycket flams!   (2/5)

Podden var riktigt bra från början, men har nu blivit för flamsig. Det låter mest som två väninnor som snicksnackar över ett glas vin. Det är direkt onjutbart att lyssna på, stundom. Till det har ni nu även lagt på bakgrundsmusik!!


Gör en kunglig podd Ebba!!!   (3/5)

Tycker d blir för mkt kungligt i er podd!! Älskar ju allt som har med mode att göra!! Å Emilia måste få ta mer plats å få berätta mer!! Såå mkt intressant som hon aldrig hinner med att berätta!! Så mitt förslag är håll podden ren från kungligt å så gör du Ebba en podd om allt kungligt!!! Så roligt å höra allt om kunglighet å deras historia samt om klädval. Å du kan ju såå mkt om detta. Tror det skulle va många som vill lyssna på den!!! Samtidigt som Säker Stil podden blir sååå mkt bättre igen!!!


<3   (5/5)

Favoritpodden!!!


Nja   (4/5)

Har lyssnat på många avsnitt men tröttnat. Stiltipsen är dyra väskor och därutöver mest trams och prat om dyra resor och vad någon kunglig person har på sig. Gäsp.


Hållbart mode!   (4/5)

Tack för härlig podd! Det vore så spännande och inspirerande om ni gjorde ett djupdyk i ämnet hållbart mode, slow fashion, på riktigt! Bjud in Johanna Nilsson som har podden Slow fashion och är sjukt kunnig. Det skulle ge Säker stil ytterligare en dimension och bygga er trovärdighet ytterligare. Heja!


Piff och Puff   (1/5)

Om ni har så bråttom som det låter så hoppa över ”poddandet” eller korta ner avsnitten. Väldigt ofta orkar i iallafall inte jag lyssna på er pga pladder, fnitter och en talhastighet som påminner om Piff och Puff på julafton. När några lyssnare skriver synpunkter till er borde ni reflektera över detta och återkoppla på något sätt. Jag har själv arbetat i många år med kvalitetssystem och vet att just se synpunkter som ngt bra som man kan lära sig av utvecklar en mycket. Synpunkter kan ses som en gåva inte som något negativt. Under förutsättning att tonen är hyfsad. Ursäkta jämförelsen med Piff och Puff men den bilden bara dök upp i huvudet när jag försökte lyssna🙋🏼


Tidvis flamsigt.   (3/5)

Nyligen börjat lyssna. Förväntade mig mer mode. Underbart att ni är glada men tenderar ibland bli lite flamsigt.


Vad har hänt?   (2/5)

Ingen stilpodd längre. Bara trams och flams. Ser att många fler än jag upplever samma förändrig av podden. Lyssnar ni på vad vi tycker? Orkar sällan lyssna klart längre när det bara är ointressant vardagsprat två vänninor emellan. Det behovet sköter jag med mina kompisar. Jag vill ha stilsnacket! Nu finns det pliktskyldigast med 3-5 min per avsnitt....


Hej Säker Till   (5/5)

Jag hoppas att ni mår bra & att helgen varit toppen för er 🤩.. Jag har nys börjat lyssnat på er. Tycker det väldigt intressant 👌🏻 & gilla mode. Anledning att jag skriver till er är att jag har tappat hoppet & intresse för kläder tyvärr. När jag väl ska åka in handla, så hitta jag ingenting som passar för mig lr så är storleken slut, det västa är ju byxor & skor som är jobbigaste, för då får jag antingen kolla på barn avdelningen. Jag är snart 40 år, men ska en 40åring handla på barn avdelningen. Jag skäms verkligen. Det vart jobbig för mig väldig läng. Jag vet inte hur jag ska gå till väga 😔. Känner mig så vilsen och ledsen. Undra om ni har nån tipps lr har råd lr om ni kan hjälpa mig? Tack för en bra podd 🌹 Med vänlig hälsning, Violetta


Nya tag?   (3/5)

Gillat podden för bra tips och ingående samtal kring mode vilket inspirerar, men senaste tiden är det flamsigt och tramsigt och fnissigt på ett sätt som inte är underhållande - visst, det är härligt när det är avslappnat men vi lyssnar för att få inspiration och motivation till vår garderob och stil, och det känns lite som podden går åt det mer ”tjejsnackiga” hållet där de ska boosta varandra heeela tiden och mindre åt det proffsigt snygga och välkurerade. tyvärr. MEN ni kan ju det här med mode och jag är helt säker på att ni kan göra det bättre igen - kanske dags att se över vad det är ni faktiskt pratar kring och ta lite nya tag?


Podden har tyvärr blivit mycket sämre   (2/5)

Har lyssnat på podden sedan den startades och har älskat den bjussigt tipsiga podden om mode och stil. Hängt med i trendspaningar, frågor från lyssnarna, sammanfattningar från visningar och tips på hur du får mer säker stil i vardagen. Men de senaste åren har jag oftast inte ens orkat lyssna klart. Mycket svammel och fniss där vi lyssnare roas betydligt mindre än Ebba och Emilia själva gör. Betydligt mindre mode och mer svammel och lösa trådar. Dessutom så avbryter Ebba Emilia mer eller mindre konstant, vilket är irriterande. Jag saknar verkligen podden så som den var i början och vill ha mer säker stil men mindre trams och flams!


Ibland tråkigt   (3/5)

Det är verkligen variation mellan avsnitten. Ibland lysande men även riktiga bottennapp. Det är ganska lite om mode stundtals och då blir det ofta platta ämnen. Jag vet att jag är tråkig nu men skratt och flams i etern blir för mig tröttsamt att lyssna på. Funkar nog live men inte att lyssna på.


Bra mix mellan mode och personligt!   (5/5)

Älskar att de inte bara pratar om mode! Skrattar varje gång åt deras roliga historier 😂 Kan inte annat än att skratta med varje gång! Underbar!


Det blir bara sämre och sämre   (1/5)

Tyvärr så måste jag säga att jag lyssnar mer sällan och stänger av innan jag ens lyssnat klart. För mycket flams och för lite mode.


Älskar!!!   (5/5)

😍🥂


Inte bra   (2/5)

Flams och trams! Blivit sämre och sämre🙁


Bättre förr - hoppas på uppsving   (2/5)

Ibland tycker jag att det är riktigt bra avsnitt kopplat till stil. Tycker dock att det numera känns ganska urvattnat i innehållet, både vad gäller stilfrågan, hållbarhet och vilka sponsorer man vill kopplas ihop med (ex Volvo och Klarna).


Ebba!   (2/5)

Sluta avbryt!!! Nu slutar jag lyssna och prenumenera 😠☹️


🙄   (2/5)

Har alltid gillat podden men på senaste tiden har det varit alltför mycket flams och skratt så man inte orkar lyssna.


Älskar!   (5/5)

Känner till Ebba och Emilia sedan tidigare. Men har nyligen, för cirka två veckor sedan, börjat lyssna på podden. Lyssnar nu konstant på tidigare inlägg. Klockan är mitt i natten, 03:58 just nu, och jag fortsätter lyssna. Lyssnar på buss/tåg till och från jobb och skrattar högt för mig själv. Älskar de hysteriska skarattbryten och flamset som infinner sig mellan allt det mer seriösa.


Underhållande och glamoröst   (4/5)

Bra pod om mode, företagande och vardagsliv som välbeställd i Stockholm. På gränsen till för flamsigt ibland, men oftast bara charmigt och underhållande. Däremot behövs bättring kring var reklamen kommer in, mitt i inslag och ibland mitt i meningar. Borde gå att få till snyggare.


Håll er till ämnet   (1/5)

Hoppades på att detta skulle vara en podd om mode, blev besviken när det bara pratas om allt annat 🤔


Säker stil   (5/5)

Så bra! Skrattar så tårarna rinner, ni är så roliga.


Klarna   (3/5)

Sammarbetet med Klarna? Hur tänker ni där? Och vad hade sammarbetet med Volvo med säker stil att göra?


Älsk   (5/5)

Älsk på er podd Älskade allt Ebba berättade om Kina Intressant och kusligt


Bra podd men ett oerhört flams   (3/5)

Jag lyssnar på er podd för att jag tycker att den är intressant och vill inte sluta följa er. Det senaste avsnittet var dock från början till slut gapskratt kring något som ingen annan än ni förstod. Kanske nåt att fundera på?


Missvisande poddnamn   (1/5)

Det här är ingen stilpodd, utan en livsstilspodd om en mindre intressant livsstil. Den saknar ett fönster utåt.


Hurra för er!   (5/5)

Älskar er podd (som jag hittat ganska sent)! Tycker ni är fantastiska att lyssna på och ni blandar det vardagliga med prat om stil och mode på ett väldigt bra sätt. Hurra för er och för podden!


Keep up the good work!   (5/5)

👍👌


Sluta avbryta Emilia   (3/5)

Ebba, du är fantastisk, men.... Sluta avbryta Emilia! Snälla.


Ebba är en bra tjej!!!   (5/5)

Ebba är en bra tjej lämna henne ifred.. Lilla Ebba du skulle ha stannat kvar på SVT....public service åt folket!!!!


Säker stil?   (2/5)

Det är inte säker stil i er presentation med allt ert flabb och fniss. Ofta hör man inte vad ni säger pga det. Lyssna igenom något avsnitt (det senaste) var bedrövligt.


Jobbig   (1/5)

Jobbigt att lyssna på allt skrattande (flabbande) Tänk på lyssnarna.


Härligt livsbejakande!   (5/5)

Ser fram emot varje avsnitt ✨ Glamour blandas med vardagsliv på ett tilltalande, livsbejakande vis. Jag gillar trendbevakningen och de konkreta tipset.


Verklighetsfrånvänd   (1/5)

Har tyvärr gått ifrån att vara en bra podd till att mest handla om vilka svindyra kläder/skor som programledarna köpt.


Så bra 🙌   (5/5)

Verkligen så bra!


AL   (5/5)

Gillar!


Superhärliga!!   (5/5)

Superhärliga tjejer som är väldigt underhållande som också kommer med både bra modetips och tips i allmänt!


Tråkigt   (1/5)

Hade hoppats att de kunde prata om mode på ett intressant sätt men så tråkigt när folk ska berätta vad man måste ha på sig


Härligt super bra   (5/5)

Väldigt inspirerande och härliga röster man vill lyssna på!


Älskar!   (5/5)

Bästa podden, längtar alltid till torsdag och nytt avsnitt


En podcast som bjuder på säker stil och skratt   (4/5)

Jag tycker att Säkert stil-podcasten är oerhört mysig och rolig. Jag älskar hur Ebba och Emilia bjuder på sig själva och bidrar till många skratt och härlig humor i avsnitten. Den mänskliga faktorn blandas med superbra tips och guidning till hur man skapar sig en Säker stil och är en bibel vad gäller klädsel och attribut.


Lyssnar varje vecka!   (5/5)

Världens bästa tjejer! Superhärlig podd och tack för alla tips! ❤️


Toppen!!👍🏼😊   (5/5)

😍😍😍😍👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼😍😍😍😍


Superbra   (5/5)

Så himla härlig pod!


Härlig pod om mode   (5/5)

Så härlig pod med tips om klädköp med mera💫


Mys   (5/5)

Tack för att ni underhåller mig när jag städar/tränar/har tråkigt. Ni är så roliga och mysiga, oavsett vad ni pratar om. Kan ni inte tipsa om personer med säker stil som man kan inspireras av? Jag har er och Elin Kling typ, men skulle vilja ha fler! Vilka inspireras ni av?


Ingen stil   (1/5)

Bara prat om förlossning och barn. Ointressant.


Underbar podd!   (5/5)

Bra stiltips men också väldigt personlig. Båda tummarna upp!


Fantastisk!   (5/5)

Lyssnar så fort det finns ett avsnitt ute, perfekt till "min stund" till och från jobb.


Bästa podden!   (5/5)

Härlig lyssning!


Veckans bästa!   (5/5)

Härligaste podden! Man längtar till varje avsnitt och podden är absolut bästa sällskapet på bussen till skolan eller under en lång promenad. 💗


Bäst!!   (5/5)

Superbra podd!


Poddare   (5/5)

Underbar podd! Ni levererar vecka efter vecka - bra jobbat! Kram Johanna & Johanna


Min favorit podcast!!   (5/5)

Älskar denna podd


Favoritpodd   (5/5)

Jag tänker helt annorlunda när jag väljer kläder numera. Pris per användning måste vara det bästa uttrycket.


Underbar podd   (5/5)

Proffsiga och jag älskar att dom verkligen bjuder på sig själva på ett opretentiöst sätt ( jag har fått omvärdera min fördomar om dessa tjejer efter att jag lyssnat på podden).


Favorit   (5/5)

Lätt att lyssna på, inspirerande och lärorik!


Sådär   (1/5)

Den ska väl handla om stil men det ni bara verka prata om är barn? Ganska tråkigt för dom som inte alls är intresserade. Denna podd ska väl ändå handla om mode?


Superbra!   (5/5)

Både om man gillar mode men också om man bara vill lyssna på dessa underbara tjejers samtalsämnen.


Härlig med bra tips!   (4/5)

Det enda är väl att man skulle vilja att Emilia kan få prata lite mer! Ibland kan det kännas som Ebba tar över ;)


Super!   (5/5)

Man blir så glad! Fantastiskt att höra era historier från livet.


Bästa!   (5/5)

Den bästa och mest inspirerande bloggen som finns!


Gillar den skarpt   (5/5)

Rolig och varierande


Stilsäkert   (5/5)

Härligt och lärorikt precis som boken


En stilsäker podd!   (5/5)

En bra podd för den som gillar mode! Härliga röster att lyssna på och informativt på en skön nivå! Inspirerande och kul!


Hurra!!   (5/5)

Bra blandning av stil och vardag.


Bästa podden   (5/5)

Ser fram emot torsdagar pga. denna podd. Intressant innehåll, inget onödigt flams och trams. Så bra!!!


Riktigt bra!   (5/5)

En väldigt bra podd som blandar mode-nörderi med vardagsproblematik. Veckans höjdpunkt! Heja! 👏🏻


Toppen!   (5/5)

Super bra! Toppen att lyssna på på väg hem eller när man vill ha lite sällskap! Synd att avsnitten inte är längre...👌🏼💕


Hannissäkerstil   (5/5)

Bästa podden! Så inspirerande! Tack!


👌🏼👌🏼👌🏼   (5/5)

Så bra kvalité! Härligt att lyssna på!


Stil????   (1/5)

Skulle inte denna podd handla om stil????? Verkar handla om småbarn och föräldraskap. Byt namn!!!!


Supermysig pod!   (5/5)

Kräver ibland lite googling på sidan av, men väldigt lärorik!


Kul och personligt om mode och stil.   (5/5)

Rekommenderas om man gillar mode. 👍🏼


Så bra!!   (5/5)

Trevliga, mysiga personligheter som delar med sig av sin mode relaterade vardag. Bara så bra! Längtar efter varje ny pod!


Super!   (5/5)

Bra podd som inspirerar många! Älskar era röster!


Grymt bra!   (5/5)

Fullkomligt älskar denna pod! Bra stiltips, samtidigt märkesneutralt. Lite utbildande och humoristisk på samma gång.


Grymt   (5/5)

Precis vad podcast appen behövde - en mode podd!! Riktiga förebilder inom branschen med otroligt sköna röster att lyssna till. Ni är bäst!


Jättebra   (5/5)

Jättebra och inspirerande pod! Jag gillar att lyssna på den och jag hör råden i huvudet från podden när jag går i affärer.


Toppen!   (5/5)

Älskar er pod. Keep up the good work!


Fantastiska!   (5/5)

Tycker ni är helt fantastiska och härliga att lyssna på! Kul och intressant att ni blandar in stilen på olika sätt! Och så kan i alla fall jag skratta lite då och då trots att en ser jätterolig ut om man är i stan eller i kollektiv trafiken... 😃❤️👏


Toppen!!   (5/5)

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼


Dåligt   (1/5)

Tråkigt, ointressant och dåliga radioröster