Aggregated reviews for Sånt är livet – Alex & Ida

Kom in på djupet på influenserna & entreprenörerna Ida Warg & Alexander Pärleros. Rolig, galen, personlig & lärorik podd. Maila frågor till idawarg@idawarg.se

Snälla Alex sluta smaska (4/5)

Åå herregud, älskar eran podd men klarar inte ens av och lyssna på det senaste avsnittet 😩 snälla Alex, skippa att äta överhuvudtaget när ni poddar för det låter så förfäääärligt för oss som lyssnar...


Bästa podden! (5/5)

Eran podd är så rolig! Och SKITBRA


Världens Bästa podcast! (5/5)

Jag älskar Ida och Alex och deras pod är bara bäst!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️


Från mig till er (5/5)

Lyssnar konstant den är så grym och ni är bäst och grymma


Bästa podden! (5/5)

Lyssnar alltid när jag sminkar mig, går till skolan, går hem från skolan-Alltid❤️ bästa!


Ni är bäst (5/5)

Ni har den bästa podden nånsin Sluta aldrig podda


Bästa ni (3/5)

Superbra podd! Försök att inte pika och tjafsa med varandra (främst Ida) hela tiden<3 Blir trevligare atmosfär om ni höjer upp varann istället.


Rolig podd (5/5)

Rolig podd👍


Tips (5/5)

Jokkmokk skulle passa er perfa❤️


Den är såå bra!!🥰🤪🤪🤩 (5/5)

Älskar eran podd sluta aldrig me det ni gör<33


Utan Pärleros kanske det hade varit en podd som gått att lyssna på (1/5)

Tröttsamt och väldigt obekvämt att lyssna på när Alex avbryter och ifrågasätter Ida hela tiden (ofta med ngt helt ovidkommande, typ som varför ett ord heter som det gör eller liknande) eller på andra sätt förstör i hennes berättande.


Grym podd🙌🏻🙌🏻👌🏻👌🏻😃😃 (5/5)

Ni är helt underbara🙌🏻🙌🏻🙌🏻 Alex fortsätt med ironi , tycker du är super roligt😂👌🏻 skrattar högt när jag lyssnar eran podd😂😂😂🙌🏻🙌🏻🙌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻


Älskar er!!❤️❤️ (5/5)

Lyssnade på eran podd nu på sommarlovet i min lägenhet i Kroatien o wooow detta är den bästa podden jag hört svårt att hålla sig för att gapskratta när folk är runt en😂😂 fortsätt med denna tills ni blir 60 år❤️❤️❤️


Ny lyssnare (5/5)

Började lyssna på er podd nu under semestern och ni är så fantastiska, härliga, jordnära människor. Älskar er podd❣️


Bästa podden💓🤪 (5/5)

Världen bästa podd!! Älskar dig Ida, du är bäst💓🌼


Grymma är ni (5/5)

Bästa o roligaste jag hört😂


😍 (5/5)

Sååååå bra podd💕💕


Ojojoj (5/5)

Ojojoj detta är den bästa podden i världen😍😍


WOW (5/5)

Det är de bästa jag lyssnat på. ÄLSKAR ER SÅ MYCKET❤️❤️❤️❤️


sov till denna podd (5/5)

älskar er


Bättre förr (2/5)

Väldigt synd att podden inte är lika rolig längre. Ni har inget bra content utan sitter endast och argumenterar och pratar om problem. Älskade podden förut med musikquiz, quiz, bra frågor och gamla berättelser och minnen.


En recension och tips att lyzza! (5/5)

Denna podcast är jag helt beroende av👌❤️🍌 men kan du inte åka på en lyxig spahelg eller något med kompisar ? PS tror inte alls att Pärlan är gey😂 älskar er❤️😘


Hellohejsan (2/5)

Jätte bra podd


The best pod Ever!!! (5/5)

Kan ni göra en pod med JLC snälla? Ni är bäst så att ni vet och kan ni läsa upp alla kommentarer i en pod?💝💝💝❤️❤️❤️ NI ÄR BÄST!!!!


Bra att somna till (5/5)

Lyssnar alltid på denna pod när ja ska sova, funkar finfint!


Katastrofalt uttal och bortskämdhet. (1/5)

Ni har ingen aning om hur mycket bättre sjukvården är i Spanien jämfört med Sverige. Jag kan inte annat att tänka om detta är era problem så har ni inte mycket att oroa er för. Av respekt för de som lyssnar tycker jag att ni borde rannsaka er själva. Snälla gör research angående uttal om det ni pratar om. Jag kommer inte att lyssna mer!


Musikquiz (5/5)

Ni är för härliga. Kan ni inte köra musikquiz igen, det gav mig ett gott skratt! 😂


Flytta från avgaser (5/5)

Hej, Ida & Alex. Danderyd, Täby och Vallentuna har mkt natur och ligger ganska när Stan. Och luften e perfekt i skogen här! Er podd e jätte bra.


Bästa podden ever! (5/5)

Jag längtar alltid till varje nytt avsnitt, och när jag väl lyssnar skrattar jag så mycket att folk på stan måste tycka att jag är helt knäpp! En perfekt blandning av lättsamma ämnen och skratt, och mer allvarliga ämnen och tips och råd. Tack Alex och Ida, fortsätt med det ni gör!


* (3/5)

Det tar emot men tyvärr har podden inte varit på topp senaste :( Tycker som många andra att det blir lite onödigt mycket tjafs och Ida som påpekar hur Alex uttalar ord i säkert 10 senaste avsnitten. Känns som ni har slut på saker att prata om (i podden alltså). Blir väldigt mycket ”framgångs-snack”, det räcker enligt mig med EN podd för det. Gillar er båda och hoppas detta inte tas som påhopp! Följer er på era kanaler och tycker ni gör ett superbra jobb☺️


Grymt! (5/5)

Älskar att det är lite blandning av seriöst och skoj! Alltid ett gott skratt 😂


Bästa podden ever!! (5/5)

Absolut min favorit podd!!☺️👌 Många roliga och härliga stunder när man lyssnar! ❤️


Grymt bra!❤️😋 (5/5)

Jag tycker att podden är riktigt bra!


... (1/5)

Rörig och ointressant. Kunde inte lyssna klart på ett avsnitt..


2 (2/5)

Som sagt, jag känner att samtalen är långtråkiga att lyssna på då det är en ständig diskussion och argumentation mellan er två, som aldrig leder någon vart. Hade önskat mer överraskande moment såsom gäster eller dylikt.


dålig kvalite (1/5)

finns ju minst sagt några punkter ni kan bättra på. Tillexempel ert ständiga jäkla tjafsande med varandra som endå inte leder någonvart. Förstår att det är er humor(?) men Alex är verkligen inte rolig när han ska leka pajas mitt i seriösa samtal, av många andra kommentarer här att döma är jag inte ensam om att tycka så. Och Alex, drick vatten om du är torr i munnen för det låter så i din mikrofon.


Grym! (5/5)

Lättsam, rolig o härlig podd att lyssna på! 🙌🏼


Zaap sa det bara (5/5)

Snälla era tråkiga människor man fattar att folk inte vet va ironi är liksom🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️men älskar podden Alex och ida❤️


Skönt tidsfördriv (4/5)

Härliga att lyssna på när man jobbar, har ingenting emot att det blir lite tjafs ibland eller att Alex är ”barnslig”. Dock kan det vara lite väl mycket snack om Elvis som inte intresserar många av oss barnlösa.


Jag älskar er podd!!! (5/5)

Jag älskar er podd! Men har bara hunnit till avsnitt arton men när Ida berättade om hennes sämsta filmer så stängde jag av för sagan om ringen och star Wars är mina favorit filmer!


Tråkigt (2/5)

Alltså tyvärr vill jag inte lyssna mer. Den sista podden var sååå tråkigt. Inte intressant alls. Jag gillade faktiskt dem första avsnitt men trodde att skulle bli bättre och bättre men det har blivit sämre och sämre.


Det spårar ur (1/5)

Visst är det roligt med lättsamhet och god stämning, men podden har spårat ur när det kommer till att spela pajas. Det är låg kvalité och inte alls kul när man inte klarar av att uttala enkla ord, inte förstår sina egna frågor, och pratar om sitt barns kön konstant. Kommer sluta lyssna fastän jag älskar Alex och Ida i deras andra kanaler.


Svälja (2/5)

Jag tycker att Alexander sväljer ganska mycket, och högt, men annars en bra podd❤️


LASHLIFE-podden (5/5)

Sitter & garvar för mej själv! Ni är så roliga!


Bästa podden! (5/5)

Inte alls oskön, det är befriande med att dom inte håller med varandra i alltid. Störtsköna båda två.


Bästa! (5/5)

Längtar till varje nytt avsnitt! 😍


Fredagar (5/5)

Jippi,jag kommer vakna och lyssna på podd avsnitterna varje FREDAG❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


GAAAaaaah!!! (5/5)

Älskar er podd. Alltså verkligen, ni har en skön dialogjämt haha med varandra som påminner mig om mig och min sambo, hatkärlek med självironi och sarkasm, underbart. Men. MEN!! ☝🏻vad faan, EN ENDA GREJ som jag undrar om det bara är jag som stör mig på... Snälla. SNÄLLA! SLUTA ÄTA när ni poddar. Jag lyssnar i hörlurar ofta och jag har fått stänga av podden ibland och andas för att inte kasta telefonen i väggen av irritation😂 Ja. Jag har samma defekta temperament som Aleks, och är så jäkla ljudkänslig. Alex sväljer och börjar varannan mening med årets smack, och ibland sitter ni och äter middag i podden. Höll på att dö i nån avsnitt nyligen där Ida satt o åt middag rakt in i inspelnigshögtalarna. O-M-G. Kan ju omöjligt vara bara jag som avskyr detta😂😂😂🤔🤭 Annars AMAZING! Ni får 5/5⭐️ trots detta dock. /Hyperkänslig


Skrattar högt (5/5)

Så många gånger som jag har skrattat högt ute på promenaderna med er i lurarna. Keep on! 😁


Hmm (1/5)

Bara gnäll och tjafs i dom senaste avsnittet. Fruktansvärd respektlöshet mot varann? Skilsmässa är ett faktum, frågan är bara när? tråkigt!


Ni var bättre förut (1/5)

Älskade er podd tidigare, men nu på sistone är det bara massa tjafs och argumenten mot varandra. Tråkigt att bara lyssna på massa tjafs i varje avsnitt 🙄


Dålig energi, tjafs, dryga osv... (1/5)

Jag klarar inte av att lyssna på denna podd då ni endast tjafsar med varandra i varenda avsnitt. Mycket oseriösa svar, diskussioner och när ni väl kommer in på det seriösa i någon sekund ska Alexander alltid börja dryga sig om och om igen och tror han är jätterolig. Tycker om Ida jättemycket men ni två funkar tyvärr inte att lyssna på ihop, det känns bara som man sitter med och lyssnar på ett bråkigt par varje vecka, väldigt tröttsamt...


Nja... (1/5)

De har duktigt löst på vilka komponenter en pod skall innehålla tyvärr är det som andra svenskar: BASIC.


Bråk (2/5)

Gillade podden förut men det är sjukt obekvämt att lyssna på er när ni bråkar hela tiden. Börjar fundera om det alltid är så mellan er eller är det kanske bara poddmaterial?


Sånt är livet (3/5)

Rolig och intressant podd, dock mycket kafs och bråk mellan Alex och Ida


Börjar tröttna på tjafs (1/5)

Ida gnäller varannan minut och avbryter Alex när Alex vill berätta något. ida skrattar åt pärlans allvarliga meningar och fortsätter hans meningar på ett negativt sätt. De tjafsar om vardagliga ”problem” såsom att Alex inte sköter städningen eller tar Idas havremjölk i kylen. Snacka om svenska hemlösheten istället DÄR har vi ett problem! Alex grova skämt han kan dra kommer snart locka fram Socialen som inte kommer förstå att Alex ”skämtar” som han uttrycker det som. Älskade podden förut men nu har jag tröttnat


Tröttnat (1/5)

Har tröttnat helt på denna podd. Bara massa tjafs och ointelligent nonsens.


Spela inte in när ni är trötta (1/5)

På den senaste tiden har det varit väldigt mycket negativitet från er sida. Tolka inte detta fel nu, men en podd ska vara inspirerande och positivitet men självklart djupa samtal också. Men lös era problem innan ni sitter och poddar för det lyser igenom.. nu byter jag podd för att denna ger för mycket negativitet.


Till Bästa Alexander Och Ida (5/5)

Ni är bäst!!


Barnslig (1/5)

Vet inte hur många gånger jag behövt stänga av podden för att Alex är så dryg och respektlös mot Ida


Oskön podd (1/5)

Börjar bli rätt tröttsamt att lyssna på Alexander och Ida tjafsa i varje avsnitt. Börjar fundera på om dessa två ens kan ha ett vanligt samtal med varandra utan att behöva argumentera emot varandras åsikter.


Uber inte Yber (4/5)

Kan ni snälla lära er att det är Uber inte Yber. Ni skulle väll inte äga Yrban ist för Urban?!? Säg der med mig UUUUUber inte Yber Tack!


Hahahahahahha (5/5)

Detta är den bästa podden någonsin har aldrig garvat så mycket som när jag lyssnar på den här podden fortsätt så 😂😂


BÄSTA PODDEN EVER (5/5)

Min favoritpodd! Skrattar högt flera gånger under varje avsnitt, haha. Fortsätt fortsätt fortsätt!😍😍


Bästa podden (5/5)

Bästa podden och man får alltid skratta. Ni är bäst har den roligaste podden


10 av 10 ostbågar (5/5)

En av dom jag lyssnar flitigast på! Alex gör ju hela podden fruktansvärt rolig är han! 😂


Sånt är livet (5/5)

Alla ni som skriver att Alex beter sig dåligt och att Ida ska skaffa sig en ny partner och bla bla bla det är väll inte erat liv och jag tror att när man är så nära varandra så kan man säja saker som man inte skulle säja till någon man inte är så nära. men förutom allt hat tycker jag att Ida och Alexander är ett fint par och att podden är bra och trevlig PS. Jag gapskrattar till varje avsnitt❤️


Nae (1/5)

Har stängt av så otroligt många gånger av att Alex är så barnslig. Riktigt tråkigt då jag gillar Ida.


Två olika personligheter. Den ena stämmer (1/5)

Synd. Synd att Alexander nämnt i ”sånt i livet podden” att han är sig själv där, och inte sig själv i framgångspodden. Två helt olika personligheter, och när jag fick höra det så tycker jag synd om Ida då Alexander är fruktansvärt barnslig, beter sig illa i många poddavsnitt jämtemot moget beteende när han möter framgångsvännerna.


Det bästa!!🤩🤩 (5/5)

Det här är det bästa jag nånsin lyssnat på!🤩❤️så rolig och intressant och med så härliga människor!❤️❤️


Skratt (5/5)

Jag sitter på ett tåg folk tror säkert att jag är dum i huvudet för jag sitter och gap skrattar


Älskar! (5/5)

Bästa podden ja lyssnat på någonsin, skrattar så att jag gråter. Hur härlig som helst, passar alla åldrar och är helt fantastisk. Tips tips!!!


Bästa paret!! (5/5)

Älskar denna podden, garvar och ler för mig själv så ofta när jag lyssnar.


Ja tack till Ida, stick och brinn Alexander!!!! (1/5)

Denna podd har ändrat hela min uppfattning om Alexander och bojkottar därför människans andra podd och allt han i framtiden kan hitta på. Osympatiskare människa får man leta efter! Snål, dålig och skev kvinno och människosyn (relaterar till åsikterna om delad ekonomi med Ida samt rätten till hennes sexleksaker) och ett förbannat tjat om hans målade naglar i varenda poddavsnitt. Tröttsamt! Älskar och beundrar Ida och hoppas innerligt att hon skaffar sig en annan partner att podda med så man får lyssna på henne.


Så fina (5/5)

En härlig podd som underhåller en så mycket helt underbar älskar!!❤️


Jag är sjuk i huvudet avsnittet (5/5)

Klockrent! Skrattat så jag gråter åt Pärlans sång. 😂 Er podd är grym!


Tandfen (5/5)

Ni glömde ju tandfen! hon är kvinna och är fantastisk! Men det andra förstår inte jag heller det med tomten😺och Gran Canaria är det bara 1 timme och ganska fint faktiskt🤣


Bäääästa podden!❤️ (5/5)

Alltså när jag ser att det är 5 min kvar spolar jag bak typ halva podden bara för att jag inte vill att podden ska ta slut! Så sjukt bra är så mysig och rolig o ni ger bra information. Det är även skönt att få höra världen från er sida❤️❤️ BÄSTA PODDEN!❤️❤️


Bästa😍 (5/5)

Bästa podden ever älskar den❤️


Hej (5/5)

Slutta aldrig med denna pod. Älskar att lyssna på. Längtar varje dag på en ny pod.😀I love you ❤️.you are the best


Bästa (5/5)

Underbar att lyssna på, man blir lugnt och harmonisk😍


Roligaste podden (5/5)

Helr ärligt skönaste podden. Jobbat i en vecka nu 8-17 och redan lyssnat klart på ALLA avsnitt! Behöver fler! Sitter och gråter av skratt framför datorn här på kontoret. Ni är bäst


😍😍😍😍 (5/5)

Superbra och mysig podd


❤️ (5/5)

Så rolig podd alltså, jag lyssnar när jag ska sova men ni ger mig problem att sova😂 man vill ju inte sova när man lyssnar på er!!💋❤️ Älskar er!🌹


Trodde inte pärlan var så rolig (5/5)

Haha, rolig podd! Pärlan är sjuk i huvudet 😂😂👍🏼


❤️ (5/5)

Bästa podden som finns!


BÄSTA IDA OCH ALEX! (5/5)

Riktigt trevlig podd där familjeliv och kunskap blandas! Svårt att inte älska denna podcast!


Garvar rakt ut (5/5)

Totalälskar hur ni är mot varandra ibland i podden!! Garvar rakt ut


Hatkommentarer (1/5)

Orkar inte med att ni ska vara så dryga i er podd! Kan ni snälla bara hålla hatkommentarerna utanför podden. Så mycket skönare om ni bara håller er utanför det.


Bästa podden (5/5)

Älskar eran podd! Kul att ni nu släpper 2 i veckan. :)


My (5/5)

Värdens bästa pod👍🏼älskar er❤️,Hoppas ni har de bra med Elvis. Längtar tills en video med Elvis kommer up på din youtube kanal💞


Bästa podden (5/5)

Världens bästa podd jätte mysig och rolig❤️❤️❤️


Bästa podden (5/5)

Älskar att ni är så pure, alltså ni är genuina och de känns som att ni tar med allt lixom döljer inget! Världens bästa nyhet att ni nu ska ha två poddavsnitt i veckan, kunde ej blivit gladare!!


Sjukdom (1/5)

Gud vad ni vill döda folk, helt sjuka ni är!!!


Herregud (1/5)

Herregud Ida, att ha ett barn är inte en hobby?!??


Så mysig podd! (5/5)

En så mysig podd! Verkligen värt att lyssna på! Tar upp så många olika ämnen! Kul att lyssna på er tillsammans❤️


Ni är bäst! (5/5)

Tack för att ni håller mig sällskap under mina PW och får mig att skratta högt🎶🤣


Love love love it (5/5)

Jag älskar sånt är livet podden så mycket det är kul att Ida och Alex kan prata om det mesta och kan helt plötsligt börja prata om något helt annat än vad de skulle prata om❤️. Jag har aldrig gillat att lyssna på en podd men jag älskar att lyssna på sånt är livet och ibland skrattar jag såååå mycket PS grattis Alex och Ida till lilla Elvis ❤️❤️


Bästa podden någonsin🤩👊❤️ (5/5)

Asså, wow vilken bra podd!🤩 Den är så underhållande, personlig, härlig, ja helt enkelt bäst!👊🤩❤️ Man följer verkligen med i allt de dem berättar det känns som om man är där med dem. Den är så härlig att bara ligga och lyssna på❤️🙏 Fastnade för den direkt, om ni inte har lyssnat gör det nuuuu!!!!😝😝 All kärlek till Ida och Alex (och lilla Elvis förstås)❤️❤️ni är bäst❤️


⭐️ (5/5)

Sveriges absolut bästa podd enligt mig! Ida och Alexander är så otroligt härliga! Har fått mig många skratt! Bästa bästa bästa podden!!


Till Ida och Alexander (5/5)

Detta är den bästa podden!!! Jag har alltid försökt att gilla poddar men jag tycker att dom är lite torra om ni förstår vad jag menar? Eran podd är den BÄSTA jag lyssnat på och jag menar det verkligen!!! Och när jag såg på podd titeln (våran son är här) så blev jag så glad att log i typ en halv timme och jag vill verkligen säga bamse bamse G.R.A.T.T.I.S


Mysig podd (5/5)

Älskar att ni delar med er så mycket av er själva, skrattar högt ibland! Framför allt känns det också så äkta mellan er, som att ni verkligen hör ihop och det är härligt att få ta del av eran vardag. Hoppas ni fortsätter med poddandet efter det att mini är född :)


Hm (4/5)

Bra podd lite för mycket sex snack


WOW (5/5)

VÄRLDENS BÄSTA PODD!!!!!


ÄLSKAR ER PODD! (5/5)

Men asså! Hittade precis er podd och har lyssnat på första avsnittet och är HELT FAST! Så mycket jag skrattat och kunnat relatera till i min o min killes relation (inne på vårt 8år tsm och fått vår förstfödde för 9månader sen) Är själv ifrån Dalsland och visste faktiskt inte att Ida var därifrån så de gör de hela ännu lite roligare! ÄNTLIGEN har jag funnit en podd som känns jordnära, ärlig och helt i min smak. Jag är såld! Tack och stor kram!!


Så härlig! (5/5)

Började lyssna för 5 timmar sedan och har redan lyssnat 4 avsnitt! Så himlans härlig och framförallt rolig 👏🏻


Bästa podden! (5/5)

Jag har aldrig gillat eller tyckt om att lyssna på podd. Men kan säga att detta är den podd jag fixar att lyssna på! Så bästa podden 😁


Suuuuper🌸 (5/5)

Älskar verkligen den här podcasten! Den är så rolig! Brukar lyssna på den när jag ska sova🌹🐘🤣🤣😂


Bästa (5/5)

Podden ger mig mycket energi och man blir så himla glad och man börjar skratta konstant pga att den är så himla rolig🤣


Hej, Alex och Ida! (5/5)

Det här är den bästa podden som jag någonsin lyssnat på! Den är så rolig så jag nästan skrattar i gäl mig och jag haft lyssnat på alla era avsnitt i streck! Det är så bra att denna podder finns! Tack, tack, tack!!! Snart är det en ny medlem i familjen!😁


Absolut den bästa (5/5)

Eran podd är den bästa jag lyssnat på!! Jag kan inte sluta lyssna! Det var eran podd som fick mig att tycka om att lyssna på poddar över huvud taget! Bästa!!❤️❤️❤️


Årets HumorPodd (5/5)

En podd som man aldrig kan sluta skratta till, wow vad roliga ni är❤️ I love you💞💞💞 M


Grymmaste!!❤️ (5/5)

Eran podd är den roligaste podden någonsin! Man får lära känna er bättre hur ni e som personer och man skrattar alltid! Jag har sommarjobbar i snart 2 v och har lyssnat om och om igen på eran podd och tröttnar aldrig! Ni är ju värsta komikerna😂 En fråga, sommarjobbade ni när ni var små och i så fall hur gammal var ni och vad jobbade ni med?? grattis till Mini💙💜 PS älskar youtube kanalen och er❤️ //Frida även kallad Fritzhof


😍😍😍😍 (5/5)

Den bästa podcasten😍😍😍😍❤️


Bästa❤️❤️ (4/5)

Väldens bästa podd vill träffa er💖💖💖❤️💖💖❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💑👪


Tvätten (5/5)

Ida har rätt med tvätten


Bästa podden! (5/5)

😍


bästa podd sånt är livet (5/5)

jag har aldrig gillat att lyssna på poddar men jag är besatt av er podd😍😂 jag verkligen älskar den


Hahaha 😂 (5/5)

JAG TROR JAG DÖÖÖÖÖR! Er podd är det roligaste jag någonsin har hört! Jag brukar inte gilla att bara lyssna på något, men er podd är jätterolig och underhållande!


Tråkigt (1/5)

Ida är ju hur Taski som helst, avbryter & säger hållkäften hela tiden. Tråkigt. Annars hade podden varit bra & rolig...


Bästa podden! (5/5)

Älskar podden! Brukar lyssna när jag ska sova, men ibland somnar jag inte för den är så underhållande.


5 Star-2 Thumbs Up! (5/5)

Så bra pod! Jag skrattar, gråta och lär mig nytt! Love it, ni är bäst ❤️


Sååå bra (5/5)

😍😍😍


Så bra! (5/5)

Har inte varit så fäst vid en podcast som jag är i denna! Lyssnar på varje avsnitt och älskar varenda!


Lyssna inte i närhet av andra människor - finns risk för konstiga blickar (5/5)

Så himla rolig! Kan inte lyssna på Ida och Alexander på ställen där andra människor finns, dom måste tycka jag är helt knäpp varje gång jag brister ut i skratt 😂


Dynga (1/5)

Sämsta jag hört!


Bästa podden! (5/5)

Missar inte ett avsnitt. Även om det inte är aktuellt för mig att ha barn så lyssnar jag på er ändå. Lätt bästa podden, skrattar ihjäl mig emellanåt och när man sitter och pluggar och plötsligt börjar asgarva så vet man att podden är riktigt grym. 5 av 5 lätt!!!:)


Bästa bästa podd (5/5)

Blir alltid så himla glad av eran podd. Bara älskar den helt enkelt. Lyssnar alltid på den när jag går utanför dörren och gärna hemma också. Lyssnar på den i skolan också, blir peppad av den. Känns som om man är en del av familjen Warg. Sååååå kul😍😍 // en tjej i Hälsingland som älskar podden


Upprepning (5/5)

Jag älskar att nästan varenda mening Alex säger så upprepar han den😂


Ont i öronen (1/5)

Nej...orkar inte, har lyssnat på alka avsnitten men inser att jag blir irriterad på Alexander och få är det inte värt att lyssna vidare..avprenumererar efter att ha gett den ialla fall många försök...tyvärr 😕


Bästa (5/5)

Jag älskar er podd den är bäst och har väldigt bra innehåll ❤️


Så skön podd (5/5)

Älskar att lyssna på er när jag grejar hemma. Sen har ni så underbara diskussioner. Så skönt att ni inte försöker försköna allt utan talar om verkligheten.


Hög kvalité (5/5)

Bra podd! Man får ut mycket av att lyssna på den och den håller hög kvalité! Bra ljud är ett stort plus! Bra ämnen


Amandaajonssonn (5/5)

Bästa podden!!!


Älskar (5/5)

Så himla härlig podd, sånna förebilder!


Nöjd Podd-lyssnare (5/5)

Så inspirerande podd! Två kloka människor som har så mycket klokt att säga. Jag bara tankar en massa härlig energi och när jag lyssnar på er. Grymt helt enkelt!


Älskar (5/5)

Jag älskar eran podd den är så bra❤️❤️❤️


As bra podd! (5/5)

Superhärlig podcast! Så mysig och personlig! Man lär verkligen känna er på ett personligt sätt! Fortsätt med denna underbara podcast!❤️


En bra podd.. (3/5)

.. när ni håller fokus, ibland svävar ni iväg med ett ämne eller kring en fråga. Ida är super gullig, MEN ibland lite gnällig å klagar.


Ny bild av Ida (5/5)

Asså jag har fått en helt ny bild av Ida och pärlan. Ni e sååååå frispråkiga! Trodde Ida va lite stängd och inte prata om snoppar och sånt, hahahha ❣️ ass grym podd!!


Sånt är livet😎 (5/5)

Bästa podden jag har lyssnat på ❤️✌🏽🎉


IQ 0? (1/5)

Dags att gå om grundskolan? Eller har ni ens gått ut nionde klass från början? Grammatiska talfel och obildade uttryck som inte ens en femteklassare skulle använda. Stackars er son som antagligen kommer att ta efter detta ovårdade språk och rent ut sagt dumma talessätt. Dyslektisk much? (Syftar främst på Alexander som låter som en IQ befriad drop out från landet).


Hålla in skrattet (5/5)

Måste bara skriva att jag lyssnade på senaste avsnittet i hörlurar på jobbet och kunde inte hålla in skrattet när Alexander skulle prata blommor och bin😂 såg nog roligt ut när jag vattnar blommor samtidigt som jag försöker hålla in ett skratt( vill tillägga att jag jobbar i ett kommunhus där det är väldigt tyst på våningarna så alla hör när man skrattar ens lite...)


Bästa podden! (5/5)

Älskar verkligen er podd! Ni är så himla roliga och mysiga och älskar att höra er prata om barnuppfostran :) Min favoritpodd!


5/5 (5/5)

Okej, roligaste podden jag lyssnat på någonsin. Älskar Pärlans prat om blom &bin följande av Idas jobbiga frågeställningar, hahahaha.


Husbilstur (5/5)

Började följa och lyssna på er efter jag såg er husbils semester på youtube. Jag åker själv husbil så det var därför jag kom in på det. Blev fast i framgångspodden som är fantastiskt bra. Sånt är livet är riktigt bra också.


Grymma! (5/5)

😍😍


Bästa podden❤️ (5/5)

Superbra podd! Väldigt underhållande och rolig, man tröttnar aldrig!!❤️


Sånt är Livet är min Favoritpodd! (5/5)

Vilken underbar podd ni har! Har alltid tyckt att poddar är lite svåra att hänga med i eftersom att man inte är där och höra får höra det ”live” men i den här podden är det helt annorlunda. Jag kan hänga med och lyssna även om jag t.ex städar, går på promenad eller sitter i bilen! Och jag tror det är för att man får så mycket ”information” om er och att ni alltid delar med er så mycket. Älskar verkligen er podd! Den är så rolig, speciellt i avsnitt 3 med Ida som pratar om snoppar haha! Älskar att ni öppnar upp er så mycket! Tack för bästa podden jag lyssnat på! Puss o kram från Emelie!


bästa bästa bästa (5/5)

bästa bästa podden ever!!


Härlig podd (5/5)

Älskar att lyssna på et podd! Sitter och skrattar för mig själv ni är så härliga


LIVETS PODD (5/5)

Älskar denna podd!! Sluta aldrig! Både två har bästa humorn någonsin skrattar så jag gråter varje avsnitt!


Braaa (5/5)

👏❤️


Bästa podden (5/5)

Aldrig lyssnat frekvent på en podd förutom alex och Ida. Underhållande och jag lär mig alltid något nytt!! Bästa ni sluta aldrig podda🌸


Marion (5/5)

Bästa podden jag lyssnat på! Den är så bra och bara älskar när ni pratar o det är så skönt att lyssna på erna podd❤️


Älskar 😍 (5/5)

Älskar podden!!!😍


Sjukt mysig❤️ (5/5)

Älskar er podd, den är ju så skjut mysig och längtar efter varje avsnitt när jag lyssnat på den nya. Ni är grymma❤️❤️


ÄLSKAR (5/5)

Älskar podden. Lyssnar till skolan, från skolan bär jag har tid över osv! En mysigare stund i vardagen


Gnälligt (1/5)

Förlåt men.. Ida du är så fruktansvärt gnällig.


❤️❤️❤️❤️ (5/5)

En av dom bästa podcasterna jag hört! Helt enkelt jag älskar den!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍


Sånt är livet (5/5)

Bästa!!! Mysig podd!!❤️❤️😍😍😍


Helt okej (3/5)

Tycker podden är helt okej att lyssna på i bakgrunden när man jobbar. Dock så tycker jag att Alexander låter opersonlig , känns som att han pratar från ett papper.. Ida är dock grym, älskar hennes röst, den r himla mysig och gör en lugn😊👍🏻


Underhållande! (5/5)

Denna podd gör mig glad! :) Tack!


Bästa podden (5/5)

Älskar eran podd just för att ni öppnar upp er❤️ly❤️


Bästa podden!! (5/5)

Det här är den mest fantastiska och roligaste idén någonsin!! Älskart såå såå mkt!!!


Älskar podden (5/5)

Ni är så jordnära och öppna personer! Älskar denna podd


Bra poddis (4/5)

Mysig och bra podd, mycket humor och lite allvar, men hoppas på mer bebis-fokus framöver än den ständigt återupprepade historien om Alex och hans pappa.


Bästa!! (5/5)

Tack för en rolig, ärlig, inspirerande podd älskart!! 💕


BÄSTA PODDEN (5/5)

Jag tycker att det är en jätte bra podd.❤️


Very entertaining podcast! (5/5)

Alex and Ida are the best. Every topic they talk about I can relate to and enjoy. Never a dull moment here!


Ni är awsome (5/5)

Ni är så underbara och kreativA!


❤️ (5/5)

Älskar er podd, så mysig och en stor höjdpunkt på veckan


Bästa podden som finns (5/5)

Älskar er podd!!!!


Mysigaste podden (5/5)

Jag har aldrig riktigt kunnat lyssna på poddar för att de blir långtråkiga. Men jag tycker att sånt är livet är roligt att lyssna på och små skrattar nästan hela tiden när jag lyssnar. Är så glad för eran skull❤️❤️❤️


Så himla rolig & mysig podd <3 (5/5)

Så himla rolig & mysig podd <3


🌈B Ä S T A P O D D E N E V E R🌈 (5/5)

My favorit podd att lyssna på!🎧 Lyssnar på väldigt många poddar men denna tar priset i allt💜


Sånt är livet=BÄSTA PODDEN!❤️ (5/5)

Ni är såååååååååååååååååååååååå bra!!! Ni fångar värkligen alla känslor! Fortsätt!


Så äkta och härlig podd! (5/5)

Underbar podd! Så äkta och härlig + att ni är ett så fint par! Älskar att Pärlan har nagellack, blev så glad när han berättade om det och varför han har det i ett avsnitt! Ni båda är så bra förebilder för andra!!


Tack för bra podd! (5/5)

Så kul att att följa med på er resa. Tack för rolig och underhållande podd!


Supet bra! (5/5)

Älskar den här podden! Tips är att lyssna på den när man ska sova!


Så bra!! (5/5)

En otroligt mysig podcast.


Wow (5/5)

Tycker om dom båda 2. Så härlig podd!


Grym! (5/5)

Grym och rolig podd!


Lyckades!!!!! (5/5)

Jag trodde inte att eran podd kunde vara så här bra så jag väntade någon vecka med att lyssna. Det var ett misstag eran podd är verkligen en av dem bästa hoppas ni fortsätter ha samma energi och humor i era poddar framöver! Lycka till fina ni!


❤️ (5/5)

Älskar verkligen erat intro, kan sitta o lyssna om på den flera gånger! Podden är också otroligt bra❤️


Kanontrevlig podd (5/5)

Kanon


Kärlek (5/5)

Älskar verkligen er podd, så öppen och härlig :)


ÄLSKAR (5/5)

Älskar att lyssna på denna podd! har själv följt Ida i väldigt många år och älskar deras relation! Finns inget som jag hellre lyssnar på😍


Världens bästa (5/5)

Man märker hur jordnära de är och får lära känna dem på djupet. Bästa podden jag lyssnat på😍😍😍


Recension av Anna (5/5)

Jag älskar verkligen denna podd för att den är så äkta och härlig! Om man har tråkigt är det bara att gå in på podcastappen, söka på ”sånt är livet” och sätta på ett avsnitt (har lyssnat på ett avsnitt 6 gånger typ😂) //Anna från Enköping💕


Bra (5/5)

Väldigt bra podd


Bäst är ni! (5/5)

Så roligt och bra att somna till!Sjukt duktiga ni är bästa ni❤️


👌 (5/5)

Ska bli spännande att följa ❤️


🌟 (5/5)

Grym podd!


Sånt är livet - Alex & Ida (5/5)

Vilken fin podd😍🙏🏻 Ska bli spännande att följa varje avsnitt🌟 Ella❤️


Riktigt bra podd (5/5)

Riktigt bra podd


Ms. (5/5)

Härlig podd med ärliga, roliga, konstiga och viktiga tankar. Jag är glad att ni gör detta, så våga inte sluta med det. :) Kan inte göra annat än att tycka om er två. Lycka till med allt ni tar er för.


5/5 (5/5)

Så mysigt att lyssna på er! Har dragit genom båda avsnitten nu back to back och ser fram emot nästa! Linn


Älskar! (5/5)

så himla mysig och underbar podd! I love it<3


Världens bästa podd (5/5)

Sååå bra, såååå mysig o bara bäst


Bra podd! Verkar kunna bli en bra mix av intressanta diskussioner och flum! (5/5)

Bra podd! Verkar kunna bli en bra mix av intressanta diskussioner och flum!


Super mysigt! (5/5)

Jätte mysig pod! Verkligen vågat av dem att öppna upp sig om allt!


Bästa podden (5/5)

Grattis till barnet💕


Härlig podd! (5/5)

Så himla mysig podd!


Fantastisk podd! (5/5)

Lyssna så blir ditt liv lite bättre!


Fantastisk bra podd (5/5)

Älskar eran podd och era diskussioner! Ser framemot nästa veckas avsnitt! ❤️


Fem stjärnor (5/5)

Fem stjärnor


Så bra! (5/5)

Man längtar till nästa avsnitt 🤩


Fler avsnitt (5/5)

Fler avsnitt nu!!!!!’ Älskar denna podd, något av det mysigaste att lyssna på!


❤️💎😽 (5/5)

Ni är grymma


Love love (5/5)

En jättebra podcost då man får veta allt om deras liv <333 alla borde lyssna!!


Bästa någonsin!!! (5/5)

Så mysig och underbar podd! Längtar redan till nästa avsnitt, vill bara ha meeeer 😀😀


Verkligen bra (5/5)

100% mycket bra


Bra start! (5/5)

Sååå härligt första avsnitt och jag tror denna podd kommer bli en favvo!


Härlig Podd😍 (5/5)

Så mysig podd❤️


Så mysig & underhållande (5/5)

Jättebra podd! Ser fram emot fler avsnitt och gratttttiiss ❤️❤️


Till er (5/5)

Den är rolig


Wohoo!! (5/5)

Sååå mysigt att höra er prata om er relation och saker ni gör tillsammans och är SÅ HIMLA GLAD för er skull att ni väntar barn. Kommer följa podden slaviskt. Keep it up! 💛


Såå bra podd😍 (5/5)

Ni är så fina tillsammans. Och det ska bli så kul att följa er med denna podd och era andra sociala medier under och såklart efter graviditeten😍 all lycka till er!❤️


Hej fina ni!! (5/5)

Jag har aldrig riktigt lyssnat på en podd för att jag känt mig uttråkad av att bara höra och inte se men asså det har var bland det bästa och roligaste jag lyssnat på!! Så himla bra podd som jag verkligen tycker ni ska vara nöjda och stolta över! Ser verkligen framemot nästa avsnitt! Stor kram och grattis till graviditeten från mig!! ❤️


Så bra att lyssna på! (5/5)

Detta var en perfekt podd om man bara vill ta det lugnt ett tag!


Så bra! (5/5)

❤️


Såå bra (5/5)

Så himla bra podd älska den redan ska bli sååå kul att höra flera avsnitt ❤️ni är fantastiska


Mysigaste o bästa podden! (5/5)

Ni är så härliga att lyssna på!! Jag njuter när jag lyssnar!! Dessutom är ni väldigt roliga!! En av de bästa poddarna jag har lyssnat på!


Så bra (5/5)

Väldigt bra podd, ni är så duktiga!


Myysig podd! (5/5)

Ser framemot nästa avsnitt. Man känner verkligen er lycka!! Riktigt bra energi har ni också.


Kram! (5/5)

Två fantastiska personer i en o samma podd. Jippi! ♥️♥️♥️


Riktigt grym (5/5)

Roligaste podden! Sååå mysigt att höra om er lycka. Stort grattis till er!


Grattis! (5/5)

Så glad för eran skull, både podd och bebis. Grattis igen, supermysig podd.


Härlig (5/5)

Härlig, skrattade hjärtligt flera gånger.


Grymma! (5/5)

Älskar att höra er prata, ni lyckas alltid underhålla oavsett vad ni pratar om!


Tråkigt (2/5)

Föll mig inte i smaken alls. För mycket babbel , upprepningar och hände ingenting spännande. Man tar upp djupa saker som barndom men sedan går snabbt vidare utan någon mer reflektion av känslorna


Supermysig (5/5)

😍😍😍


Det bästa podden! (5/5)

Riktig intressant podd måste jag säga, jag är inte den som lyssnar på poddar direkt , men är var riktig underhållande, och btw grattis till er, ni kommer bli värdens bästa föräldrar!


Grym (5/5)

Har inget annat att säga än GRYM!


Bäst (5/5)

Så öppna, ärliga och roliga att lyssna på!


Love it! (5/5)

Man kan ju inte göra annat än att älska denna kombo! Ser fram emot fler avsnitt 🙌🏻


Älskar! (5/5)

Ser fram emot kommande avsnitt!!


Underbaringar 💜 (5/5)

Ni är fantastiska. Så kul att höra er tillsammans.


En podd värd att lyssna på! (5/5)

Så mysig podd, personlig & underhållande! En podd för alla och något som passar perfekt att ha i lurarna. Jag uppskattar allt det ni gör och ser fram emot att följa eran resa tillsammans❤️ /Elin


Såå mysig! (5/5)

En underbar och mysig podd som verkligen låter en lära känna Alexander och Ida på djupet! Älskar!!