Aggregated reviews for Skisporet

En podkast fra SWIX og Skisporet.no Podkasten Skisporet er for deg som elsker nypreparerte løyper og selv vil ta egne turer og skiopplevelser til et nytt nivå med godt feste og suveren glid. Få ukentlig input med smøretips, oppdaterte løypemeldinger og treningstips for langrenn. Programledere er Siri Sandvik og Åge Skinstad. De får besøk av en ny gjest hver uke, som er klar for å dele av sin kunnskap til deg. Alle episoder og relevante linker legges fortløpende ut på https://skisporet.no/podkast Kontakt: [email protected]

Herlig   (5/5)

Dette er hva vi trenger! Knall cast


Beitostølen   (4/5)

Hei, syns det er en bra podkast, men vil påpeke at det heter Beitostølen og IKKE Beito!


Fluorfritt   (5/5)

Super podkast! Kan dere invitere noen som kan fortelle om vegen mot fluorforbud i skismørning? Og hvordan skiforbund, utøvere og industrien (produsentene) stiller seg til dette?


Folkelig podcast med gode innspill, humor og gode gjester   (4/5)

Podcasten for den den litt skiinteresserte utøveren eller forelder, og gjerne for den som vil få gode tips før skiturene. Det trenger ikke være vanskelig å få til fine skiturer 😊


Språket   (5/5)

Veldig bra podcast, og dere snakket veldig bra med gjestene. Syntes det kan bli litt «barnslig»/«fake» språk når dere ikke prater med gjestene. Gjelder mest i introen og avslutningen. Ellers helt topp👍🏼


Humor og fakta i ett👌   (4/5)

Denne podkasten er både morsom, har humor og faktafylt! Dette gjør at man koser seg når man lytter samtidig som man kan lære litt om skisporten og smøring!! Syntes det var veldig godt poeng i episode 3, der dere tar for dere vedlikehold av feller! Noe som er svært viktig :) Hvis jeg skal utsette på noe må det bli når dere snakker med gjestene deres! Kanskje la de snakke enda mer, fylle ut podkasten til det ytterste! Men ellers en veldig solid og morsom podkast! Stå på videre! Ruben Hagen


Flott podcast!   (4/5)

Endelig en ski podcast! Synes temaene så langt har vært veldig bra, og det at dere ikke bare uttaler dere om norgestoppen(verdenstoppen), men også mosjonister gjør denne podcasten aktuell for mange ivrige skiløpere. Disse enkle, men nyttige smøretips i slutten av podcasten er meget bra, fortsett med det! Det som kanskje kan forbedres er overgangene mellom hvert tema, blir ofte litt brå overganger og man mister litt konteksten. Ellers gleder jeg meg til fortsettelsen :)


Skisporet   (5/5)

Flott podcast, dette gjør meg enda mer motivert for årets skøytebirken!


Glimrende podkast med muligheter for forbedring   (4/5)

Veldig gøy for oss skiinteresserte å endelig kunne lytte til en podkast - dere er flinke Åge og Siri. Det er sikkert tenkt på, men bredden kan ivaretas bedre. Historier fra «folket», alle de flott turløpene, arrangører, forbundet etc. Kjør på videre, dette er bra!


Lærerik, morsom og interresant   (5/5)

Fin podskast med kunnskapsrike verter og ikke minst relevante gjester. Gleder meg til fortsettelsen, selv om styrketreningstipsene til Pølsa var litt tynne! Skulle gjerne hørt en episode med optimale forberedelser/nedtrapping før/etter renn. Både ernærings- og treningsmessig


Etterlengtet podcast!   (4/5)

Endelig en podcast som tar for ordentlig for seg langrennssporten! Gøy å høre så kunnskapsrike personer reflektere rundt skigåing. En ting jeg dog savner er vinklingen mot toppidretten. Blir mye snakk om og til mosjonistene, en gruppe jeg mener snakkes mye om/til fra før. Når man har så kunnskapsrike rike personer i studioet hadde det vært gøy å høre litt mer om f.eks: teknikk, treningsfilosofi og egne erfaringer fra toppidretten. Hadde for min del gjort podcasten enda bedre om dere tatt for dere både mosjonistidretten og toppidretten.


Interessant og jordnær podcast!   (4/5)

Takk for veldig god podcast med interessante deltakere. Hvis det er en ting jeg ville jobbet med, er det overgangene mellom temaene. Her blir det ofte litt brå overganger, og av og til virker det som musikken spilles av midt i en setning. Fortsett med småpraten og det uformelle, men gjør gjerne overgangene tydeligere.


Bra   (4/5)

Er selv skiløper, syns det er interresant og mye bra fakta som er godt både for elite løpere og mosjonister. Mange morsomme og spennende idrettsutøvere på besøk. Da kan alle andre få et lite innblikk i hverdagen deres. Fint konsept


Bra   (5/5)

Veldig bra podkast👍 Bra med tips underveis, mye nyttig og få med seg på de tipsene


Motivasjon rett i øra!   (5/5)

Informativ, underholdande og nyttig podkast. Eit godt alternativ til trening dei dagane dørstokkmila blir for tøff. Etter endt pod var det plutselig lettare å kome seg opp og ut! Motivasjon!


Barneskirenn!   (5/5)

Endelig noen ute med skipodKast. På tide. Forsalg til spalte; 5 kjappe med gjestene, det er alltid underholdene.


Skiprat   (5/5)

Interessant program for oss som er glade i ski. Deilig med litt påfyll før sessongen setter i gang.


Historier   (4/5)

Ønsker flere tidligere historier fra gjestene! Morro å høre hva de har vært med på!


Endelig en langrennspodkast på norsk!   (4/5)

En veldig lærerik og morsom podkast. Flott at jeg ikke bare kommer til å høre på svenskene i lager157 fremover! Kunne godt tenkt meg litt flere tips om trening for yngre løpere.


Akkurat det jeg har lett etter   (4/5)

En langrennsrettet podkast har jeg lett lenge etter, og nå som jeg har hørt på denne har jeg fortsatt at det er akkurat denne podkasten jeg har lett etter. Siri og Åge er to personer som man hører at har peiling og et hjerte for sporten og de snakker godt sammen. Likte også veldig godt det med smøretips, men skulle ønske at podkasten varte litt lenger. Da ville den vært perfekt og jeg ville gitt den siste stjernen som mangler for full score.


Utrolig bra podcast for de langrennsinteresserte!   (5/5)

Spennende gjester og gode programledere. Gleder meg til flere episoder!


Skiglede   (5/5)

Fantastisk!


Interessant med rom for forbedring   (4/5)

Utrolig spennende pod! Og ikke minst bra gjesteliste dere har fått på plass! Skulle gjerne sett at det var litt mer snakk om trening og tips. I introen stod det mye om det som tema, men det ble veeldig lite snakk om det. Styrketreningstips fra Pølsa ble det ikke stort av, selv om det var listet opp. Får dere litt mer tips, triks og innspill på trening på plass hadde det vært knall! 😊


Skisporet   (4/5)

Synes dette var en veldig informativ og lærerik podkast, med to energibunter bak mikrofonen. Bra med variasjon i emnene, med nye gjester hver uke! Alt i alt er jeg veldig fornøyd med podkasten deres, faktabasert og objektiv :-)


Flott tilskudd til podkastjungelen!   (5/5)

Synes podkasten har startet bra! Har savnet en podkast som jevnlig oppdaterer på skisporten. Formatet er også helt perfekt. Én gang i uken og helst ikke mer enn 35 minutter. Da blir det for mye. Hold det kort og konsist slik det er gjort til nå. Dere begge virker forberedte til episoden med god bakgrunnsinfo og gode spørsmål, men av og til trumfer forberedte spørsmål den gode flyten i programmet. Det merkes godt når det "hakker litt". Men dette kommer med rutinen! En god start, og gleder meg til fortsettelsen!


Endelig!   (5/5)

Dette har jeg venta på.Har vært avspist med svenske podder som vasapodden og Vasaloppet lagom.Nå sitter jeg høydesjuk i Himalaya,og oppdaget dere.Helt konge,og det gjør denne dagen litt lettere👍Gleder meg til fortsettelsen🙌 Mvh Fredrik.


Strålende!   (5/5)

Denne podkasten falt virkelig i smak. Eneste forandring jeg kunne tenke meg er at dere bruker enda mer tid på gjestens karriere. Bortsett fra det synes jeg dere bør fortsette med det innholdet dere har nå.


Helt topp!   (5/5)

Podkasten gir mye nyttig og bra informasjon til de som ønsker å gjøre de små tingene for å forbedre seg. Genialt med gjester som hele langrennsnorge kjenner. Gleder meg til fortsettelsen utover vinteren!


Anbefales!   (5/5)

Endelig en etterlengtet norsk langrenns-podkast. Gleder meg til å følge med utover vinteren.


Toppnotch   (5/5)

Hyggelig og morsomt program for en ski-gal mann, likte godt intervju delen med noen tips og triks, håper dere fortsetter med podcasten.. gleder meg til å følge med videre!


👌🏼👌🏼👌🏼   (3/5)

Gøy podkast! Setter pris på litt innblikk gjennom sesongen, tanker, resultater og hvilke renn som har gått/kommer i vente! Gjerne litt gossip i langrennsverden, det er alltid gøy 😉😉 Hilsen satsene meg


Skisporet   (5/5)

Veldig bra podcast. Har lengtet etter en tilsvarende siden O2 poden slutta. Hvis jeg skulle komme med et tips så måtte det være ikke fremheve produktene til Swix så mye på smøretipsene men også andre merker. Jeg vil også tilføre at, når du Åge skal si navnene på produktene ikke prøv å legg over til engelsk. Vanlig norsk aksent høres bedre ut.


Godt program   (4/5)

Artig program som lyser opp hverdagen. Gode tips til fremtidige birkenkonkurranser, og gode gjester. Alltid rom for forbedring, og litt erfaring vil nok bli veldig godt.


Veldig bra   (5/5)

Veldig bra podkast for ski interesserte! Har aldri gått noen konkurranser men det frister å bli med på renn i vinter etter gode tips og ikke minst smøretips herfra. Så langt, veldig bra podkast ☺️ har enda ingen innspill 👌🏼


Jovialt og kunnskapsrikt   (4/5)

Deilig med litt påfyll før skisesongen starter. Behagelig å høre på dere, elsker vignettene og gjestene er kunnskapsrike. Klippingen/overgangene kan bli enda mer sømløse, men ellers en meget god start! Gleder meg til å høre på utover vinteren.


Hyggelig podcast   (5/5)

Dette ga meg faktisk skikkelig julestemning, og nå gledes til ski på TV og forhåpentligvis snart skikkelig skiføre! Og takk for smøretips :) Takknemlig masterstudent med hyggelig pod på øret.


Nyttig og interessant   (5/5)

Mye gode tips og interessante gjester. Programlederne gjør en god jobb, og vi tåler å høre dem enda mer ;) Grav, spør og få gjestene litt ut av komfortsonen, da blir det skikkelig god underholdning!


Endelig!   (5/5)

Fint å endelig å få på plass en langrennspodcast som går til oss som er midt på treet i skisporet. Takk.


Sverre Barratt-Due   (5/5)

Herlig podkast for en skinerd! Endelig et god utfordrer til Vasapodden :)


Lærerik podkast   (5/5)

En spennende og lærerik podkast. Anbefales til alle😃 Håper dere fortsetter med å ha kunnskapsrike gjester med i podkasten😃


Anbefales!   (5/5)

Denne blir fast hver uke fremover 🙌🏼


Super pod   (5/5)

Veldig bra pod for deg som liker langrenn. Variert og fint innhold!