Aggregated reviews for SkitJakt - En Podcast om Jakt

Skitjakt är en podcast om jakt, naturupplevelser och ekologiskt kött. Huvudfokus är jakten, men vi pratar också om jaktutrustning och tillagning av det fällda viltet. Huvudmedverkande är: Kristian Bartos, reklamman samt relativt nybakad jägare. Erik Olofsson, jägare sedan barnsben och välkänd Sörmlandskrögare med fokus på vilt och närodlat. Ian Abrahamson, erfaren jägare och Jakt- och vapenhandlare.

Ostrukturerad pod om inget, mest mat   (1/5)

Om du tycker att matprogram på tv där man inte kan smaka eller lukta på maten känns konstigt så har dom tagit det ett steg längre, inte ens se maten. Totalt meningslöst. Sitter å smackar i micken och ja, du gissade rätt, allt är ”supergott”! Sen är det lite sitt å datt, nån berättar att dom skjutit en (alltid) ”jättefin” (insert valfritt vilt) sedan sist. En vill få fler gäster till sin krog, en vill sälja prylar på sin jaktbutik, inget mer av värde tyvärr. Kul namn på podden dock.


Intressant podd med utvecklingspotential!   (4/5)

Jag gillar verkligen den här podden, den är lättsam att lyssna på, med bra ämnen och utbildningen inslag. En sak jag däremot måste påpeka är ert användande av uttrycket ”eehhmm” när ni pratar. Det är lite jobbigt att lyssna på när det blir för mycket av det. Tränar ni bort denna ovana så kommer helhetsintrycket förbättras avsevärt.


Bra jaktpodd   (5/5)

Gillar blandningen av ämnen och framför allt mat-och vin inslagen. Bra jobbat!