Aggregated reviews for Skönhetspodden

Välkommen in bakom kulisserna i skönhetsvärlden. Här diskuterar precis allt vi anser vara skönhet – från den snyggaste makeupen, skönhetsmat och serum-nörderi till större frågor som skönhetsideal, hur social medier förändrar vår syn på vårt eget utseende eller hur en doft egentligen påverkar våra känslor. Podden drivs av STYLEBY:s och Damernas Värld:s egna skönhetsredaktörer Anja Skeppe Grahn och Maria Ahlgren.

Helt ok (3/5)

Kul innehåll, synd bara att den kommer ut oregelbundet och lite olika dagar. Hade uppskattat och varit en mer trogen lyssnare om man visste att den alltid släpps varannan söndag tex.


Ännu en gravidpodd.. (1/5)

Låg energi och Anja nämner amning/graviditet ca 150 gånger.


Äntligeeen! (5/5)

Omg! Blev så sjuuuukt glad nu då jag hittade er podd! Älskar hudvård och skönhetsbehandlingar, men tycker att de är svårt att hitta riktiga och bra recensioner som inte bara är sponsrade! SÅ HIMLA GLAAAD ATT JA HITTA ER! 😍 fortsätt tipsa om skönhetsbehandlingar och krämer! Kram


Superbra (5/5)

Superbra podd, tjejerna är kunniga och inspirerande. Älskar att de bjuder in experter och andra intressanta personer. Mycket bra!


Inspirerande podd (5/5)

Inspirerande podd


Beroendeframkallande podd (5/5)

Den här podden är oerhört intressant och lärorik, jag har fått till mig otroligt mycket kunskap om beauty genom Anja och Camilla! Båda två är väldigt inspirerande, kreativa och sitter på många välbehövliga skönhetstips - dessutom lyckas de verkligen underhålla med humor och olika infallsvinklar så som skönhet utomlands etc. Lyssna lyssna lyssna!


StyleBy Beautypod (5/5)

Älskar att lyssna på eran podcast! Ni båda är så inspirerande, roliga och härliga!


Bästa podden! (5/5)

Älskar er balanserade inställning till kost etc


Poddälskare (5/5)

Kunnig och inspirerande podd!