Aggregated reviews for Smultronstället

Smultronstället är en podcast med Sandra Ilar och Martin Bucht. Ett smultronställe där du hittar nya idéer och samhällsanalyser. I avsnitten diskuterar vi aktuella nyheter samt bjuder in intressanta gäster. Aron Flam dyker också upp titt som tätt. http://smultronstallet.libsyn.com/

Fantastisk podd (5/5)

Jättebra podd som jag lyssnar på så fort den kommit ut. Längtar efter nästa avsnitt så fort man lyssnat klart på det senaste. Håller med Martin i nästan allt han säger. Jättebra jobb av både Sandra och Martin med den här podden Mvh// En som forfarande är med i MUF i Norrbotten


Skolboksexempel-Sandra (2/5)

Sandra är ett så tydligt bevis på att utbildning och att vara bevandrad i de stora litterära verken inte betyder ett skvatt när du inte har den kognitiva eller orala förmågan att få ihop saker i ett medie där de sistnämnda sakerna är vitala för att få ihop en bra produkt. Jätterolig tjej, men så otroligt blåögd och enkelspårig i sina resonemang att man knappt orkar höra på när hon försöker avfärda Martin genom att avbryta och peka på kvällstidningsargument. Martin har ju hela paketet men går upp i varv så enkelt att han tyvärr för ofta snubblar på bollen när den ligger snyggt upplagd på mållinjen av Sandra.


De går inte att lyssna på Sandra (1/5)

Skakar av ilska såfort hon öppnar munnen


Fuktig podd! (5/5)

R


Avsnitt 88 (2/5)

Herregud! Beundrar ditt tålamod, Sandra....


Infantil intelligens (3/5)

Aktuella och intressanta ämnen diskuteras av två intelligenta människor. Här finner du ibland vissa guldkorn. Martin är smart, välartikulerad och speglar mina egna åsikter till 95%. Det är emellertid fruktansvärt provocerande att han alltid tar sina egna hypoteser och analyser för 100% objektiv sanning och är extremt obstinat om dessa blir ifrågasatta. Sandra är mer sansad men känns som en tonåring ibland där jag personligen är fullkomligt ointresserad av att höra att hon har kille ena veckan, är singel nästa och sedan gifter sig med en ny snubbe vecka tre


Bra grejer (5/5)

Fint samspel mellan barndomsvännerna Sandra och Martin. Jag gillar Aron Flam vädigt mycket med dynamiken mellan dessa två är bättre.


No more money from me (1/5)

Håller med föregående talare. Han bör dumpa hen. Från underhållande till helt värdelöst. O hennes trötta och gäspande röst blir bara outhärdligt.


Går inte att lyssna på längre (1/5)

Började med en bra balans mellan allvar och humor, men på sistone har Sandra utvecklats till en ordentligt vänstervriden aktivist som aldrig låter Martin tala till punkt. Outhärdligt.


PK-indoktrinerad värdinna (1/5)

Martin är bra även om det är synd att Aron försvunnit. Finns en del bra avsnitt i arkivet o även nyare med bra gäster. Men då det sitter en duperad cuck och PK-babblar sönder alla diskussioner likt en DN-ledarskribent orkar jag inte lyssna mer på detta än på studio ett eller annan public service-propaganda. Varför inte testa att börja tänka själv istället för att låta dig indoktrineras Sandra??


Lättsmält politisk podd (4/5)

En ekonom och en komiker pratar nyheter. Podden är som bäst när ekonomen pratar politik & komikern skämtar, och som sämst när rollerna är ombytta.


Från bra podd till dålig produkt (1/5)

Det började verkligen bra, med Aron och Sandra, men med tiden förstörde Martin podden. Att man dessutom uppmanar dig och mig att betala för hans osammanhängande tristess är skamligt. Det handlar inte om politisk ideologi, utan om bristen på yrkesmässigt kunnande, i det här fallet hur man har ett intressant podd-samtal.


Variation är nyckeln till denna podd (5/5)

Denna podd är som bäst när personerna som Sandra pratar med varieras. Hon är väldigt bra på att intervjua personer, lyfta fram deras åsikter och gräva när så behövs. Något hon balanserar väl med sin egen komik.


Superbra! (5/5)

Alltid värd att lyssna på.


Behaglig och skön podd! (5/5)

Tack för en väldigt fin och trevlig podd just nu!


Bra pod! (5/5)

Bra pod som borde lyssnas på av alla!


Jag gillar podden... (5/5)

...men Martin har en bred mun. Han ser ut som Jokern.


Jag gillar podden (5/5)

Men Martin har en bred mun.


Viktigt! (5/5)

Årets näst viktigaste podcast!


Bra (4/5)

Men saknar flejm


Pk-ist (5/5)

Man blir förbannad när andra perspektiv når ens medvetande varpå man behöver byta åsikt.


Riktigt bra (5/5)

*****


Martins kvinnoförakt är cringe (1/5)

Ta tillbaka Aron.


illa (1/5)

otrolig begreppsförvirring i "feminism och socialism".


Genialiskt (5/5)

Rimliga beskrivningar av de avundsjuka socialisterna.


Skön stämning och viktiga ämnen (5/5)

Två bra komiker som för bra och viktiga samtal.


Bra (5/5)

Otroligt bra! Intressanta diskussioner och jag tycker Aron kommer mycket mer till sin rätt med kloka Ilar som lite av en motpol - jämfört med dekonstruktiv kritik.


Härlig duo (5/5)

Två begåvade och öppna människor i en podd som får en att vilja höra mer !


Magi (5/5)

Sandra och Aron är ren magi. Det borde vara obligatoriskt för gymnasiebarnen att lyssna på den här podden.


En av veckans höjdpunkter (5/5)

Både Ilar och Flam har sköna radioröster, härlig dynamik och man känner sig mer bildad efter ett avsnitt. Välkommet tillskott efter att Ilar ändrade inriktning på sin podd.


Som balsam för själen. Skarpa analyser utan framkrystade satirförsök. (5/5)

*****


Exakt som glass på sommarn dårå! (5/5)

Som smakar smultron


Mycket bra! (5/5)

För intressant samhällskritik på ett avslappnat och kul sätt


Briljant (5/5)

Sveriges viktigaste podcast


Great! (5/5)

Bra dynamik!


Mansplaining (1/5)

x 1000.