Aggregated reviews for Snett inåt bakåt – med Marcus Leifby och vänner

Snett inåt bakåt – Sveriges mest (in)aktuella sportpodd. En gång i veckan samlar Marcus Leifby sina sportnördigaste kompisar för att återbesöka en gammal – inte sällan bortglömd – händelse i idrottshistorien. Hur såg Bernt Ljungs skadebekymmer ut 1993? Vad tyckte Milanspelaren Demetrio Albertini om Jesper Blomqvists vita tubsockor? Vilket är Marcus finaste Jimisola Laursen-minne? Vet Antonina Ordina vem som sköt Olof Palme? Borde Johnny Holm stå krokimodell på GIH? Ingen fråga är för stor, eller för liten, för Snett inåt bakåt. Missa inte heller chansen att delta i Sveriges just nu klurigaste frågesport #Motorblocket, där vinnaren får en slips ur Lars-Gunnar Björklunds slipssamling.

Spot on.   (5/5)

Är du uppväxt på 70 eller 80-talet och är intresserad av svensk idrott så får du inte missa Snett inåt bakåt. Så är det bara.


Perfektion!   (5/5)

Sveriges roligaste podd!


Gemytligt   (5/5)

Sveriges mysigaste podd


Leifby & co   (5/5)

Grym podcast. Särklassigt bäst.


Stående ovationer   (5/5)

Absolut bästa podden på marknaden. Ge den en chans, du kommer inte bli besviken.


Puskas72   (5/5)

Är så tacksam att jag sent om sider har upptäckt den här podden. Så bra! Ser nu fram emot del två med Tommy Engstrand om Lars-Gunnar.


Sveriges roligaste podcast!   (5/5)

Fantastisk historiebeskrivning av svensk idrott. Roligt rörande och lärorikt. En kulturgärning!


STORT TACK för att ni gör denna super podd!   (5/5)

Får 6 stjärnor av mig! Fantastisk bra på alla tänkbara sätt! Bred, djuplodande, träffsäker och med härlig humor! Tack för att ni förgyller min vardag!


Guldklimp   (5/5)

Så bra o så många skratt. Tack för en mycket bra podd


Bäst   (5/5)

Ni är bäst!!


Ett måste för sportälskare   (5/5)

En mycket härlig podcast oavsett vilka sporter du är intresserad av.


Lysande!   (5/5)

Bildande och mycket underhållande om idrott mest från förr. Lars-Gunnar Björklund, Jimisola Laursen, Jane Björck, Christer Ulfbåge, Åke Strömmer m fl är namn som nämns och har nämnts och som ger åtminstone mig välbehagskänslor.


Mycket bra, intressant och kul podd!   (5/5)

Leifby är kung