Aggregated reviews for Snutsnack

Snutsnack är en podd där Hasse Brontén gästas av poliser. Gästerna delar med sig av speciella händelser och upplevelser från sitt yrkesliv. Lyssnaren får ta del av gästernas unika ögonblick och avgörande situationer som har haft stor påverkan och betydelse vidare i livet.

Riktigt bra! (5/5)

Så intressant och lärorikt att lyssna på! Man får verkligen en breddad syn på polisyrket, att få ta del av allt jobb de gör i bakgrunden som sällan uppmärksammas gör att man verkligen förstår hur mycket de hjälper resten av samhället!


Tidsfördriv (3/5)

Helt okej podd att lyssna på när favoritpoddarna inte har några avsnitt.


Vad hände? (1/5)

Har snart lyssnat klart på alla avsnitt. Fram till avsnitt 73 har det varit intressant, men vad hände? Varför får Michael utrymme att ens yttra sig? En kvinnohatande nazist? Han har inte lärt sig ett dugg. Kvinnohat och nazism är obotligt. Tack och lov att han inte arbetar som polis. Jag blir rädd på riktigt när jag hör att han inte fick sparken när han betedde sig som värst. Skyddas såna typer fortfarande?


Mycket bra (5/5)

I mitt tycke Sveriges kanske bästa podcast! Grym blandning av både spänning, gripande historier (no pun intended), allmänbildning och humor. Hoppas på många nya avsnitt framöver!


Men ÄNTLIGEN.. (5/5)

..en riktigt bra podd - amen på den!!


Miranda...? (1/5)

Avsnitt 88... herremingud! På riktigt! Finns hon? Jösses! Jag blir mörkrädd... hoppas hon slutar som Polis! Alla superlativ med O framför denna person!!! För övrigt 👍för att Du Hasse hittade denna avart.. ” många äro kallade.. men få är utvalda”.


Bra podd! (5/5)

Det är så kul att inte ens en ordningsvakt FD väktare vet vad en väktare egentligen är. Man pratar alltid om tillsynsväktaren. Aldrig om dem övriga kategorierna. Ett exempel är Jourväktaren som åker på överfallslarm, paniklarm, inbrott, stöttningslarm mfl. Du kanske ska ta med någon sådan väktare Hasse 👍😃 i övrigt en mycket bra och intressant podd!


5 av 5 (5/5)

Bästa podden på marknaden just nu!


Superspännande (5/5)

Tack Hasse för att du förgyller mina dagar med spänningen av polisyrket!


Mindre snack om polisskolan (3/5)

Det blir väldigt långrandigt med snacket om polisskolan, mycket upprepning om skolan, praktik och sånt kan jag tycka. Gå direkt på historien istället (efter en kort introduktion). Ljudet är inte så bra ibland


Lärorik och spännande!! (5/5)

Jätteintressant podd! Jag ska börja polishögskolan om några veckor och känner att podden verkligen ger en bra inblick i polisens vardag. Tack!


Jovffj ujghcxdcgvjbhbjk g jvtcjg HKH hög hjvj bbb hej ha GB. H CF (5/5)

Melwin


Love it (5/5)

Såå bra podd. Den känns personlig och intressant. Är känslosam och spännande. Jag lyssnar ifatt från början och jag kan nästan inte sluta lyssna❤️


Intressant och spännande lyssning (5/5)

Riktigt intressant att lyssna på . bra jobbat 👏🏻👌🏻


Intressant och bra (5/5)

Tänkte bara provlyssna något program, men blev helt fast och sträcklyssnar nu för den är så bra! Fortsätt som du gör, viktigt att polisen får ett ansikte av att de också bara är människor.. innanför polisuniformen!


Spännande (5/5)

Intressant inblick i polisvärlden.


Grym (5/5)

Ger allmänheten en bred bild av polisyrket.


Så bra! (5/5)

Väldigt intressant podd. Har fått en helt ny syn på de som jobbar som poliser. Hasse Brontén passar alldeles lysande som programledare eftersom han själv har jobbat som polis. Bra tankar, ibland sorgligt ibland roligt .


Lyssna! (5/5)

Mycket bra podd med intressanta gäster. 👮🏻👍🏻


Samtliga avsnitt (5/5)

Bästa sällskapet på tunnelbanan;)


Intressant pod! (5/5)

Intressant lyssning som ger en inblick i polisens vardag utan att media har skruvat till det


👌👍 (5/5)

Intressant och bra podd som jag verkligen är glad att jag började lyssna på 😊


Mycket intressant! (5/5)

Tack Hasse! Bra jobbat! Försök gärna få med nån polis från GVG/G-turen från back in the days som kan berätta lite hur det var!


Fantastiskt (5/5)

Mycket intressanta berättelser. Hasse Brontén gör lysande personliga intervjuer där han kommer nära genom att vara inkännande och bjuda på sig själv.


Riktigt bra! (5/5)

Superbra pod och super att avsnitten blivit längre än de i början 👏🏼


Uselt (1/5)

Ogenomtänkta frågor som han läspar fram. Störigt självgod.


Spännande! (5/5)

Gillar det skarpt


Fantastisk lyssning! (5/5)

Galet bra koncept och intressant lyssning!


Grym!! (5/5)

Såå intressant och bra podd!!!!


Så imponerad (5/5)

Tycker man faktiskt får mer förståelse för poliser när man lyssnar! Alltid sett er poliser som hjältar men nu även människor! Fortsätt så bra och lärorikt!


Bra podd! (5/5)

Avsnitt 7 var riktigt bra, han var intressant och rolig att lyssna på. Du får fråga om nån av dom gillar utländska snut-serier 👍!


Volymen (3/5)

Har telefonen på max volym men hör inte vad som sägs


Måste höja ljudet (3/5)

Måste höja ljudet på mikrofonen du pratar i. Fixa detta så blir det en 5:a!


Schysst!!! (5/5)

I stort en riktigt bra pod med spännande historier och intressanta gäster. Det enda som låter lite fånigt är när Hasse inför varje avsnitt uppmanar sin fd kollegor att vara försiktiga därute.


Mycket intressant (5/5)

Keep up the good work!


Prata högre (3/5)

Man hör ju knappt vad du säger Karl


Grymt bra! (5/5)

Lite låg volym på rösterna bara!


1312 (1/5)

1312


Intressant och tydligt. (5/5)

En intressant podd med intressant innehåll och bra programledning. Att belysa olika polisers insatser och upplevelser genom deras egna ord ger en djupare insikt om vad det är att vara polis. Mycket intressant för oss som inte är poliser. Fler avsnitt, tack!


Bästa podden på länge! (5/5)

Riktigt bra podd som är värd att lyssna på minst två gånger. Har själv lyssnat på den två gånger dom senaste två dagarna. Bra jobbat Hasse & co! Stående ovationer. //eliasofkarlstad


Riktiga och sanna polisberättelser (5/5)

En pod där man får ta del av riktiga polisers berättelser som verkligen fångar ens intresse. Mycket bra!


👍🏻 (5/5)

Bra podd men byt ut intro och outro musicen, det blöder i öronen


Bra, men.. (5/5)

Höj volymen på din röst och sänk volymen på introt. Kvalitén på intro musiken är väldigt kass också. Annars 5 av 5


Intressant! (5/5)

Intressant!