Aggregated reviews for Somna med Henrik

En podcast du inte behöver lyssna på: Försök komma till ro medan Henrik Ståhl pratar tills du somnar.Gillar du podden? Stötta den på: https://www.patreon.com/somnamedhenrik?alert=2 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Helt fantastisk   (5/5)

Jag tycker det är härligt att ha din röst som sällskap. Sluta aldrig fantisera din väg in i avsnitten.


Zzzz   (5/5)

Det bästa sällskapet under vakna nätter. Jag har aldrig hört ett helt avsnitt. Henrik håller vad han lovar.


❤️   (5/5)

Underbar podd. Fick tips om den i en annan podd och tänkte ”äsch, får väl testa..” när jag legat klarvaken och oron vägrat lämna kroppen. Vilken mysig och behaglig (och lite småkul) lyssning! Blir självklara valet varje kväll framöver 🥰!


Hur kan folk somna? 😂   (5/5)

Jag förstår inte hur människor kan somna till det här 😂.... Henrik är ju hur kul och galen som helst att lyssna på😂😂❤️ Det är ju så här man själv håller på och pratar och tänker. En tröst också när man känner sig ensam eller måste ha nåt som lättar upp i ens ångest 🙂 Du är genialisk i din improvisation Henrik! 👏❤️


Räddare i nöden   (5/5)

Tack tack Henrik ❤️ jag kan äntligen somna och behöver inte ligga orolig under nattetid! Det som händer händer och just nu finns det inget vi kan göra något åt det. Tack för att jag får sova igen och lyssna på prat som sätter tankar i ord! Tack igen och sluta inte ❤️


Sömnproblem no more!   (5/5)

Somna med Henrik har gjort att jag äntligen fått nattsömnen tillbaka! Rekommenderar denna podd till många och när de frågar vad han pratar om så svarar jag alltid; har inte en aning för jag tvärslocknar varje natt. Introt; det är som det är... får mig att le, ta ett djupt andetag, lägga mig till rätta och sen sover jag. Tack Henrik!!!


Evigt tack   (5/5)

Jag har haft sömnproblem i 10 år och har länge förknippat att gå och lägga mig med oro. Men inte nu. Kan inte berätta vad du pratar om i podden för jag somnar ALLTID. Tack!!


Tack!   (5/5)

Efter så många år av sömnsvårigheter, ångest och depressioner har jag nu under några månader somnat till din podd. Den har gett mig så himla mycket livskvalité tillbaka, att lägga sig är inte förknippat med ångest längre utan bara ett rätt och slätt ”jahapp, dags att sova nu då!”, verkligen tack för det. Jag hoppas du en dag hittar en lika bra podd (eller annan metod) och får din sömn tillbaka 💛


Perfekt!!!   (5/5)

Tack Henrik för att du får mig att somna var eviga natt!!! Du räddar hela mitt väsen nu när jag befinner mig mitt i ett break-up och kroppen egentligen bara vill att jag ska gråta nätterna i ända. Tack vare denna podd somnar jag som ett litet barn och klarar därför båda nätterna och de tuffa dagarna lättare! Du är en hjälte! Det är som det är! Det som händer händer! Och just nu finns det ingenting vi kan göra åt det! Tack för allt!


Rekommenderar alla!   (5/5)

Hur bra som helst! Antingen somnar jag på en gång eller så lyssnar jag intensivt och ligger och skrattar åt allt kul han berättar och sedan somnar jag glad och nöjd.


Så bra!   (5/5)

Fungerar helt otroligt bra för mig, somnar nästan alltid inom en kvart, helt magiskt!


Du har räddat min sömn!!   (5/5)

Har alltid haft så svårt att somna på kvällarna och det slutar alltid med att jag är uppe till 04. Med din podd somnar jag efter max 15 min, TACK!


Tack!   (5/5)

Tack för din otroligt bra podd, den fungerar verkligen perfekt för mig när jag ska försöka somna, du har en väldigt skön röst att lyssna på och jag som har sömnsvårigheter tar verkligen stor nytta till den din podcast!!


Tack!   (5/5)

Tack Henrik för din fina podd och för att du får mig att somna. Jag uppskattar att du talar om för oss att vi inte behöver lyssna, att det inte finns några krav. Hoppas att du kommer fortsätta och att detta fortsätter växa!


Världsklass   (5/5)

Tack för att du räddat min sömn och lärt mig hur man somnar! Somnad alltid 20 minuter in. Det enda jag är rädd för är att du ska sluta släppa avsnitt, hur ska jag då kunna somna?


Oerhört tacksam liksom   (5/5)

Sökte först ”sova med Henrik” .. yeah i wish haha. Nåväl, skämt åt sido. Oerhört tacksam för din gåva till oss tidigare sömnlösa av olika slag. Jag har Väntat hela dagen på att kvällen skulle komma och nu är den här! Din röst skingrar mitt kaos, dämpar min ångest och sprider ett lugn blandat med värme i mig. Oerhört tacksam! Måste nog börja lyssna på dagen också dock för Seriöst, vilken FANTASTISK hjärna och vilken varm och fantastisk själ. För att inte glömma Rolig!!


Funkar så bra   (5/5)

Min pappa snarkar väldigt högt och jag har väldigt svårt att somna då jag bara funderar på saker och har svårt att slappna av. Podden tränger bort alla mina tankar och överröstar pappa. Tack för den här bra podden Henrik!


Så bra 😴   (5/5)

Jag vet inte varför, men det är helt fantastisk underbart att somna till. Och det funkar! Tack Henrik! Tack för att du får min hjärna att förstå att den är trött.


Bästa som hänt mig år 2019   (5/5)

Denna podden gav mig sömnen tillbaka. En tidigare vardag med ångestrelaterad insomning har bytts mot en avslappnande ritual som 9 av 10 slutat i djup sömn. Det bästa som skett mig 2019.


Tack tack tack   (5/5)

Den här podden är det bästa jag vet


Otroligt nöjd.   (5/5)

Jag kan varmt rekommendera Somna med Henrik för er som behöver hjälp att somna eller få ett lugn som skingrar jobbiga tankar.


Bästa insomningspodden 🌠   (5/5)

Har lyssnat på denna podd nästan varje kväll i några månader nu. Somnar inom en kvart i 99% av fallen. Jag tycker att Henrik pratar i lagom tempo (varken för piggt eller segt) med en mjuk och fin stämma (som aldrig irriterat mig till skillnad från röster i andra liknade poddar). Vad han pratar om har jag absolut inget minne av, vilket jag ser som något positivt. Denna podd tycker jag är överlägset bäst i kategorin insomningspoddar och får fem av fem stjärnor av mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Zz   (5/5)

Vill inte somna med någon annan längre!


Podden jag inte visste att jag behövde...   (5/5)

...och nu inte kan tänka mig att somna utan! Henriks podd är insomningsvänlig, ångestdämpande och fantastisk så väl dag som natt!


.   (5/5)

Jag har haft svårt att somna till och från i flera år. Detta funkar verkligen och jag har aldrig hört ett helt avsnitt :)


Hurra!   (5/5)

Bästa sömnmedlet jag vet. Somnar varje gång. Hurra för Somna med Henrik!!


Tack!   (5/5)

En trygghet sömnlösa nätter, oerhört tacksam för denna podd!


Grym!   (5/5)

Helt fantastisk ! Jag har haft sömnproblem i 6 månader , försökt med allt . Nu sover jag och mår så bra ! Tack !!


Guld   (5/5)

Bästa som hänt mig! Tack!


Alternativ medecin   (5/5)

Fantastiskt att kunna avstå receptbelagd medecin och ändå somna- och sova gott! Tack Henrik!!!


Älskar!   (5/5)

Perfekt sömnpodd! Har tidigare somnat till den engelska varianten, skönt att ha en på svenska istället nu!


Funkar!   (5/5)

Lyssna varje kväll, och somnar vanligtvis inom 15 min. Tack Henrik!!


Grymt!   (5/5)

Tack Henrik för denna grymma podd! Somna gör man verkligen!


Gillar!   (5/5)

Så fin lyssning även mitt på dagen! Tack Henrik!


Riktigt bra 👌👌👌   (5/5)

Mysig att somna till, gillar alla roliga historier påhittade ord!!


Funkar toppenbra!   (5/5)

Lyssnar varje kväll och somnar snabbt varje gång!


10/10 stjärnor   (5/5)

Skön röst och mycket bra podd. Funkar perfekt


Oväntat bra   (5/5)

Trodde verkligen inte det här skulle “funka”, men det har verkligen hjälpt mig att somna betydligt snabbare än vanligt.


Så mysig!   (5/5)

Somnar verkligen gott till denna. Alltid!


Perfekt   (5/5)

Det funkar varje gång! Så fort jag sätter på ett avsnitt vet jag att jag kommer somna gott inom några minuter:)


Wow!   (5/5)

Ska erkänna att jag var skeptiskt inställd, kände mig stressad, tankarna snurrade och det kändes som att det skulle bli en lååång vaken natt. Somnade dock som ett barn inom en kvart. Fantastiskt! Vill alltid somna till detta!


FÖRJÄVLABRA!!   (5/5)

ÄLSKAR DENNA PODDJÄVEL!!!!


Tack!   (5/5)

Blir lika fascinerat överraskad varje morgon när jag vaknar & inser att det jag inte trodde skulle hända hände - jag somnade -IGEN! Aldrig har det gått längre än 12 minuter. Otroligt! Sluta aldrig söva oss!


Tack   (5/5)

Tusen gånger tack för denna podd! Äntligen kan jag sova och klarar av vardagen med skola, häst och jobb


Bäst!   (5/5)

Så enkelt, så okomplicerat. Och så funktionellt! Somnar VARJE kväll/natt till Henriks improviserade (!) småprat allt o inget. Tack!🙏🏻


Godnatt och tack!   (5/5)

Somnat alla gånger efter 20 min: förutom avsnittet om Allt som finns i Universum...det var briljant! Bästa insomningsmedlet! Tack Henrik!


Fantastisk   (5/5)

Provat många poddar och knep för att somna men aldrig trodde jag att jag skulle hitta nått som funkar så här bra. Somna med Henrik är helt underbar både på kvällen eller när man vaknar på nätterna och inte somnar om direkt.


Somnar som en stock   (5/5)

Det tar ofta lång tid för mig att somna och då blir jag uttråkad och börjar greja med telefonen, vilket resulterar i att det tar ännu längre tid innan jag somnar. Då är den här podden min räddning. Jag blir inte uttråkad eftersom att den är underhållande, men jag kommer samtidigt ner i varv och somnar lika skönt varje gång! 😴⭐️


Medicin no more   (5/5)

Jag har imovane på recept pga insomningssvårigheter, dock får tabletterna ligga i skåpet nu efter jag funnit podden 🙌🏻


Tryck på play 😊😍😂😴   (5/5)

Testat mycket & glad att jag vågade testa lite till...å snubblade över detta👍 otroligt bra hjälpmedel. Ännu inte lyckats lyssna klart 😴


Otroligt hjälpsam podd!   (5/5)

Spelas just nu 2 olika avsnitt i båda barnens rum (7 och 9 år) och sedan vi började med det kommer de inte längre uppsmygande på kvällarna. Lite senare är det min tur. Skönt att veta att det finns en lösning på nattliga grubblerier. Tack för mer vuxentid på kvällen och bättre sömn till de vuxna!


Både roligt och otroligt   (5/5)

Haha! Tre gånger har jag testat, varje gång med förvissningen om att jag inte kommer vare sig hinna eller kunna somna. Alla tre gånger HAR jag somnat, trots både roliga och intressanta filosofiska resonemang och fantasier. Knepigt men det funkar faktiskt, jag kommer att lyssna igen. Tack så mycket Henrik! :) (... de korta musiksnuttarna fick gärna ha samma ljudkvalitet/-nivå som själva pratet, de väcker mig dessvärre...)


Bara bäst   (5/5)

Rekommenderas. Henrik är fenomenal.


Sova med Henrik   (5/5)

Helt otroligt det funkar! Så häftigt! Du somnar inom 20 min med Henriks hjälp. Bara att lyssna.


Tack för den här podden!   (5/5)

Alltså vad gör jag utan den här podden? Inte sovit så mycket och så bra på många år! Vill du bli distraherad och fokusera på något annat än tankar som snurrar, meditation fungerar ej för tillfället, värk osv, lyssna! Vips så sover man


Somnar med ett leende   (5/5)

Varje dag nästan kollar jag om det har kommit ett nytt avsnitt. Har blivit ett beroende. Jag tycker detta är en otrolig spontan, charmig o smart podcast med Henrik som bjuder på sig själv och sin inre fantasi. Pluss att han har öppenhet för att ta emot feedback, så att en får vara med på ett hörn. För mig beror det på avsnittet om jag ligger och fnittrar jättemycket eller somnar. Dock så brukar det alltid finnas något att le åt.


Mirakel-podcast!   (5/5)

Så länge har jag letat efter just detta!! En podd att somna till som är lagom intressant och lagom ointressant. Detta fungerar utmärkt för mig, kanske den gör det för dig med? Henrik gör ett fantastiskt jobb i denna podcast.


Tack!   (5/5)

Tack Henrik för att du hjälper mig att somna när tankarna vill vandra iväg på annat håll!


Det fungerar!   (5/5)

Genial idé som genomförs med bravur. Somnar varje gång. ”Somna med Henrik” borde skrivas ut på recept.


Även barn gillar   (5/5)

Hej! Jag är 12 år och jag somnar jätte bra till podden! Du sa i ett av avsnitten att det måsta vara tråkigt att lyssna som barn, men jag tycker det är bra och jag sover mycket bättre! Jag förstår om du inte hinner men jag skulle gärna vilja ha fler avsnitt i veckan så att man i te måste lyssna på samma avsnitt så många gånger! Tack för att du gör detta!❤️


Hjälte   (5/5)

Henriks röst är så mysig! Takt och ton i hans monolog agerar verkligen sövande, samtidigt som han har ett så målande och underbart talspråk att tiden du lyssnar aktivt är en ren njutning! Tack Henrik, för att du tar dig för det här och lägger ner tid och energi på det😘 Du var min hjälte som Stål-Henrik när jag var liten och nu känns det som att du är min personliga John Blund🌛🌂 Caroline, Halmstad


Snark!   (5/5)

Somnar som en stock efter år av sömnproblem 😅❤️


Jag gillar att sova.   (5/5)

Som rubriken antyder gillar jag att sova och därför gillar jag allt som hjälper mig med detta ändamål.