Aggregated reviews for #Sparpodden

#sparpodden - en podd om sparande och investeringar! Nytt avsnitt varje onsdag med programledaren Alexander Gustafsson. Ställ dina frågor till oss under #sparpodden i sociala medier.

Ok, men sist i lyssningslistsn (3/5)

Gillar ekonomi- och börspodder, så ger den här en chans emellanåt, men den fortsätter parkera sist i lyssningslistan. Lite för trögt och låter så öhh, oskarpt att jag får svårt att köpa det som sägs. Inte en dålig podd, men kan bli bättre.


Sjukt dålig podd (1/5)

Lägg ner den så kallade sparpodden som borde kanske kallas filosofiska rummet och återuppstå i en ny skepnad med ny besättning.


Luften har gått ur (3/5)

Tror de har för mycket att göra i övrigt. Svårt att få det bra med så lite förberedelser. Sikta på ett avsnitt i månaden och gör detta ordentligt istället.


Nja (1/5)

Man märker att de som talar saknar utbildning i frågorna. Känns mer som bilförsäljare som läser en bilmanual innantill. NEXT!


Toppen (5/5)

Pratar sparande på ett sätt som passar både nybörjaren och den lite mer insatta.


Tappar ständigt i kvalitet (3/5)

Bägge ”ny-gamla” (då Eva sällan är med) programledare är väldigt kompetenta men ofta fåniga och med en ”töntig” jargong. Mycket försök till skoj som är ointressant och ingen som skrattar


Fixa ljudet! (4/5)

Helt ok ekonomi-pod men fixa ljudet!


Tack! (5/5)

Har nyligen börjat intressera mig för sparande. Lär mig väldigt mycket! Tack för att ni finns och utbildar!


Nästan topp (4/5)

Grymt bra podd med bra ämnen! Men det finns en sak som gör att ni inte får fullt betyg. LJUDET! Ni måste göra något åt ljudet om ni ska kunna fortsätta konkurrera med alla andra fantastiska poddar. Ibland får man höja max på telefonen för att höra vad ni säger för att i nästa andetag i panik måste sänka så inte hörseln går åt pipsvängen. Man kan säga att ert ljud är det mest volatila där ute. Fixa ljudet så får ni fullt betyg 👍🏻👍🏻


Toppen (5/5)

En mycket välgjord och intressant podd. Mycket duktiga programledare som brinner för ämnet.


Jaqueline (5/5)

Super podd som jag följt från början :) Seriös, bra samspel och otroligt bra info som alla kan relatera till 👍🏻


Byt ljud! (5/5)

Kanonpodd, men snälla byt ut panikljudet som ni kör för att avisera "nytt kapitel" i podden. Man får ju hjärtinfarkt/tinnitus varje gång :)


Lärorik (5/5)

Mycket bra! Wö


Kom tillbaka Gunter! (1/5)

Blir bara sämre och sämre. Från hyllad till tråkig podd.


Förbättringspotential finns (2/5)

"Äääääm... spännande.... äääääm.... stökigt..... ääääääm..... spännande.... ääääääm.... stökigt.....". Slipar ni bort alla äääääm och 95% av "spännande" och "stökigt" så blir det proffsigare. Ger upp denna podcast nu.


Grymt Nordnet (5/5)

Min bästa podd.


Mycket intressant. (5/5)

Har lyssnat 11 avsnitt och kommer snart i kapp och i fas med verkligheten! Mycket intressant!!


Intressant (4/5)

Bra tips för folk som inte har så mycket kunskap om sparande och ekonomiska termer.


Kanonbra (5/5)

Riktigt bra pod som man längtar till att lyssna på!


Genialiskt! (5/5)

Mycket bra information och levererat på ett kul sätt. Älskar öppenheten med egna erfarenheter och placeringar, det inger förtroende. Lyssnat på alla avsnitt på en vecka!


Fantastiskt bra! (5/5)

En riktigt bra källa för att lyckas förstå sig på finansdjungeln bättre, och samtidigt väldigt underhållande. Hoppas den oslagbara duon fortsätter!


Toppen (5/5)

Riktigt kul, lärorik och underhållande pod.


Bra (5/5)

Skönt snack


;) (5/5)

Skitbra


Fyller ett tomrum! (5/5)

Har väntat länge på en sådan här podd. På ett informativt och underhållande sätt går de igenom saker för dig som vill fördjupa dina ekonomiska kunskaper. Killarna bjuder även på en hel del spartips och konkreta exempel. Riktigt bra!


Främsta ekonomipodden just nu (5/5)

När man börjar längta efter en podd, då vet man att den är bra :)


Besviken (2/5)

Hade stora förväntningar på den här podden som tyvärr inte alls uppfylls. Låg nivå kryddat med stor dos självgodhet och brölis ständiga haussande av Günther. Skärpning!


Nej men ärligt (2/5)

Inget vidare det här. Långsamt, självgod humor och Nordnetanställda som skriver fina recensioner. 2an är snäll, lärde mig tyvärr inget


Gruvexperten (5/5)

En fantastisk podd! Samspelet mellan Jan och Günther är perfekt eftersom de har så olika personligheter. Jag trodde faktiskt inte att det var möjligt att få nya ekonomiska kunskaper kombinerat med skratt... Nu hoppas jag på 10 000 lyssnare och en fortsättning!


Partner (1/5)

Tycker Brööli ska byta ut Gynter och ta in Jan-Emanuel så är gänget från ön återförenat.


Strålande! (5/5)

Riktigt bra podcast, mer sånt! Detta visar på gott samhällsansvar av Nordnet!


Spararen123 (1/5)

Rätt intetsägande och en del faktafel. Dessutom oerhört tröttsamt att höra hur de öser beröm över varandra.


Goda råd om sparande (5/5)

Jättekul med en seriös podcast angående sparande, hoppas att den når 10 000 lyssnare så att den kan fortsätta produceras!