Aggregated reviews for Sterkere

Sterkere handler om trening, ernæring og andre temaer i tilknytning til dette. Sterkere er for deg som er interessert i å tilegne deg ny kunskap utover det helt grunnleggende, og som liker å holde deg oppdatert på ny viten. Målet er at du skal få økt teoretisk og praktisk kunnskap, og at du umiddelbart kan implementere denne i din hverdag! Du finner oss på www.DinTrening.no See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Kjempeinteressant!   (5/5)

Veldig interessant og lærerik podcast, som tar for seg mange «myter» rundt trening og kosthold. Faktabasert og objektiv :) Jobber som instruktør i sal på et treningssenter, og vil gjerne at dere tar opp styrketrening i sal - har det noe for seg, effekt, for hvem og hvordan bør det gjøres?


Bra podcast!   (5/5)

Veldig bra podcast!! Kan dere snakke om uttøying? Generelt hvor bra/dårlig det er? Positive/negative fordeler med å tøye før/etter trening.


Helt knall!   (5/5)

Liker måten de ser på forskning og praksis om hverandre. Ofte bryr folk seg kun om forskningen, eller også kun om hva de selv har erfart. Jeg liker derfor måten gutta snakker om forskningen, samt hva de selv har erfart om hverandre, og kanskje hvilke metoder som miljøet bruker og hva erfaringene er der.


Veldig lærerikt   (5/5)

Veldig informativ og lærerik podcast så langt. Håper det fortsetter i mange episoder.


Meget bra!   (5/5)

Anbefales på det STERKESTe 👌🏻👌🏻