Aggregated reviews for Stil

Gräver djupt i det ytliga. Ansvarig utgivare: Nina Glans

Bra!   (5/5)

Ofta väldigt intressant. Kunnigt och bra research.


Matnyttig   (4/5)

Bra pod, bra research, bra manus och snyggt inklippta intervjuer. Lite åt det stelare hållet, men konstigt om man förväntar sig annat när det är en P1 pod Saklig och intressent.


Som balsam för själen   (5/5)

Podden har innehåll som passar för alla, jag personligen lyssnar varje kväll och kan lyssna om på avsnitt då man hör nya saker hela tiden. Podden är lugnande och Susanne Ljung har en röst som låter som balsam för själen samt ger en inlevelse som ingen annan kan ge.


Älskar oförutsägbarheten   (5/5)

En av de bästa poddarna! Imponerande vilka intervjuer de får till. Också styrka att man som lyssnare vet aldrig var de tänker ta vägen med ämnet, superkreativa vinklar på det mesta.


Bästa podden!   (5/5)

Så intressant och välarbetad pod. Jäkligt vassa programledare och roliga ämnen.


Favorit!   (5/5)

Ja verkligen en favoritpodd! Härlig röst att lyssna på och mycket lärorikt. Gillar verkligen att det görs lite "avstickare" i ämnet och inte enbart handlar om det som står i rubriken tex, utan även andra relevanta personer, händelser etc i samma kategori!


Magiskt bra   (5/5)

Stil kultur allmänbildning blandas och rätas ut. Älskar STIL!


Fantastisk radio   (5/5)

Ett radioprogram när det är som bäst. Susanne Ljung är en ikon.


Absolut bäst!!!   (5/5)

Trots att podden har funnits länge är varje avsnitt fortfarande unikt och intressant. Perfekt blandning av lärande underhållning, bra gäster och fantastiskt redaktionellt arbete.


Bluääärk   (1/5)

Ett av de få program som får mig fysiskt illamående. Alltid samma undergivna ton som om man besökte ett tempel och ska uppträda vördnadsfullt. Jag vill bara slita bort alla märken på mina kläder och klä mig uteslutande i kläder från Ge-Kås efter att ha lyssnat på Stil!


Tack   (5/5)

Enda radioprogrammet (ever) där jag inte missar ett program. Ert program är en stor insperation. Tack!


Favorit !   (5/5)

Njutbart att lyssna på Susanne mfl i Stil. Varje ämne tas om hand med stort allvar och intressanta vinklingar. Varje program överraskar, ämnet för dagen kan leda åt så många håll. Älskar intervjuerna med "vanliga" människor som varit med i en annan tid, vid sidan av de stora designerna etc, tex hon som kan allt om att mangla dukar, allt om knappar etc etc... Ser fram emot ett nytt avsnitt att lyssna på till lördagsmorgonens frukost. Leve SR P1 för ännu ett välgjort program.


Sluta aldrig!   (5/5)

Underbart!


Varför äter hon upp mikrofonen?   (2/5)

Blir tokig på att det låter som att micken sitter INNE i munnen på henne. Aldrig varit med om en podcast/radiosändning med så mycket "munljud". Klart irriterande vilket är synd när innehållet är intressant.


Bäst i radio!   (5/5)

Fantastiska historier, underbara associationshopp och en mycket större källa till inspiration än vilken hyllad modeblogg som helst.


Härligt!!   (5/5)

Men synd att det inte går att streama programmet i SR-appen.


Fantastiskt!   (5/5)

Som underbar poesi! Man får lära sig massor.


Så bra!   (5/5)

Stil är en av de bästa programserierna som jag någonsin lyssnat på. Teman som vävs samman och som lyfts av redaktionen. Att sen Susanne Ljung har en underbar röst och intonation gör varje avsnitt till en njutning.


Mode rät och avigt   (5/5)

Att lyssna på textil stil är lisa för själen. Alltid med balans och finess med gracil variation. Tack!