Aggregated reviews for Studio Ett

Fördjupar dagens stora händelser i Sverige och världen. Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

Onödigt   (3/5)

Jag börjar med att tala om att jag lyssnar på Studio ett varje dag och tycker att det är ett bra program. Däremot finner jag det onödigt att ni släpper ut ett identiskt program på kvällen. Eftersom det ibland händer något under kvällen ändras programmet lite och man måste lyssna på allt för att märka en ändring. Mitt förslag är att ni bara poddar ändringen så att man slipper ladda hem 2 timmar om det bara är 5 minuter som skiljer. Vill man lyssna en gång till är det ju inget problem för oss podlyssnare eftersom vi kan lyssna igen. Men det är väldigt irriterande att behöva lyssna på en repris bara för att höra om det inte är lika.


Ett måste för den välorienterade   (5/5)

Studio Ett i P1 är vardagens höjdpunkt och ger under sina två gånger fyrtio minuter sina lyssnare en uppdatering om vad som är viktigt att veta. Genomgående hög kvalitet och en spridning av nyheter, från både världshändelser till små udda inslag. Studio Ett gör en aldrig besviken!


Genomgående hög kvalité   (5/5)

2 timmar hög kvalité per dag är imponerande.


Bästa podradion som finns!   (5/5)

För alla politiskt intresserade är Studio Ett bäst. Lyssnar alltid!!


Lyssnar varje dag   (5/5)

En guldgruva för den som vill veta mer (eller har svårt att sova om natten) men snälla, kan ni inte ändra namnsättningen av programmen så att det syns om det är timme 16 eller timme 17? Dvs börja namnet med "timme 16" Som det är nu så syns det inte i Iphones gränssnitt.


Bästa nyhetsprogrammet   (5/5)

Aktuellt, kritiskt, reflekterande, varje vardag och man slipper se hur någon ser ut


Statsvetare   (5/5)

Bästa nyhetsbevakningen! Uppdaterat, varierat, lyssnar varje dag om jag kan och hinner.


Socialist propaganda   (3/5)

Som lyssnare bör du vara införstådd i att detta program är en av det mest uppenbara kanakler för socialist propaganda i Sverige i dag! You have been warned!


Fantastisk blandning av nyheter, kultur och politik   (5/5)

Studio Ett är mitt daglig favoritprogram från P1 - underhållsam och lärorik /Sönke