Aggregated reviews for Stylistpodden

I Stylistpodden ger de personliga stylisterna Ingrid Xanazzi och Charlotte Backryd råd och tips kring hur man skapar en unik och träffsäker personlig stil.

Gillar!   (5/5)

Tack för alla användbara tips!! Det har blivit så kul att tänka på kläder, outfits och kroppsformer. Ni har booztat mitt självförtroende och ni har gett mig verktyg inför nästa köp som förhoppningsvis blir genomtänkt! Köpte en kappa anpassad till min kroppsform och har fått så mycket komplimanger. Och jag gillar att ni håller er till ämnet i er podd Tack!


Superbra stylingtips!   (4/5)

Bara älskar den här podden! Charlotte och Ingrid ger superbra stylingtips för alla kvinnor oavsett vikt och form! Veckans bästa inspiration! Jag har lärt mig massor och äntligen hittat rätt i min personliga stil! En riktig inspirationsboost!


Varje onsdag morgon!   (5/5)

Rekommenderar verkligen den här podden. Funkar perfekt när jag är påväg till någonstans!


Jätte bra podd   (5/5)

Jag älskar den här podden. Jätte bra stil tips som alla kan använda sig ut av. Rekommenderar starkt.


Dålig koll   (1/5)

Trist podd som lovar mycket & håller lite. Dåligt upp-to-date. Kan inte ens uttala ord & uttryck rätt inom sin nisch. Inget konkret utan upprepar samma hela tiden. Dåligt ljud. Gör något bättre & konkret & läs på mer innan det bara blir en massa babbel.