Aggregated reviews for Styrkelabbet

Styrkelabbet är podcasten för dig som älskar styrketräning. Värdarna Daniel Richter och Philip Wildenstam guidar dig genom gymmets snåriga djungel, och hjälper dig till effektivare och roligare träning.

✔️✔️✔️✔️✔️ (5/5)

Bästa podden jag prenumererar på! Har lyssnat i flera år nu👌🏼


En ny prenumerant! (5/5)

Tjena grabbar! Första avsnittet jag lyssnat på av er podd och blev så jäkla imponerad av er proffsighet! Kring ämnet! Samt er syn på kvinnor(?) i allmänhet. Låter helt sjukt att jag ens skulle reagerat men wow! Att ni är killar som snackar så avslappnat om ett ämne som i många rum, kanske t.o.m är lite tabubelagt. Jag hoppas att andra grabbar lyssnar och känner att det inte är så farligt ändå 😆 Återigen, super impad! Keep up the good work 💪🏻


Mycket nöjd (5/5)

Trevliga att lyssna på, mycket kunskap samtidigt som det är väldigt lättsamt. Jag gillar i princip allt de gör. Det är trevligt att kunna läsa på deras hemsida, lyssna på podden och titta på deras Youtube.


Bäst av alla (5/5)

Lyssnar på exakt alla avsnitt, många av dem till och med två gånger. Längtar alltid efter nästa avsnitt


Perfekt för utveckling av min tränarroll (5/5)

Lyssnat på snart 100 avsnitt samt själv skaffat Premium. Podens tekniktips varvat med Daniels instruktionsfilmer är perfekt att använda i gymmet som tränare.


Lärorik och rolig (5/5)

På ett uppsluppet och nördigt sätt så pratas det om det mesta, träning, kost, upplägg och livet. Fantastiskt kul att lyssna på.


J (5/5)

Tack för kloka ord, ärliga källhänvisningar, mycket lärdomar, stärkt självförtroende och många leenden (er jargong är underbar).


Träningspodd av rang. (5/5)

Denna podd kan mycket väl vara den bästa podden i genren. Bra dialog, intressanta ämnen och skön humor.


Favoritsysselsättning (5/5)

Har lyssnat igenom snart 200 avsnitt på ett par månader! Lärorikt på många sätt men också allmänt mysig att lyssna på, dynamiken mellan Philip och Daniel är oslagbar! /17årig tjej


Taggande (5/5)

Blir ju sjukt taggad av att lyssna på dessa grabbar! Lärorikt och väldigt underhållande lyssning!


Informativt, kunnigt, men ändå underhållande. (5/5)

Informativt, kunnigt, men ändå underhållande.


Styrkelabbet (5/5)

Kött-tönten Philip Wildenstam och knäböjs-konnässören Daniel Richter i fantastisk symbios likt två älgar under parningsperiod.


Bra och rolig podd (5/5)

Väldigt bra och rolig podd. Styrketränat i många år och man tror att man vet allt men det gör man uppenbarligen inte. Härlig stämning i avsnitten och ni är båda superhärliga att lyssna på. Informationsrik och givande. Fortsätt med det hårda jobbet💪


Två inavlade muskelknuttar (1/5)

Som sitter och driver om folk som inte har exakt samma sätt att se på saker som dom. Lyssnade mycket förut då var dem bättre men det börjar bli mycket upprepning och”skitsnack” om andra människor


Tack! (5/5)

Oerhört inspirerande och underhållande. Jag har okynnesgymmat i kombination med löpning tidigare. Nu som 42-åring har jag börjat med att lyfta rimligt planerat och det funkar bra delvis tack vare era tips. Med vänlig hälsning, två eländiga knän och en halvtrasig axel.


(Till hälften) Styrkelabbet (3/5)

Philip med sin anrika och maskulina röst har väldigt bra åsikter och syn på både studier men även livet, även öl. Philip är också väldigt stark. Det är dock inte Daniel, så jag lyssnar inte på honom och spolar fram varje gång han pratar. PÖSS!


Gillar inte kötttönten (4/5)

Gillar inte kött-tönten Filip. Han känns som en lantis som har bott i en garderob hela sitt liv. Lite miljötänk tack, sluta hylla köttkonsumtionen. Han kan knipa käft om allt kött han äter hela tiden. Daniel lyfter dock podden och känns något mer intelligent än neandertalaren han tvingas ha tålamod med.


!!! (5/5)

Ett ord: Fantastiskjävlabra


Viljan att träna har kommit tillbaka (5/5)

Började lyssna på podden efter många års träningsuppehåll. Den har gjort att inspirationen och träningsviljan har kommit tillbaka, så nu tränas det för fullt. Det är väldigt lätt att identifiera sig med båda två då de verkligen bjuder på sig själva. En superpod!


BÄSTA TRÄNINGSPODEN I SVERIGE!! (5/5)

Lätt att förstå, för nybörjare och ändå nyttiga tips för proffs. Lätt och trevlig ton, två underbara röster att lyssna på! Pratar om nya studier, myter och tar såklart upp lyssnar frågor. Går inte annat än att älska Styrkelabbets träningspod!! Styrkelabbet 10/10 Tyngre 7/10


Bästa träningspodden! (5/5)

Den bästa och mest kompletta träningspodden. Ska du bara lyssna på en pod om träning så är det denna.


Styrkepod✨👍 (5/5)

Kunnigt, kul och inspirerande!


Evidensbaserade träningstips - grymt! (5/5)

Helt otrolig träningspodd där alla tips och rekommendationer baseras på studier, skitbra!


Träning (5/5)

Mycket bra och rolig podd för alla som gillar träning !


Inspirerande (5/5)

Denna podd är en inkörsport till tyngre styrketräning. Oerhört bra.


Toppen (5/5)

Tacksam för en rolig och humoristisk pod med kul innehåll 😊


lwk1974 (5/5)

Bästa träningspodden!


Bra formulerade (5/5)

Och givande avsnitt gång på gång. Skönt att kunna komma hit och lyssna när man vill undvika all kognitiv bias. Well done!


Den bästa svenska styrketräningspodden (5/5)

Bra ämnen, bra värdar, står sig bra t.o.m mot internationella träningspoddar. Denna podd handlar om STYRKETRÄNING, många träningspoddar handlar om typ 80 % nutrition eller om 90 % svamel om värdarnas privatliv men inte denna!! Bra grejer tack Philp och Daniel.


Bättra er. (2/5)

Jag tycker att ni har svårt att komma till sak. Det är så många andra spår i konversationen som inte leder till stationen som programmet handlar om. Mvh Kalle


Superbra podcast! (5/5)

Fantastisk träningspodd, har hjälpt mig oerhört i min träning sen jag startade 5 månader sen, sen är det också en bonus att de är extremt underhållande!


Ok. (5/5)

Duger i krig.


Kanon! (5/5)

Bästa träningspodden! Grymt innehåll för de som gillar träning!


💪🏻 (5/5)

Helt klart bästa träningspodden!


Lyssna. Men bara om du älskar träning (5/5)

Underbar podcast med underbara värdar. Längtar efter varje avsnitt så man får nörda ner sig i allt som rör styrketräning och att lyfta tungt


Karin (5/5)

Absolut bästa podcasten! Har testat många andra, men den här är så informativ och samtidigt väldigt rolig när Philip och Daniel lägger in personliga åsikter och beefs med varandra emellanåt😅👌🏼


Huvudet på spiken (5/5)

För mig som läst och provat massor när det kommer till träning så är den här podden en ren och skär njutning. Den är välbalanserad, och ligger helt rätt i tiden. Värdarna känns kunniga, utan att vara några besserwissers. Man får goda tips, på helt rätt nivå. Det passar mig perfekt, som inte vill träna på elitnivå, men ändå tar träningen på hyfsat allvar och vill ha mycket kunskap som bas. Den härliga humorn som glimtar till här och där, och den fina symbiosen värdarna emellan sätter pricken över i:et. Jag hoppas alla som tränar, eller funderar på att börja träna, hittar denna utomordentliga källa till underhållning och kunskap. Tack!


Bästa podden (5/5)

SÅ glad att jag fann styrkelabbet. Mycket vettiga diskussioner! Tack för en grym podd!


Bästa träningspodden! (5/5)

Riktigt skön podd, rolig att lyssna på och man får ofta väldigt bra tips. Gillar att det ofta är väldigt praktiska råd som man får.


Bäst!! (5/5)

Underhållande och utbildande, perfekt!


Toppen! (4/5)

Superbra, rolig, intressant, proffsig. Ibland glömmer jag dock att ni har ett styrkelyfts-perspektiv, kan vara värt att poängtera det för lyssnarna då och då.


Bästa träningspodden (5/5)

Lyssna och njut!


Bäst (5/5)

Svingrym podd helt enkelt!


Grymt bra! (5/5)

Proffsigt och framfört på ett roligt sätt. Kan det bli bättre?


Grymt bra träningspod! (5/5)

Faktafylld pod som hjälper dig med träningen. Mycket omtyckt och uppskattat. Tack grabbar!


Grym pod! (5/5)

Sjukt bra pod grabbar! Fortsätt med eran härliga stil och bra information kring träningen!


Podden (5/5)

Grymt intressant och lärorik pod, samt väldigt rolig :)


Proffsigt, seriöst och tramsigt (5/5)

Två snubbar som killgissar med hjälp av forskning, som driver med varandra och andra, som lockar till vidare lyssning och mer träning. Ett avsnitt handlar om hur en ska återfå sin träningsmotivation. För mig kommer den genast tillbaka när jag lyssnar på Daniel och Philip! Sedan tror jag definitivt Daniel kommer vinna bänkpresstävlingen (fast jag hejar på Philip i hemlighet - tror dock skägget ger styrkan tillbaka..) Gav podden fem stjärnor men inser nu att det faktiskt finns ett minus. Herrarna är väldigt hårlösa i ansiktet.. 😕


Bästa podden (5/5)

Sjukt bra! Keep IT up


Älskar er (5/5)

Bästa träningpodden för chillyssnande


👍🏼👍🏼 (5/5)

En väldigt bra podd om styrketräning och livet. Alltid lika roligt att lyssna. Tips på avsnitt från mig är om hur man lär sig ta i mer när man tränar.


Pedagogiskt och intressant! (5/5)

Väldigt pedagogiskt och intressant Pod! =)


Lika bildande som underhållande (5/5)

... eller tvärtom


Grym podd (5/5)

Lyssnat enda sedan ni började och den blir bara bättre, skulle inte skada att göra avsnitten lite längre men helt klart min favoritpodd.


Black dragon (5/5)

Grym podd. Första podden jag började prenumerera på. Rolig o lärorik. Perfekt kombo!!


5 (5/5)

Riktigt tung pod


Riktigt lyckad balans! (5/5)

En i mina ögon väldigt underhållande och utbildande pod med två karaktärer som i mitt tycke balanserar varandra klockrent. Kul med Philip som använder sin magkänsla och utrycker sig burdust, ibland på gränsen till provocerande. Detta balanseras perfekt med gedigen eftersökning av fakta och hänvisningar till relevanta studier, här måste det ligga ett jättejobb bakom! Roligt är också de kulinariska inslagen som finns med, även om de ibland innefattas av föda från Gyllene Måsen. Friskt är också att ni är vanliga människor och försöker inte utge er för något annat. Hoppas ni fortsätter och jag ser fram emot fler avsnitt, bra jobbat!!


Fantastiskt (5/5)

Ni är bättre än hela Spotifyutbudet på cardiodagar. Ni får mig att faktiskt slutföra 1 timme på rullbandet eller crosstrainern, tack!


Riktigt bra! (5/5)

Upplysande och underhållande, bra kunskaper tilldelas lyssnaren av två poddvärdar som har ett hjärtligt samspel.


:) (5/5)

Jag känner mig som en idiot när jag lyssnar på jobbet, går runt och skrattar för mig själv hela tiden. Nackdelen är att jag lär mig en hel del. Skämt åsido, förbenat trivsam podd. Alla som styrketränar borde ge den några avsnitt!


Inspirerande och informativ! (5/5)

Inspirerande och informativ!


Obeskrivligt bra! (5/5)

• Sjukt kunniga! • Bra upplägg på poddsen • Riktigt roligt • Förklarar ALLT inom ALLT


Podden (5/5)

Toppen podcast, humoristisk och bra fakta i lättsam förpackning! Är 50 år och nybörjare men jävligt taggad och kör ert 4 dagars över/underkropps program tappat 7 kg fett på 5 veckor!


Bästa podcasten (5/5)

Enda podcasten jag orkar och VILL lyssna igenom, superbra! 💪🏼 Dessutom enormt underhållande och mycket bra information!!


Skönt snack! (5/5)

Nyttigt, motiverande och skönt surr från två grabbar som kompletterar varandra bra! Tack och keep up the good work!


Kungar (5/5)

Bästa podd ever ❤️


Härlig lyssning! (5/5)

Massor med tips, inspiration och pepp inom träningsvärlden. Allt berättas med tydlig sakkunnighet och humor i perfekt balans. Älskar personkemin mellan er! Har lärt mig massor! Verkligen 👍🏼💪🏼


Bästa podden! (5/5)

Dessa två herrar har lärt mig supermycket! Längtar alltid till onsdagar!


Inget nonsens (4/5)

Farbrorskratten och de ljudliga inandningarnas mästare informerar och underhåller. Vill du plocka den lågt hängande frukten i styrketräningsträdet så har du kommit helt rätt.


Allt du behöver (4/5)

Grymt bra poddradio, utan alltför mycket pekpinnar, om hur du tränar bättre, mer effektivt och samtidigt har roligt. Sköna programledare som har ett personligt anslag. Good times!


Något alla kan lära sig av! (5/5)

Två härliga grabbar som bjuder på skratt, gott snack och mycket inspiration. Lyssna!


Mycket bra (5/5)

Kanonbra podd!


💪 (5/5)

Äta bör man annars dör man. Grym podd som inspirerar. Perfekt att somna och vakna till.


Suveränt! (5/5)

Fruktansvärt bra podcast! Rolig och informationsrik samtidigt!


Grymt!! (5/5)

All hail the kings Daniel and Philip!


Bästa träningspodden (5/5)

En grym balans mellan saklighet och humor. Man lär sig massor! Lätt bästa träningspodden som finns.


Roligt och bra kvalitet (4/5)

Underhållande och rolig podd. Skön humor, lagom mängd fniss. Bra kvalitet på ljudet.


Lärorikt å intressant! (5/5)

Väldigt inspirerande pod som jag alltid lyssnar på! Jag har lärt mig mycket av dessa två herrar.


En god upptäckt (5/5)

En grymt bra podd med ännu grymmare och härliga killar! Sluta aldrig att podda. Ni förgyller min dag😃🏋🏼‍♀️


Okej (2/5)

Helt OK. Lite ojämnt. Inte alls den kemi/flow, m.m. som "Tyngre Radio" som är i en klass för sig i genren - men en del klart kunskapshöjande tips baserat på forskning som Daniel brukar förbereda sig med. I övrigt mer för nybörjaren. Å väldigt enformigt, tunt å rätt tråkigt med 95% fokus på de 3 stora basövningarna som det allenarådande. Övriga övningar än dessa hånas nästan (förutom en del chins) å även om ordet används en del i samtalen är denna pod nog inte främst ämnad för de som är riktigt intresserade av hypertrofi t.ex.


💪😃 (5/5)

Intressant och lärorikt!


Inspiration, motivation och en hel del blaj (5/5)

Skön pod med bra tips. Kanske en smula mycket styrkelyft, men stå ut och testa. .. Rekommenderar den verkligen!


Kanonpodd (5/5)

Allt du behöver veta om träning finns här


Balans (4/5)

Väldigt informativ och faktabaserad, men samtidigt en massa humor och skratt. Sånt gillar jag!


Informativt och inspirerande om träning men tjötet överträffar (5/5)

Så himla trivsamt och gemytligt att t.o.m. jag som löpare som skiter fullständigt i gymresultat fortsätter lyssna. Personliga vardagsbetraktelser och då och då också matnyttig info om styrketräning. Vissa avsnitt har faktiskt riktigt intressant tema. Men ärligt talat, jag hade fortsatt lyssna om det så enbart handlade om Daniels trädgårdsland. Personkemin och tjötet är värd all lyssningstid.


Kul och lättsamt men samtidigt informativ (5/5)

Gillar den lättsamma stämningen i podden, mycket skojande och sidospår som gör den skön att lyssna på. I och med att det inte bara är renodlat träningssnack så funkar det lika bra en trött morgon på bussen på väg till jobbet, som innan gymmet för att bygga upp lite träningssug.


Toppklass (5/5)

En härlig blandning av fakta, erfarenhet och lättsamma samtal med doft av både humor och allvar. Peppande!


Topp! (5/5)

Om någon för ett halvår sedan hade sagt till mig att jag skulle börja lyssna på en styrketräningspodcast OCH att jag verkligen skulle uppskatta den, så hade jag bara garvat. Nu kör jag fyra styrkepass i veckan och mår som en prins. Hemsidan är klockren och podcasten likaså. Väldigt inspirerande "buddy-cast".


Bästa podcasten (5/5)

Mycket bra podcast om träning ffa gym. Lagom balans mellan underhållande snickesnack men ändå vetenskapligt begrundade principer om träning.


Trams och allvar (4/5)

Bra på det stora hela. Lite mycket sidospår ibland om kommande barnkalas med mer. Trots det rolig detalj när Filip är bakfull. Annars emellanåt bra tips och råd kring träning. Vilket är ju därför man lyssnar!


Den bästa podden på planeten Tellus. (5/5)

Jag hittade styrkelabbets podcast för drygt en månad sedan, då jag skrollade igenom topplistan i förhoppningarna att hitta något intressant värt att lyssna på. Det var då jag såg "styrkelabbet" poppa upp, som en tussilago i tidig Mars. Jag har styrketränat i 2 år och jag gav därför podden en chans. Jag hittade ett avsnitt som fega jag kände passade mig perfekt: "Bygg biffiga ben, utan knäböj". Jag trodde att knäböj var dåligt för knäna och ville därför undvika den övningen. Till en början vart jag inte särskilt förtjust, då podcastvärdarna Daniel och Philip lät som två björnar på steroider (väldigt gubbiga) och i sin introduktion lät det som om de tog det hela väldigt oseriöst. MEN!!! Jag fortsatte att lyssna och insåg att: 1. Jag har tränat fel i 2 år. 2. Styrkelabbet är den mest underhållande, lärorika och avslappnande podcasten med mina två favoritpoddvärdar. Jag lyssnar på podden varje morgon till skolan och varje kväll när jag ska gå och lägga mig. Ni är bäst!!!


Bra för alla som styrketränar (5/5)

Lärorikt och underhållande.


Bra! (5/5)

Mycket bra podd. Lärorikt och underhållande!


Nja (1/5)

Är bara snack om knäböj i varje avsnitt och driver med folk som inte tränar styrkelyft.


Rund och fin! (5/5)

Hej pojkar! Jag drömmer om att vara lika tung (stark?) som Philip. Är en 20 årig liten tarm på 72kg och 174cm lång. Har kastat vikter runt om mig i circus 4 år. Äter iprincip allt som inte rör på sig och känns som att jag fyller dagsbehovet för ett helt fotbollslag. Jag har ett fysiskt arbete och tränar i snitt 5 dagar i veckan. Kör en 2-split uppdelat på över & underkropp med mycket basövningar. Vill rikta in mig mer mot kroppsbyggning, låter det vettigt eller har ni några tips eller ändringar? Podden är guld 10 bicepscurls av 10!


Goa gubbar (5/5)

En fantastiskt rolig och intressant pod om träning av två goa "gubbar". Har lärt mig massor och blivit grymt inspirerad av dessa två herrar.


5+ (5/5)

Grymt bra och intressant pod!


Bra (5/5)

En riktigt skön pod att dra igång när man kör ett hårt fyspass, man får bra tips och råd samt ett par sköna skratt. Berättar med glädje till vänner och bekanta som håller på med styrketräning, nybörjare som gamla rävar att lyssna på eran pod.


👌🏻 (5/5)

Suverän podd! Fortsätt tjattra killar👏🏻


Tumme upp, hatten av (5/5)

En riktigt bra träningspod. Den blandar fakta och studier med erfarenheter, upptäckter och misstag. Skönt avvägd och härlig att lyssna på. Morgoncardion går snabbt och är relativt smärtfri med dessa härliga herrars ord. Skämtsamt men allvarligt på samma gång, bekräftar och grusar myter samt ger sjyssta tips till både den som är gammal i gamet till nybörjarna. Kör på!


Grym! (5/5)

Väldigt givande och underhållande podd!


Givande, underhållande och väldigt lärorikt! (5/5)

Väldigt givande pod, mycket lärorikt för nybörjare och för personer som "gått" på gym i 10 år utan någon störrre utveckling! Även bra inslag med skön humör, skadeglädjen sägs ju vara den sanna glädjen...? ;)


Skönt tugg! (5/5)

Jävligt skönt gymtugg!!


Äta rätt (5/5)

Bra tips om vikt minskning 👍🏻💪🏻


Avsnitt 9 deff (2/5)

Varför finns inte avsnitt 9 :(?


Kungpod! (5/5)

Konkreta tips, kunnigt och roligt!


Ovärderlig! (5/5)

Denna podd har jag verkligen lärt mig otroligt mycket ifrån. En hel drös med myter krossas och massa fantastiska tips utdelas av två härliga människor. Rekommenderas starkt!


Styrkelabbet har hjälp mig mycket! (5/5)

Grymt bra och underhållande podcast 👍🏼 Började lyssna på podden i en motivationssvacka, tog mig snabbt ur den genom att lyssna och bli motiverad av gymsnack 😉 Skulle gärna höra lite om uppvärmning dock, gärna om det finns specifika uppvärmningar inför olika övningar tex marklyft eller knäböj. Fortsätt jobba på grabbar! 👍🏼👍🏼👍🏼


Bra info. Kul kemi. (5/5)

Bra info och ännu för mig en vettig nivå. Gillar kemin mellan Daniel och Philip som gör att snacket inte bara blir styrketugg.


Inspiration, seriöst med en skön touch av Humor (5/5)

Ni är för jäkla sköna grabbar, jag har följt Daniel, som styrkelabbet sen en rätt lång tid tillbaka, och när podden kom så lyfte det styrkelabbet ännu mer. Ni är riktigt Goa och lyssna på, jag bränner av era avsnitt på jobbet. Ni kan tycka dom är långa, men jag tycker dom kan va längre ändå haha, vill inte att de ska ta slut! Fortsätt som ni gör!


Bra och informativ (4/5)

Bra och no BS information till i första hand nybörjaren och folk som mest tränar på och behöver öka sin grundläggande förståelse för hur kroppen reagerar på träning. Lite väl flamsigt för min smak och mycket garv åt saker som få andra skrattar åt.


Bäst! (5/5)

Grymt bra!


Grym! (5/5)

Mycket fnissande. Det gillas!


Lövin' it. (5/5)

Jag blir glad av att lyssna på er! Ibland jävligt depp och uppgiven och vill äta allt, men mest glad!


Tack för en bra podd. (5/5)

Jag styrketränar 4-6 gånger i veckan som hobby endast. Detta var en väldigt lärorik podd att lyssna på, då mycket tas upp som jag tar lärdom av.


Grym (5/5)

En grym träningspodd med lagom blandning av träningstips och humor! Bra genomgång av studier för oss som inte orkar läsa och sammanfatta själv.


Intressant och rolig på samma gång (5/5)

En intressant, matnyttig och humoristisk podd i en perfekt blandning. Keep up the good work!


Inspirerande och kul! (5/5)

Rekommenderas varmt. Roliga , pedagogiska och bra tempo.


Pepp! (5/5)

Inne på mitt första år av styrketräning och de här grabbarna har hjälp mig att bli mycket bekvämare på gymmet. Sjukt pepp efter varje avsnitt!


👍 (5/5)

Mycket bra Daniel o Philip, Mkt lärorikt o kul att lyssna på👌👍


Grymt bra podcast! (5/5)

Riktigt bra podd detta. Lärorikt och kul. Varmt rekommenderat!


OK (3/5)

Som en liten motvikt till alla hyllningar. Jag tycker det verkar som om dom är väldigt kunniga inom sitt område och de avsnitt jag hört hittills är väldigt bra och givande, tips och tricks har jag själv nytta av i min egen träning. Lite väl mycket flams och trams ibland för min smak och ett ovärdigt pushande för deras sponsor (ta gärna ett sms-lån och köp allting på sidan gymgrossisten slash styrkelabbet hehe, det var en skämt (?)). Det räcker att nämna namnet och sidan med handplockade produkter. Jag själv beställer proteinpulver från Gymgrossisten hela tiden men att påstå att uppåt 3 g/kg kroppsvikt protein är jättebra och absolut något man behöver (gärna ännu mer, ju mer desto bättre ungefär) har noll trovärdighet i denna kontext. Speciellt efter att man lyssnat på forskare i P1 Kropp & själ som säger ungefär det motsatta.


Otroligt bra podcast om träning (5/5)

Lyssnat på samtliga avsnitt sen avsnitt 1. Roliga, informativa, tydliga, och intressanta saker som tas upp. Alla som har ett intresse av träningen bör lyssna. Bästa podcasten helt enkelt


Pod (5/5)

Grymt bra pod, intressant innehåll varje gång, lagom nördigt för oss som gillar att gå lite på djupet. Betydligt trevligare än (enligt mig) arroganta "träningssnack". Ett måste för alla som gillar att lyfta skrot.


Underhållande och inspirerande! (5/5)

För det första har Daniel och Philip en fantastisk kemi mellan varandra med en stor portion humor vilket gör det väldigt trivsamt att lyssna på. De ger många seriösa tips utan att för den sakens skull inte ta hänsyn till nybörjare och är inte heller rädda att själva ödmjukt erkänna misstag de själva gjort. Styrkelabbet (både hemsida och podd) har gjort att jag för första gången i mitt liv tycker det är roligt att styrketräna!


Träningsgurus! (5/5)

Jag flinar i smyg åt de stora grabbarna på gymmet och misstagen de gör enligt dessa grabbar. Jag som är nybörjare på styrketräning lyssnar och lär (och ler).


En av veckans höjdpunkter (5/5)

Mycket bra och informativ pod av två sköna personligheter. Jag uppskattar det vetenskapligt grundade synsättet samt den lättsamma tonen som herrarna har. En av veckans höjdpunkter helt enkelt! :)


Fantastiskt bra podd! (5/5)

Både rolig och lärorik, förmedlar all vettig information om träning och lämnar myter och trams utanför. Ett måste för någon med intresse för träning, oavsett om man "kan allt" eller är nybörjare!


Mycket bra (5/5)

Tummen upp


Träna hårt, ät bra, dö ändå (5/5)

Vill tacka dessa 2 herrar för en fantastisk insats i spridningen av kunskap kring ämnet styrketräning. Har själv precis bestämt mig för att inte hatta fram och tillbaka kring träning utan tänkte göra det till en livsstil. Att lyssna på er podcast är både nyttigt, intressant och motiverande, tack!


Grymt skön lyssning som inspirerar (5/5)

Älskar denna podcasten. Skön attityd och samtidigt lärorikt. Bästa sällskapet i bilen!


Riktigt bra (5/5)

Mycket bra podd. Fullt med tips och saker man ska tänka på när det gäller träning. Perfekt tränings podd för alla som gymmar 👍


Riktigt skön pod! (5/5)

Som nybörjare i gymvärlden känner jag att det här är en väldigt pedagogisk och matnyttig pod som har svaren och tipsen jag behöver. Väldigt sköna och avslappnade typer med, vilket så klart uppskattas! Rekommenderas starkt!


Härlig dynamik och humor (5/5)

Första podden jag väljer att prenumerera på. Längtar till varje avsnitt.


Trevlig och lärorik lyssning (5/5)

Perfekt för en nybörjare (som mig) som vill lära sig mer om styrketräning. Lyssnar med glädje varje dag på väg till och från jobbet.


Bästa träningspodden! (5/5)

Träningsfakta, inspiration, skämt & mkt personlighet. Sköna killar med mycket självdistans 😅👍🏻 Otroligt peppande!


Bästa (5/5)

Grymt gött snack


Pragmatisk och lättlyssnad (5/5)

Styrkelabbet är en pragmatisk pod som motiverar min styrketräning. Daniel och Philip förklarar olika aspekter av styrketräning på ett lättförståeligt sätt. De märks att de vill göra styrkelyft till allmänbildning. Jag drar av en halv stjärna för att den gärna kunde varit längre. Nu räcker den bara ett halvt löppass.


Jh (5/5)

Grymt bra!


Kanon (5/5)

Skönt snack och mycket bra tips !


Gött tryck! (5/5)

Kanonpodd. Blir sugen på börja styrkelyfta på direkten.


chins galore (5/5)

Bara för att skryta lite så ordna min gympalärare på högstadiet chinstävling och jag var sista man. Slutade vid 25 st eftersom jag vunnit redan med minst 10.. Vägde 73 kg då och tränade basket varje dag och gym 2-3 grr i veckan. I dag klarar jag tre o väger 100 kg, hahah..


Riktigt underhållande och intressant! (5/5)

Lyssnar på podcast under pendling och denna podcast är både underhållande och intressant på ett lättsamt sätt. Keep up the good work!


Trevligt tillskott (4/5)

Denna pod kan närmast beskrivas som en fusion av Max styrka radio och Tyngre radio, men utan gäster. Man har oftast ett simpelt tema som man pratar om och runt. Väldigt trevligt och ett bra tillskott svensk träningspod. 💪🏻👍🏼


Grym idé (5/5)

Gillar att ni är drivna och vill lära folk om styrketräning vilket jag gillar. Men Philip pratar alldeles för mycket om inte relevanta saker, så det är lite konstruktiv kritik ni kan bättra på.


Lättsam, humoristisk och lärorik (5/5)

En podcast för alla med ett intresse inom kost och träning, oavsett kunskapsnivå. Daniel och Philip blandar fakta med en stor gnutta skön humor och betar av både aktuella och tidlösa frågor på ett lättsmält sätt. Älskar hur deras varma personligheter skiner igenom!


Grymt bra! (5/5)

Riktigt bra träningsinfo :) ser fram mot nästa avsnitt!!


Intressant och lärorik (5/5)

Intressant och lärorik!


💪🏼🏋🏽🏆 (5/5)

Väldigt bra och lärorik podcast! Rekommenderas till dig som vill ta nästa steg in i träningsvärlden. Keep the good work up gubbar!


REKOMENDERAS!!! (5/5)

Har väntat med att recensera men efter 12 avsnitt kan jag bara konstatera att det är den bästa podden på länge. Informativ, inspirerande, humoristisk och mycket givande! Ett måste för dig som styrketränar. Stort tack Daniel och Philip!


Dr (5/5)

Superbra POD för den som är nybörjare och för den som vill utvecklas. Jag har tränat styrka i 10 år men får ändå ut väldigt mycket av Styrkelabbet. God vetenskaplig grund i argumenten.


Magiskt! (5/5)

Efter jag lyssnat på den första (inte speciellt längesedan) Så tog det ungefär en arbetsdag att lyssna igenom resterande 11 stycken. Daniel och Philip, Tack! Jäkla bra pod! Dem skulle dock kunna vara lite längre ;)


Kul och lärorikt! (5/5)

Bra jobbat 😉


Grymma (5/5)

...roligt, lättsamt och nyttig information i en härlig mix!


Love (5/5)

Bästa podden


Grymt Bra! (5/5)

Träningssnack 8/10 Underhållningsvärde 10/10


Grymt bra - och rolig! (5/5)

Lär mig massor -och skrattar massor. Bra podd, helt enkelt.


M (5/5)

Riktigt bra och härliga att lyssna på!


Best of the best! (5/5)

Fantastiskt trevlig och informativ pod som på ett lättsamt och humoristiskt sätt tar upp många av de vanligaste frågorna som rör styrketräning. Både nybörjaren och den som har tränat under längre tid har något att hämta här. Bra jobbat Daniel och Philip 👍🏻


Bästa i genren (5/5)

Lär mig något nytt om Philips toavanor i varje avsnitt. Och även om hur jag ska träna. Kort sagt: underhållande och informativt. Keep it up!


Grymt bra! (5/5)

Strålande styrketräningspod med lagom avvägning mellan vetenskap och beprövad erfarenhet 👍💪


Rekommenderas (5/5)

Gillar den lättsamma tonen. En trevlig blandning mellan empiri och forskning när ämnena diskuteras.


Grymt (5/5)

Mycke intressant 👍🏼💪🏼


👍🏻👍🏻👍🏻 (5/5)

Mycket bra!


Mkt bra (4/5)

Mkt bra podd. Bra personkemi och mkt nyttig info om träning.


Grym (5/5)

En härlig pod som både är underhållande och fulladdad med mycket tips och ideér.


D (5/5)

Mycket nyttig och rolig podcast. Skulle dock kunna vara lite länge avsnitt ;)


Perfa! (5/5)

Skönt, ledigt o vettigt snack! Helt perfa!!


Erik (5/5)

Ger mig ny inspiration och kunskap till min träning och är samtidigt väldigt underhållande! Glad att jag hittade er pod, keep up the good work!:)


Superbra podd! (5/5)

Mycket tränings fokus med humor! Väldigt nöjd lyssnare.


Älskar't (5/5)

Rak och ärlig, opretentiös och saklig. Efter bara 11 avsnitt har mina träningsresultat förbättrats avsevärt. Tackar ödmjukast!


Bra podd (4/5)

Lättlyssnat och lagom nördigt


Bästa podden (5/5)

Helt klart bästa podden jag hört! Gillar stämningen. Nu uppmanar jag er att göra 20 air squats var


Klanderfri (5/5)

Lättlyssnad helgrym pod av två härliga entusiaster. Man vill bara hör mer.💪🏻


Kunskap, underhållning och humor (5/5)

Styrkelabbet levererar bland det bästa inom styrketräning med enkla, smarta råd och no nonsens! Snacket leveras med humor, värme och en personkemi som få andra podcast kan leva upp till.


Bästa podden på länge! (5/5)

👍


Tummen upp! (5/5)

Underhållande och informativt. Dessutom bra längd på avsnitten.


Mycket givande! (5/5)

Har följt styrkelabbet på Facebook och läst på hemsidan www.styrkelabbet.se. Var lite skeptisk till att lyssna på podden men kan inte annat än att ge högsta betyg.


Tränamera (5/5)

Mycket bra podd för de som är sugna på att börja träna 👍👍💪.


Hurra! (5/5)

Lagom lång, rolig och på rätt nivå! Fortsätt så! (Det enda som saknas är en kvinna).


Grym podcast (5/5)

Punkt.


Mer (5/5)

Informativ och bra. Fortsätt så!


Awesome! (5/5)

Ruskigt bra pod för dig som gillar jordnära och ren styrketräning. Inspirerande som bara den!


Informativ och bra pod! (5/5)

Duktiga och ödmjuka!


The eradication of Bro science (5/5)

Det här är vad Sverige behöver, mer vetenskap, mindre myter.


Bra där! (5/5)

Sköna att lyssna på, inspirerande!


Bra tugg! (5/5)

Bra tugg grabbar! Uppskattas Ett ämne som hade varit kul om ni tog upp är chins/latsdrag. Har så svårt att utveckla där, klarar max 5 chins och kommer inte vidare. Sen vad anser ni om de som gungar ner vikten på latsdragen så att det ser ut som de kör en rodd variant istället. Känns helt fel när jag ser det eller är det något jag har missat? Kör på med mer intresanta podar!


Bästa podden!!! (5/5)

Sjukt bra podcast!! Tack killar för att ni sprider vettig kunskap om styrketräning!!


Bra pod! (5/5)

Härlig podd! Brukar även lyssna på Tyngre men uppskattar att ni fokuserar mer på självs träningen. Keep up the good work!


Extremt bra (5/5)

Jättebra podd, motiverande!


Lyssnare (5/5)

Inspirerande och informativ podd. Hittills ovanligt lättnavigerad för att vara "nördpodd", då de här killarna klarar att hålla sitt ego under kontroll och inte spårar iväg från ämnet som många andra poddar i kategorin... Fortsätt hålla formatet och ta upp intressanta ämnen som nu, det vinner ni på även i längden!👍🏻


Det tar sig (3/5)

Inte fullt lika vassa som tyngre träningssnack men klart godkänt, tack för bra lyssning!


Som en pod om träning ska vara. (5/5)

Informativt men på ett vardagligt språk, med andra ord gör ni det här riktigt bra! Tycker ni tar upp precis lagom med fakta och egna anekdoter för att underbygga det ni säger. Keep it up!


Våga vägra bro-splits (5/5)

Genuin och inspirerande podcast. 5 skivstänger i betyg!


Höjdpunkten på veckan! (5/5)

Sjukligt bra pod verkligen, kärlek vid första introt. Sköna snubbar som ger en motivation till å bli ännu bättre, bra längd på avsnitt och intressanta att lyssna på!


Kung (5/5)

Fantastiskt bra jobb med podden! Längtar till varje avsnitt!


Väldigt bra (5/5)

Bra mix mellan teori och praktiskt tillämpning. Underhållande dynamik mellan värdarna!


Jättebra! (5/5)

Tydligt å bra fart i avsnitten. Lätt att de blir luddigt å långsamt i början, men så är inte fallet här.


Grymt bra (5/5)

Grymt bra pod som förklarar på ett lättsamt och "enkelt" sätt så tom en grön kille inom träning kan förstå lite 😀👍 fortsätt i samma stil😀


#1⃣ (5/5)

Kan vi alla bara ta en minut och applådera åt FANTASTISKA Daniel & Philip? Jag lyssnar intensivt, skrattar hjärtligt, rodnar av igenkänning och lär mig mer än någonsin.. Styrkelabbet - tack och välkommen i mitt liv!!! Mvh träningsnörden


Toppen💪🏻 (5/5)

Enkelt och förstå alla bra tips och tankar. Roligt!!!


Bra. (5/5)

Intressant om träning samt roliga.


Sjukt grym (5/5)

Rekommenderas verkligen


Superbra! (5/5)

Så himla träningspeppande! 💪🏻


Bra podcast! (5/5)

Bra podcast med vetenskap bakom resonemangen 👍


Äntligen! (5/5)

Lättbegripligt och rejält om styrketräning. Daniel och Philip är auktoriteter av rätt anledning, d v s för att de är starka.


Bro (4/5)

Skön samtalsdynamik (guys, just bang already) och lättsmält information, ser fram emot mer!


Lättsamt och givande (5/5)

Kul duo, som inspirerar. Bra!


💪 (5/5)

Riktigt bra pod! :)


Mitt i prick (5/5)

Vilket härligt och relevant tugg! Fortsätt så här pojkar, en succé 👍 jag väntar redan på nästa avsnitt.


Simpelt och bra! (5/5)

Äntligen en podcast i min smak när det kommer till träning. Mycket basic och förklarar även vad namnen på vissa övningar är, så nybörjare kan hänga med och förstå vad dom pratar om. Simpelt helt enkelt, men väldigt bra snack!


Grymt! (5/5)

Bra jobbat! Grym pod som var rolig att lyssna på!


Mkt bra (5/5)

En riktigt bra podcast Daniel är extremt påläst


De skär igenom propagandan & missförstånden om träning! (5/5)

Bra podcast--särskilt första avsnittet är imponerande. Grym personkemi och allmänt enkelt att lyssna på. Kanske bidrar Daniel & Philips olika kompetensområden till en slags synergi? Jag misstänker det. Skön musikslinga också! Komiskt när Philip berättar om sitt storinköp av funktionskläder. Utan att låta alltför självgod, så skrattar jag alltid (tyst, i mitt huvud) åt såna personer. :)


Äntligen! (5/5)

Helt rätt format, helt rätt killar, helt enkelt succé! TACK


Riktigt bra (5/5)

Kommer absolut fortsätta lyssna!


6/5 stjärnor (5/5)

Otroligt givande podcast där både kunskap, erfarenhet, personliga anekdoter och humor till träning kombineras. Vilket i sin tur utgör den perfekta kombon för ett succé-lärande som bara Styrkelabbet kan. Detta är en fröjd i ljudformat, applåder!!


Riktigt bra!!! (5/5)

Super bra!!!


Ofattbart bra (5/5)

Två av mina absoluta tränings-guru-favoriter gör en podd. Helt underbart bra.


Grundläggande (4/5)

Jättebra och lättförståelig pod om styrketräning för de (nybörjaren) som vill göra rätt från början. Fortsätt med den lättsamma tonen :-)


Riktigt bra (5/5)

Riktig bra app och sida. Ni fick mg verkligen att tänka om med träningen! Ett måste för alla


Trivsamt träningsbubblande med inspiration och tips för både nybörjare och veteraner (5/5)

"Jag har haft gymkort i 10 år, men slösade bort de första 5" inleder första avsnittet.... Well, jag har styrketränat i 30 år och jag fick mig ändå en tankeställare av nybörjarmisstagen. Styrkelabbet lyckas få mig som lyssnare att acceptera mina misstag i träningslokalen, känna att jag inte är ensam om att göra fel, att det inte är för sent att ändra mig, och samtidigt inspirera till förändring - att göra om och göra rätt: Ha en plan, tänk på tekniken, kör basövningar... Träna inte testa - nybörjarmisstag nr 5 från första avsnittet är det jag själv mest av allt tar åt mig av. "Samla antal bra repetitioner" på vikter jag behärskar, snarare än ligga på gränsen till för mycket och göra ett fåtal fulreps. Avsnitt 2 slår hål på flera myter om biceps och armträning (bl.a. isolationsövningar, fat grips, excentrisk träning, knäböjseffekt mm), men ändå blir jag sugen på att curla och variera armträningen ännu lite mer för att få just de oproportionerligt stora armar de varnar för i inledningen.


Tummen upp! (5/5)

Mycket bra podcast! Vill ha mer!


Härligt! (5/5)

Grundligt och lättsamt med mycket humor. Uppfriskande! Fortsätt på samma väg så blir detta stort!


Starting Strength (5/5)

Jag är både glad och ledesen att jag upptäckte detta styrkeprogram för 3 år sen. Varför har jag inte gjort detta innan?? Ett fantastiskt program som ger snabba resultat!! Och nej, jag som tjej blev inte stor, utan fast, muskulös och en mycket snyggare kropp jag inte trode var möjligt! Tusen tack för att ni delar med er och podden är fantastisk, jag rekomenderar alltid ert nybörjar program till alla tjejer jag känner, och kommer såklart prenumerera på Podcasten :-), Vänligen Sofie Ahlquist


🏋🏼 (5/5)

Följer en ganska lång tid dig på styrkelabbet och tycker att man får ganska bra tips av dig Daniel! Mvh, Fille


Äntligen! (5/5)

Den skallige värden låter snygg!