Aggregated reviews for SvenskaFans NHL-podcast

NHL-redaktionen på SvenskaFans.com diskuterar det senaste inom världens bästa hockeyliga.

Pod   (2/5)

För mycket partiskhet och sågningar! Ni verkar ju hata svenskar!


Detaljerad   (4/5)

Den här podden går in på detaljer med kontrakt och trejder. Något som de andra svenskarna inte grottar ner sig lika mycket i. Det finns en stark partiskhet och lite kappvändarfasoner i podden, vilket håller den från full pott.


Mindre energi än GW   (2/5)

Obefintlig kemi och oerhört trötta och gnälliga. Fokuserar på trades och kontrakt mer än annat vilket kan vara ett medvetet val. Jag lyssnar när de övriga två svenska NHL-poddarna är avklarade.


Åååååå   (1/5)

Skicka den där grink*ken som bara klagar och avbryter alla tiden.


5-stjärnig podcast   (5/5)

En podcast helt i min smak! Mycket trade-snack, både aktuella övergångar och spännande rykten. Pålästa och kunniga deltagare som gärna kommer med egna funderingar kring eventuella bytesaffärer mellan olika NHL-lag. Given 5:a för mig!


Sveriges bästa NHL-podd   (5/5)

Title


Sisådär   (2/5)

Rätt så rasslig podcast om nhl. Den sista utvägen när man redan lyssnat på de andra poddar om nhl. Mest spekulationer och teorier om trades utan, vad det verkar, någon information alls som grund. Lite irriterande att det bara mest Niklas som pratar och avbryter de andra också.. Svenska poddar om nhl i ranking enligt mig: 1. Nhltimmen 2. Bjurman/ekeliw 3. Svenska fans Men om man verkligen vill ha lite insight i nhl och en podcast med grymt innehåll ska man lyssna på dessa två: 1. The pulp hockey show med ray ferraro 2. Bob mckenzies podcast


Kul med svenskt om NHL, taffligt utförande   (2/5)

En podd om NHL på svenska med energi och vilja, så klart kul. Två stora invändningar som förstör för mycket för att ens lyssna ett avsnitt till: 1. En brötig gubbe som avbryter de andra och stör flowet. 2. Sporten får noll utrymme. Kan någon av dem något om hockey?


👍👍   (5/5)

Bra grejer


👍   (5/5)

Mycket bra snack, kul och intressant att det diskuteras på djupet utan stress. Härligt med långa avsnitt. Perfekt för en NHL-nörd!


Bli bättre!!   (1/5)

Värdelöst ljud, man hör mest "musklick" och otroligt kasst att höra dessa personer avbryta varandra hela tiden.


Ljudet?   (2/5)

Bra snack men ljudet är under all kritik. Fixa det och ni får 5 🌟