Aggregated reviews for Sveriges 20 roligaste

Den prisbelönte komikern och journalisten Messiah Hallberg samtalar om humor med de han tycker är roligast i landet. Gå med i Facebookgruppen för mer info. Messiah Hallberg på sociala medier: @MessiahHallberg

nja.   (5/5)

håller icke! saknar robert gustavsson måns möller özz nujen richi puzz mårten andersson nisse hallberg fredrik andersson han sonneby soran ismail jockiboy och leif loket gapskrattet olsson


Helt ok   (5/5)

Mycket intressant


Bra   (4/5)

Intressant


Inte alls..   (1/5)

.. Speciellt rolig eller unik


Bra   (5/5)

.,


Like   (5/5)

Bra podd med intressanta gäster och bra programledare.


Inga komiker men desto mer RYGGDUNK   (2/5)

De flesta "komiker" som hittills intervjuats platser bättre bland sveriges 20 tråkigaste . Mesiah, så ung och ändå redan förbrukad och redan slut på uppslag som underhåller. Sorgligt.


ointressant   (1/5)

en ryggdunkar pod med komiker. men är inte intressant eller roligt om man själv inte är en av dom 20 som jobbar som komiker.


..   (1/5)

Byt namn på podden. Inte många "roliga" personer.


Nyskapande   (5/5)

Helt fantastiskt koncept, och intervjun med Alex kan vara det bästa jag hört i poddväg. Mästerligt.


Rolig och intressant lyssning!   (4/5)

Men Messiah måste sluta kalla "youtubekomiker" för talanglösa varje chans han får. Det räcker inte att han varje gång slänger in som försvar "det är jag som är gubbig nu" (läs: fast det menar jag inte jag vet minsann vad som är roligast). Du är (i det fallet) precis som alla andra gubbar alltid har varit.