Aggregated reviews for Taakeprat

Taakeprat er en podcast som foretar tematiske dypdykk i mørk historie, bisarre fortellinger og merkelige hendelser.

Topp underholdning, litt utenfor det vanlige   (5/5)

Anbefales!


Forheksende bra fra livets skyggeside   (5/5)

Crowley, Gardner, La Fey, Voynichmanuskriptet, Perventin, Jean D’arc, Vlad Tepes, Elisabetha Barhory .... Dersom dine pupiler nå ble større, og blodet begynte å bruse i årene dine..Ja,da er du inne på en perpekt podcast. Ikke bare har herr Even gravet frem de mer obscure temaene rent tematisk, han har også vinklet de på en måte som gir poden tyngde og seriøsitet . Flervinklet og oftest sett fra den objektive siden. Noen subjektive meninger tåler vi greit. Han er vittig og «innafor» på en allikevel barberbladskarp og obskur måte. Esoterisk filosofi, Steiner antropofisme, wicca og gamle utdødde religioner... Jadda. Topp podd jeg ikke kan se at jeg kan klare meg uten. Gjør hver søndag til et høydepunkt! Bjørnen


Godt innhold om sære og flotte temaer   (5/5)

Liker denne podkasten veldig godt. Elsker dypdykket inn i temaer som er litt underlige og sære. Ikke helt «mainstream». Må innrømme at stemmen er myk og behagelig som gjør denne perfekt som sovemedisin.. det gjør at noen episoder må høres flere ganger!


Bra podcast, men...   (3/5)

Denne podcasten kunne lett vært en av mine absolutt favoritter, da jeg elsker temaene Even tar opp, men det blir etterhvert for irriterende å høre han snakke på innpust og hans lange pauser mellom setningene. Dette er en podcast for de «tålmodige»


Norges beste podkast   (5/5)

En fryktelig avhengighetsdannende og utrolig lærerik podkast. Jeg kan ikke få anbefalt den nok.


Interessant   (4/5)

En veldig god podcast med spennende temaer. Dessverre blir jeg veldig distrahert av all pustingen i mikrofonen.


Fengende og slitsomt fascinerende   (5/5)

Veldig god og interresant podcast. Utrolig hvor mye crazy bra historie man blir kjent med igjennom taakeprat! Keep up the good work!!


Fantastisk fortellerglede   (5/5)

Dette er en av de aller beste podcastene på norsk. Den kjennes tegnes av obskure tema, det okkulte og fantastisk kunnskapsnivå hos mannen bak podcasten. Anbefales på det sterkeste.


Bra   (5/5)

Tåkeprat er en Tømrers beste venn.


Liker   (5/5)

Mange spennene temaer.


Pusteprat   (3/5)

Bra podcast men interessante temaer, men all pustingen blir litt plagsom i lengden.


Fine greier   (5/5)

Tittelen sier det meste


Sjakk matt   (5/5)

Tusen rakk for informativ samt underholdende episode om Steiner! Avmakten var å og føle på!


DA!!!   (5/5)

Dette er en spennende, velskrevet, engasjerende, lærerik, interresant og avhengighetsskapende podcast som man er glad man ikke oppdaget før slik at man kan binge alle episodene! Men obs! Dersom du sliter med folk som har språk-virus så vær klar over at Even er sterkt angrepet av språk-viruset DA. Det er til å bli gal av til tider. Men DA det er sagt så er DA dette en super podcast som alle DA kan kose seg med! DA!


Tipp topp podcast   (5/5)

Svært god og research-tung podcast med sympatisk og flink podcaster det er lett å like.


Kunne vært bra!   (1/5)

Elendig og irriterende fortellerstemme!


En obskur verden   (5/5)

Hvem i all verden er Even? Og hvor i all verden har even fått all tiden til å lese om obskure temaer og formidle dem videre? Jeg aner ikke, men jeg elsker det!


My man   (5/5)

Veldig spennende og kjempeflink podcaster!!


Lærerikt, mystisk, grundig   (5/5)

Taakeprat anbefales for deg som vil utvide horisontene. Even er svært behagelig å høre på, og tar opp både kjente og mindre kjente temaer, som han ved hjelp av grundig research gjør om til podcast. Rett og slett et funn for alle som leter etter en podcast på norsk som faktisk er interessant - i motsetning til de utallige norske podcastene som kun er underholdning. Taakeprat anbefales spesielt for lærere som ønsker seg nytt materiale til historie- og samfunnsfagundervisning.


Toppsjiktet   (5/5)

At dette er en av de absolutt beste podcastene på norsk, hersker det liten tvil om. Historiene og tematikken som tas opp, gjenomføres på en særdeles grundig og inspirerende måte.


Har tapt seg veldig   (2/5)

De eldre episodene er definitivt best. Grundig research og bra dypdykk i spennende temaer. Når verten nå begynner å dikte rundt historiene for å kunne prate i flere minutter syns jeg det taper seg veldig. Jeg vil på det sterkeste anbefale de 50 første episodene, men deretter går det nedover. Er du ute etter fiksjon finnes det nok bedre podcaster enn dette.


Interessant og spennende   (5/5)

Jeg fikk anbefalt denne podcasten fra en god venn på den fuktige siden av bardisken. Dagen deretter ble jeg forbauset over den grad en mann over mikrofonen kan gi et så interessant og spennende innblikk i okkultisme og historie. Denne er i toppsjiktet av norske podcaster.


Anbefales på det sterkeste!   (5/5)

Denne podcasten er et friskt pust innen norsk podcasting. Den tar for seg mange spennende temaer og stemmen til Even er behagelig å lytte til - du får til og med funfacts til julebord eller lignende tilstelninger! Gleder meg konstant til neste episode!


Genial!   (5/5)

Vanvittig spennende podkast, der Even virkelig gjør god research, formidler på beste måte, og bruker knallgode musikkavbrekk. Utvalg av tema er midt i blinken for mitt vedkomme.


5/7 perfect score!   (5/5)

Meget solid og underholdende podcast med faglig tyngde i bunnen som bærer preg av god research. Even har en behagelig forteller tone og tar for seg mange interessante temaer. Den eneste norske podcasten jeg forholder meg til. En perfekt 5/7 rating!


Kjelli   (5/5)

Tankevekkende og interesant podcast med stor rekkevidde i tematikk. Veldig bra lagt opp. Om jeg ønsker meg en ting så er det litteraturliste/kildehensvisning i shownotes eller på hjemmesiden.


Gjennomført!   (5/5)

Veldig underholdende høring av fascinerende temaer. Godt og oversiktlig fremført av en lun og vennlig stemme.


Taakefest   (5/5)

Det her anbefales påmeldt sterkeste.


Taake i hverdagen   (5/5)

Spennende, interessant og makabre podcast om temaer faller utenom vanlig lineær media. Ypperlig laget og fremført av den mystiske Even.


Fengende   (5/5)

Et gullfunn i jungelen av podcaster. Varierende, spennende og fascinerende historier om fengende, skremmende og okkulte personer og hendelser. Fortalt med en herlig fortellerstemme med glimt i øyet - bærer preg av grundig forarbeid.


Fantastisk!   (5/5)

Elsker Evens dypdykk ned i det okkulte og obskure! Fortsett med dette!


Svært god podcast som anbefales   (5/5)

Stort sett er jeg skeptisk til norske produksjoner og jeg slepte beina etter meg før jeg startet med podcastene om Den usynelige fiende - bakterier, virus og parasitter. Dette etter oppfording av en god venn om at "dette er kvalitet". Timing kunne heller ikke vært bedre nå som byllepeste har blitt til lungepest og sprer seg fra Madagascar til Afrika..... Innholdet er svært informativt - formidlet på underholdene måte. Det er bare å ta hatten av seg for kvaliteten og mengden tid Even må bruke på å tilegne seg denne informasjonen som gjør denne podcasten mulig. Anbefales sterkt til alle som har lyst på spennende historier og informasjon!


Fengslende temaer   (5/5)

Diskuterer mange spennende temaer som kan få en til å undres på hva som skjer rundt oss og hvorfor det skjer rundt oss. Hva får mennesker til å gjøre det de gjør? Temaene strekker seg fra legender om vampyrer til kulter og sykdom. Flott podcast.


Norges beste podcast?   (5/5)

Taakeprat er en fantastisk podcast for deg som synes de litt mørke delene av historien vår er interessant. Even gjør dypdykk i ulike temaer som vi alle kjenner, men som vi kanskje ikke vet så mye om. Norges beste podcast for tiden, vær forberedt på å høre maaange episoder på rad. Helhjertet og grundig, rett og slett imponerende!


Knallbra.   (5/5)

Norges beste podcast. Fantastisk.


Beste podcasten i Norge   (5/5)

Informativt med glimt i øyet!


Ny lytter   (5/5)

Jeg elsker obskure/mørke ting og Even vet hva han snakker om. Dessuten er det så herlig befriende med norske podcaster. Gi gass!


*****   (5/5)

en veldig god og gjenomarbeidet podcast! mørke, interessante og obskure temaer som behandles på en veldig god måte. behagelig "radiostemme". anbefales.


Uhyggelig hygge   (5/5)

En behagelig podcast om trivelige ting som hekser, spøkelser, myter, legender og mørk historie.


Utfordrende, dyptpløyende   (5/5)

Spennende podcast om rare, utfordrende og ofte okkulte temaer. Grundig og spennende. Anbefales


Fantastisk!!   (5/5)

I samme sjanger som podcasten "hva er greia med".. kanskje hakke bedre;)


Adjø rasjonalitet ;-)   (5/5)

Spennende ny norsk podcast om obskure og okkulte temaer, som kan hjelpe med å riste oss litt ut av vår rasjonelle komfortsone - i hvert fall for en halvtime av gangen. Det er jo flere engelskspråklige podcaster innen dette segmentet - som f.eks den glimrende The Last Podcast on the Left - men er jo gøy med en norsk versjon i samme sjanger. Blir spennende å følge utviklingen her.