Aggregated reviews for Teknologimagasinet Aftenposten

Geir Amundsen og Per Kristian Bjørkeng diskuterer ukentlig hvordan teknologi endrer seg, hva det betyr for deg og kommer med anbefalinger. Du kan også se oss på ap.no

Balansert og kunnskapsrikt   (5/5)

Dette er den eneste tek-podcasten på Norsk som er verdt å høre på. Meget kunnskapsrike programledere som virkelig kan sysakene sine.


Veldig bra   (5/5)

Topp greier


Dere er gode   (5/5)

Hei dere er gode


La den andre snakke ferdig!!!   (3/5)

Temaer, innhold, kunnskap og engasjement gjør podcasten veldig bra. Fortsett med det. Det er synd at opplevelses forringes av at Geir avbryter PK altfor ofte. Det blir rett og slett svært irriterende! Programlederens faglige tyngde ville kommet langt bedre frem om man sluttet med dette. Kommer til å fortette å høre på likevel men hadde vært supert om dere tenkt litt over det dette. Takk så langt!


Forbedringspotensiale   (3/5)

Interessant podcast, men dere bør jobbe litt mer med presentasjonen. Snakker for fort, utydelig og i munnen på hverandre.


Dårlig lyd og stressende   (3/5)

Hvis dere bare slapper av og snakker saktere, og får dere bedre micer (Shure SM7B f.eks.), så blir alt så fint atte. Men her er det stress fra første sekund. Ga dette en sjelden sjanse, men orket fort ikke mer.


Kjedelig   (2/5)

Litt for positive til det meste trur alt kommer snart, litt virkelighetsfjerne


Til tider irriterende   (2/5)

Mye bra innhold. Men her er det mye å hakke på: 1 - Journalistene snakker ustanselig i munnen på hverandre og avbryter hverandre (uten at den andre stopper å snakke likevel). 2 - Podkasten tilbys som video gjennom Aftenposten. Men når den samtidig tilbys som lydpodkast i iTunes nytter det ikke å vise fram gadgets og si «se her» helt uten å si hva det er vi ser eller hvilken gadget de har hentet fram. 3 - I flere episoder er lydnivået ujevnt og forskjellen mellom latterutbrudd og stille mumling blir ubehagelig. Skjerp dere. Lite profft venstrehåndsprodukt som lydpodkast.


Mye å rette på her...   (2/5)

Det må da gå an å ikke snakke samtidig i opp til 20 sekunder? Ikke glem at dette legges ut som lydpodkast selv om det er video tilgjengelig også. Da nytter det ikke å forklare ting gjennom framvising og demonstrasjon. Og så pass på at det er samme lydnivå på begge stemmene. Hadde venta mer proff utførelse av Aftenposten.


Litt slitsomt å høre på   (3/5)

Jeg synes innholdet er bra, men blir stadig irritert av at de to programlederne avbryter hverandre, og snakker i munnen på hverandre. Det blir rett og slett litt slitsomt å høre på.